Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracım motor suyu eksiltiyor fakat
bbatuhann
05-10-2017, 12:44
Arkadaşlar merhaba bende 2012 model golf 7 var. Bir kaç ay şehir dışındaydım aracımı hiç çalıştırmadım doğuştan bakımlarını yaptırıp kapalı garajıma koymuştum. Arabayı çalıştırdığımda motor suyu ikazı verdi. Motor suyuna baktığımda minimumun da altındaydı su doldurmak için açtığımda su maximum seviyesine kadar geldi. Daha sonralarında 2-3 defa daha motor suyu ikazı verdi fakat kapağı açtığımda su eski seviyesine geri dönüyordu. Doğuşa götürdüğümde kaçağın olmadığını, motoru açıp bakmamız gerektiğini söyledi. Ben motorun açılmasının pek taraftarı değilim başına böyle bişey gelen var mı ? Nasıl çözüldü yardımcı olur musunuz ?
İyi günler dilerim
sekizsilindir
05-10-2017, 13:40
Sistemde Hava var gibi sanki, en bakımda neler yapılmıştı?
Merhaba Batuhan, Oğuz bahsetmişti sıkıntıdan bence de hava var gibi özel bir servis doğuştan daha faydalı olur diye düşünüyorum veya yetkili olsun diyosan Aydoğanlara götürülebilirsin bide onlar baksın
bbatuhann
05-10-2017, 15:26
En son bakımda rutin şeyler değişti 75.000 bakımıydı. Hava filtresi polent filtresi vs vs... Hamza Aydoğanlardan başka önerebileceğin bi usta var mı ?
Oguz Ozturk
05-10-2017, 15:53
Opel Garage Hakan abi
En son bakımda rutin şeyler değişti 75.000 bakımıydı. Hava filtresi polent filtresi vs vs... Hamza Aydoğanlardan başka önerebileceğin bi usta var mı ?
nam oto ali ustaya gösterebilirsin. erciyes işyerleri sitesinde yeri