PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kenan Sofuoğlu kaza geçirdi,

MiaMi
30-09-2017, 23:17
Kenan Sofuoğlu, Fransa'nın başkenti Paris yakınlarındaki 4 bin 411 metrelik Nevers Magny-Cours Pisti'nde yarın koşulacak yarış öncesi antrenman turunda başka bir pilotun piste yağ dökmesi sonucu kaza atlatmıştı. Bu kazadan yara almadan kurtulan milli motosikletçi, sıralama turlarında ise bir kaza daha geçirdi. Kötü hava şartları nedeniyle gerçekleşen kaza sonrası acilen hastaneye kaldırılan Kenan Sofuoğlu'nun bel ve kalçasında üç kırık tespit edildi.
Dışişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Spor Bakanlığı'nın girişimlerinin ardından Milli motosikletçinin bu gece ambulans uçakla Fransa'dan Türkiye'ye getirileceği öğrenildi.

MiaMi
30-09-2017, 23:21
https://foto.haberler.com/haber/2017/09/30/kenan-sofuoglu-nun-gecirdigi-kazaya-ve-sonrasina-10084045_5935_m.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=OXyoC5KL--M

MiaMi
30-09-2017, 23:24
Bu videolar var ama sıralama gibi durmuyor.

onursumer
30-09-2017, 23:26
kiriklar kotu allah yardimcisi olsun

westalim
30-09-2017, 23:49
geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşur

McKrop
30-09-2017, 23:54
Düşüş anı bu değil. Başka bir pilotun piste yağ dökmesi sonucu kaza yaptığını yazmıştı bu video için. Hava şartlarından kaynaklanan kaza değil. Kaza geliyorum demiş. Geçmiş olsun. Pistteki düşmelerde bile bu kadar şiddetli hasar varsa pist dışı düşmeler ne kadar fazla şiddetlidir. Korkutucu

Bugün Galatasaray maçı çıkışı saat 22:30 civarı 2. köprüde sarı renk mt-07 paramparça olarak gördüm. Tam köprünün ortası. Motor fena haldeydi hatta kazanın etkisiyle köprüden uçmuş olma ihtimalini bile düşündüm. Umarım göründüğü kadar kötü değildir kaza

yesil
01-10-2017, 00:17
bu motor kazalarında ne olacağı hiç belli olmuyor. ben scooterdan 30 km hızda düşüp kolumu kırdım, 200 km hızda düşüp hiç bişey olmayan adamlar var.

overblack
01-10-2017, 12:04
bu adamı siyasi ikon haline getirdikleri için hiç sempatim yok.

blow07
01-10-2017, 12:37
bu motor kazalarında ne olacağı hiç belli olmuyor. ben scooterdan 30 km hızda düşüp kolumu kırdım, 200 km hızda düşüp hiç bişey olmayan adamlar var.

ekipmanın önemi. Daha 2 hafta önce yandan arabanın çarpması sonucu motordan 20 metre kadar fırladım ama üstümde ceketimin olması sonucu hiç bir şey olmadı yoksa omzum kırılabilirdi. Dizlik olmaması sebebiyle dizim de yüzüldü . :)

ronay
01-10-2017, 13:00
Kenan Sofuoğlu kaza anı...😮😢 Motor yarışı kazası - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=rdiulMQjJLE)

FatihR.
01-10-2017, 13:07
Ne alaka şimdi bu cevap. Adam canıyla cebelleşiyo sizin verdiğiniz cevaba bakın.

overblack
01-10-2017, 13:12
Ne alaka şimdi bu cevap. Adam canıyla cebelleşiyo sizin verdiğiniz cevaba bakın.

cümlemin içinde kötü bir ifade mi var anlamadım?

FatihR.
01-10-2017, 13:17
cümlemin içinde kötü bir ifade mi var anlamadım?

Böyle cevap verip konu siyasete dönüyo sonra tatsız muhabbetler ortaya çıkıyor. Herkez birbiriyle kavga ediyor.

overblack
01-10-2017, 13:22
Böyle cevap verip konu siyasete dönüyo sonra tatsız muhabbetler ortaya çıkıyor. Herkez birbiriyle kavga ediyor.

bencede çıkmaması lazım.

Umut melek
01-10-2017, 13:23
Eyyyyyyyyyyyyyyy WorldSSP...

Yiğit G.
01-10-2017, 15:22
Bu adam kendi kendini siyasi ikon yapıp ülkenin yarısına sevdirdi yarısına nefret ettirdi.Bizimkilerde bu adamı alıp el üstüne çıkardılar 35 yasında adam 17 yaşında bebelerin yarıştıgı düşük kat. yarışlarda şampiyon oluyor diye başka bir olayı yok zaten.Geçmiş olsun tabiki her can degerlidir çabuk iyileşsin ama umurumda değil kendisine ne olduğu açıkçası.

Yigit-Y
01-10-2017, 15:29

Eksi şukulanmadığın için bende yazayim :)

O gündem beri ne takip ediyorum nede şu haline üzülüyorum

Kendini soğuttu malesef

Eyüp
01-10-2017, 15:50
İnsanlığımız bile sadece kendimizden olana..Yazık.

Sporcumuzada geçmiş olsun , Allah tez zamanda şifa versin

Eren G.
01-10-2017, 15:55

Arti Barkinin(AEA) vefat ettigi zamandaki tavrindan dolayi gozumde pire kadar degeri kalmadi.

urukain
01-10-2017, 16:40
Arti Barkinin(AEA) vefat ettigi zamandaki tavrindan dolayi gozumde pire kadar degeri kalmadi.

o zaman ne yapmıştı ki kaçırdım ben ?

Yiğit G.
01-10-2017, 16:58
aklıma bu geliyor hep https://forum.donanimhaber.com/images//upfiles/smiley/s3.gif https://forum.donanimhaber.com/images//upfiles/smiley/s3.gif

https://pbs.twimg.com/media/CX_B0IvWYAUgGUg.jpg

yesil
01-10-2017, 18:50
ekipmanın önemi. Daha 2 hafta önce yandan arabanın çarpması sonucu motordan 20 metre kadar fırladım ama üstümde ceketimin olması sonucu hiç bir şey olmadı yoksa omzum kırılabilirdi. Dizlik olmaması sebebiyle dizim de yüzüldü . :)

bilek kırıldı benim. düşerken refleksle kolumu kaskın önüne attım kafa yere vurmasın diye bilekten kırıldı. mont olsada işe yaramazdı heralde.

GÖKTÜRK
01-10-2017, 19:07
kimse kusura bakmasın ama gram üzülmedim

wolrath
01-10-2017, 19:25
motosıkletcı :) efsanedır

buradakı yarısına gıtmıstım, heyecan doluydu lakın sıyasete o kadar alet oldu kı benım de gram sevgım kalmadı.

ama bu uzulmemem ıcın bır sebep degıldır kesınlıkle, o da bır sporcu ve bayragımızı dalgalandırıyor en nıhayetınde.

Yigit-Y
01-10-2017, 19:48
motosıkletcı :) efsanedır

buradakı yarısına gıtmıstım, heyecan doluydu lakın sıyasete o kadar alet oldu kı benım de gram sevgım kalmadı.

ama bu uzulmemem ıcın bır sebep degıldır kesınlıkle, o da bır sporcu ve bayragımızı dalgalandırıyor en nıhayetınde.

Hakan şükürde çok şey yaptı

Ama sövüyoruz şimdi

Aynı şeyin laciverti nesi farklı

Hepsi bir yere dayamış totosunu

Allah hepsini belasını veriyor

Sıra yan dayadıkları adamlarada gelir :)

GokhanRS
01-10-2017, 20:25
O konuda haklısın yiğit, Hakan şükür çok daha fazla ve ileri dalgalandırdı bayrağımızı ama şu gün ölse kutlama yapar birçok AKP li yalan mı?

Ancak biz Kenana geçmiş olsun demezsek insanlığımızı yargılar aynı akpaklar.

Sporculara ve sanatçılara taraf seçmek hiç yakışmıyor.

Şimdi geçmiş olsun demek istiyorum ama yarın öbür gün fetöcü sulocu bisi ilan edilir diye bisi demicem.

MertSerhanÖ.
01-10-2017, 20:35
gram sevmiyorum,hatta bariz nefret ediyorum kendisinden.Lakin sağlıktır bu,herkesin başına gelebilir.Geçmiş olsun.

Quantum
01-10-2017, 20:56
Hazzetmiyorum sayın kendisinden..

Dolayısıyla kaza yapmış olması vs sebepli hiç bir şekilde duygu değişimi yaşamadım.

Ne üzüldüm ne de oh iyi olmuş diye düşündüm. Sıfır bile değil.. Nötr..

--
Ekleme:
Aşağıdaki konuyla ilgili değil kendisinden hazzetmeme durumum.. Geçen yıl Facebookta insanlara atarlanmaları sebepli öğrenmiş oldum aslında karakterinin ne olduğunu..

Motor (motosiklet) sporları ile ilgili değilim, teknik bilgiler olması sebepli geçen yıl öğrendim ben de neyin ne olduğunu..

Belki okursunuz boş zamanınızda.. Böyle de bişey var..

kenan sofuoğlu abartılmış balon bir sporcudur - #57521357 - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/entry/57521357)

mert_can 41
01-10-2017, 21:12
Kendisini ve kişiliğini sevmem haz etmem. Yalnız aile geçmişini bildiğim için annesi adına üzüldüm ilk duyduğumda. Kendisi her ne kadar insan ayrımı yapsada biz insan ayrımı yapmıyoruz yaradandan ötürü :)

kiraccemal
02-10-2017, 00:55
geçmiş olsun koca yürekli adam...

mikelazi
02-10-2017, 07:58
geçmiş olsun

M3CSL
02-10-2017, 08:16
İnsanlığımız bile sadece kendimizden olana..Yazık.

Sporcumuzada geçmiş olsun , Allah tez zamanda şifa versin

Şaşırmış durumdayız hakikatten,merhamet duygumuzu resetlememiz lazım, birine üzülme,iyilik yapma vb durumlar kişinin dinine ırkına bağlı olmaz/olmamalı..

tremx
02-10-2017, 09:03
Gecmis olsun, ''kaza bu isin fitratinda var''

Ertekin
02-10-2017, 09:21
Değerli sporcumuza Allah tez zamanda şifasını versin

axcel
02-10-2017, 09:34
ekşi sözlük güzel ifade etmiş (3.ligde gol kralı olmuş şişirme bir sporcudur) kendisi o yüzden yalakalığından dolayı üzülmedim bende sadece geçmiş olsun demek geliyor içimden ...

dirk
02-10-2017, 10:35
Kenan sofuoğlu'ya Geçmiş olsun dilerim. Aynı hassasiyetin Naim Süleymanoğlu'nada gösterilmesinide tüm kalbimle isterim...

Serkan_UR
02-10-2017, 14:28
Öncelikle yaralanan bir insan bu nedenle geçmiş olsun ve acil şifa dilerim.

Diğer konuya gelince Motorsiklet yarışları pek ilgimi çekmediğinden ayrıntısını bilemiyorum.Ancak futboldan şöyle örnek verebiliriz sanırım bir ilin takımı 3. likte de oynasa o ilin sakinleri o takımı tutar ve şampiyon olduğunda sevinir.

Eğer Motor yarışlarında Türkiye olarak sadece Kenan Sofuoğlunun olduğu kategoride giriyorsak ve şampiyon oluyorsak Sevinmek ve Gururlanmak gerekir diye düşünüyorum.Şöyle böyle deyip itibarsızlaştırmak pek mantıklı değil bence.Eleştrirenin çıkıp daha iyisini yapması en büyük beklentim...

Keşke Siyasi olarak kendini taraf yapmasaydı herkesin sempatisini kazansaydı ama ayrıştık diye sitem edip ayrıştıran olmamak lazım.

Ayrıştıran dan daha iyi olmak için ayrıştırmayan olmak lazım diye düşünüyorum...

Not: Siyasetle alakam yoktur...

alperkirman
02-10-2017, 15:26
http://i.posta.com.tr/editor/ER/2015/10/04/fft31_mf7286955.Jpeg

inşallah bian önce iyileşir

G.U.Z.
02-10-2017, 15:41
http://i.posta.com.tr/editor/ER/2015/10/04/fft31_mf7286955.Jpeg

inşallah bian önce iyileşir

iyileşmeyip siyasete girebilir, zaten fotoğrafta da sinyali çakmış..

DOHC
02-10-2017, 15:49
Junior ligde veteran olarak yarışıyor olabilir.
Ama takımı neden başka sürücü bulmuyor o zaman?
Var bir takım oyunlar, olaylar sanki.....

_muhaRRem
02-10-2017, 15:54
Sponsor olaylarından sonra çok riyakar oldu. Yolda kuzenim rastladı G mercedesteydi o kadar el salladı bağırdı bi selam versin diye ama kenan gördüğü halde selamı çok gördü. Tam bi yalak . Gözümden çok düştü

clioGT
02-10-2017, 16:17
geçmiş olsun.

kazaların önüne geçilemiyor maalesef.

delta0o
02-10-2017, 16:27
Yarış lobisinin işidir.Allah şifa versin..

HaKo
02-10-2017, 16:51
adam senin bayrağın altında ülkeni gururla temsil ediyor , oraya buraya dayamış diyenler var bi de adam zaten başarılı biyere dayanmasına ihtiyacı da yok , sırf akp li diye gram üzülmedimler bilmem neler havada uçuşuyor. her şeyden önce bu adam terörist değil bizim gibi türk vatandaşı , ve sporcu ve İNSAN. Yazık çok yazık. Bir *** olmaz bu ülkeden bu kafayla.

coolvtec
02-10-2017, 17:13
Geçmiş olsun. Spora siyaset karıştırmasaydı eminim çok daha fazla seveni ve üzüleni olurdu.

-Murat Özcan-
02-10-2017, 23:02
Allah korumuş. Bel kırığı berbat bir şey :S

livaneli
02-10-2017, 23:18
Sporcunun zeki ,çevik ve AHLAKLISINI severiz yani Sofuoğlu'nu sevmeyiz. Çabuk iyiileşir ve ahlaklı olur dileriz.

Yigit-Y
03-10-2017, 03:24
adam senin bayrağın altında ülkeni gururla temsil ediyor , oraya buraya dayamış diyenler var bi de adam zaten başarılı biyere dayanmasına ihtiyacı da yok , sırf akp li diye gram üzülmedimler bilmem neler havada uçuşuyor. her şeyden önce bu adam terörist değil bizim gibi türk vatandaşı , ve sporcu ve İNSAN. Yazık çok yazık. Bir *** olmaz bu ülkeden bu kafayla.

Birde şöyle düşün

Bu ülkenin yüzde 49 u var

Aynı fetö gibi görüyor totosunu dayadığı kişileri

Vatam haini milletin amk tayfanın yanında diye görüp sövüyor

Size göre havalar güzel olabilir

Burda türkiye malesef güzel değil

Bu bunun gibi bir sürü iktidar yalakası dahil hepsi için geçerli

En çok hakan şükür bayrak sallandırdıda ne oldu

Şimdi vatan haini diyorlar

Gün gelecek bunlarda vatan haini olarak lanse edilecek

O günde ben bu konuyu tekrar hortlatıcam o ayrı bir konu

ulasoztas1
03-10-2017, 07:08
Bu işin fıtratında var yapacak bir şey yok..

HaKo
03-10-2017, 09:24
Birde şöyle düşün

Bu ülkenin yüzde 49 u var

Aynı fetö gibi görüyor totosunu dayadığı kişileri

Vatam haini milletin amk tayfanın yanında diye görüp sövüyor

Size göre havalar güzel olabilir

Burda türkiye malesef güzel değil

Bu bunun gibi bir sürü iktidar yalakası dahil hepsi için geçerli

En çok hakan şükür bayrak sallandırdıda ne oldu

Şimdi vatan haini diyorlar

Gün gelecek bunlarda vatan haini olarak lanse edilecek

O günde ben bu konuyu tekrar hortlatıcam o ayrı bir konu

size göre derken ? biz kimiz ? sen kimsin ? şu cümleyi gördükten sonra tartışacak konuşacak bir şey yok bende tam bundan bahsediyordum zaten.

Siz vatanseversiniz , geri kalan %51 vatan haini tabi. He beni soruyosan ben iki yüzdelik dilimin içinde de görmüyorum kendimi.

VETTE
03-10-2017, 09:50
Kazaya üzüldüm sakat kalmak acı çekmek ölüm sevinilecek şeyler değil ama şu videoyu gördükten sonra iyice sinir olmuştum.ve fazla yaşamaz demiştim...sporla siyaseti karıştırması kadar cahilce hareketler bence.
KENAN SOFUOĞLU KAWASAKİ H2R İLE CADDE DRİFT SOKAKLAR YANIYOR - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=dbYLCfJUGDg)

delta0o
03-10-2017, 12:00
Bayrağı temsil edip etmediği bile tartisilir.Bence temsil eden adam siyasi görüşünü öne cikarmamalidir zaten.İste bu yüzden bazı insanlar tarafından sevilmemesi çok normal değil mi.Sevmeyen adamda uzulmez, bu kadar basit..

mert_can 41
03-10-2017, 15:17
size göre derken ? biz kimiz ? sen kimsin ? şu cümleyi gördükten sonra tartışacak konuşacak bir şey yok bende tam bundan bahsediyordum zaten.

Siz vatanseversiniz , geri kalan %51 vatan haini tabi. He beni soruyosan ben iki yüzdelik dilimin içinde de görmüyorum kendimi.

Vatan severiz diyen yok veya %51 için vatan haini demeye gerek yok. İnsan yaşayışıyla belli eder ne olduğunu. Kenan sofuoğlu madem milli sporcu maddem bu ülkeyi temsil ediyor niye misafir plakalı lüks ferrari ile geziyor vergi ödemek vatanseverler için bir görev değilmi. Veya temsil ettiği ülke için millet için vergi ödemez bakınız. Misafir plakalı 488i
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2016/02/04/fft99_mf6582104.Jpeg

Veya hangi Milli sporcu ülkesini temsil ettiğini bilipte evinin üçüncü kattından havuza atlayıp kendini sakatlar.
Kenan Sofuoğlu 3. kattan atladı, hastanelik oldu (https://www.birgun.net/haber-detay/kenan-sofuoglu-3-kattan-atladi-hastanelik-oldu-126337.html)

Veya hangi Milli sporcu ülkesinin yasalarına hakimlerine savcılarına hepsinden önemlisi cumhur başkanına güvenmeyip bizzat kendi terör örgütü üyesi hakan şüküre karşı halkı yasa dışı olan linç etme eylemi için proveke edecek sözler söyler.
Kenan Sofuoğlu’ndan Hakan Şukur’e cok sert sozler - Son Dakika Haberler (http://www.hurriyet.com.tr/kenan-sofuoglundan-hakan-sukure-cok-sert-sozler-40149445)

Gerçek Milli sporcular Sinan Şamil Sam gibi veya Naim süleymanoğl gibi adamlardır. İkisinide bu zamana kadar ne solcu ne sağcı eylemlerde gördüm. Veya iktidar yanlısı veya iktidar karşıtı bir paylaşımını gördüm. Ama bu adamlar Milli sporcu olmanın bedelini ağır ödüyorlar biri organ bağışı için sıra beklerken öldü diğeri ise hastahanede yaşam savaşı veriyor. Kenan sofuoğlu için sağlık bakanlığı hatta Cumhurbaşkanlığı bile harekete geçti. Naim süleymanoğlunun da Sinan şamil samında hayatları boyunca hattaları iktidar yanlısı olupta rant kazanmamaları oldu :(

Anıl E.
03-10-2017, 15:26

Valla hafız,madem çok karakterli,dürüst,sağlam,milliyetçi adamdı;

''ya reisim iyisin hoşsun da ,herkes bizimle aynı görüşte olmayabilir. Bizler bu ''evet'' ''hayır'' olayını çıkardıysak,insanlar da doğal hakkı olarak ''hayır''ı seçebilir. Onlar da bizim insanımız ,bizim milletimiz.'' DİYEBİLİRDİ.

Hadi demedi,hayır kısmını terörist ilan eden adamlarla niye aynı safta yer alıyor ? Şimdi kim teröristlik yapıyor ?

kafamda deli sorular.

Geçmiş olsun

mycars
03-10-2017, 15:45
bu işişn fıtratında var geçmiş olsun demek gelmedi içimden ama saglık işte umarım hemen iyileşip siyasetten uzak durur

Yiğit G.
03-10-2017, 16:47
http://odatv.com/images/2016_07/2016_07_01/bu-aileden-kimse-kaldi-mi-ya-0107161200_m2.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=zyKBQmexj3k

misery1903
03-10-2017, 18:49
Siyasi görüşü iyidir kötüdür şudur budur bilemem de bu adam sonuçta Toprak'ı, Harun'u Öncü ikizlerini yetiştiren ve yetiştirebilecek tek kişi. Hareketleri davranışları memleketlim olmasına rağmen bana da bazen çok garip geliyor ancak Türkiye'de profesyonel anlamda motosiklet sporunda bu adamdan başka kimse yok. Varsa da haberim yok.

aga81
04-10-2017, 07:19
İnşAllah en kısa zamanda tekrar ıyıleşır ve Ülkemızı temsıl etmeye devam eder.

evolution_9
04-10-2017, 09:18
Sporcuysan sporcu kimliğinle tanınacasın sewileceksin yada her ne işi yapıyosan yaptığın işle bi sporcunun, müzisyenin, sanatçının siyasetle adının geçmesi hiç doğru değil böyle olunca halkın adamı olmaktan çıkarsın kenan ın yaptığı gibi. bu olaylar eskiden hiç yoktu kimse ben şu partiliyim demezdi tv ye çıkıp. Şimdiki hukumet zamanında çıktı bu olaylar halkın sewdiği kişileri çıkarıp tv akp propagandası yaptırmak.

HaKo
04-10-2017, 09:20
Vatan severiz diyen yok veya %51 için vatan haini demeye gerek yok. İnsan yaşayışıyla belli eder ne olduğunu. Kenan sofuoğlu madem milli sporcu maddem bu ülkeyi temsil ediyor niye misafir plakalı lüks ferrari ile geziyor vergi ödemek vatanseverler için bir görev değilmi. Veya temsil ettiği ülke için millet için vergi ödemez bakınız. Misafir plakalı 488i
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2016/02/04/fft99_mf6582104.Jpeg

Veya hangi Milli sporcu ülkesini temsil ettiğini bilipte evinin üçüncü kattından havuza atlayıp kendini sakatlar.
Kenan Sofuoğlu 3. kattan atladı, hastanelik oldu (https://www.birgun.net/haber-detay/kenan-sofuoglu-3-kattan-atladi-hastanelik-oldu-126337.html)

Veya hangi Milli sporcu ülkesinin yasalarına hakimlerine savcılarına hepsinden önemlisi cumhur başkanına güvenmeyip bizzat kendi terör örgütü üyesi hakan şüküre karşı halkı yasa dışı olan linç etme eylemi için proveke edecek sözler söyler.
Kenan Sofuoğlu’ndan Hakan Şukur’e cok sert sozler - Son Dakika Haberler (http://www.hurriyet.com.tr/kenan-sofuoglundan-hakan-sukure-cok-sert-sozler-40149445)

Gerçek Milli sporcular Sinan Şamil Sam gibi veya Naim süleymanoğl gibi adamlardır. İkisinide bu zamana kadar ne solcu ne sağcı eylemlerde gördüm. Veya iktidar yanlısı veya iktidar karşıtı bir paylaşımını gördüm. Ama bu adamlar Milli sporcu olmanın bedelini ağır ödüyorlar biri organ bağışı için sıra beklerken öldü diğeri ise hastahanede yaşam savaşı veriyor. Kenan sofuoğlu için sağlık bakanlığı hatta Cumhurbaşkanlığı bile harekete geçti. Naim süleymanoğlunun da Sinan şamil samında hayatları boyunca hattaları iktidar yanlısı olupta rant kazanmamaları oldu :(

Adam milli sporcu peygamber değil , sırf cevap vermek için yazmayın allah aşkına :)

Geçici plakada ise yasal olarak bir yanlış yok , hak tanınmış adam biniyor , benimde imkanım ve vaktim olsa uğraşmaya bende binerim geçiciye. Adam vergi kaçırmıyor verginden ''kaçınıyor'' devletin sunduğu haklar doğrultusunda.

Neyse ben daha cevap vermeyeceğim , zira ben başka bir şeyden bahsediyorum , bakış açıları farklı.

turboman
04-10-2017, 09:41
Siyasi görüşü iyidir kötüdür şudur budur bilemem de bu adam sonuçta Toprak'ı, Harun'u Öncü ikizlerini yetiştiren ve yetiştirebilecek tek kişi. Hareketleri davranışları memleketlim olmasına rağmen bana da bazen çok garip geliyor ancak Türkiye'de profesyonel anlamda motosiklet sporunda bu adamdan başka kimse yok. Varsa da haberim yok. söyledikleriniz ters olmuş desem toprak ile sofuoğlunu aynı pistte yarıştırın sofuoğlu diye biri kalmaz o kadar iyiydi motogp ye neden giremiyor biraz araştırırsanız sofuoğlunun hangi klasmanda olduğunu görürsünüz zaten o köprüdeki hız rekoru dediklerini youtubede kaçtane video var aynı motoru sen al sende rekor kır nerde kaldı sofuoğlunun farkı?

ghibli06
04-10-2017, 10:01
severiz sevmeyiz o ayrı da, en azından insani durumlarda bir geçmiş olsunu esirgememek lazım... şu anda karşımda da olsa hastayken siyaset tartışmam kalkmasını beklerim ki çatır çatır tartışalım, geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir biz de eleştiri yapmaya devam ederiz...

mert_can 41
04-10-2017, 10:02
Adam milli sporcu peygamber değil , sırf cevap vermek için yazmayın allah aşkına :)

Geçici plakada ise yasal olarak bir yanlış yok , hak tanınmış adam biniyor , benimde imkanım ve vaktim olsa uğraşmaya bende binerim geçiciye. Adam vergi kaçırmıyor verginden ''kaçınıyor'' devletin sunduğu haklar doğrultusunda.

Neyse ben daha cevap vermeyeceğim , zira ben başka bir şeyden bahsediyorum , bakış açıları farklı.

Cevap vermek için yazmadım bayrağımızı dalgalandırıyor milli sporcu vs dediklerine karşılık milli sporcunun yaptıklarını yazıyorum bizim için milli sporcu sayılmıyor. Milli sporcu sayılıcak kıriterleri bellirttim. Konu geçici plaka değil sizin milli sporcunun misafir plakalı aracı "MA" plaka.

HaKo
04-10-2017, 13:38
Cevap vermek için yazmadım bayrağımızı dalgalandırıyor milli sporcu vs dediklerine karşılık milli sporcunun yaptıklarını yazıyorum bizim için milli sporcu sayılmıyor. Milli sporcu sayılıcak kıriterleri bellirttim. Konu geçici plaka değil sizin milli sporcunun misafir plakalı aracı "MA" plaka.

Milli sporcu kriterleri ,

1- balkondan aşağı atlamamak
2- MA plaka arabaya binmemek

bu mu yani :D çok komik.

Ona bırakın da gençlik ve spor bakanlığı karar versin siz değil. Demogojiden öteye geçmez şu yazdıkların. neyse son postum bu bunuda eksileyin bol bol :)

mert_can 41
04-10-2017, 13:57

Ona bırakın da gençlik ve spor bakanlığı karar versin siz değil. Demogojiden öteye geçmez şu yazdıkların. neyse son postum bu bunuda eksileyin bol bol :)

Allaha bin şükür kimsenin malında gözüm yok. Neden sevilmediğini anlatmaya çalışıyorum ama sanırım sizin müvekkiliniz toz kondurmuyorsunuz. Benim milli sporcum değil şahsen sizin milli sporcunuza karışmam. Vergi kaçıran milli sporcu :)

SekoLive
04-10-2017, 14:02
geçmiş olsun,

bu ülkenin insanları onu kucaklamışken o insanları parsel parsel ayırmasaydı keşke.

arda35
04-10-2017, 14:13

Bakanlığa bırakalım da dopingcileri başımıza musallat etsin değil mi. Sahi, doping yapan sporcu müsveddelerinin aldığı altınlar noldu. Hesap soran var mı. İki yalakalık yaparlar, unutulur gene. Haram olsun.

chevelle
04-10-2017, 14:20
vergiden ''kaçınmak'' derken?

srknzfr
04-10-2017, 14:24
gram üzülmedim. yarın başıma herhangi bir şey gelirse bu ve bunun gibiler de benim için üzülmesin. ödeşmiş oluruz..

burak_2885
04-10-2017, 14:26
Bu adam nerenin vatandaşı ? Nasıl MA plaka araba alabiliyor ? Ayırca bu adamın yabancı plaka G500ü de var. Alman vatandaşı falan mı

sekizsilindir
04-10-2017, 14:53
Ferro kaynanasinin hediyesi, bir ihtimal Hollanda plakalı çıkmıştır, o da MA olarak kullaniyordur diye düşündüm..

semavi
04-10-2017, 15:00
Bakanlığa bırakalım da dopingcileri başımıza musallat etsin değil mi. Sahi, doping yapan sporcu müsveddelerinin aldığı altınlar noldu. Hesap soran var mı. İki yalakalık yaparlar, unutulur gene. Haram olsun.

Federasyon başkanı oldular daha ne olsun :)

yesil
04-10-2017, 15:04
bu adam milli sporcu değil ki nereden çıktı bu milli sporcu lafı. türk takımıyla mı yarışıyor türkiye adına mı yarışıyor türk markasıyla mı yarışıyor ne yapıyorda milli sporcu oluyor? sadece türk olduğu için milli sporcu mu şimdi bu adam. o zaman hepimiz milliyiz. bende milli esnafım mesela

onur_S
04-10-2017, 16:24
Adamin siyasi gorusu neyse ne , benim ulkemi boyle yerlerde birinciliklerle temsil ediyor, bunun icinde canini ortaya koyuyorsa gurur duyarim. Ebesi kayinvalidesi hanimi vs ydisi vatandasidir onlar almistir vs isine gelmistir ucuza almistir, siz fis kestirmeden hic mi mal almadiniz kdv den yirtalim diye hayatinizda :)

N0M4dh
04-10-2017, 16:28
Ferro kaynanasinin hediyesi, bir ihtimal Hollanda plakalı çıkmıştır, o da MA olarak kullaniyordur diye düşündüm..

yengenin üstünedir, bende annemin üstüne aldım sorun yok 1. derece akrabalar kullanabiliyor.

semavi
04-10-2017, 17:58
Bir kac bilgiyi duzeltmek lazim...

Naim Suleymanoglu da siyasete atilmaya calisti ama olmadi... Yanilmiyorsam Anap yada DYP ile denemek istedi ama olmadi... MHP ile resmi olarak siyasete atildi, basarili olamadi...

Mesela Turkiye'yi kucaklayan 3-5 insandan birisi olan Baris Manco'da siyasete atilmaya calisti sag bir partiden... Ama solcular onu aforoz etmedi...

Kilit nokta... Kullanilan dil! Yarini dusunmeden kullanilan dil! Ayristiran dil...

Yabanci plaka vs olaylarinda elestrimiyorum. Kanuni bir hak varsa kullanilir... Soylemleri ile eger tezat olusturmussa, o noktada elestirilmesi elbette ki normal fakat sonuc olarak kanunsuz degilse diyecek bir seyimiz pek kalmiyor...

Bu ayristirici siyaset nereye gidecek bilemiyorum...

Klasiktir... Once dis tehdir uzerinden savas denenir...

Yetmezse ic savas koruklenir...

Bir sporcunun kazasi ile ilgili olarak bu sayfalarda bize bunlari yazdirmak durumunda birakan siyasetcilerin Allah belasini versin...

Anıl E.
04-10-2017, 21:22
Hakkari'de 4 şehit verdik bu kadar konuşulmuyor. Ne kenanmış birader yeter ki safınızdan adam olsun nasıl da savunuyorsunuz.

Bayrağımızı dalgalandırıyor LEN

misery1903
05-10-2017, 21:14
söyledikleriniz ters olmuş desem toprak ile sofuoğlunu aynı pistte yarıştırın sofuoğlu diye biri kalmaz o kadar iyiydi motogp ye neden giremiyor biraz araştırırsanız sofuoğlunun hangi klasmanda olduğunu görürsünüz zaten o köprüdeki hız rekoru dediklerini youtubede kaçtane video var aynı motoru sen al sende rekor kır nerde kaldı sofuoğlunun farkı?

Toprak'tan daha iyidir kötüdür bilemem de, Toprak'ı da Harun'u da yönlendirebilecek kadar bu işlerin içinde olan o. Eğer Toprak kendi başına Kenan Sofuoğlu ile hiç alakası olmadan Kawasaki Pucetti Racing'e, Kenan'ın kaç yıllık takımına girdiyse bilemem.

uzk
08-10-2017, 13:26
Allah acil şifa versin tez zamanda iyileşir inşallah adam gibi şampiyon

Emrecan-R
08-10-2017, 14:47
Allah acil şifa versin tez zamanda iyileşir inşallah adam gibi şampiyon

Z duruyormu?

uzk
08-10-2017, 15:21
Z duruyormu?

Yok m3 vereyim

Emrecan-R
08-10-2017, 15:43
Yok m3 vereyim

hayırlı olsun

caglarcb
09-10-2017, 09:44
Allah en acilinden şifa ve ahlak versin.