Orijinalini görmek için tıklayınız : İlaç Yardım
Bi arkadaşımızın annesi kansere yakalandı ve ilaç lazım. Ama ne kadar aradıysak bu ilaç yok. Bi yerde bulduk merdiven altı bi yer,350 tllik ilaca 7 bin tl istedi kansız.
Var mıdır bu ilacı bulabilecek arkadaş,abimiz,dostumuz?
Vesanoid 10 mg ilacın adı..
Roche Türkiye ile direkt iletişime geçme yolu denedin mi?
Roche Türkiye ile direkt iletişime geçme yolu denedin mi?
Abi ilk defa duydum birazdan arayacağım teşekkür ederim
Eşim eskiden roche taydı ona soruyorum.
Bu forumdan birilerinede o şekilde ilaç bulmuştum
Eşim eskiden roche taydı ona soruyorum.
Bu forumdan birilerinede o şekilde ilaç bulmuştum
Abi haberini bekliyorum bende arayacağım şimdi
Bi arkadaşımızın annesi kansere yakalandı ve ilaç lazım. Ama ne kadar aradıysak bu ilaç yok. Bi yerde bulduk merdiven altı bi yer,350 tllik ilaca 7 bin tl istedi kansız.
Var mıdır bu ilacı bulabilecek arkadaş,abimiz,dostumuz?
Vesanoid 10 mg ilacın adı..
amcaoğlu eczacı hemen soruyorum ona
AşkınS.
Kanka reçete ve raporla yurtdışından geliyormuş teb vasıtasıyla.
AşkınS.
Kanka reçete ve raporla yurtdışından geliyormuş teb vasıtasıyla.
Kanka o şekilde başvuru yaptık sıra çok fazla
İngiltere'deyim. Buradan bi kanaldan bulunuyorsa seve seve yardımcı olurum.
Roche da yok,akademi ilaca devrolmuş ama numara bulamadım :(
Gecmis olsun , Mevlam acil sifakar versin
Almanyadan alinabilme sansi varsa seve seve yardimci olmak isterim
Gecmis olsun , Mevlam acil sifakar versin
Almanyadan alinabilme sansi varsa seve seve yardimci olmak isterim
Amin teşekkürler
Yurtdışından teb vasıtasıyla gelebiliyor,başka türlü de getirtme şansımız yok malesef. Onda da sıra var bekleyeceğiz mecbur...
turbo&quattro
28-09-2017, 15:26
Su an TR deyim ama cumartesi sabahi Abd ye donuyorum . Bulunabiliyorsa halledip haftaya abd ye gelip gidecek Durango Duhan ile yollarim .
Su an TR deyim ama cumartesi sabahi Abd ye donuyorum . Bulunabiliyorsa halledip haftaya abd ye gelip gidecek Durango Duhan ile yollarim .
Yusuf abi irtibatta kalalım şayet haftaya kadar bulunamazsa o şekilde çözmeye çalışalım şimdiden çok teşekkür ederim
free-hifi
28-09-2017, 15:36
3000 TL fiyat aldım ?
AşkınS. Malesef Rocheda Teb'e yönlendiriyor.
turbo&quattro
28-09-2017, 15:41
Yusuf abi irtibatta kalalım şayet haftaya kadar bulunamazsa o şekilde çözmeye çalışalım şimdiden çok teşekkür ederim
Hatta bana recete vs varsa yollarmisin . Georgetown university proflarindan bir tanesi yakin arkadasimiz yolunu yordamini sorariz. 1443 930 sifiruc kirk8
Edit
Ne zaman bu tarz birsey yazsam pm ler geliyor yok egzost yok turbo vs yollayabilirmisin diye. Hayir, ucreti karsiliginda dahi olsa saglik haric hicbirsekilde yardimci olmuyorum.
Hatta bana recete vs varsa yollarmisin . Georgetown university proflarindan bir tanesi yakin arkadasimiz yolunu yordamini sorariz. 1443 930 sifiruc kirk8
Edit
Ne zaman bu tarz birsey yazsam pm ler geliyor yok egzost yok turbo vs yollayabilirmisin diye. Hayir, ucreti karsiliginda dahi olsa saglik haric hicbirsekilde yardimci olmuyorum.
Abi göndereceğim hastanede kaldı reçete yarın falan göndereceğim şimdiden çok teşekkğr ederim
Özelden görüşelim.Gelebiliyor ilaç
Shadow_Dancer
28-09-2017, 17:44
Varsa elimden gelen bişe seve seve haftaya torontodayım.
Abiler hepinize yardımınız için teşekkür ederim fakat hastamızı kaybettik..
Başınız sağolsun :(
İlaç bulunamadığı için mi kaybettiniz
free-hifi
03-10-2017, 08:43
Abiler hepinize yardımınız için teşekkür ederim fakat hastamızı kaybettik..
:( başınız sağolsun Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun