Orijinalini görmek için tıklayınız : Hard Yazılımlı big turbo vs. corsa 1.7 dti yakıt tüketimi
KinqEmpires41
30-09-2017, 00:22
Merhaba.Yapılı corsa 1.7 dtiler acaba kmde kaç kuruş yakıyor ? Tecrübesi olan arkadaş aracın ekstralarıyla ne kadar yaktığını belirtirse sevinirim.
buralar değerlenir. cumartesi henüz kimse uyanmadı :D
Yazilimi duzgun bir 1.7 bugunun mazot fiyatıyla 28-30 kuruş yakar normal kullanimda. Tabi 50-60 kurus yakan 1.7 de gordum butun olay arabanin yazilimi ve bakımlılıgıyla alakali.
Ne yakar bilmiyorumda o kadar yuklenmis dti in yakitini dusunuyorsan hic girme. İlla ki sagindan solundan problem cikaricak sanayiye ayri bir butce ayir.
kuruş hesabı yapmak mantıksız litre fiyatı çok değişken. yazılım egzozlu 2 tane,stock 1tane corsam oldu.yazılımlılar 1 depo ile uzun yol sakin kullanım 900-1000 km arası yapıyor.
EfeTopcu
30-09-2017, 13:25
Eksoz muayenesini oto sanayide yapabilen ozel servisler var orda yaptirirsan problem yasamassin, tanidik vs olursa direk geciriyorlar zaten. Eski arabam fiesta inanilmaz kara duman atiyordu,eksoz muayenesini ozel serviste yaptirdim, fenni muayenesini yaptirmaya gittigimde sadece cok duman attigini soyleyerek uyardilar ve gecirdiler. Problem yasamadim.