Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk aracım Megane 2 RS(four-door)😎
Araba almaya niyetlendiğimde aslında hiç aklımda yoktu. Hatta rs hakkında bilgimde yoktu, nasıl bir araçtır ne yönüyle iyi ne yönüyle kötü bilmiyordum. Amacım beni tatmin edebilecek bı araç olmasıydı. Şuana kadar hiç araba sahibi olmadım. Bu yüzden iyi bı seçim yapmalıyım dedim kendime. Daha ilk arabamdan soğumak istemiyordum çünkü. Neyse başladım butceme göre her marka arabalara bakmaya. Aklımda şöyle olacak bu olacak diye bı fikir de yoktu.neyse bir gün iş nedeniyle Ankara'ya geldim. Gelmişken Ankara piyasasına bı göz atayım dedim. Biraz zaman geçtikten sonra bı Arkadaş Sayesinde rs konusunda bira bilgi sahibi oldum ve merak sardı. Neyse araştırmaya başladım ve sevmeye devam başladım bu sürede. Derken karşıma çıkıverdi bı anda kendisine slepeer dediğim aracım ilk gördüm bu nasıl bişey ya dedim Allah Allah bı garipsedim yani. Sonra çok ilgimi çekti, aşık oldum resmen de bide 4 kapı olması ayrı bı cezbetti beni �� 4 kapının verdiği farklılık ve sanki normal standard bı Megane edası da ayrı güzelliği �� bı kere gördüm ve baktım tamam dedim, bu benim olmalı ya�� ertesi gün hemen alıyorum dedim ���� çok şükür ki öyle oldu ve bu nadide arabama sahip oldum. Çok ayrı bı yeri var bende, görenlerden aldığım tepki olsun duyulan ilgi olsun çok hoşuma gidiyor açıkçası �� abi tampon nerden aldın, bu araba harbiden rs'mi ya�� güzel sohbetlere tanık oluyorum yani�� farklı olmak güzel bı duygu inşallah daha çok zaman geçiririm��https://imageshack.com/i/poIKnwt7jhttps://imageshack.com/i/pmNcwKUYjhttps://imageshack.com/i/pnbFJASqjhttps://i.hizliresim.com/mJNEj0.jpg (https://hizliresim.com/mJNEj0)https://i.hizliresim.com/pGMLlN.jpg (https://hizliresim.com/pGMLlN)https://imageshack.com/i/potQQKyVj
[url]https://www.youtube.com/watch?v=ib6_iKI5yYY&app=desktop (http://imageshack.com/f/potQQKyVjhttps://i.hizliresim.com/ZCo6LK.jpg (https://hizliresim.com/ZCo6LK)https://i.hizliresim.com/g1feMU.jpg (https://hizliresim.com/g1feMU)
hayırloı olsn maaşallah.
araç gümrük girişli mi_?
Mr.Bilal
12-10-2017, 15:32
Maşallah. hayırlı olsun. 4 kapı megane 2 RS olduğunu bende bilmiyordum :)
İlk araç için çok iyi başlangıç, kaput altı fotosu da eklersen konuya süper olur.
Rengi çok güzelmiş. Hayırlı olsun kazasız belasız.
plakasıda kendisi gibi çok güzel ve özel.maşallah ,gerçekten çok güzel duruyor.
kazasız belasız diyelim
Maşallah hayırlı olsun kazasız belasız :)
hayırloı olsn maaşallah.
araç gümrük girişli mi_?
Sağol, evet gümrük girişli
kalipson
12-10-2017, 15:45
Maşallah Yasin
Gerçekten TR'de nadir bulunan hatta 4 kapılı olmasiyla da benim bildiğim ikincisi olmayan bi versiyon.
Allah kaza bela göstermesin kardeşim :)
Maşallah Yasin
Gerçekten TR'de nadir bulunan hatta 4 kapılı olmasiyla da benim bildiğim ikincisi olmayan bi versiyon.
Allah kaza bela göstermesin kardeşim :)
Teşekkür ederim abi sağol :)
kalipson
12-10-2017, 15:54
Sen de sağol
Megane RS'ler hothatch sınıfında en az yakan modeller arasında ya birincidir ya da ikinci. İlk araban olduğu için ilk etapta belki hissetmeyeceksin ama farkında olasın diye dedim. :)
dj_batukaan
12-10-2017, 15:55
hayırlı olsun, kazası zbelasız inşallah
Orj 4 kapı rs hiç görmemiştim ama orj duruyor içinden 1.5 dci çıkmaz umarım :) şaka bi yana iyi günlerde kullanın maşallah
.
alper_pug
12-10-2017, 16:10
4 kapı var mıymış hakkaten ya :D Hayırlısı olsun güle güle binin.
FazI bitane vardı galiba bu o araç faz2ye çevrilmiş.Güle güle kullanın..
teşekkür ederim sağolun :)
araç orjinal 4 kapı RS maşallahh :)
by serçe
12-10-2017, 16:19
maşallah kazasız belasız çok güzel duruyor tam bir aile aracı :)
kalipson
12-10-2017, 16:20
Bunun bi de dizel kardeşi var yurtdışında. Bilen bilir. Ama bizim çok bilmiş Mais getirmedi işte zamanında.
Orj 4 kapı rs hiç görmemiştim ama orj duruyor içinden 1.5 dci çıkmaz umarım :) şaka bi yana iyi günlerde kullanın maşallah
.
Heheh, teşekkür ederim sağol :)
4 kapı var mıymış hakkaten ya :D Hayırlısı olsun güle güle binin.
Teşekkür ederim
Sağol
maşallah kazasız belasız çok güzel duruyor tam bir aile aracı :)
Sağol, hızlı aile aracı ;)
Bunun bi de dizel kardeşi var yurtdışında. Bilen bilir. Ama bizim çok bilmiş Mais getirmedi işte zamanında.
Evet, 175 HP sanırım
kalipson
12-10-2017, 16:25
Evet, 175 HP sanırım
174 diye aklımda kalmış. Ama güzel tork var diye hatırlıyorum onda.
174 diye aklımda kalmış. Ama güzel tork var diye hatırlıyorum onda.
Zevkli olurdu olsaydı
Grimlord
12-10-2017, 16:29
Maşallah, çok özel bir araca sahip olmuşsunuz :)
Plakası da araçta ayrı güzel
calamityeas
12-10-2017, 16:51
Şimdi kabul edelim hepimiz konuya RS kitli 1.5dci görmeye geldik :D Maşallah.
Şimdi kabul edelim hepimiz konuya RS kitli 1.5dci görmeye geldik :D Maşallah.
Hahaha, sağol :) :)
kalipson
12-10-2017, 19:05
Buna bi boya koruma yapalım. Sonra kör olalım. :D
Neon mavi bunun adı. Bizzat benim ruhsatımda böyle yazıyordu :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin, rengi olsun duruşu olsun çok şık. Güle güle kullanın.
Buna bi boya koruma yapalım. Sonra kör olalım. :D
Neon mavi bunun adı. Bizzat benim ruhsatımda böyle yazıyordu :)
Yapıcaz inşallah :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin, rengi olsun duruşu olsun çok şık. Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim:)
İbrahim33
12-10-2017, 19:13
Megane 2 ares te 5 kapı hb olduğunu yeni öğrendim :D ilk araç için oldukça şansılısın. arabada maşallah cayır cayır :) allah kaza bela vermesin.
4 kapı değil 5 kapı bu arada :)
Megane 2 ares te 5 kapı hb olduğunu yeni öğrendim :D ilk araç için oldukça şansılısın. arabada maşallah cayır cayır :) allah kaza bela vermesin.
4 kapı değil 5 kapı bu arada :)
Teşekkür ederim, evet "ares'te" 5 kapı :)
8.000rpm
12-10-2017, 19:50
Favoriler konusunda ben sahibindenden paylaşmıştım bi ara
Bu o muydu plakayı hatırlamıyorum
Maaşallah hakikaten 5kapı rs çok özel bir araç , içinde ne olduğunu fazla belli etmiyor oluşuna da hayranım
Aracınız çok diri allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Favoriler konusunda ben sahibindenden paylaşmıştım bi ara
Bu o muydu plakayı hatırlamıyorum
Maaşallah hakikaten 5kapı rs çok özel bir araç , içinde ne olduğunu fazla belli etmiyor oluşuna da hayranım
Aracınız çok diri allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
ilginiz için teşekkür ederim sağolun :)
ProdriveSTI
12-10-2017, 20:03
Araba herşeyiyle özel Maşallah kazasız belasız.Güle güle kullan.
Boktan arabalara dünya para isteyen bir memlekette bu arabayı uygun fiyata satma sakın.Satmayı düşünürsen tabi.
4 kapılı Rs i ilk defa görenlerdenim bende .. Maşallah
Araba herşeyiyle özel Maşallah kazasız belasız.Güle güle kullan.
Boktan arabalara dünya para isteyen bir memlekette bu arabayı uygun fiyata satma sakın.Satmayı düşünürsen tabi.
teşekkür ederim, saolun. sanırım çok uzun bi süre bende kalıcak inşaallah :)
4 kapılı Rs i ilk defa görenlerdenim bende .. Maşallah
sağol. ankaradaysanız nadirde olsa çıkarıyorum arabayı belki görme şansınız olur :)
Maşallah tam bir sleeper :) 6-7 ay önce ilandaydı ankarada iş güç dolasıyla kısmet olmadı o zaman... bu özel aracı güzel günlerde kullanmak nasip olsun:)
Maşallah tam bir sleeper :) 6-7 ay önce ilandaydı ankarada iş güç dolasıyla kısmet olmadı o zaman... bu özel aracı güzel günlerde kullanmak nasip olsun:)
teşekkürler :)
yusufcan
12-10-2017, 23:18
Masallah kazasiz belasiz surusler..
Gözümüz Megane RS nasıl tek kapısına alışmışsa. Ne kadar resime baksamda araç tek kapı gibi geliyo :D Maşallah çok beğendim.
Masallah kazasiz belasiz surusler..
Teşekkürler :)
Gözümüz Megane RS nasıl tek kapısına alışmışsa. Ne kadar resime baksamda araç tek kapı gibi geliyo :D Maşallah çok beğendim.
Hahah eyvallah sağol :)
MatraX_07
13-10-2017, 10:55
bı ara bende takıp edıyordum ama sırf plakası ıcın gıcık olmustum :D :D cok ozel ve guzel bır araca sahıpsın.Allah kaza bela vermesın Furkan ateslemıs senı ::D
bı ara bende takıp edıyordum ama sırf plakası ıcın gıcık olmustum :D :D cok ozel ve guzel bır araca sahıpsın.Allah kaza bela vermesın Furkan ateslemıs senı ::D
Allah razı olsun :) plaka benim için hiç önemli değil zaten istesem hemen degisirim ama gerek yok bu arada fenerli değilim :) aynen Furkan sağolsun
Eşsiz bir güzelliği var Maşallah gerçekten özel bir araç Allah kaza bela vermesin :)
tolgaaydın
13-10-2017, 14:55
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin. 4 kapı RS tadından yenmez :) Gerçekten sleeper, 1.5dCi zannedip selektör yapanlar şaşırabilir :D
Eşsiz bir güzelliği var Maşallah gerçekten özel bir araç Allah kaza bela vermesin :)
Amin sağolun
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin. 4 kapı RS tadından yenmez :) Gerçekten sleeper, 1.5dCi zannedip selektör yapanlar şaşırabilir :D
Teşekkür ederim, evet güzel anlar yaşanıyor bazen trafikte :)
hayırlı olsun kazasız belasız çok özel bir araç satın almışsınız. maşallah
Masallah masallah ilk araba icn cok iyi tercih..allah kaza bela vermesin..
kalipson
13-10-2017, 23:17
Benim ilk arabam, 2004 Laguna II 1.6 16V idi. Düşük km.de ve temiz bi arabaydı ama gitmiyordu işte. Yaklaşık 1400 kg ağırlık ve 148 N.m tork ile adamı bezdiriyordu resmen. Bi alırken bi de satarken çok mutlu olmuştum.
Tabii ilk arabam olduğu için bi gazla almıştım. Sonra RS'lere sarayım dedim. Ne de olsa ailecek Renocuyduk ve bu araba da daha çıkar çıkmaz Avrupa'da hatırı sayılır bi üne ulaşmıştı. Yani o açıdan kafam rahattı. Adamların test kalitesi, kalite algıları bizden çok öte biliyosunuz. Hatta TR'ye ilk giren faz-1'lerden biriyle test sürüşü yapmıştım. İzmir'de satılan siyah bir araçtı. Hatta ilk ilana düşen RS'lerden biriydi diyebilirim. Resmen performansına hasta olmuştum. Dedim direkt bu arabaya geçmeliyim.
Benim de serüvenim böyle başlamıştı. Ama tabii bi anda geçemedim. Sancılı ve sabırla beklenilen bir süreçti.
Yasin Allahtan bu süreci yaşamadı. Benim açımdan bakınca nokta atışı olmuş. Ama bundan sonra hangi araba onu keser bilemiyorum açıkçası. Çünkü RS alışkanlık yapar. Satan adam illa ki pişman olmuştur. Bilenler bilir.
Allah sattırmasın :)
hayırlı olsun kazasız belasız çok özel bir araç satın almışsınız. maşallah
Teşekkür ederim :)
Masallah masallah ilk araba icn cok iyi tercih..allah kaza bela vermesin..
Allah razı olsun :)
Benim ilk arabam, 2004 Laguna II 1.6 16V idi. Düşük km.de ve temiz bi arabaydı ama gitmiyordu işte. Yaklaşık 1400 kg ağırlık ve 148 N.m tork ile adamı bezdiriyordu resmen. Bi alırken bi de satarken çok mutlu olmuştum.
Tabii ilk arabam olduğu için bi gazla almıştım. Sonra RS'lere sarayım dedim. Ne de olsa ailecek Renocuyduk ve bu araba da daha çıkar çıkmaz Avrupa'da hatırı sayılır bi üne ulaşmıştı. Yani o açıdan kafam rahattı. Adamların test kalitesi, kalite algıları bizden çok öte biliyosunuz. Hatta TR'ye ilk giren faz-1'lerden biriyle test sürüşü yapmıştım. İzmir'de satılan siyah bir araçtı. Hatta ilk ilana düşen RS'lerden biriydi diyebilirim. Resmen performansına hasta olmuştum. Dedim direkt bu arabaya geçmeliyim.
Benim de serüvenim böyle başlamıştı. Ama tabii bi anda geçemedim. Sancılı ve sabırla beklenilen bir süreçti.
Yasin Allahtan bu süreci yaşamadı. Benim açımdan bakınca nokta atışı olmuş. Ama bundan sonra hangi araba onu keser bilemiyorum açıkçası. Çünkü RS alışkanlık yapar. Satan adam illa ki pişman olmuştur. Bilenler bilir.
Allah sattırmasın :)
İlk günden kendini alıştırdı zaten kerata:D çok şükür ki böyle bir araca sahip oldum bu yüzden çok mutluyum. Evet sancılı bir süreç olmadı benim için, bunun sebebi ise Furkan kardeşimdir , sağolsun ki beni bu arabayla o tanıştırdı ve sevdirdi. İyi kide böyle oldu. Furkan tam bir renocu ondada çok düzgün bı F7R var zaten. İnşallah uzun bir süre benimle birlikte olur aracım :) daha çok vakit geciricez onunla.
Maşallah çok güzel duruyor Allah kaza bela vermesin bende ilk defa görmüş oldum 4 kapı RS :)
Maşallah çok güzel duruyor Allah kaza bela vermesin bende ilk defa görmüş oldum 4 kapı RS :)
Teşekkür ederim sağol :)
NakkaSss
14-10-2017, 11:12
Maşallah güzel araç. Bir ara bende meraktan araştırmıştım aracı :)) Megane rs' ler tam evlatlık araçlar ya. kalipson un dediği gibi bir kere tadına baktı mı diğer araçlar bi farklı gelir. Tabii bunda biraz da bizim Renault Sport sevgisinin etkisi de var. :D Geçen haftalarda bol yağışlı bir günde bir iş için sabah Çanakkaleye gittim, öğleden sonra da istanbula döndüm toplamda 700km civarı yol yaptım. İstanbul'a geldim diye üzüldüm resmen keşke biraz daha uzun olsaydı yol dedim. Öyle bir araç işte Megane rs'ler sürdükçe süresi geliyor insanın. :) Hayırlı olsun tekrardan.
Maşallah, bende ilk kez görenlerdenim ve çok şaşırdım bir o kadar da sevindim. Bu kasaları aslında çoğu insan sevmese de bence değişik bir tasarım. Hem RS hem 4 kapı bence aracı oldukça nadide yapıyor. Uzun müddet saklamanız dileği ile kazasız belasız güle güle kullanın.
Sadık Özyer
14-10-2017, 12:33
Ateş ediyorrr güle güle kullan.4 Kapı olması çok güzel olmuş dci diyip çat çut millete saplarsın
GokhanRS
14-10-2017, 12:53
Hayırlı olsun. Ben yurtdışında görmüştüm sık sık. Hatta dizel 175hp rs olanda çok güzeldir. Keşke 4 kapı Türkiye ye de gelseydi. Bence daha iyi satardı.
Maşallah güzel araç. Bir ara bende meraktan araştırmıştım aracı :)) Megane rs' ler tam evlatlık araçlar ya. kalipson un dediği gibi bir kere tadına baktı mı diğer araçlar bi farklı gelir. Tabii bunda biraz da bizim Renault Sport sevgisinin etkisi de var. :D Geçen haftalarda bol yağışlı bir günde bir iş için sabah Çanakkaleye gittim, öğleden sonra da istanbula döndüm toplamda 700km civarı yol yaptım. İstanbul'a geldim diye üzüldüm resmen keşke biraz daha uzun olsaydı yol dedim. Öyle bir araç işte Megane rs'ler sürdükçe süresi geliyor insanın. :) Hayırlı olsun tekrardan.
Maşallah, bende ilk kez görenlerdenim ve çok şaşırdım bir o kadar da sevindim. Bu kasaları aslında çoğu insan sevmese de bence değişik bir tasarım. Hem RS hem 4 kapı bence aracı oldukça nadide yapıyor. Uzun müddet saklamanız dileği ile kazasız belasız güle güle kullanın.
Teşekkürler sağolun
Ateş ediyorrr güle güle kullan.4 Kapı olması çok güzel olmuş dci diyip çat çut millete saplarsın
Heheh eyvallah
Hayırlı olsun. Ben yurtdışında görmüştüm sık sık. Hatta dizel 175hp rs olanda çok güzeldir. Keşke 4 kapı Türkiye ye de gelseydi. Bence daha iyi satardı.
Teşekkür ederim, evet dizel seçeneğin mevcut fakat tr'ye girmedi
keremdeveci
14-10-2017, 23:31
Eğer plakayı doğru gördüysem, araca dün Atatürk Orman Çiftliğinde denk geldim. Ayıp olmasın diye fotoğraf çekmek istemedim :) Maşallah tam bir Sleeper, konuyu okumamış olsam hayatta anlayamazdım RS olduğunu. Çok eğlence çıkıyordur bu haliyle caddede :D Jantları değiştirmeyi veya daha koyu bir renge boyamayı düşündünüz mü? Şahsen aracın havasını değiştireceği düşüncesindeyim.
Eğer plakayı doğru gördüysem, araca dün Atatürk Orman Çiftliğinde denk geldim. Ayıp olmasın diye fotoğraf çekmek istemedim :) Maşallah tam bir Sleeper, konuyu okumamış olsam hayatta anlayamazdım RS olduğunu. Çok eğlence çıkıyordur bu haliyle caddede :D Jantları değiştirmeyi veya daha koyu bir renge boyamayı düşündünüz mü? Şahsen aracın havasını değiştireceği düşüncesindeyim.
Ilgın için sağol :) evet oradaydım. Jantları değiştirmeyi düşünmüyorum şuanlık , teşekkür ederim :)
serkan_rs
10-11-2017, 22:30
yasin hayırlı olsun güle güle bin kardeşim kazasız belasız jantları gunmetal yap + bi r26 rspoiler tak dahada güzel olur :)
yasin hayırlı olsun güle güle bin kardeşim kazasız belasız jantları gunmetal yap + bi r26 rspoiler tak dahada güzel olur :)
Teşekkür ederim evet jantların rengini gun metal yapabilirim, spoiler da olabilir :)
Çok güzel araç aldınız maşallah , Berk çok güzel bakıyordu araca eminim ki sizde aynı güzellikte bakacaksınız. Her geçen gün daha da alıştırır kendine Rs daha sonrada isteseniz de bırakamazsınız :) Ben bir iki defa denedim Rs ten uzaklaşmayı ama yok olmadı bir türlü :)
Çok güzel araç aldınız maşallah , Berk çok güzel bakıyordu araca eminim ki sizde aynı güzellikte bakacaksınız. Her geçen gün daha da alıştırır kendine Rs daha sonrada isteseniz de bırakamazsınız :) Ben bir iki defa denedim Rs ten uzaklaşmayı ama yok olmadı bir türlü :)
Gerçekten fazlasıyla alıştırıyor kendini :) ama zaten uzaklaşmayı düşünmüyorum. Her anlamda benim daha iyi bakacağım kesinn. Teşekkür ederim :)
kalipson
14-11-2017, 10:11
Gerçekten fazlasıyla alıştırıyor kendini :) ama zaten uzaklaşmayı düşünmüyorum. Her anlamda benim daha iyi bakacağım kesinn. Teşekkür ederim :)
Uzaklaşmayı düşünmüyor musun?
Bi de düşünseydin :D
Ben 2 defa yaptım o hatayı. Geri dönesiye akla karayı seçtim :D
Uzaklaşmayı düşünmüyor musun?
Bi de düşünseydin :D
Ben 2 defa yaptım o hatayı. Geri dönesiye akla karayı seçtim :D
O anlamda değil abi :) ne kadar sevdiğimi ve uğraştığımı sende biliyorsun :) daha çok yolumuz var keratayla. Bide özenle bakmak lazım bu araçlara ;)
kalipson
14-11-2017, 10:20
O anlamda değil abi :) ne kadar sevdiğimi ve uğraştığımı sende biliyorsun :) daha çok yolumuz var keratayla. Bide özenle bakmak lazım bu araçlara ;)
:D
Anladım anladım. Takılıyorum Yasincim. :D
Ufak tefek ihtiyaçlarını yurtdışına yolum düşerse halledicem. Merak etme sen.
Bişeyin de yok aslında.
Bişeyin de yok aslında.
sağolasın abim :) valla çok güzel olur :) :) :) ufak tefek ayrıntılar zaten can sıkıcı olan şeyler abi ama yavaş olur inşallah biliyosun pek vaktim yok, binip gezemiyorum bile doğru düzgün
Bişeyin de yok aslında.
Sağol abim :) valla çok iyi olur :)
zeipower
14-11-2017, 10:34
Maşallah çok güzel duruyor hayırlı olsun
Maşallah çok güzel duruyor hayırlı olsun
vallahi bende ilk defa 5 kapı rs i görenlerdenim..maşallah rengi duruşuyla çok güzel.kazasız belasız kullanın
vallahi bende ilk defa 5 kapı rs i görenlerdenim..maşallah rengi duruşuyla çok güzel.kazasız belasız kullanın
Teşekkür ederim, sağolun :)
İlk araç için çok iyi başlangıç, kaput altı fotosu da eklersen konuya süper olur.
Rengi çok güzelmiş. Hayırlı olsun kazasız belasız.
https://i.hizliresim.com/pGMLlN.jpg (https://hizliresim.com/pGMLlN)
Maşallah bildiğin çiçek :)
Maşallah bildiğin çiçek :)
kaput altı ne kadar düzgün maşallah kazasız belasız
kaput altı ne kadar düzgün maşallah kazasız belasız
Allah razı olsun sağolun :)
Sağol abim :) valla çok iyi olur :)
Yurtdışı işi noldu abi :)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-5-kapi-megane-rs-513917017/detay) tekrar piyasaya dusmus..
Grimlord
25-12-2017, 21:54
50. mesajını bekliyor ilan açmak için, itiraf etti :D
50. mesajını bekliyor ilan açmak için, itiraf etti :D
50 mesaj sınırı var
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-5-kapi-megane-rs-513917017/detay) tekrar piyasaya dusmus..
Maalesefl ki
8.000rpm
25-12-2017, 23:08
Nedir son rakamı bu 5 kapılının dostum?
arkadaşlarımızın bilmemesine şaşırdım , gran turismoda hep 4 kapısı vardı tek kapısı yoktuki bunun :D hatta bu renkti galiba 6 daki
Nedir son rakamı bu 5 kapılının dostum?
Bu şekilde pazarlık yapmaya çalışmazsanız yardımcı olabilirim belki
arkadaşlarımızın bilmemesine şaşırdım , gran turismoda hep 4 kapısı vardı tek kapısı yoktuki bunun :D hatta bu renkti galiba 6 daki
Aslında bende hiç o oyunu oynamadım PS salonuna gidip bakmak istedim şuan merak ettim :)
Bu şekilde pazarlık yapmaya çalışmazsanız yardımcı olabilirim belki
çiçek alıp istemeye mi gelsin?
çiçek alıp istemeye mi gelsin?
Almak isteyen adam özelden yazar konuşur, sence mantıklı mı burdan pazarlık yapmaya çalışmak?
kalipson
26-12-2017, 12:01
Almak isteyen adam özelden yazar konuşur, sence mantıklı mı burdan pazarlık yapmaya çalışmak?
Yani. Komik komik hadiseler
Bu tarz sorular çok olacak Yasin :)
Yani. Komik komik hadiseler
Bu tarz sorular çok olacak Yasin :)
Alışmaya başlamalıyım yani öyle mi :)
-Murat Özcan-
26-12-2017, 18:15
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
Teşekkür ederim
Otomobilleriniz forumunun muzmin kaderi, arac alinir, fotolar konur reklam yapilir, sonra satisa konur:))
Burak SARIKAYA
27-12-2017, 15:39
4 kapı rs ilk defa görüyorum hayırlı uğurlu olsun özel bir araç
Otomobilleriniz forumunun muzmin kaderi, arac alinir, fotolar konur reklam yapilir, sonra satisa konur:))
İlanda süper, tek kelime açıklama-bilgi yok.
Uyduruk 1 resim konmuş.
İlanda süper, tek kelime açıklama-bilgi yok.
Uyduruk 1 resim konmuş.
Aracı satmak içimden gelmiyordu çünkü o yüzden umursadim pek ilanı, bi anlık birşeydi ilana koyma nedenim, öfkem geçince vazgeçtim kaldırdım zaten.
Hayırlı olsun kazasız belasız Megane RSlerde en sevdiğim renk.
Hayırlı olsun kazasız belasız Megane RSlerde en sevdiğim renk.
Teşekkür ederim :) kırmızı da güzel ama :)
8.000rpm
03-01-2018, 14:42
pazarlık nerede pardon?
genelde site üyelerine özel rakamlar yazar aracını satmak isteyen kişiler , sadece ilan linkini koymaz o sebeple bir cümle yazmıştım
pazarlık tabii ki de böyle ulu orta olmaz az çok adap edep bilenlerdenimdir :)
aracını allah nazarlardan kem gözlerden saklasın
satma veya satmama kararın ile ilgili de allah gönlüne göre versin
:)
pazarlık nerede pardon?
genelde site üyelerine özel rakamlar yazar aracını satmak isteyen kişiler , sadece ilan linkini koymaz o sebeple bir cümle yazmıştım
pazarlık tabii ki de böyle ulu orta olmaz az çok adap edep bilenlerdenimdir :)
aracını allah nazarlardan kem gözlerden saklasın
satma veya satmama kararın ile ilgili de allah gönlüne göre versin
Teşekkür ederim
Yasin maşallah kanka tekrardan arabana :) Bu arada bu arkadaşımızı foruma konu açıp ertesi günü aracını satan kişilerle karıştırmayalım, alırken al diye laf yaptık, canlı gördüm bindim gazladık satmaya hiiç niyeti yoktu 5 bin kar koymamıza rağmen :) beni hatırlamazsan çürük komiserin arkadaşı Emre ben Megane 1 :)
Yasin maşallah kanka tekrardan arabana :) Bu arada bu arkadaşımızı foruma konu açıp ertesi günü aracını satan kişilerle karıştırmayalım, alırken al diye laf yaptık, canlı gördüm bindim gazladık satmaya hiiç niyeti yoktu 5 bin kar koymamıza rağmen :) beni hatırlamazsan çürük komiserin arkadaşı Emre ben Megane 1 :)
Tanıdım kanka tanıdım :) eyvallah sağolasın. Öyle bir öfkeyle yaptım bişey işte yahu gelince anlatırım
Güncel..
Koç egzoz komple 76 lık sistem
https://i.hizliresim.com/ZPSQWS.jpg (https://hizliresim.com/ZPSQWS)
https://i.hizliresim.com/mbnkSF.jpg (https://hizliresim.com/mbnkSF)
https://i.hizliresim.com/m9A1NJ.jpg (https://hizliresim.com/m9A1NJ)https://i.hizliresim.com/1xLhSM.jpg (https://hizliresim.com/1xLhSM)https://i.hizliresim.com/xW0lNj.jpg (https://hizliresim.com/xW0lNj)
https://youtu.be/7_Idilon4bc
///Mpower
08-08-2020, 19:16
Aracı yaklaşık 3 4 hafta önce devlet hastanesinin alt sokağında gördüm çok güzel duruyor maşallah kazasız belasız
Teşekkür ederim sağolun, daha iyisi sizin olur inşallah.
Orada oturuyorum doğrudur ama mesleğim gereği fazla kullanamıyorum iyi denk gelmişsiniz :)
131mirafiori
10-08-2020, 06:48
Maşallah kesene bereket. Egzoz sisteminde susturucu kullanılmamış galiba hiç?
Maşallah kesene bereket. Egzoz sisteminde susturucu kullanılmamış galiba hiç?
Evet doğrudur, yani sadece sonda warex mevcut
gokhankenar
10-08-2020, 07:35
Ne mutlu size ilk arabanız megane Rs :) benim yumurta kasa Hyundai Accent ti :D Güzel günlerde kullanın
Ne mutlu size ilk arabanız megane Rs :) benim yumurta kasa Hyundai Accent ti :D Güzel günlerde kullanın
Teşekkür ederim sağolun :)
Arkadaşlar kendimizce çekmiş olduğumuz amatör videoyu sizlerle paylaştık, hatalar için kusura bakmayın
https://youtu.be/G-BIKevM8OU
zOnstyLe
27-08-2020, 18:18
Cok guzel araba, gercekten sanslısınız :) Kazasız belasız.
muratburunce
28-08-2020, 08:53
çok güzel bir araç olmuş maşallah 4 kapıda gayet spor bir görüntü elde ediliyormuş onu görmüş oldum çok başarılı kazasız belasız
4 Kapı sedan araçlara denır
HB Araçlar 5 kapıdır :)
Tr de tek kelımesının ornegı olmus
gule gule kullanın :)
Gokmen Erbas
28-08-2020, 15:34
yok 5 kapı
Cok guzel araba, gercekten sanslısınız :) Kazasız belasız.
Teşekkürler, sağolun
çok güzel bir araç olmuş maşallah 4 kapıda gayet spor bir görüntü elde ediliyormuş onu görmüş oldum çok başarılı kazasız belasız
Sağol, Allah razı olsun
4 Kapı sedan araçlara denır
HB Araçlar 5 kapıdır :)
Tr de tek kelımesının ornegı olmus
gule gule kullanın :)
Teşekkürler
Ufak bir sürpriz güncel yapayım
İlerleyen zamanlarda tam olarak neler yaptığımı güzelce anlatmaya calisicam
Şimdilik bir kaç fotoğraf yüklemek istiyorum
Belki biraz Karman çorman oluyor ama kusura bakmayın :)
https://i.hizliresim.com/lUmPqZ.jpg (https://hizliresim.com/lUmPqZ)
Cooler 12 lt şuan görselde tam bitmemiş hali bu yan taraflarada sac eklenecek(Burak TAŞIR abiye teşekkür ederim)
https://i.hizliresim.com/BI1PUY.jpg (https://hizliresim.com/BI1PUY)
630cc enjektörler
https://i.hizliresim.com/mv7t9v.jpg (https://hizliresim.com/mv7t9v)
https://i.hizliresim.com/nIVcGk.jpg (https://hizliresim.com/nIVcGk)
Hafif volan
Güncelleme !!
Çelik fren hortumları (goodridge)
https://i.hizliresim.com/HV5uqC.jpg (https://hizliresim.com/HV5uqC)
https://i.hizliresim.com/496kZg.jpg (https://hizliresim.com/496kZg)
https://i.hizliresim.com/P9T83H.jpg (https://hizliresim.com/P9T83H)
kalipson
15-01-2021, 21:10
Yapıyosun bu sporu. Takipteyim :)
Kesene bereket. Maşallah
Turbo seçimi olarak td04-15t ile 19t arasında kaldım ve sonuç olarak 19t turboyu tercih ettim. (46-52 mm)
Alt devirlerim biraz cansız olacak ama onuda bir nebze olsun hafif volan ile halletmiş olucam tabi ne kadar fark eder bilemiyorum. Günlük kullanmadığım için pekte sorun değil aslında benim için.
https://i.hizliresim.com/HVwEgf.jpg (https://hizliresim.com/HVwEgf)
https://i.hizliresim.com/FgzPrR.jpg (https://hizliresim.com/FgzPrR)
https://i.hizliresim.com/7hcfDY.jpg (https://hizliresim.com/7hcfDY)
https://i.hizliresim.com/R8ZXr2.jpg (https://hizliresim.com/R8ZXr2)
Coolerımız hazır.
https://i.hizliresim.com/nVJNwu.jpg (https://hizliresim.com/nVJNwu)
Supercharger
17-02-2021, 01:08
Araba harbiden uzun yıllar sizde kalmış:D
Araba harbiden uzun yıllar sizde kalmış:D
Uzun yıllarda kalır umarım
MaşAllah kazasız belasız kullanın.
MaşAllah kazasız belasız kullanın.
Teşekkür ederim
Renaultolog
20-02-2021, 21:24
Ben bu konuyu daha önce niye göremdim acaba ahahah :D maşallah kankam, çok güzel oluyor az daha sabredelim yeter
Ben bu konuyu daha önce niye göremdim acaba ahahah :D maşallah kankam, çok güzel oluyor az daha sabredelim yeter
Sağol kankam, yavaş yavaş dahada güzelleşecek
Cliosportve
22-02-2021, 11:17
Furkanın video baya iyiymiş . Bol gazlamalı video bekliyoruz :D
Furkanın video baya iyiymiş . Bol gazlamalı video bekliyoruz :D
Gazlamalı video var abi Furkan'ın kanalda :)
Yenileri de gelir nasip olursa
Ufak bir sürpriz güncel yapayım
İlerleyen zamanlarda tam olarak neler yaptığımı güzelce anlatmaya calisicam
Şimdilik bir kaç fotoğraf yüklemek istiyorum
Belki biraz Karman çorman oluyor ama kusura bakmayın :)
https://i.hizliresim.com/lUmPqZ.jpg (https://hizliresim.com/lUmPqZ)
Cooler 12 lt şuan görselde tam bitmemiş hali bu yan taraflarada sac eklenecek(Burak TAŞIR abiye teşekkür ederim)
https://i.hizliresim.com/BI1PUY.jpg (https://hizliresim.com/BI1PUY)
630cc enjektörler
https://i.hizliresim.com/mv7t9v.jpg (https://hizliresim.com/mv7t9v)
https://i.hizliresim.com/nIVcGk.jpg (https://hizliresim.com/nIVcGk)
Hafif volan
Güncelleme !!
Çelik fren hortumları (goodridge)
https://i.hizliresim.com/HV5uqC.jpg (https://hizliresim.com/HV5uqC)
https://i.hizliresim.com/496kZg.jpg (https://hizliresim.com/496kZg)
https://i.hizliresim.com/P9T83H.jpg (https://hizliresim.com/P9T83H)
Güncellemeye devam edelim.
Elimden geldiğince paylaşmaya calisicam iyi kötü idare edin :)
Eski motorumuz olan f4r774 kodlu motoru yerine sıfır sandık 874(265) motorumuz geldi
https://i.hizliresim.com/3IjmQz.jpg (https://hizliresim.com/3IjmQz)
https://i.hizliresim.com/DLzYrx.jpg (https://hizliresim.com/DLzYrx)
https://i.hizliresim.com/cHZ70s.jpg (https://hizliresim.com/cHZ70s)
https://i.hizliresim.com/bVKi37.jpg (https://hizliresim.com/bVKi37)
https://i.hizliresim.com/hyEx9s.jpg (https://hizliresim.com/hyEx9s)
https://i.hizliresim.com/i0smaB.jpg (https://hizliresim.com/i0smaB)
https://i.hizliresim.com/rhLshF.jpg (https://hizliresim.com/rhLshF)
https://i.hizliresim.com/1AjTgh.jpg (https://hizliresim.com/1AjTgh)
https://i.hizliresim.com/UFzw0L.jpg (https://hizliresim.com/UFzw0L)
https://i.hizliresim.com/MfwThf.jpg (https://hizliresim.com/MfwThf)
kalipson
24-02-2021, 01:19
Yapma yanarız :D :D
M U R A T
24-02-2021, 10:10
güzel hareket
Yapma yanarız :D :D
Yanmayalım mı abi :) :)
güzel hareket
Teşekkür ederim, sağolun :)
Yavaşça sona doğru geliyoruz.
Öncelikle bu swap işini yapmayı uzun süredir planlıyordum fakat kısmet olmamıştı. Kısmet bu zamanaymış. Kendi motorunu f4r774(225) forget yapmak ve f4r874 (265)koymak hemen hemen aynı paralara denk geliyordu. Bende tercihimi 265 koymaktan yana kullandım. Eski motorumda yedeğe kaldı :)
Bu işide yapmak için işin ehline bırakmak gerekirdi tabikide
Merdan usta
Aracı merdan ustaya teslim ettik ve oda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırak yavaş yavaş toparlamaya başladı.
Eksiklerimiz giderildi yenilenmesi gereken tüm herşey yenilendi. Şuan H&R yaylarım yolda siparişini verdim gelicek. Birde su hortumlarım gelince herseyimiz tamamdır inşallah.
https://i.hizliresim.com/Qap6Rb.jpg (https://hizliresim.com/Qap6Rb)
https://i.hizliresim.com/57p2Cq.jpg (https://hizliresim.com/57p2Cq)
https://i.hizliresim.com/T22Mcg.jpg (https://hizliresim.com/T22Mcg)
https://i.hizliresim.com/uQYVi9.jpg (https://hizliresim.com/uQYVi9)
kalipson
28-02-2021, 15:56
Hadi bakalım maşallah.
Merakla bekliyorum :)
FreeCaptiv3
01-03-2021, 13:33
SÜper hareket :)
Sağol abi eyvallah, bende bekliyorum bakalım heyecanlı olacak :) :)
Sağol kanka :) elimden geldiğince işte
FreeCaptiv3
01-03-2021, 18:36
Sağol kanka :) elimden geldiğince işte
Daha ne olsun kanka :) Eline, emeğine ve cüzdanına sağlık :)
Daha ne olsun kanka :) Eline, emeğine ve cüzdanına sağlık :)
Eyvallah kanka sağol :)
Bitirmeye adım adım :)
Tabikide tam bitmeyecek belki ama şimdilik diyelim :)
Suanlık herşey tamam, marş yapicaz yakında İnşallah. Daha sonra yazılım vs hallolacak. Şimdilik bir kaç foto ile süsleyelim :)
https://i.hizliresim.com/JDYdq6.jpg (https://hizliresim.com/JDYdq6)
https://i.hizliresim.com/718UOv.jpg (https://hizliresim.com/718UOv)
https://i.hizliresim.com/naOvN5.jpg (https://hizliresim.com/naOvN5)
https://i.hizliresim.com/iiiZDx.jpg (https://hizliresim.com/iiiZDx)
kalipson
15-03-2021, 14:29
Beni heyecanlandırıyosun bak.. Hedef ben miyim? :D
Beni heyecanlandırıyosun bak.. Hedef ben miyim? :D
Bende heyecanlanıyorum abi :)
Biraz aradan sonra güncelleyeyim dedim :) şuan için rodajdayız, maalum yasaklarda var. Yasaklardan sonra methanol kit bağlantısı sonrası yazılım için hazırız inşallah. Son yapılan güncellemeler H&R 3.5 yay ve arkalara 2 cm spacer :)
https://i.hizliresim.com/ba5x0e.jpg (https://hizliresim.com/Sp0pcQ)
https://i.hizliresim.com/8v1vkg.jpg (https://hizliresim.com/Sp0pcQ)
https://i.hizliresim.com/klvd55.jpg (https://hizliresim.com/Sp0pcQ)
https://i.hizliresim.com/7txgwh.jpg (https://hizliresim.com/Sp0pcQ)
https://i.hizliresim.com/pvecgvf.jpg (https://www.hizliresim.com/pvecgvf)
1 yıldan fazla bir zaman sonra anca güncelleme yapma fırsatım oldu. Öncelikle araba hazır olduktan sonra yazılım yapılıp bitirecektim fakat herşey bittikten sonra tam istediğim gibi olmadı, öncelikle vvt aktif olmaması ve stabil çalışma sorunları canımı sıkıyordu. Klima açılınca rolanti dalgalanmaları, basınç sorunu gibi şeylerden nasıl kurtulurum diye düşünürken, harici beyin kullanırsak nasıl olur diye düşünmeye başladım. Bu sırada araca çok fazla binme fırsatımda olmadı totalda 2K km süremedim, işim gereği otoparkta yattı uzun bir süre. Harici beyin işini araştırmaya başladım, yurt dışında yapılan uygulamalarda yapılan işlemler hakkında bilgi toplamaya çalıştım fakat pek bişey elde edemedim. Sadece bir kaç tesisat fotoğrafı bulabildim bunlara bakarken takip ettiğim belkide hepinizin bildiği ssworks Serhat ile iletişim kurdum. Ne istediğimi söyledim ve daha önce hiç Megane tesisatı yapmamasına rağmen üstesinden gelebileceğini söyledi.
https://i.hizliresim.com/1ufg4da.jpeg (https://www.hizliresim.com/1ufg4da)
Arabayı teslim ettik ve serüven başladı..
ghibli06
18-09-2022, 15:58
taze bir RS ci olarak merak ediyorum sonucu... beyin ne kulandınız?
YouTube'da izledik gayet güzel olmuş gözüküyor. Güle güle kullanın.
Bülent abi EcuMaster Black kullandılar videoda.
ghibli06
18-09-2022, 21:09
YouTube'da izledik gayet güzel olmuş gözüküyor. Güle güle kullanın.
Bülent abi EcuMaster Black kullandılar videoda.
çok doğru bir seçim olmuş... çıkacak gücü merak ediyorum...
Sti_Ozan
19-09-2022, 11:18
1 yıldan fazla bir zaman sonra anca güncelleme yapma fırsatım oldu. Öncelikle araba hazır olduktan sonra yazılım yapılıp bitirecektim fakat herşey bittikten sonra tam istediğim gibi olmadı, öncelikle vvt aktif olmaması ve stabil çalışma sorunları canımı sıkıyordu. Klima açılınca rolanti dalgalanmaları, basınç sorunu gibi şeylerden nasıl kurtulurum diye düşünürken, harici beyin kullanırsak nasıl olur diye düşünmeye başladım. Bu sırada araca çok fazla binme fırsatımda olmadı totalda 2K km süremedim, işim gereği otoparkta yattı uzun bir süre. Harici beyin işini araştırmaya başladım, yurt dışında yapılan uygulamalarda yapılan işlemler hakkında bilgi toplamaya çalıştım fakat pek bişey elde edemedim. Sadece bir kaç tesisat fotoğrafı bulabildim�� bunlara bakarken takip ettiğim belkide hepinizin bildiği ssworks Serhat ile iletişim kurdum. Ne istediğimi söyledim ve daha önce hiç Megane tesisatı yapmamasına rağmen üstesinden gelebileceğini söyledi.
https://i.hizliresim.com/1ufg4da.jpeg (https://www.hizliresim.com/1ufg4da)
Arabayı teslim ettik ve serüven başladı..
Gelip gittikçe Serhat abinin dükkanın önünde görüyordum, plaka tanıdık geldi ama tam hatırlayamadım sizin araçmış. Umarım yakın zamanda yollarda da gazlarken görmeye başlarız. Maşallah :)
eminkilic61
21-09-2022, 17:12
konu ve araba çok güzel
maşallah
güncelleme bekliyoruz
Aracı teslim ettikten sonra anahtar bozuk olduğu için ilk iş onu yaptırmak oldu. Eller serbest özelliği olduğu için kopyalamak yerine tamir ettirmek istedim. Bu arada harici beyin ile kontak arasındaki bağlantı marş ve stop etme gibi sorunları nasıl halledebiliriz diye düşünürken Serhat’ın uzun süren araştırma ve çalışmaları sonrasında hepsini çözdüğünü söylemesinin ardından çok mutlu oldum. Çünkü bayadır kendi beyni olmadan ne yapabiliriz diye düşünüyordum.
Şimdi sıra tesisatı ayıklamakta :)
https://i.hizliresim.com/1ifwtjb.jpeg (https://www.hizliresim.com/1ifwtjb)
eminkilic61
06-10-2022, 14:29
kolay gelsin
GokhanRS
06-10-2022, 21:20
Mrs için harici beyin ve tesisatı kurcalamak hep en korkulu rüyam olmuştu. Tecrübeli adam bulamayıp altından kalkamayınca sıfır tesisat alıp taktım tüm sorunlarım düzeldiydi.
Başarılar dilerim.
EcuMaster Black kullandık
Teşekkür ederim. Şuan için gayet güzel, yavaş yavaş güncellemeleri paylaşacağım.
Yakında video yüklerim, şuan için 0,8 basıyoruz vakit olunca paylaşım yaparım kısmetse
kolay gelsin
Teşekkür ederim.
Bu arada üstteki mesajlara cevap yazdım fakat alıntı yapmadığım için karışıklık olabilir, kusura bakmayın
Mrs için harici beyin ve tesisatı kurcalamak hep en korkulu rüyam olmuştu. Tecrübeli adam bulamayıp altından kalkamayınca sıfır tesisat alıp taktım tüm sorunlarım düzeldiydi.
Başarılar dilerim.
Bizde kendi tesisatına dokunmadan direkt oem olanı söktük sıfırdan harici beyin ile tesisat yaptık. Kendi tesisatını kenara koyduk :)
Aracın kendi tesisatı komple ayıklandı.
https://i.hizliresim.com/2vzipyl.jpeg (https://www.hizliresim.com/2vzipyl)
Bu sırada R8 bobinler külbütör kapağı yüzünden yerine tam oturmuyordu, Serhat’ın bi kaç işlemi sonrası onlar yerine tam oturdu.
https://i.hizliresim.com/sslorsl.jpeg (https://www.hizliresim.com/sslorsl)
Sıra geldi hava filtresi ve borularına..
GokhanRS
07-10-2022, 14:39
Bizde kendi tesisatına dokunmadan direkt oem olanı söktük sıfırdan harici beyin ile tesisat yaptık. Kendi tesisatını kenara koyduk :)
çok zekice bir hareket
çok zekice bir hareket
F4R 874 motor olduğu için vvt tesisatını ayrı çekmek yerine komple tesisatı yeniledik, öncesinde çok uğraşılmış şimdi hem temiz tem sağlam ve sağlıklı oldu.
Önceden yaptırmış olduğum cooler’dan çıkıp emmeye giren borular çok dar ve kötüydü, ayriyetten hava filtresi dandik markasız bişeydi ve güzel hava ememiyordu. Borular yenilendi ve AEM hava filtresi takıldı.
https://i.hizliresim.com/ilofm99.jpeg (https://www.hizliresim.com/ilofm99)
https://i.hizliresim.com/1c8ymjv.jpeg (https://www.hizliresim.com/1c8ymjv)
https://i.hizliresim.com/nngqcuy.jpeg (https://www.hizliresim.com/nngqcuy)
Maşallah derli toplu olmuş kaput altı, ama filtre soğuk havayı nereden çekiyor?
Maşallah derli toplu olmuş kaput altı, ama filtre soğuk havayı nereden çekiyor?
Oem filtre kazanında havayı alttan alıyordu, şimdi bu şekilde alt taraf komple açık ve ön ızgaradan denediğim kadar yeterince hava alıyor. Tabikide daha farklı havayı yönlendirecek şekilde soğuk hava alınabilir, şimdilik bu şekilde idare ediyorum, far içine veya ızgaradan bi hava yönlendirmesi ile çalışma yapılabilir.
eminkilic61
14-10-2022, 08:24
Oem filtre kazanında havayı alttan alıyordu, şimdi bu şekilde alt taraf komple açık ve ön ızgaradan denediğim kadar yeterince hava alıyor. Tabikide daha farklı havayı yönlendirecek şekilde soğuk hava alınabilir, şimdilik bu şekilde idare ediyorum, far içine veya ızgaradan bi hava yönlendirmesi ile çalışma yapılabilir.
oem kazana benzer bir yalıtımlı kazan tipiyle kesinlikle soğuk hava girişi konusunda farklılık elde edebilirsiniz
oem kazana benzer bir yalıtımlı kazan tipiyle kesinlikle soğuk hava girişi konusunda farklılık elde edebilirsiniz
Custom bişeyler düşünüyorum, ilerleyen süreçte paylaşırım.
Sti_Ozan
14-10-2022, 10:27
Serhat Abinin dükkanda görüyorum, maşallah çok şık. Makyajlı olması daha da güzelleştiriyor :)
Serhat Abinin dükkanda görüyorum, maşallah çok şık. Makyajlı olması daha da güzelleştiriyor :)
Eyvallah sağol, aslında faz1 aracım ama makyajlıya çevrili :)
https://i.hizliresim.com/os0ike4.jpeg (https://www.hizliresim.com/os0ike4)
yusufcan_k
05-03-2023, 08:18
Param yetse kapını çalacağım araç :)) maşallah maşallah hocam kazasız belasız günlerde
8.000rpm
06-03-2023, 09:17
maaşallah
kaput altı görseli çok iyi
Param yetse kapını çalacağım araç :)) maşallah maşallah hocam kazasız belasız günlerde
Sağol hocam
maaşallah
kaput altı görseli çok iyi
Teşekkürler
https://youtube.com/shorts/qaChD-Muhqw?si=g-Ox9y4YT3zr3zXp