Orijinalini görmek için tıklayınız : 2018 Yeni Polo Mk6 Showroom İncelemem
Mehmetmert
15-10-2017, 21:26
Arkadaşlar selam , bugun Adana Aykanda yeni poloyu inceleme şansı buldum.Elimden geldiğince arabayı sürmeden(test aracı yok ,showroomda bile yoktu) size oyuncaklarını , dışını , içini ,genişliğini ..vs göstermeye çalıştım.Umarım almadan gitmeden kafanızda bir fikir oluşturmuşumdur :)
Polo 2018 Yeni (New) MK6 Showroom | Review | İnceleme | Vlog - YouTube (https://youtu.be/qe8quWbSsXo)
https://youtu.be/qe8quWbSsXo
Burası Turkıye,2017 malesef...
Elınıze saglık.
Grimlord
15-10-2017, 21:45
Dizel otomatik 100 lira vardır heralde :D
Mehmetmert
15-10-2017, 23:36
Bu arada vaktim çok sınırlıydı malesef , showrooma araç gelmemiş bile...Bu dışarıda idi ve pazardı kısıtlı zamanda paldır küldür yaptım , o yüzden cruise control gözümden geçmış ve klima çift bölgeli :(
Dizel, otomatik, cam tavan, led far, hayalet gösterge, r line, metalik renk, renkli torpidolar incik boncuk derken rahat 125 falan gelir :)
Mehmetmert
15-10-2017, 23:39
Burası Turkıye,2017 malesef...
Elınıze saglık.
Abi selam , 2 ay için birbirimizi kırmayalım arabada cidden 2018 şasine göre :)
Grimlord
15-10-2017, 23:42
Dizel, otomatik, cam tavan, led far, hayalet gösterge, r line, metalik renk, renkli torpidolar incik boncuk derken rahat 125 falan gelir :)
Zenginliğini düşünsenize, 125 bin lira verip aylarca sıra bekleyip bayiden Polo alıp çıkmak. Anlayamazsınız.... :D
https://i1.imgiz.com/data/videoshots/7291/7291803-27570.jpg
sitesine giriyim bakıyım dedimde comfortline donanımda esp varmış :/ önceki pololarda esp yokmu.
Abi selam , 2 ay için birbirimizi kırmayalım arabada cidden 2018 şasine göre :)
Avrupa ıcın 2018,bızde 2017 bu arac.
Hedef 2023.
Teknik olarak iyi araba hoş araba da
Ruh sıfır hiç heyecanlandırmıyor çok bayık çok donuk
Dergi testinde bu araç için "Golo" yazmışlardı bunun ana sebebi aracı daha şık hale getirmek için eklenen opsiyonlarla Golf ile aynı paraya gelmesiydi
Şu videodaki araç bile 70-80 Bin TL vardır
Dizel otm bi kaç extra donanımlı araç 100 leri rahatlıkla bulur
Ben tasarımını şahsen beğenmedim ama araç teknik olarak ön incelemelerde sınıfına fazla gelmiş gibi..
Mehmetmert
17-10-2017, 13:00
Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Highline 87.900,00 TL :D :D
Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Highline 87.900,00 TL :D :D
ver yansın , oh oh, şirketler düzinelerce alır şimdi.Bi kaç aya kalmaz dolar taşar sokaklar
1.6 tdi comfortline manual 91500 tl :)
1.0 atmo 75 hp için bi foto ve bilgi paylaşıldı. inşallah yanlış bilgidir. teyp klima ve elektrikli arka cam yok arabada. fiyatı da 64000 tl
halilcan9455
17-10-2017, 15:27
Açıklanan fiyatlardan sonra zaten mantıklı gelen İbiza seçeneği daha da mantıklı gelmeye başladı.
İbiza fiyat listesi;
1.0 75 HP Reference 57.000 TL
1.0 EcoTSI 95 HP Style 64.000 TL 62.300 TL
1.0 EcoTSI 115 HP DSG Style 75.000 TL
ondan sonra diyolar ki vay efendim civic rs e 120 bin verilir mi :D vatana millete hayırlı olsun
doguayaz
17-10-2017, 16:35
Döviz coştukça, alım gücü düştükçe, C sınıfı yerine B sınıfı boş arabaları itelemeye ... şey pardon satmaya çalışacaklar.
Fiyati tartisilir birsey diyemem ama araclar bos degil artik.
Trendline da far sensoru, fonksiyonel direksiyon, 6.5 ekran, on kol dayama vs var
Comf ta ek, on arka park sensoru, yagmur sensoru, kararan dikiz ayna, jant, hirt zirt ekstralar
Highline hiz sabitleyici 8” ekran led stop dijital klima, ic ambiyans aydinlatma, 16 jant vs var.
Dogus Oto lara ilk kotaya 100 civari highline dsg geldi 25-30 u ilk gun satildi zaten.
Fiyatina cok diyenler birde fiestaya baksinlar:)
Euro 4.30 kactan gelmesi bekleniyordu pardon?
Comfortline in vergisz fiyati 10.000 euro gib komik bir rakama geliyor aslinda.
Sinirlenilecek biryer varsa onlarda otomotiv markalari degil emin olun.
Yeni Polo Trendline Donanım Detayı (https://binekarac.vw.com.tr/donanim-detayi.aspx?model=Yeni%20Polo&modelid=113&position=1&donanim=Trendline&cid=)
Trendline gayette boş degil boş oğlu boştur.
Listeye bakarsaniz yazacak adam akilli birşey olmadigindan isofix, bardak tutucu, esya gozu, yükseklik ayarli koltuk ön basligi, disk fren ön, arka sis fari, 3.stop lambasi falan yaziyor dasdas gecer gibi :D
Dogusu hep tebrik ediyorum sdkart, 6.5 ekran, fonksiyonel direksiyon falan konunca dolu algisi oluşturabiliyor adamlar.
Ayrıca trend comfort ve highgline da hala 2airbagcik var
Yeni Polo Trendline Donanım Detayı (https://binekarac.vw.com.tr/donanim-detayi.aspx?model=Yeni%20Polo&modelid=113&position=1&donanim=Trendline&cid=)
Listeye bakarsaniz yazacak adam akilli birşey olmadigindan isofix, bardak tutucu, esya gozu, yükseklik ayarli koltuk ön basligi, disk fren ön, arka sis fari, 3.stop lambasi falan yaziyor dasdas gecer gibi :D
Dogusu hep tebrik ediyorum sdkart, 6.5 ekran, fonksiyonel direksiyon falan konunca dolu algisi oluşturabiliyor adamlar.
Olası kaza anında arabaya parayı verenle , parayı verene veren kurtulsun diye düşünmüşler Alman usülü geri kalanı başının çaresine baksın :D
Kanada'da orta halli Condo (Condominium)'da oturuyordum yani buranın çakma residance yok park yok bomonti vs dedikleri işte :)
oturduğum yer metropolon 80km dışında ilçe (Brampton) ev fiyatı 250,000 kanada dolarıydı (2008 yılı) yani 730,000tl civarı
bindiğim şirket aracı ultra lüx SUV, fiyatı 48000 dolar yani 140000tl özetle evimin %20 bile etmiyorki bahsetiğim hem sıfır hem V8 hem üst segment bir SUV.
adana'daki en pahalı konutlardan birinde (Kloruflorayı yapan firmanın yapımı kloruflora yanında Atagün sitesi) bu sene alış fiyatım 400000tl, ultralüx sporu salonu,kapalı ve açık oto park,devasa bir bahçe,oyun parkı,basket sahası,fitness, havuz vs vs
dötü poklu Polo: 100000tl civarı yani evimin 4de biri yani kanada'da devasa 7 obez 120kglık canavar kişilik,V8 5700cc,sıfır , lüks SUV'nin oranın %25 fazlası :)
WTF?
Fiyati tartisilir birsey diyemem ama araclar bos degil artik.
Trendline da far sensoru, fonksiyonel direksiyon, 6.5 ekran, on kol dayama vs var
Comf ta ek, on arka park sensoru, yagmur sensoru, kararan dikiz ayna, jant, hirt zirt ekstralar
Highline hiz sabitleyici 8” ekran led stop dijital klima, ic ambiyans aydinlatma, 16 jant vs var.
Dogus Oto lara ilk kotaya 100 civari highline dsg geldi 25-30 u ilk gun satildi zaten.
Fiyatina cok diyenler birde fiestaya baksinlar:)
Euro 4.30 kactan gelmesi bekleniyordu pardon?
Comfortline in vergisz fiyati 10.000 euro gib komik bir rakama geliyor aslinda.
Sinirlenilecek biryer varsa onlarda otomotiv markalari degil emin olun.
Sülalem vw grubu hastası a6 sından transporter caddysine kadar; bir zamanlar ben de öyleydim.
Ama fiesta, 2011 den beri çıkarttığı her kasada polodan iyi.
2018 fiestayı ben bile düşünüyorum, test sürüşüne gittim, yine de poloyla ibizaya bir bakacağım.
Tr ye gelen bütün yeni pololar trendline dahil 6 hava yastıklı geldi bilginize.
ÖTV cıkmadan once yakın arkadaşım 2016 Aralık'ta 83,900 TL ye A3 1.0 TFSI aldı, hem de xenonlu bir kaç extralı vs, şimdi Polo 1.0 TFSI olmuş 87,900 TL.
Boşları Filolar için sanırım.
onursumer
18-10-2017, 09:54
highline polo 87bin tl imiş ki illaki eksikleri vardır , ibizanın full + full tum opsiyonları işaretlenmiş hali 100bin tl artık bu rakamlara alışmak gerek en azından 1.5 tsi gelseydi iyiydi :D
halilcakir
18-10-2017, 09:58
Yarbay Adana'da 400bin liralık bir ev için ultra lüks mü demek istediniz ben mi yanlış anladım?
görende burayı cennet zannedecek çünkü sonra :)
Bence 400 civarı bir ev normal bir ev , 700-800 civarı lükse yakın , 1 milyon ve üstü lüks sayılabilir , 1.5 milyon ve üstü ultra lüks denilebilir.
Ultra lüks denenler ise aslında normalde olması gereken şeyleri iyi lokasyonla veriyor.
Her odada tuvalet banyo , kapalı otopark , her kat tek daire , şişirme değilde gerçek metrekare ile küçük değilmiş diyeceğin vs evler 1.5 + fiyatlar ultra lüks denebilir adana için
halilcakir
18-10-2017, 10:04
Bu araba fiyatları konusunda ise hükümet net bir şekilde araba almayın yada alırsanız ciğerinizi sökerim diyor
Ama biliyorki millet her türlü alacak o zaman en güzel vergi burada diyor :)
Yanılmıyorsam kurtuluş savaşı sonrası ilk 20 sene cari açık diye bir kavram yoktu ülkede çünkü ithalat yasaktı
Ne zaman ithalata izin geldi cari açık başladı
Böyle bir paradoks
Bildiğim kadarıyla çinde bizdende pahalı ithalatı engellemek amaçlı
Şahsi fikrim keşke tamamen yerli üretim olarak modernize şahin doğan üretimi tekrar başlasada ötvsiz olarak, şu konserve kutularına bu fiyatlarla mecbur kalmasa millet.
Yarbay Adana'da 400bin liralık bir ev için ultra lüks mü demek istediniz ben mi yanlış anladım?
görende burayı cennet zannedecek çünkü sonra :)
Bence 400 civarı bir ev normal bir ev , 700-800 civarı lükse yakın , 1 milyon ve üstü lüks sayılabilir , 1.5 milyon ve üstü ultra lüks denilebilir.
Ultra lüks denenler ise aslında normalde olması gereken şeyleri iyi lokasyonla veriyor.
Her odada tuvalet banyo , kapalı otopark , her kat tek daire , şişirme değilde gerçek metrekare ile küçük değilmiş diyeceğin vs evler 1.5 + fiyatlar ultra lüks denebilir adana için
bu işin sonu yok,
katlar arasında standardın x3 kalınlığında taban + ses yalıtımı, kapalı otopark, havuz, oyun parkı, akıllı ev sistemi,güvenlik,kamera, giyinme odası, yerler granit, 3 wc banyo, 4+1, 160m2 net yaşam alanı (brüt değil)
yapan firmada açıkcası adana'da bence ilk hadi olsun ilk 3ün içindeki kloruflorayı yapan ortaklardan birisi İncesulu inşaatın sitesi.
sizi bilmem ama açıkcası benim için gelenlerim içinde gayet lüks tanımı içersinde bir bina ve tanımınızında herhangi bir resmi literatüre dayandığını düşünmüyorum direk fikir.
şahsi fikir ise isterseniz sahibindende adana ultra lüks daire yazın derim :) ne diplerde göreceksiniz ne uçuklarda dediğim gibi sonu yok
Cimmeria
18-10-2017, 10:43
vay be Poloya 100 bin lira vermenin normal olduğunu savunan kullanıcı gördü bu gözler...
bizim gibi millete az bile, almanyada 12.000 euroya satılan trendline arabayı bizde bu kafalar olduktan sonra bence 120-130 bin liraya satsınlar, şu an çok bile ucuz
birde gelire göre endeksleyin, komşu bulgarlarda romanlarda aynı aracın 1.0 95hp, dsg comfortline modeli 16bin euro yani 69bin tl lan ne olduda zaten vergisi yüksek EU ülkesi Bulgar Romandan %40 fazla ödüyoruz?
Tr ye gelen bütün yeni pololar trendline dahil 6 hava yastıklı geldi bilginize.
Ozaman abuk subuk donanim yazacakalrina airbagleri dogru durust yazsinlar donanim listesine. Veya bilmemne paketi altinda cakacaktir kalan 4airbagi :D
8.000rpm
18-10-2017, 22:26
Polo ve corsa 97-98’lerde küçük sınıfa dikkat çekmeyi başardığında insanlar nispeten rahat şekilde küçük ama kaliteli bir araba sahibi olabilmelerine imkan verdi.
Tofaş veya renault serilerindense bu sınıf araçlar küçük de olsa avrupalı kalitesini verdiler.
Şimdi bu sınıfın asıl konumlandığı pazar segmentine bakın , etiket fiyatına bakın?
Yüz bin diye rahatça telaffuz ettiğimiz bu rakamın aslında ne kadar saçma bir seviye olduğunun farkında değiliz
Bu rakam polo corsa ibiza gibi araçlar için normal kabul ediliyorsa ciddi sıkıntı vardır
Ha keza ucuz diye nitelendireceğimiz bir araç da kalmadı , dacia kaç para picanto kaç para i10 kaç para?
Öte yandan , yüzbine mabad kadar araba mı olur diyoruz ama satış rakamları hiç de öyle davranmadığımızı gösteriyor
8.000rpm
18-10-2017, 22:30
Es kasa civic zamanlarında yanlış hatırlamıyorsam 30.000 ortalama seviyesine civic focus bora gibi araçlar alınabiliyordu
Fd kasa civicler ile beraber bu ortalama rakam 40.000 seviyesine çıkmıştı
Sonrasını hatırlamıyorum , takip edemedim :)
Tayfun.O
19-10-2017, 00:49
Dizel,dsg hingline poloya 100k vermek bence israftır :D
Sonuçta polo bu ne beklenebilir ki
alışırız alısırız 50 bın tl oluncada polo edermı dıyorduk 100 bın oldu :) bu gozler 200 bın tl ye de polo gorur .
Şunu merak ediyorum bir adam çok daha iyisini 1-2 yaş daha büyük ve biraz daha fazla km yapmışını alabilecekken neden gidip sıfır araba alır.
Gönlümde hep ds5 var 90+ rakamlara gayet düzgün bakımlısını bulursun. Her disiplinde de polonun hatta bir çok arabanın içinden geçer, etrafından döner. (Benzer röenkler başka marka modeller için de verilebilir)
Ben bu kafayı çözemedim, sırf ilk sahibiyim demek ya da poşetleri ben söktüm demek için mi yani ?
Shadow_Dancer
20-10-2017, 16:23
Abime uzun dönem kiralamada şirket aracı olarak bunu vermişler :D
Malın adı passat içi murat 131
Şunu merak ediyorum bir adam çok daha iyisini 1-2 yaş daha büyük ve biraz daha fazla km yapmışını alabilecekken neden gidip sıfır araba alır.
Gönlümde hep ds5 var 90+ rakamlara gayet düzgün bakımlısını bulursun. Her disiplinde de polonun hatta bir çok arabanın içinden geçer, etrafından döner. (Benzer röenkler başka marka modeller için de verilebilir)
Ben bu kafayı çözemedim, sırf ilk sahibiyim demek ya da poşetleri ben söktüm demek için mi yani ?
Şahıs kısmını bilmiyorum fakat şirket sahibi ise hem alırken kârlı hem de yürütme bedelleri yakıt ve bakım dahil olmak üzere gider gösterip vergiden yana avantaj sağlayabilir .
Şahıs kısmını bilmiyorum fakat şirket sahibi ise hem alırken kârlı hem de yürütme bedelleri yakıt ve bakım dahil olmak üzere gider gösterip vergiden yana avantaj sağlayabilir .
Şirketlerin hiç biri artık araç satın almıyor ya da almak istemiyor. Çünkü rent faturasını direkt gider yazıyorsun, kdv sini de indiriyorsun. Mevcutta 2 a3 ve A8L kiralıklarımız var. Hatırı sayılır rakamlar ödeniyor. Ben şirketi muaf tuttum ama belirmemişim yazımda.
Geliştirelim yazdığını şirket (asıl işi araçla iligli değil ise ) ilk alımda kdv indiremez, yasal olarak mümkün değil. (amortisman yazarak gider gösterir)
Ama bakım vs hepsini indirir. Olması gerekende bu zaten. Ben ise son tüketici sen ben gibi adamların neden sıfır tercih ettiğini merak ediyorum.
Bu gün galeriden çıkar 100K lık arabayı ertesi gün satalım desek en az 10K kaybeder.
Benzer ikilemde kalıp Aynı aracın 15K Km de kazasız boyasız olanını 17K Tl daha ucuza aldırdım. Hala da çiçek gibi biniliyor. Rasyonel değil :)
Lownslow
28-10-2017, 20:11
Bugün bayiden highline 1.0 DSG 95ps için 95.000 TL teklif alındı. boş olan Highline DSG si de 87000 tl