Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni volvo xc60 reklam filmi
Çok iyi olmuş be sadece reklam değil bir dikkat dagınıklıgı nelere yol açar güzel anlatıyor.
Kızda çok tatlı yuva kurdurtur :D
https://www.youtube.com/watch?v=ILsjw61Q6To
onursumer
07-10-2017, 23:50
350bin tl olmasi disinda bayildim daha cok xc40 i merak ediyorum
Öncelik insan hayatı.
Kısaca; Kalitenin asla tesadüf olmadığının kanıtı.
optimus_prime
08-10-2017, 10:35
içim cız etti la namussuz volvo yine yapmış :)
yilmazcatalbas
08-10-2017, 10:59
Kalite ve güvenliğin yanına tasarım da eklenince muazzam olmuş
baya etkileyici olmuş harbiden
Otomatik fren sistemi daha etkileyici anlatılamazdı. Hadi sistemi yapan çok firma varda reklamı yapan şirkete helal olsun
volvonun yeni araçları gerçekten mükemmel oldu , keşke fiyatı biraz daha uygun olsaydı.
Çok sevdiğim bir arkadaşım volvo global de satış müdürü adamların 2020 yılına kadar ki hedefleri
volvo araçlarında ölen kişi sayısını %1 e düşürmek. :D
mert_can 41
08-10-2017, 12:11
Çok sevdiğim bir arkadaşım volvo global de satış müdürü adamların 2020 yılına kadar ki hedefleri
volvo araçlarında ölen kişi sayısını %1 e düşürmek. :D
Bu yüzdenmi fiyatları çok yüksek acaba :D
Gerçekten etkileyici reklam olmuş utanmasam ağlıcaktım ayrıca xc90 na aşığım ama plotonik bir yerden para çıkmadıkça kavuşmamız çok zor :D Volvo her konuda en iyisini yapıyor tartışmasız.
Reklamı izleyipte, gözleri dolup zor yutkunan bir benmiyim. :D Nedense doğmamış çocuklarımı falan hayal ettim, başına birşey gelse nolur, hayalleri falan filan, benim hayallerim nasıl son bulacak falan. :D Düşündürücü, duygusal ve volvomuz olmadığı için daha dikkat etmem gerektiğini vurguladı bana. :D