Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo 1.4Tdi - Clio Gtline
ÜSTÜNERC
20-09-2017, 21:19
Arkadaslar 1.9tdi golf 4kullanıyordum 2 hafta kadar önce sattım.Sattıgımdan beri dizel olması ve 4 kapı olması sartıyla araba bakıyorum max butcem 60bin lira.Basllıkta da belirttigim gibi Polo ve Clio arasında kaldım Clio Gtline poloya gore daha donanımlı,tamponları vs hosuma gidiyor.Poloda malzeme kalitesi ile on plana cıkıyor sizce hangi aracı tercih etmeliyim veya önrebileceginiz bir arac varmıdır iki aracında fikir vermesi acısından ilanlarını asagıya bırakıyorum.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bayan-ogretmenden-polo-481888893/detay/)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2014-boyasz-clio-gt-line-d.ekran-hiz-sabit-navigasyon-53.000kmde-470931575/detay)
ÜSTÜNERC
20-09-2017, 21:22
Yazılar civi yazısına dönmüş admin düzeltirse sevinirim
Nightfish
20-09-2017, 21:28
Her ikisine de sahip oldum. Kesinlikle Clio alırdım. Ancak 2014 yılında GT line araç yoktu diye hatırlıyorum. Linkteki araç yüksek ihtimalle sonradan yapılma. Bi araştırmanız faydalı olabilir.
En basitinden yetkili serviste bakım maliyetlerini kıyaslarsanız bile Clio öne geçecektir. Unutmadan, konfor açısından Polo daha başarılı, Clio biraz sert.
Talih.b16
20-09-2017, 21:34
Bende ikisinede bindim kullandım, Manuel olacaksa kesinlikle polo..
Polo :hiihi: Ama sattığın Golf 4 deki zevki hiç biri vermeyecek :)
ÜSTÜNERC
22-09-2017, 00:05
polo 1,6 tdi
1.6 tdi fiyatları bakımında 1.4 lerle yakın donanım olarak geride kalıyor bundan dolayı 1.6tdi ı eledim
ÜSTÜNERC
22-09-2017, 00:07
Her ikisine de sahip oldum. Kesinlikle Clio alırdım. Ancak 2014 yılında GT line araç yoktu diye hatırlıyorum. Linkteki araç yüksek ihtimalle sonradan yapılma. Bi araştırmanız faydalı olabilir.
En basitinden yetkili serviste bakım maliyetlerini kıyaslarsanız bile Clio öne geçecektir. Unutmadan, konfor açısından Polo daha başarılı, Clio biraz sert.
Evet bakım vs maliyetleri clioda daha uygundur hangi aracı alırsam ikisinede 4 tane coilover alacagım bu yüzden konfor benım için 2. 3. planda kalıyor
ÜSTÜNERC
22-09-2017, 00:09
Bende ikisinede bindim kullandım, Manuel olacaksa kesinlikle polo..
Evet manuel düsünüyorum clionun manueli hakkında olumsuz düsünceleriniz nedir acaba
ÜSTÜNERC
22-09-2017, 00:11
Polo :hiihi: Ama sattığın Golf 4 deki zevki hiç biri vermeyecek :)
Mutlaka vermeyecektir o benım ilk arabamdı 4 sene kullandım bazı sebeplerden dolayı daha yüksek model bir araca gecmem gerekiyor
Talih.b16
22-09-2017, 00:41
Evet manuel düsünüyorum clionun manueli hakkında olumsuz düsünceleriniz nedir acaba
tamamen konfor, ve kalite.
ikisinede bin, daha kapıyı açarken anlayacaksın nedemek istediğimi..
Konfor, iç malzeme kalitesi vb. özelliklerden yanaysanız polo'yu tercih edin. Ama aksine bunlar pek önemli değil dıştan dikkat çeksin hırçın görünsün malzeme kalitesi konfor çok önemli değil derseniz clio'yu tercih edin. En nihayetinde ikisininde yakıtı çok az ve model yılları aynı düzeyde. Karar sizin.
Polo cok net daha iyi olan bir arac
Clio nun fiyatina gore donanim avantaji oluyor her daim
O kadar baska bi artisini yazmak mumkun degil..
Clio nun yazildigi gibi yalitim malzeme kalitesi konusunda sadece polo ya nazaren degil sinifina gore de ciddi sıkıntılari var..
Kalite ve iç mekan polo çok önde :) ama Gt line ında dış görünüşü inanılmaz hoşuma gidiyor. Polo yüz olarak bence çok eskidi, kasa da değişti.