Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : kamber ayarı ?????

nightkids_han
19-12-2008, 12:07
arkdaşlar arka tekerlerin üst kısımlarını hafiften içeri sokabilmek için alacağımız coilover'damı bu ozelliğin olması gerekiyor yoksa farklı mı ?
yani kısaca nasıl ayarlanıyor bu olay?

Mr.K
19-12-2008, 12:29
hangi marka coilover alicaksin? camber ayarlarini ayarlama opsiyonu varsa tabikide yapabilirsin.

gorke
19-12-2008, 14:12
genelde coiloverlarda(alıcağınız coile göre değişir) üst kamber ayarları vardır ve bu sayede belli aralıklarda - veya + camber verebilirsiniz. fakat üst kısımdan verilen camber alt kısımdan verildiği gibi olmaz. ihtiyacınız nasıl bilmiyorum ama... eğer daha fazla açıda camber ve toe vermek istiyosanız alt arka kamber kolu gibi parçalar almanız gerekir. standart alt takımlı bazı araçlarda da iyi bir rot balansçıda toe ve camber verebilirseniz. tabi her araçta mümkün değil bu alt takımının özelliklerine göre değişir.

Jem89
19-12-2008, 14:42
Coil'e falan gerek yok..Az önce mal almaya gelen bi anadol gördüm..Ön lastikler resmen yan duruyordu..Resim çekemeden gitti...

Bir daha gelirse kesin resmini çekicem..Çok enteresan duruyordu ya.. :)

ahmetuygur
19-12-2008, 18:59
teinlerde var

jdmpoint
19-12-2008, 20:07
tein ve buddyclub larda var bunlar benim bildiklerim belki farklı ürünlerde de olabilir ama + yada - camberin abartı ve acı durumuna göre degişir aracın ney oda önemli bir soru alt camber koluyla oynanabilir sekildeyse ayarlatabilirsin herhangi bir amortisörcü sorununu cözebilir yada camber kit alıcaksın rahatına bakıcak

Erol
20-12-2008, 08:48
ön arka ayarlı camberler satılıyor.yurtdışında ben aldım skunk2 nin yanılmıyorsam -0,15 açı ile kullanıyorum

Kaan bm 7679
21-12-2008, 12:10
ön arka ayarlı camberler satılıyor.yurtdışında ben aldım skunk2 nin yanılmıyorsam -0,15 açı ile kullanıyorum
bende 2006 sedan cıvıc var coıl kullanıyorum aracta bu kamber kıtlerınden bende ıstıyorum aslında ebaydan almayı dusunuyorum bıde hep coupe cıvıclere gore var cogu urun bulamadım bızım kasa ıcın olandan sen takmısın araca bı resım varmı taktıktan sonra gercı 0,15 acı ıle ne kadar acılabılır bılmıyorum ama ben ıstıyorumkı jantlarıda taktıktan sonra ıyıce acılsın yana dogru fazla zarar gormeden =)

Tayfun-E30
21-12-2008, 14:57
her arabanın kamberini açamazsın kafana göre hondalarda bağımsız suspansiyon ondan açılıyo...

Erol
21-12-2008, 15:39
2006 sedan için varmı bilemiyorum iyicene bakmak lazım..

eglover
29-12-2008, 19:27
eg kasalarda varmı orj de camber ayarı?

Diyadin
29-12-2008, 19:30
bende 2006 sedan cıvıc var coıl kullanıyorum aracta bu kamber kıtlerınden bende ıstıyorum aslında ebaydan almayı dusunuyorum bıde hep coupe cıvıclere gore var cogu urun bulamadım bızım kasa ıcın olandan sen takmısın araca bı resım varmı taktıktan sonra gercı 0,15 acı ıle ne kadar acılabılır bılmıyorum ama ben ıstıyorumkı jantlarıda taktıktan sonra ıyıce acılsın yana dogru fazla zarar gormeden =)

kamber kitine gerek yok , arkalar istesenizde düz durmaz :)