Orijinalini görmek için tıklayınız : Hard yazılımlı big turbolu vs. Corsa 1.7 dti ler muayeneden geçiyor mu ?
KinqEmpires41
30-09-2017, 00:20
Merhaba.Acaba bu hard yazılımlı dumanlı 1.7 dtiler muayeneden geçiyor mu ? yada her muayeneden geçmeden önce neleri eski hallerine getirmek zorunda kalıyorlar ?
Tayfun.O
30-09-2017, 00:30
O dumanla muayeneden geçerse bir şey bilmiyorum.
Hard yazılımlı big turbolu vs. Corsa 1.7 dti mı alacaksın ?
Normalde geçmiyor ama izmitte ya da sakaryada bu işi yapanlar var,araba çalışsın yeter:D geçiriyorlar belli ücret karşılığı
egsoz ölçümü dışarda da yapılıyordu ordan bir kılıf uydurulur da normal muayene sırasında belli eder heralde kendini duman
Drive Fast
30-09-2017, 05:35
Şile de belli bir ücret karsiligi geciren muayene görevlisi var diye duydum arabayi getir yeter diyormuş :D
egzoz muaynesi kameralı sisteme geçti.
Egsoz muayenesi araç muayenesi kadar sürüyor neredeyse kamera sistemi sonrası.
Bu arada konu sahibi arkadaş öncelikle hoş geldin önce kendini tanıtsaydın sonra corsa 1.7 dti kullanıcılarının paylaşımlarının olduğu konuya yazsaydın daha hoş olurdu sanki;) yani buradan devam...http://www.techturkey.com/forum/dizel/223114-1-7-dti-kullan-lar-dayan-ma-ve-destek-hatt.html
mikelazi
30-09-2017, 11:32
kameralı sistem derken
nerde kullanıyorlar bu kamerayı
https://www.youtube.com/watch?v=MT9hGTnu9GA
:D
yilmazcatalbas
30-09-2017, 13:38
Normalde geçmiyor ama izmitte ya da sakaryada bu işi yapanlar var,araba çalışsın yeter:D geçiriyorlar belli ücret karşılığı
Fazladan 50 TL'ye her arabayı geçiriyorlar :D
Hard yazilim eibach 3.5larla benim ki biraz fazla coktu 5 lik yay takili gibiydi bir sıkıntı yasamadim. Ancak egzozu orjinale cevir kat son takili olsun. Egzoz emisyonu tuvde yaptirma gecirmiyorlar. Farlarda amerikan park ve xenon turu seyler varsa sok.
Hard yazilim eibach 3.5larla benim ki biraz fazla coktu 5 lik yay takili gibiydi bir sıkıntı yasamadim. Ancak egzozu orjinale cevir kat son takili olsun. Egzoz emisyonu tuvde yaptirma gecirmiyorlar. Farlarda amerikan park ve xenon turu seyler varsa sok.
Ankara'da nerede girdiniz. Pazartesi bende gölbaşı için randevu aldım. Kat yok aracımda son var. Başka tavsiyeleriniz var mı ?
İbrahim33
30-09-2017, 16:48
salı günü gittim bende muayeneye , normalde 5 dk da veriyorlardı egzoz kartını , şimdi bayağı bi bekletiyorlar. muayene daha kısa sürdü hatta benim. gidecek olanlar dışarıda yaptırsın.
Ankara'da nerede girdiniz. Pazartesi bende gölbaşı için randevu aldım. Kat yok aracımda son var. Başka tavsiyeleriniz var mı ?
1 haftadır Gölbaşı muayene istasyonuna 9 tane sonradan açma 19+1 minibüs götürüyorum işim gereği, ve gölbaşı muayene istasyonu bu sıralar denetimde. ıvırına zıvırına çok bakıyorlar hocam. bnden söylemesi.
Ben de Golbasinda yaptirdim. Aksam is cikis saatine yakin alin randevuyu. Benim randevu saatim 17:00 gibiydi. Aydinlatma sistemine biraz takıklar kat olmadan gecirirler mi bilemeyecegim.
ErkanCanS
30-09-2017, 19:49
30 bin lira cezası var. Kimse kolay kolay duman atan araca pul vermez.
valla bu muayeneyi yapan çalışana göre değişiyor. aracı aldığımda coil vardı, en yükseğe almıştım adam sadece araç yere çok yakın diye hafif kusur verdi. 2 sene sonra aynı ayarda tekrar gittim, adam rampaya çıkardı aracı çamurluklar lastiğe sürtüyor diye ağır kusur verdi. gittim coilin yaylarını değiştirdim başka yerden randevu aldım, adam sadece eliyle baktı geçirdi. bu 3 muayenede farklı yerlerde yapıldı. aracının egzoz gazı muayenesi varsa, orjinal egzozlarını takıp muayeneye sok kalırsa, kaldığı yerleri yaptırır tekrar sokarsın muayeneye. ben öyle yapıyorum.