Orijinalini görmek için tıklayınız : 205/55/16 91H Milestone Maxxgrip nasıldır?
Merhaba ***** kış geliyor, bir yerden elime 2016 48. Hafta üretimi 205/55/16 91H ölçüsünde Milestone Maxxgrip kışlık lastik geçti, lastik hakkında bilgi ve tecrübeleri olan var ise benimle paylaşabilir mi? İyiyse aracıma takmayı düşünüyorum. Kışlık lastiklerim var ama 2012 veya 2014 tarihli Lassa Snoways, aracımın eski sahibi vermişti. Etiketlerini karşılaştırdım, yakıt ve ıslak zemin performansları aynı.
Karlı havada fazla kullanmadığım için, şimdi 1000 lira verip nokian wrd4 almak istemiyorum. Yoksa daha önceleri bi çok kez Nokian aldım, oldukça memnun kaldım. :)
Bu arada lastikler, Çankırıda Petlas fabrikasında üretiliyor, aynı fabrikanın falken yazlık lastiklerini kullanıyorum memnunum.
Araç 2004 Accord 2.4
Lastiğin yakıt tüketimi F, ıslak yol performansı E.
Zor bi soru sordum galiba :)
AhmetKadir
01-10-2017, 21:32
hazır lastık varken ne gerek var yenısını almaya, ha yıne de alacaksanız ben elde kalan eskılere rıca edebılır mıyım :D
Talih.b16
01-10-2017, 21:35
Şahsi görüşüm petlasi sevmem, daha önce araç üstünde var diye kullandım hiç memnun kalmadım.
Lassa kış lastiğinde çok başarılı, bridgestone la aynı fabrikada olduğu için baya tecrübe kazandılar.
Aynı ölçüde Bende laufenn aldin Ifit aldım çok memnunum. Fiyatına çok uygun
hazır lastık varken ne gerek var yenısını almaya, ha yıne de alacaksanız ben elde kalan eskılere rıca edebılır mıyım :D
Abi 2 takım var, biri 1 senelik bile değil ama milestone marka, petlasın yan ürünü, diğeri 2013 tarihli Lassa, hangisini kullanmalı acaba diye sordum, milestone kullanan var mı acaba diye görüşlerini almak istedim :)
Şahsi görüşüm petlasi sevmem, daha önce araç üstünde var diye kullandım hiç memnun kalmadım.
Lassa kış lastiğinde çok başarılı, bridgestone la aynı fabrikada olduğu için baya tecrübe kazandılar.
Aynı ölçüde Bende laufenn aldin Ifit aldım çok memnunum. Fiyatına çok uygun
Yalnız Lassa 2013 tarihli işte, etiketleri de aynı milestone ile, kararsız kaldım :)
Grimlord
01-10-2017, 22:15
Ben olsam sırf yeni olmasından ötürü Milestone olanları takardım, değerleri de aynıymış zaten. Benim Snowaysden gözlemlediğim ciddi şekilde yuvarlanma sesi vardı, hatta kesin havası indi falan diyip lastikçiye bile gitmiştim :D
Ben olsam sırf yeni olmasından ötürü Milestone olanları takardım, değerleri de aynıymış zaten. Benim Snowaysden gözlemlediğim ciddi şekilde yuvarlanma sesi vardı, hatta kesin havası indi falan diyip lastikçiye bile gitmiştim :D
Ona karar verdim, nihayetinde ikisi de dandik marka ama, şimdi nokiana 1000 - 1100 TL verecek maddiyat yok, bi jant aldım, üstünde geldi Milestonelar. :D