Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Metamfetamin belası hakkında yardım

Anıl E.
25-09-2017, 10:10
Herkese merhaba öncelikle söylemek istiyorum ki konu ''Evrenoz'' evren abi tarafından izin alarak açılıyor.

Çok sevdiğim kuzenim bu uyuşturucu belasına kapılmış. Askerden geldikten sonra kullanmaya başlamış hemen hemen 1 sene oluyor. Biz 3 ay önce farkına varabildik polis bir abimizin yardımıyla. Kendisi halam ile sivas dışında yaşıyor o yüzden haberimiz çok geç oldu. Halam'da çok yaşlı.

Anne baba ayrı büyüdü küçüklüğünden beri,babası alkolikti çok iyi bir insandı ancak 8.kattan düşerek vefat etti. Hayatı travmalarla geçti anlayacağınız. Çok iyi niyetli,kimseye hayır diyemeyen ,kalp kırmayan ,içine kapanık biriydi . Üniversite mezunu mühendis benim yaşlarımda bir kişi ,çalıştığı yerde görevliden çay istemeye bile utanan birisi. Her şeyi içine ata ata şerefsiz arkadaş ortamı yüzünden o zıkkıma başlamış.

Günden güne eriyor,zaten zayıftı giderek zayıflıyor. Cildi yaşlanmaya başlamış . İnternette araştırdığım kadarıyla uyuşturucu illetinin en pislerinden biriymiş.
Yemek yemiyor,iştah kapatıyormuş zaten pislik. Uyumuyor kullandığı zaman birkaç gün. 4 tane farklı şehirde doktorlara götürülmüş ,ama tabii fayda yok. Kendisiyle konuştuğum da bırakmak istemediğini,ölecekse böyle ölmeyi tercih ettiğini söylüyor.

Tedavilerin faydalı olmayacağını söylüyor,ilaç kullanmayı vs kabul ediyor ama inanmıyor. Arkadaş ortamının ne kadar kahpe,şerefsiz olduğunu biliyor çok da mantıklı konuşuyor ama onların yanına gitmem lazım mecburum diyor.

Bu konuları ailesinde ya da çevresinde yaşayıp çözüme ulaştıran varsa bilgilendirirse sevinirim. Bu konuda iyi bir doktor ya da iyi bir rehabilitasyon merkezi tavsiyeleri varsa alabilirim.

Allah kimseyi böyle bir belaya bulaştırmasın.

kiraccemal
25-09-2017, 10:49
Allah kolaylık versin oldukça üzücü bir durum :(

Muharrem C.80
25-09-2017, 11:08
Demek Türkiyeye de geldi sonunda bende diyordum dünyada bukadar yaygınama burada yok. Meth Abd kırsallarında evde bile gayet kolay üretilebilen çok yaygın bir sentetik bir halisunojen. Bu konuda American menşeili tecrübeler epey fazla Türkiyede çok tecrübesi olmayan bir madde crystal olarak bilinir. Tavsiyem yabancı kaynaklardan ve oralardaki insanlardan bilgi alarak araştırmandır. Allah yardımcısı olsun.

yusufcan_k
25-09-2017, 11:12
Demek Türkiyeye de geldi sonunda bende diyordum dünyada bukadar yaygınama burada yok. Meth Abd kırsallarında evde bile gayet kolay üretilebilen çok yaygın bir sentetik bir halisunojen. Bu konuda American menşeili tecrübeler epey fazla Türkiyede çok tecrübesi olmayan bir madde crystal olarak bilinir. Tavsiyem yabancı kaynaklardan ve oralardaki insanlardan bilgi alarak araştırmandır. Allah yardımcısı olsun.

metam la taş aynı şey değil mi zaten ?

STP
25-09-2017, 11:12
gecmıs olsun anılım. bakırkoy bu konuda ıyı. tavsıye ederım

Muharrem C.80
25-09-2017, 11:15
metam la taş aynı şey değil mi zaten ?

Yok aynı şey değil taş, crack cocaine olarak bilinir çeşitleri cochaine, crack cocha ve paco olarak kendisinden çöpüne doğru gider. Meth bambaşka birşey.

Maxi
25-09-2017, 11:15
hiç anlamadığım için googleda bir arama yapıp resimlere bakayım dedim, olay çok korkunç
insanların öncesi-sonrası resimleri var, inanması güç yani

XoR
25-09-2017, 11:24
Allah yardımcınız olsun.

Tedavi merkezi seçiminde çok dikkatli olun. Amatem vs tarzı yerlere yatıp daha beter bağımlı olarak çıkan insanlar var.

Malesef Meth kurabiye yapabilen birinin gerekli malzemeleri sağlayıp evinde dahi yapabileceği tipte bir uyuşturucu. Tamamıyla kimyasal ve uyuşturucular arasında en tehlikeli sıralamasında kafaya oynar.

Metamfetamin - Kristal Meth - En Zararlı Uyuşturucu - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=MWfz3IcCPV4)

https://www.youtube.com/watch?v=MWfz3IcCPV4

naci
25-09-2017, 11:24
Arkadaş çevresine neden bu kadar bağımlı?. Bir ihtimal o çevreden uzaklaştırılırsa zamanla olumlu bir gelişme yaşar sanırım. Çok geçmiş olsun.

dieselpower
25-09-2017, 11:33
Arkadas cevresi degismesi sart mumkunse sehir. Vucudun belirli yerlerine sirt gibi deri altina takilan ped tarzi bisey var bilmiyorum metamfetamin tedavisinde de kulaniliyor olabilir. Bakirkoy tavsiye edilmis Erenkoyude bi arastirin bence

onurc
25-09-2017, 11:33
hacım cok gecmıs olsun.Anlayamadıgım bi nokta,bu hale gelmesıne sebep olan arkadaslarına neden bu kadar baglı,neden ayrılamıyor,bunu nası böyle kolay söyleyebiliyor.
Allah korusun bi akrabamın basına gelse , o mevcut çevresını ben yok ederdım herhalde.

darkmoon
25-09-2017, 11:35
meth amerika menşeili bir uyuşturucu nationalda discoveryde çok belgeselleri yapılmışdı ..

çok pis bir uyuşturucu hatta dedim türkiyeye gelmemesi çok iyi diye çünkü amerikada bu uyuşturucuyu millet evinin garajında yada bir odasında çok rahat yapabiliyor yani diğer uyuşturucular gibi yüksek bir teknoloji istemiyor labaratuar istemiyor.. kısaca uyuşturucunun meksika cartelleri olsada genelde tam bir dünya genelinde carteli yok..
zaten en tehlikeli yanıda bu o yüzden amerikada çok yaygın..

ham maddesinide belgeselde izlemişdim çok rahat süper marketlerden alınan ürünlerle yapabiliyorsunuz.. öyle özel bir şeyler aramanıza gerek bile yok.. o zamanlar izlediğimde sevinmişdim iyiki bu meret gelmemiş diye şimdi duyunca şaşırdım..

yan etkisi çok fena halisünasyonlar gördüyor .. nationalda polis 911 kayıtlarında meth bağımlılarının telefon görüşmelerini vermişlerdi tüyleriniz ürperir adam duvarımda devasal bir örümcek yürüyor falan diyor 911 santraldaki kadına bir başkası arabadan arıyor insanlar bana saldırıyor falan diyor halbuki kimse yok bulunduğu yerde.. fena pis bir uyuşturucu Allah korusun hepimizi kimseyide bulaştırmasın..

alperkirman
25-09-2017, 11:43
kendisi bırakmayı istemedikten sonra ona yardım edebilecek kimse yok
allah yardımcınız olsun

Onamdar
25-09-2017, 12:16
Amatem le görüştünüz mü?
AMATEM Merkezleri (http://www.hasta.saglik.gov.tr/TR,5121/amatem-merkezleri.html)

Sadık Özyer
25-09-2017, 12:23
Meth mi kullaniyorum dedi acik acik . 2-3 gun icmedigi bir anda konusmalisin .
İcerken ne soylersen sana acikca kufur eder.

Anıl E.
25-09-2017, 12:27
Amatem'i kimse tavsiye etmiyor,faydasından çok zararı dokunan insanlar var . Bu zıkkımı birbirlerinden temin ettikleri için mecburen arkadaş ortamına dahil oluyor,kopamıyor.

Babası rahmetli olduktan sonra ,hak sahibi olduğu paranın vekaleti babamdaydı,ama geçen günlerde parasının hepsini vermişler çocuğa neden bilmiyorum ,babam bir bildiğim var dedi.

Gitmiş istanbul'dan kırmızı bitane mazda mx-5 almış 86 bin liraya . Niye aldın olm bu kadar para verdin dikkat et bari dedim,kendime almadım ablamın küçük çocuğuna aldım ona saklayacam,bana bir şey olursa o binsin dedi.

Antalya'da şehirden uzak bir yerde uyuşturucu rahatsızlığı olan kişilerin doğal tedavi yeri varmış. Şu an orayı araştırıyorum.

by serçe
25-09-2017, 12:34
Allah kolaylık versin, en kısa zamanda tekrardan sağlığına kavuşur ve iyi olur inşallah anıl çok üzüldüm

TaxiDriver
25-09-2017, 12:41
Meth türkiyede çok uzun zamandan beri var.
Eroin'i bırakmak, Meth'i bırakmanın yanında çıtır çerez gibi kalır diyenler var
Tek kullanımda, insanın mutluluk üreten merkezini tamamen öldürüyor ve kendine muhtaç hale getiriyor.
Google'da meth aramalarında çıkan insan resimlerine çok aldanmayın, Türkiye'de o kadar saf üretim yok.
Bu tarz ürünler basit labaratuvarda üretilebildiginden, kıtadan kıtaya ticareti olmaz.
Anlayacagınız, ABD'de meth'i bırakmak, TR'de meth'i bırakmaktan 5 kat daha zordur diyelim
Çünkü saflık değeri daha yüksek onlarda. Türkiyede daha merdiven altı üretim.
Tedavi merkezlerinde yapılacak şey, onu idare edecek ilaçlar vermek.
Onlarında kafası çok hafif gelecek. Fakat merdivenleri yavaş yavaş inmek için tabi bir yol.
Kişinin iradesi, bünyesinin kuvveti çok önemli etken.

immortalboss
25-09-2017, 13:07
Çok geçmiş olsun.Ancak şöyle bir şey var.Siz çok çabalasanız da kendi bırakmak istemeden bırakamayacak.
Veya gerçekten şunu yapıp dış dünya ile irtibatını kesip komaya giriyorsa komaya girene kadar met falan vermeyeceksiniz.En ayık olduğu zaman konuşmaya çalışın derim.Yoksa sizi de kırabilir ne halin varsa gör dedirtebilir.
Eniştem 49 yaşında alkolden öldü.Alkol bile bir insanı parça parça eritirken bu tür illetler çok daha hızlı eritebilir sanırım.Ne kadar erken tedavi o kadar erken kurtulmak demektir.

Safran
25-09-2017, 14:58
Allah yardımcınız olsun çok kötü bir durum bende duymuştum bundan 1 yıl önce ama içen görmemiştim biz alıştık bonzai içenlerede bide bu pislik çıktı başımıza.satan adamlar çok rahat onu söyleyebilirim eğer üstünde 1 2 fişek yakalatırlarsa hiç bir sıkıntı yok içiyoruz diyip sıyrılıyolar devlet buna da el atmalı gasp olayını bir şekilde azalttılar malesef bu illet türedi.

Agent
25-09-2017, 15:04
En temizi çocuğu yurt dışına, mümkün ise hiç dilini vs bilmediği bir yere göndermek/götürmek. Orda min. 1-2 sene temiz kalmasını sağlamak dil kursu vss bir eğitim adı altında ve 7/24 kontrol altında olmalı. Geri döneceği zaman da tamamen başka bir semt hatta şehirde bambaşka bir ortama sokulmalı. Tabi bunlar yapılabilecek şeyler, gerisi kişinin isteği ve iradesine kalmış.

Anıl E.
25-09-2017, 15:29
Anasayfa (http://www.aykavitalpark.com/)

burası hakkında bilgisi olan var mı ? Özellikle antalya'lı arkadaşlar

atituti
25-09-2017, 15:35
benim bi arkadaş vardı peynir peynir diyip duruyordu , adam uyuşturucu bagımlısıymış bilmiyordum.neyseki bu kurtulmak isteyen tayfadandı , istanbula gelip deri altına çipmi ne taktırdı öyle birşey , bırakmıştı komple herşeyi.bundada öyle bir yol izlenebilir belki işe yarıyorsa bilmiyorum

süleymann
25-09-2017, 19:32
Öncelikle geçmiş olsun.Benimde kuzenim aynı illete bulaştı.Sevdigi kızı almak için baya uzun bir süre içmedi evlendi. Evine hırsız girip bütün altınları çalındı. Sonra bi boşluga düşüp gene bu illete bulaştı. Bu dönemde eşi hamileydi bırakıp izmire babasının evine yerleşti. Daha sonra kocaelinde tanıdık vasıtası ile 1 ay yattı doktor bana bir ilaç söyledi ama türkiyede yoktu herşey buna baglıydı bulgaristandan getirttim ve en sonunda kurtuldu ve şuan izmirde yasıyor, emin olun suanki yasantısna ben bile özeniyorum.

istanbulun en pis semtlerinden birinde yasıyorum esenlerde, neler görüyorum neler. Zincirle eve baglayıp bir sene evde tutanından,dövüp sokaga atanını biliyorum.Kurtulma olayına gelince İRADE çok önemli. İsterse kurtulur. tekrar geçmiş olsun. işinize yararmı bilmiyorum ama izmit derincede yattı kurtuldu.

Anıl E.
25-09-2017, 19:54
İlacın ismini öğrenebilir miyim ?

tylan
25-09-2017, 20:05
Valla moral bozmayım da metamfetamin,bonzai, eroin bunlara düştünmü kurtuluşun yok.sadece bu sene cevremde. 2 kişi bonzaiden öldü bi tanıdığımında kızı meth e düşmüş istanbulda özel bi kliniğe kapattılar. 1 sene ilaç tedavisi gördü geldiğinde ruh gibiydi geçenlerde duydum yine başlamış. Uyuşturucu kullanımı çok arttı 12-13 yaşında çocuklar bonzai içiyor. Allah sonumuzu hayır etsin

süleymann
25-09-2017, 20:11

Unuttum,5 sene önce idi. Denk gelip konuştugum da sorarım.

Killah
25-09-2017, 20:13
Bunyesi ve iradesi cok saglam birini bile tek seferde baglayabilecegini bizzat tecrube ettigim icin size nacizane tavsiyem o arkadas ortamindan, mumkunse sehirden uzak bir an evvel uzaklastirmanizdir akrabanizi. Onun dusuncelerini cok iyi anlayabiliyorum zira inanin kimsenin vazgecmek isteyecegi bir kafa yuksekligi vermiyor bu ***.

Istanbul'a getirip balikli rum hastanesine yatirabilirsiniz, o vakte kadar eczaneden seraquel isimli ilaci alip gunde vucudu 20 saat uyutarak beyni meth dusuncesinden uzak tutabilirsiniz.

Yesil recete ile satilan Ativan inanilmaz iyi gelecektir lakin onun da bagimlilik potansiyeli oldugu icin o da bir tehlike sayilabilir.

Bu konu hakkinda ne yazik ki cok fazla yasanmisligim oldugu ve ne kadar kotu oldugunu cok iyi bildigimden, elimden geldigince size yardimci olmak isterim.

turbo&quattro
25-09-2017, 20:59
O ilacin ismi cismi belliyse ve ABD de bulunabiliyorsa ilgilenirim ben .

MertSerhanÖ.
25-09-2017, 21:00
ativan,xanax şu aşamada sorun yaratır.Seroquel,cedrina,gyrex gibi ketiapin grubu ilaçla uyutabilirsiniz.

Anıl E.
25-09-2017, 21:33
O ilacin ismi cismi belliyse ve ABD de bulunabiliyorsa ilgilenirim ben .

Abi amerika'da ne gibi çözümleri var bu işin ?

turbo&quattro
25-09-2017, 21:39
Abi amerika'da ne gibi çözümleri var bu işin ?

Kardesim ben sigara bile icmiyorum herhangibir uyusturucu / tedavisi ile ilgili zerre bilgim yok. Bu bahsi gecen maddeyi ilk kez duydum . Arastirin, egerki ABD den alinabilecek bir ilaci vs varsa yardimci olabilirim onun harici maalesef birsey cikmaz benden.

safaks
25-09-2017, 21:53
Zeytinburnu balikli rum hastanesi bildigim en guzel yer. Cevresinde bolca bu illetten insan var. Tek tavsiye edilen yer orasi. Uzun zamandir vardi bu illet ama artik ele ayaga dustu sanirim. Acaip acaip halleere burunup pompaliyla etrafta nobet tutanlarini gordum z.burnunda. Allah yardimcisi olsun. Irade cok onemli. Genelde birakmak isteyen gercekten bu illetten uzaklasiyor , ama ne hikmetse ota moka bahane bulup tekrar bulasma egilimi gosteriyor.

coolvtec
25-09-2017, 22:53
Breaking Bed sayesinde öğrendiğim uyuşturucu. Allah kolaylık versin. İşiniz çok zor.

Yigit-Y
25-09-2017, 23:01
Allah herkese akıl fikir versin

Hayırlı evlat versin

xILuciferIx
26-09-2017, 01:12
Herkes irade diyor da bu tür insanların ya arkadaş ortamı bu şekilde içicilerden oluşur ya da içmeyenler tarafından o topluluktan uzaklaştırıldıkları için kendi gibi insanlar bulurlar.
Tavsiyem tedaviden önce telefon numarasını değiştirsin sosyal medya ile alakasını kessin o tayfadan kimseyle görüşmesin hiç bir şekilde hatta kimse ile görüşmesin şehir değiştirip kafasını başka işlerle meşgul etsin tedavi işin kolayı

Mr.Bilal
26-09-2017, 07:12
Geçmiş olsun Anıl. Allah yardımcınız olsun. Kimyasal uyuşturucu bağımlılığına düşen insanların bırakması gerçekten zor ama imkansız değil. Öncelikle bırakmayı gerçekten istemeli ve kendi ile bu konuda mücade etmeli. Kendi bırakmak istemezse ne yapılırsa yapılsın kurtulamaz. önce bir psikolog ile bu aşamaya gelinmesi gerekli daha sonra zehir vücuttan ve beyinden nasıl olsa atılır.

Killah
26-09-2017, 08:06
Damar yoluyla alinmayan hicbir uyusturucu/uyarici maddenin fiziksel bagimliligi yoktur, psikolojik bagimliligi yenmek icin de bircok kurum, doktor hizmet vermekte. Psikolojik acidan cokuse gecmeden harekete gecmek gerek.

Anıl E.
26-09-2017, 08:11
Ya arkadaş ortamını farklı yollardan ortadan kaldırıcaz onun da ailece bize zararı olur,ya da bu çocuğa şehir değiştiricez. Kesinlikle kopamıyor o pisliklerden,kafaları iyiyken eski arabasının anahtarını çalıp,sabah yedeğini yaptırıp kaçıran tipler . Gitti mazda mx-5 aldı bi de kim bilir onun başına neler gelecek.

78nakres
26-09-2017, 13:32
bir arkadasım ukrayna da ogrencılık yaparken bu illete alışmıştı fark edıldıgınde yarım donem gecmıstı ailesi uzmanlar ile görüşüp okulunu dondurup türkiyeye donusu sagladı sonrasında ex , esrar ve paralı askerler yardımıyla cocugu yaşatarak bıraktırmayı başardılar. Şimdilerde babasının tahını cıkınca tekrar şehir değiştirdiler.

onurc
26-09-2017, 13:41
bir arkadasım ukrayna da ogrencılık yaparken bu illete alışmıştı fark edıldıgınde yarım donem gecmıstı ailesi uzmanlar ile görüşüp okulunu dondurup türkiyeye donusu sagladı sonrasında ex , esrar ve paralı askerler yardımıyla cocugu yaşatarak bıraktırmayı başardılar. Şimdilerde babasının tahını cıkınca tekrar şehir değiştirdiler.

uyuşturucuyu bırakmak için uyuşturucu mu kullandırdılar,ben mi yanlış anladım yoksa ,ya da yanlış mı okuyorum

syhkan
26-09-2017, 13:49
uyuşturucuyu bırakmak için uyuşturucu mu kullandırdılar,ben mi yanlış anladım yoksa ,ya da yanlış mı okuyorum

Böyle bir illeti bıraktırmak için ondan tiksinmesini bıkmasını sağlamışlar. Olması gerekende bu bencede başka türlü bırakılacak bir şey değil. Amatem tamamen hikaye.

coolvtec
26-09-2017, 13:50

ayrıca paralı askerler ne yaptı onu merak ettim ben...

Muharrem C.80
26-09-2017, 14:36
Entellektüel ve realist yaklaşmayı düşünecek çözüm ortakları için nat geonun bu ayki sayısında konunun iyi anlaşılabilmesi açısından mutfağını anlatıyorlar dileyen alıp okuyabilir :)

süleymann
26-09-2017, 20:37

ativan,xanax şu aşamada sorun yaratır.Seroquel,cedrina,gyrex gibi ketiapin grubu ilaçla uyutabilirsiniz.

isimleri görünce hatırladım xanax dı ilacın adı

78nakres
27-09-2017, 10:46

Hatırladıgım kadarıyla bırakılması mumkun bır ıllete alıştırılarak dondurduler.

78nakres
27-09-2017, 10:47
ayrıca paralı askerler ne yaptı onu merak ettim ben...

Paralı askerler ile sürekli kafasını meşgul ettiler bir nevi rehabilitasyon gibi olmuştur diye tahmın ediyorum.

dj_batukaan
27-09-2017, 12:09
Böyle bir illeti bıraktırmak için ondan tiksinmesini bıkmasını sağlamışlar. Olması gerekende bu bencede başka türlü bırakılacak bir şey değil. Amatem tamamen hikaye.

evet genel olarak böyledir. Bağımlısı olduğu uyuşturucunun seviyesine göre daha düşüklerine alıştıra alıştıra bıraktırıyorlar. en basiti pisikolojik sorunlarda bile verdikleri ilaçlar uyuşturucu

34btr1907
01-10-2017, 17:00
her gecen gun daha da pıslık bısey cıkıyor bu nedır aq

WARNING!!! EXTREMELY DISTURBING!!! 'FLAKKA' - TERRIFYING DEMON ZOMBIE DRUG SWEEPING THE NATION!!! - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=BMJMujPoa4Y)

Talih.b16
01-10-2017, 17:18
Bune amk ülke the Walking dead olmuş.
Ulan neler görücez çoluk çocuğumuz var ne yapıcaz bundan sonra hiç bilmiyorum

emir91
01-10-2017, 17:39
Bu nedir ya hakikaten insanlar gittikçe deliriyor yıllar ilerledikçe geçmişteki hayali kurulan 2000 li yıllar ile alakası olmayan aksine medeniyetin her anlamda çöküşe geçtiği bir devir başladı hakkımızda hayırlısı olsun..

skunk11
01-10-2017, 17:42
Banyo tuzu dedikleri bir dalga.. USA'de katliam filan yapanlar oldu okul icinde bu pislik yuzunden

ronay
01-10-2017, 17:42
uyuştutucu kullanlar ya içine çok kapanık olan insanlar yada çok zirvede herşeyin tadını almak isteyen insanlardır

Allah yardım etsin

bu işle çok uğraşan biri olarak size tavsiyem

Arkadaşlarını değiştirmesi ve kendine Hobi edinmesi yani vaktini geçiricek herhangi bişey bulmasıdır.

bu birinci evre eyerki bağımlılık artmışssa

tedaviye yatılı ve ilaçla Suboxon vs. bunlarla devam etmesi lazım

İpin ucunu kaçırmadan muhakkak doktora başvurun.

bu arada Bakırköy amatem çok sıkıntılı biyer eyer tedavi için buraya getirirseniz mutlaka sürekli iletişim halinde olmanız lazım çünkü içerde uyuşturucu satıcıları var çok saçma VAR istediği zaman kolaylıkla ulaşır.

ronay
01-10-2017, 17:51
postları biraz okudumda herkes bi ilaç ismi söylemiş

arkadaşlar bu ilaçlar sıradan ilaçlar değil hem ulaşılması imkansız hemde yanlış kullanımda gereksiz zararlar verirsiniz

+geneli rahatlatan ve kafa yapan ilaçlar dozu vs önemli.

sağlık kuruluşuna başvurmadan herhangi bi ilaç vermeyin

ayrıca metamfetamin öyle kolay bulunan bi madde değil eminmisiniz onu kullandığından etkileri nedir ?

ES353
01-10-2017, 18:07
her gecen gun daha da pıslık bısey cıkıyor bu nedır aq

WARNING!!! EXTREMELY DISTURBING!!! 'FLAKKA' - TERRIFYING DEMON ZOMBIE DRUG SWEEPING THE NATION!!! - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=BMJMujPoa4Y)

bu ne aq, dicek bişey bulamıyorum valla. insanlar zombiye dönmüş

mert_can 41
01-10-2017, 18:09

Bu çözüm yolu için uyuşturucuya başlıcak insanlar var :)

Konu hakkında geçmiş olsun bence kesin çözüm şehir değişikliği bir kaç ay kriz geçiri ama sonra atlatır.

academian97
02-10-2017, 01:18
her gecen gun daha da pıslık bısey cıkıyor bu nedır [/url]

Ammann adı bile duyulmasın gözünü seveyim. :(
Linki silsene.

KaanBRS
02-10-2017, 07:31
Geçmiş olsun.. Kayınbiraderim aynı illetten kendini öldürmekle meşgul. Sana verebileceğim tavsiye 2 sene kadar bi yere zincirleyip sadece temel ihtiyaçlarını karşılayın süre bittiğinde tekrar içmek isterse inan yapabileceğiniz bir şey yok. Bu söylediğim insanlık dışı tavsiyeyi tüm yolları denemiş (amatem,ev bakımı,kafasını meşgul etmek için gerekli aktiviteler) ve başarısız olmuş bir aile olarak söylüyorum.. Aracını en kısa zamanda alın elinden yaklaşık 2 ay uyumadan kullanıp direksiyon başında uyuyarak bir gecede aynı arabayla 3 farklı kaza yaparak aileyi 150 bin maddi zarara uğrattı.. Sizi çok zor bi süreç bekliyor evlat olmasa insan s.. eder ama gel gör ki herkez çaresiz..

Anıl E.
02-10-2017, 08:07
Ne yapacağız bilmiyoruz

gokhankenar
02-10-2017, 16:19
Aynı bela çok çok sevdiğim bir arkadasımda da var maalesef. yaklasık 2-3 yıldır meth içiyor. Bursanın en pislik muhitlerinden birinde yaşıyor. Çok iyi niyetli kimseye zararı dokunmayan güzel bir insan. Ama maalesef yaptığımız konuşmalarda bu zıkkımdan kendisini sıyıramadığını söylüyor. Buna bulunduğu çevrenin sebep olduğunu kabul ediyor. Çok mantıklı konusuyor çok tutarlı konusuyor ama kendini sıyıramayacağını kabullenmiş durumda. Yenilgiyi kabul etmiş :( Çok üzülüyorum haline

srdralc
02-10-2017, 16:29
buraya kadar gelmiş demekten ziyade ;

Gaziantep'de Ateş-Buz deniyor buna, gençler günden güne eriyor heba oluyor bu pisliğin elinde.
Allah yardımıcınız olsun, devlet destekli projeler vardı bununla ilgili diye hatırlıyorum eğer ki hasta tedavi olmayı kabul ediyorsa gerekeni yapıyordu devlet.

Madde Bağımlısı Genc Tedavi Olduktan Sonra Askere Uğurlandı - Gaziantep Haberleri (http://www.milliyet.com.tr/madde-bagimlisi-genc-tedavi-olduktan-gaziantep-yerelhaber-1814124/)

mikelazi
02-10-2017, 17:12
kafa ayıkken tövbekar oluyor.bir daha kullanmıcam şerefim üzerine,çocuklarım üzerine yemin ederim diyor.2 saat sonra kafa bir dünya.

anlattığım şahıs 37 yaşında 2 çocuk babası.aracıyla yaptığı kazaları saymakla bitmez.en son s70 ile ataşehir otobanında 4 araca arkadan girdi.

cevre,arkadaş ortamı çok önemli.

Allah şaşırtmasın.bu tür maddeleri çevremizden çoluk çocugumuzdan uzak tutsun.ortam çok pis

m34kb
02-10-2017, 22:53
allah yardımcınız olsun çok zor bir durum.