Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar, yeni ailem aranıza yeni katıldım !
Merhabalar selamlar hayırlı cumalar, arkadaşlar ismim Samet 25 yaşındayım, Denizli'de ikamet ediyorum aslen Konyalıyım her gencin olduğu gibi araç merakım var ve bu merakımı gidermek ve teknik bilgilerimi geliştirmek amacı ile için uzun zamandır sanal platfrom'da siz TechTurkey ailesinin takipçisiyim. 24 Eylül 2017 tarihi itibari ile aranıza katılma kararı aldım. Bu katılma kararını bir araç sahibi olmak yolunda ilk adımı attığımda sizlerinde bana destek olabileceği düşüncesi ile aranıza katıldım, umarım TechTurkey ailesi bana bir çok yeni dost ve arkadaş kazandırır, şimdiden beni aranıza kabul gördüğünüz için hepinize bir teşekkürü borç bilirim. Saygılar ve Sevgiler efendim..
burak_2885
29-09-2017, 08:51
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar
Hoş geldiniz keyifli forumlar
Burda bazı ağzı bozuk abilerin yada akranların var aman uyma kardeşim ;)
Hoşgeldiniz, keyfli forumlar
sekizsilindir
29-09-2017, 14:41
Samet'in üslubunun forumda yaygınlaşması dileğiyle.. "Hoşgeldin"
rebeloghy
29-09-2017, 15:01
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar :)
Bu ne güzeş anlatım ne güzel yazmışsın maaşallah :) Bayadır bu kadar insan hissetmemiştim kendimi :D
Hoşgeldin inşallah bu tarzda bozulmadan dewam edersin :D
Saygılar sevgiler ...
Teşekkür ederim saygılar, hep birlikte inşallah.
Hoş geldiniz keyifli forumlar
Burda bazı ağzı bozuk abilerin yada akranların var aman uyma kardeşim ;)
Herkes kendine yakışanı yapar kardeşim, yaradılanı severiz yaratan'dan ötürü iyiside kötüsüde başımızın üstünde, saygılar :)
hoşgeldiniz
Teşekkür ederim saygılar sevgiler :)
Hoşgeldiniz, keyfli forumlar
Hoşgeldiniz, iyi forumlar
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar :)
Çok teşekkür ederim saygılar.
Samet'in üslubunun forumda yaygınlaşması dileğiyle.. "Hoşgeldin"
Örnek olabilirsem ne mutlu çok teşekkür ederim efendim sağolun.
Bu ne güzeş anlatım ne güzel yazmışsın maaşallah :) Bayadır bu kadar insan hissetmemiştim kendimi :D
Hoşgeldin inşallah bu tarzda bozulmadan dewam edersin :D
Saygılar sevgiler ...
Kendini ifade edebilmek çok önemli, kendimi size ifade edebildiysem ne mutlu yeni ailem :)
ozan gülle
29-09-2017, 17:39
hoşgeldiniz keyifli forumlar
darkmoon
29-09-2017, 18:13
Hoşgeldin kardeşim .. bende yakında forumdan gidicem yerimi ancak bu kadar güzel yazan bir kardeşime devir ede bilirdim..
hoşgeldiniz keyifli forumlar
Çok sağolun hep beraber inşallah :)
Hoşgeldin kardeşim .. bende yakında forumdan gidicem yerimi ancak bu kadar güzel yazan bir kardeşime devir ede bilirdim..
Aramızdan ayrılıyor olmana üzüldüm kardeşim , neyseki gönüller bir ...
sekizsilindir
30-09-2017, 01:30
İnandıkmı? Tabiki hayır, bu güzel seronomi bozulmadan devam etsin diye;
Bir DM alabilirmiyim?.. o_O
Hoşgeldiniz Keyifli forumlar dilerim
MertSerhanÖ.
13-11-2017, 21:06
Öncelikle hoşgeldin.Forum senin gibi üslubu olan kişileri sever,emin ol çok dostun olacak.Arada değişikler çıkabiliyor sen bozma üslubunu,biz 10 dkya damlarız oraya:)))
Hosgeldin yazmistim size mert kardesimin yazdiklarina katiliyorum,yalnizca size soylemek istecegim birsey var tarihi eskimis ustunden 2-3 hatta 4 yil gecmis konulari hortlatmayiniz.tabiki aklinizda bir soru vardir, onla alakalidir kimse cikip birsey demez gayet normal yazabilirsiniz lakin eski bitmis konulara yazip kimsenin duvarini mesgul etmeyiniz,size tavsiyemdir.Yoksa kulaklariniz cınlayabilir bol bol :) tekrardan hosgeldiniz