Orijinalini görmek için tıklayınız : Ruhsatlar noterden verilecek
Arac ruhsatını noterler verecek (http://m.haberturk.com/2018-yilindan-itibaren-arac-ruhsatlari-noterden-alinacak-1657746-ekonomi)
Geç kalınmış uygulama
Day Walker
03-10-2017, 11:46
Noter etrafını sikortacılar saracak desene :D
Noter etrafını sikortacılar saracak desene :D
Ortadan ziyade serbest vuruş daha mantıklı :D :D
free-hifi
03-10-2017, 12:04
Noter açmak ne kadar ? :D
bence noter civarı sigortacı açmak daha mantıklı :D
Day Walker
03-10-2017, 12:17
Ortadan ziyade serbest vuruş daha mantıklı :D :D
çullanalım olsun bitsin :D :D
çullanalım olsun bitsin :D :D
Gang Bang Insurance :D
Bu noterden ruhsat verme olayı yüzünden bayram öncesi hiç bi emniyette ruhsat yaprağı kalmamıştı
Noter açmak ne kadar ? :D
Noter açmak için ilk hukuk mezunu olmak lazım zaten mezun olanlar ilk iş noterlik için sıraya giriyo 30 yılda filan sıra anca geliyo...
optimus_prime
03-10-2017, 12:27
Bu noterden ruhsat verme olayı yüzünden bayram öncesi hiç bi emniyette ruhsat yaprağı kalmamıştı
Noter açmak için ilk hukuk mezunu olmak lazım zaten mezun olanlar ilk iş noterlik için sıraya giriyo 30 yılda filan sıra anca geliyo...
Aynen biz sıraya yazıldik 25 sene sonra açıyorum noteri beklerim çaylar free
free-hifi
03-10-2017, 12:32
ben 10 sene sonra tekirdağda keçi beslemeyi düşünüyorum bekleyemem o kadar :D
free-hifi
03-10-2017, 12:34
bence noter civarı sigortacı açmak daha mantıklı :D
Noter civarı expertiz dükkanı açmak listenin en üst sırasında
Mutlu Değerli
03-10-2017, 12:40
onun içinde para alırlar...
Noter civarı expertiz dükkanı açmak listenin en üst sırasında
buraları alsak varya para keseriz paraa :D
Eyvah eyvah - Para keseriz para - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=os-rKaiKs8Y)
Mr.Bilal
03-10-2017, 13:54
İyi olmuş cidden. Emniyete gitmeden surekli cebimde ne var ne yok arabaya bosaltma derdinden kurtulduk :)
turkerrr
03-10-2017, 14:33
plaka değişiklik işi nasıl olacak acaba.
SekoLive
03-10-2017, 14:35
plaka değişiklik işi nasıl olacak acaba.
özel plaka almak isteyenler trafik tescil şubelerine gidiceklerdi sıradan plakaları noter çözücek diye bi sölenti vardı.
Day Walker
03-10-2017, 14:58
Gang Bang Insurance :D
ofiste yazamadım kenks :hehe:
mehmetRS
03-10-2017, 16:04
Noterde çalışan kızların bazılarından nefret ediyorum. Oh olsun, bir kaç satır fazla yazıp bir kaç kalori fazla harcayacaklar. :D :D :D :D
Şimdi noterler bir gişede de sigorta yaparlar. Piyasayı araştırmak istemeyip hemen işim hallolsun derdinde olan bir sürü insan oluyor nede olsa.
nokta atışı tamamından vurmuşlar :D