PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Brc Lpg Ecu Resetleme

Backstage
19-09-2017, 23:38
Bugün araç benzinde gaz yemeyip stop etti.Çok büyük ihtimalle sorunumuz benzin pompasında.Aracı Lpgde çalıştırmak istedim ancak Lpg azdı 5 6 kere denedim çalıştı ancak gaz bittiği için yürütemedim.Benzinliğe çekip gaz aldım ancak Brc sistemlerde 5 kere gazda çalıştırma hakkı varmış.Bir sonraki sefer için Ecu resetlenmesi gerikiyormuş.Bunu bizim kendi yapabilme şansımız var mıdır? Veya farklı bir çalıştırma yöntemi?

Talih.b16
19-09-2017, 23:43
kardeşim yanlış hatırlamıyorsam brc de sadece ayar yapıldıktan sonra tekrar bu özellik çalışıyor.
yani Manuel olarak birşey yapılamıyor diye biliyorum.

Backstage
19-09-2017, 23:57
kardeşim yanlış hatırlamıyorsam brc de sadece ayar yapıldıktan sonra tekrar bu özellik çalışıyor.
yani Manuel olarak birşey yapılamıyor diye biliyorum.

Abi usta telefonda belkikutup başını söker beklersen resetleyebilir dedi ama malesef etki etmedi.İllaki usta gelip Pc den bağlanıcak sanırım.Peki bizim Brc nin o programını ve Bağlantı kablosunu bulma şansımız var mı?

Talih.b16
20-09-2017, 00:04
kardeşim illaki vardır ama bunu yapacağına benzin pompanı dinle, ses yoksa yenisi ile değiş.
bunu kendinde yapabilirsin, az benzinde kullandıysan yanma ihtimali yüksek.
araç ne bu arada?

turboman
20-09-2017, 00:29
Reset için bilgisayardan bağlanması gerek yani format atıp tekrar ayar yapması gerek

Backstage
20-09-2017, 08:23
Araç Linea T jet. Benzin durumu genelde çeyrek deponun üstündeydi ama yinede gitti sanırım pompa

rahmitanir
20-09-2017, 08:51
Umarım reklama girmez.

Şu siteden bir adet kablo alıp, kenarda durmasında fayda var. LPG ayar işini ufaktan öğrenip, kolay işlerde ustaya muhtaç olmadan halledersiniz.

Benim araçta atiker lpg var, buradan kablosunu aldım (uyumlu programı da veriyorlar), artık kendi işimi kendim yapıyorum.

LPG KABLO | Profesyonel LPG Ayar Kabloları | Coklu LPG Ayar Kablosu (https://www.lpgkablo.com/)