Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Like Scirocco

CNR
16-10-2017, 12:37
Forumdan actigim basliklardan goruldugu uzere araba alma konusunda cok kafam karisikti,e92’mi f20 mi,scirocco mu derken cok sukur aradigimi buldum, alali 1.5-2 ay falan oluyor.

Cok sukur istedigim temizlikte,nadir dolulukta, ilk sahibinden, yetkili servis bakimli, iyi niyet garantili, boyasiz, stock bulabildim.

Aracimda sportline pakete ek opsiyon olarak, Ayna Paketi (Far sensoru, yagmur sensoru,kararan ayna, katlanir ayna), Cam tavan,Bixenon ve Interlagos mevcut.

Alir almaz ilk haftadan forumdan Quantum, Engin abiden H&R yaylari temin ettim, Leylek goruntuden biraz olsun kurtulduk.

Sonrasinda sanayide otururken egzoz ne yapsak ne etsek diye dusunurken Ahmet abi benim orta susturucuyu sokuverdi, tabii ses hic kimseyi tatmin etmedi,olurdu olmazdi bi baktim ahmet abi benim katalizor’u sokuyor.Boylece 70 dp 63 duz boru egzozumuzu yaptik.Burdan Harmankaya Egzoz’a da selamlar, konyalilar zaten bilir, isciligi esnafligi tektir.

Hali hazirda vw racing filtre, dv, wg elimizde var hatta hazirda wagner coolerimiz bile mevcut ama parcalari taksam mi takmasam mi bir hayli kararsizim.

https://i.hizliresim.com/g9XGQb.jpg
https://i.hizliresim.com/9DG7jr.jpg
https://i.hizliresim.com/MakZj2.jpg

Bu da en sevdigim fotografi

https://i.hizliresim.com/Dy3Ndm.jpg

Bu arada yazmayi unutmusum, cruise control ile bluetoothlu carplay&mirror linkli oem ekranimiz yolda

Donanim olarak deri koltuk, dcc ve keyless, dynaudio haric baya full oluyoruz sanirim :)

Mehmetmert
16-10-2017, 12:38
Mal beyti , mal şakşuka :)

onurc
16-10-2017, 12:39
Donanım çok iyi (: 160 lık mı ?

Kazasız belasız.

CNR
16-10-2017, 12:40
Donanım çok iyi (: 160 lık mı ?

Kazasız belasız.

Aynen 160 Dsg, cok tesekkur ederim :)
Mehmetmert

Bi fp degiliz hala :) Sagol kankam

YAS
16-10-2017, 12:50
Maşallah kardeşim,kazasız belasız :)

mehmet6r
16-10-2017, 12:59
MaşaAllah kazasız belasız, olması gereken tüm donanımlar mevcut iyi denk gelmiş.

CNR
16-10-2017, 13:01
Maşallah kardeşim,kazasız belasız :)

Cok tesekkurler :)

MaşaAllah kazasız belasız, olması gereken tüm donanımlar mevcut iyi denk gelmiş.

Aynen oyle gozumdeki tek eksik donanim DCC o da 20 scirocco’dan 1inde belki ,haricen suda olsun diyecegim birsey yok acikcasi, cok tesekkur ederim :)

Sezgin
16-10-2017, 13:07

Aynen oyle gozumdeki tek eksik donanim DCC o da 20 scirocco’dan 1inde belki ,haricen suda olsun diyecegim birsey yok acikcasi, cok tesekkur ederim :)

Böylesi daha iyi. DCC olunca alacağın coil de şu kurla ütopik rakamlara gelecekti :) hayırlı olsun, güle güle bin.

ikuybu
16-10-2017, 13:08
Hayırlı olsun makyajsız kasa da donanım olarak dolu ve stock araç gün geçtikçe azalıyor kıymetini bilin arabanın.
Maşallah kazasız belasız.

CNR
16-10-2017, 13:15
Böylesi daha iyi. DCC olunca alacağın coil de şu kurla ütopik rakamlara gelecekti :) hayırlı olsun, güle güle bin.

Aynen oyle cok guzel bi orjinal oz, bbs jant takimi parasi gidecekti coilover’a rahatlikla, cok tesekkur ederim :)

Hayırlı olsun makyajsız kasa da donanım olarak dolu ve stock araç gün geçtikçe azalıyor kıymetini bilin arabanın.
Maşallah kazasız belasız.

Sonuna kadar farkindayim durumun,2 ay zir stock rocco aradim, onun icin stock binmek istiyorum hatta :) Guzel yorumunuz icin cok tesekkurler :)

onre
16-10-2017, 18:17
Maşallah kazasız belasız, ok gibi :)

Oğuzhan Ç.
16-10-2017, 20:13
Maşallah Allah kaza bela vermesin cumartesi akşamı yakıt durumunu sormuştum ayak üstü biraz laflamıştık hatırlarsanız benzinlikden çıkarkende ses çok iyiydi tedavi olduk güle güle kullanın :)

Ferhat_V
16-10-2017, 20:36
hayırlı olsun orjinal rocco iyidir :) dsg de gayet rahat günlük gazlamaya hızlı ve rahat spor araç daha ne olsun..kazasız belasız keyifle kullan inşallah.

Gökhan Bilgin
16-10-2017, 20:52
Hayırlı olsun donanım iyi güzel günlerde kullan

Seven7
16-10-2017, 21:13
Maşallah ciddi doluymuş araç.

Güle güle kullanın.

CNR
16-10-2017, 21:31
Maşallah kazasız belasız, ok gibi :)

Cok tesekkur ederim :)

Maşallah Allah kaza bela vermesin cumartesi akşamı yakıt durumunu sormuştum ayak üstü biraz laflamıştık hatırlarsanız benzinlikden çıkarkende ses çok iyiydi tedavi olduk güle güle kullanın :)

Beyaz leon sizdiniz galiba cevizlibag po :) Burada karsilasmak cok guzel,cok tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin :)

hayırlı olsun orjinal rocco iyidir :) dsg de gayet rahat günlük gazlamaya hızlı ve rahat spor araç daha ne olsun..kazasız belasız keyifle kullan inşallah.

Valla gecen sene manuel araba ile cok zorlanmistim, dsg can can :) Cok tesekkurler :)

Hayırlı olsun donanım iyi güzel günlerde kullan

Maşallah ciddi doluymuş araç.

Güle güle kullanın.

Gokberk611
16-10-2017, 21:56
hayırlı olsun, kazasız belasız. stock rocco her zaman daha asil,karizmatik duruyo. maşallah :)

CNR
16-10-2017, 22:05
hayırlı olsun, kazasız belasız. stock rocco her zaman daha asil,karizmatik duruyo. maşallah :)

Kesinlikle katiliyorum, tek ihtiyac spacer bence disaridan :) Hatta spoileri sokmek istiyorum

https://i.hizliresim.com/Dy3Ndm.jpg

Adem Kurtuldu
16-10-2017, 22:44
Maşallah temizliği duruşundan belli zaten kazasız belasız :icon_tup:

CNR
16-10-2017, 22:49
Maşallah temizliği duruşundan belli zaten kazasız belasız :icon_tup:

Allah razi olsun, cok tesekkur ederim :)

Redfish16V
16-10-2017, 22:54
Maşallah kazasız belasız :)

CNR
16-10-2017, 23:00
Maşallah kazasız belasız :)

C7K
17-10-2017, 00:23
Hayırlı olsun maşallah. Ufak dokunuşlarla çok daha iyi olacaktır :)

CNR
17-10-2017, 07:00
Hayırlı olsun maşallah. Ufak dokunuşlarla çok daha iyi olacaktır :)

aybarsdnr
17-10-2017, 23:49
dynaudio olsaydı bir de tadından yenmezdi. Kim ne derse desin, sürüşü en keyifli araçlardan biridir rocco. hayırlı olsun kardeşim.

SinanAdalı
18-10-2017, 03:05
Dışarda gördüğüm onca çöp roccodan sonra gözüm şenlendi yeminle, sırf onlar yüzünden şu arabadan soğudum belli bi süre. Maşallah kazasız belasız..

CNR
18-10-2017, 21:56
dynaudio olsaydı bir de tadından yenmezdi. Kim ne derse desin, sürüşü en keyifli araçlardan biridir rocco. hayırlı olsun kardeşim.

Cruise control, ekran falan derken bu ara biraz sıkıştım inşallah yakın bi zamanda alpine swe 815 alıcam kapı içlerini pek oynatma sökme taraftarı değilim, sürüş olarak bu fiyat aralağında rakibi çok çok az sanırım, çok teşekkür ederim :)

Dışarda gördüğüm onca çöp roccodan sonra gözüm şenlendi yeminle, sırf onlar yüzünden şu arabadan soğudum belli bi süre. Maşallah kazasız belasız..

Keşke saçma sapan insanlar binmeseydide adı güzel kalsaydı, en çok yakındığım şey binerken :) Çok teşekkür ederim :)

Oğuzhan Ç.
19-10-2017, 06:23
Evet evet doğru hatırladın tekrardan maşallah:)

-Murat Özcan-
20-10-2017, 12:44
Maşallah kazasız belasız. 160 HP ciddi anlamda bu araçlara hayat veriyor

bozdemir
20-10-2017, 13:48
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.

e92 neden almadınız? ondan vazgeçiren farklı bir durum mu vardı, yoksa istediğiniz temizlikte mi bulamadınız.

scoobz
20-10-2017, 16:16
Öncelikle hayırlı olsun gerçekten cok dolu cok temiz görünüyor araç. Bende iki haftadır arıyorum rcz & scirocco (bixenon-cam tavan-dsg- interlagos -stock) fakat nerde boyasız var orada fiyat uçuyor.. Mahsuru yoksa ö.m.den kaça aldığınızıda yazabilirmisiniz? Ona göre bende fiyatlara bakayım..

CNR
20-10-2017, 17:57
Maşallah kazasız belasız. 160 HP ciddi anlamda bu araçlara hayat veriyor

Çok teşekkürler aynen öyle çok şükür gidiş olarak üzmedi daha hiç :)

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.

e92 neden almadınız? ondan vazgeçiren farklı bir durum mu vardı, yoksa istediğiniz temizlikte mi bulamadınız.

Bu zamana kadar hep 0 arabalara bindim, e92’nin düşük km’sine benim bütçem yetmiyordu, yüksek kmliside beni korkuttu onun için açıkçası

Yoksa şuan çok makul fiyata yine çok güzel bi e92 var ama açıkçası bmw ve yüksek km beni korkutuyor

Öncelikle hayırlı olsun gerçekten cok dolu cok temiz görünüyor araç. Bende iki haftadır arıyorum rcz & scirocco (bixenon-cam tavan-dsg- interlagos -stock) fakat nerde boyasız var orada fiyat uçuyor.. Mahsuru yoksa ö.m.den kaça aldığınızıda yazabilirmisiniz? Ona göre bende fiyatlara bakayım..

Özel mesaj gönderiyorum teşekkürler :)

Onurkk06
20-10-2017, 19:30
Rocco iyidir bende alpine slim bass takmıştım altlarda ses çok iyiyidi üslerde biraz bozuyor sadece ama araçta çok orjinal duruyor tavsiye ederim ben 300 liraya almıştım şu an 700 800 civarında fiyatları

CNR
20-10-2017, 19:33
Rocco iyidir bende alpine slim bass takmıştım altlarda ses çok iyiyidi üslerde biraz bozuyor sadece ama araçta çok orjinal duruyor tavsiye ederim ben 300 liraya almıştım şu an 700 800 civarında fiyatları

Açıkçası 30cm bass anfi falan çok kötü geliyo bagajda duruşu, Sırf onun için istiyorum, rocco candır :)

Onurkk06
20-10-2017, 19:38
Açıkçası 30cm bass anfi falan çok kötü geliyo bagajda duruşu, Sırf onun için istiyorum, rocco candır :)
30 cm bagajı direk bitirir alpine bası rocconun bagaj havuzuyla aynı renkte :) direk kaputa şeffaf film yaptır eğimli olduğu için çok taş geliyor

CNR
20-10-2017, 22:04
30 cm bagajı direk bitirir alpine bası rocconun bagaj havuzuyla aynı renkte :) direk kaputa şeffaf film yaptır eğimli olduğu için çok taş geliyor

Çok teşekkür ederim güzel öneriler için :)

serkanaygün
24-10-2017, 21:03
Sanırım cumartesi akşamı e5 haliç tarafında gördüm. Maşallah :)

CNR
25-10-2017, 03:35
Sanırım cumartesi akşamı e5 haliç tarafında gördüm. Maşallah :)

Kuvvetle muhtemel benimdir :) Çok sık geçiyorum haliç civarından, teşekkür ederim :)

CNR
30-10-2017, 21:50
Rcd330 plus carplayli bluetoothlu geri görüş kamerası destekli ekranım geldi.Paddle shiftler geldi.

Geri görüş kamerası ile cruise control beklemekteyim şuan.Güncel olsun

https://i.hizliresim.com/vJjOWO.jpg
https://i.hizliresim.com/5GDZjq.jpg

Gökhan Bilgin
30-10-2017, 22:07
Bu ekran türkçe dil destekli mi ?

CNR
31-10-2017, 01:03
Bu ekran türkçe dil destekli mi ?

Maalesef Türkçe dil desteği yok ama, rcd510dan sonra ilaç gibi geldi, kanser gibi bi ekran rcd510

Hız, dokunmatik hassasiyeti müthiş

CarPlay modunda ipad kullanıyor gibi hissediyorum kendimi, bir an önce jailbreak çıkarsa klip vs gibi değişik şeyler içinde kullanılabilir carplay

Gökhan Bilgin
31-10-2017, 01:32
Maalesef Türkçe dil desteği yok ama, rcd510dan sonra ilaç gibi geldi, kanser gibi bi ekran rcd510

Hız, dokunmatik hassasiyeti müthiş

CarPlay modunda ipad kullanıyor gibi hissediyorum kendimi, bir an önce jailbreak çıkarsa klip vs gibi değişik şeyler içinde kullanılabilir carplay

O zaman çok önemli değil türkçe dil fiyatlar ne durumda

CNR
02-12-2017, 11:15
Bkr7eix bujiler, r8 bobin, itg cai (vw racing’in aynısı) hepsi okey, elimde sessiz dv’de var ama bir türlü sesli dv bulamıyorum, wg takıp takmamak konusunda çok kararsızım güncel olsun

Bu arada 12mm h&r spacerler takıldı arkaya, ender elektronikte katlanır aynaların kumandadan katlanması kodlandı (maalesef elimizdeki vag-com kablolar ile kodlanmıyor, mecbur vagcan-pro lazım)

Şuanki setup kısaca:

R8 bobin
Bkr7eix
70cm dp 63 düzboru varex komple egzoz
Vw racing cai
Yazılım hala yok stock

https://i.hizliresim.com/NOBjMN.jpg
https://i.hizliresim.com/a1Q7kR.jpg

crazyngagerz
02-12-2017, 12:09
Yakın zamanda almayı düşündüğüm ve üretiminin durdurulmasına üzüldüğüm efsane araçtır. Güle güle kazasız ve belasız bir şekilde kullanın inşallah.
Sizde önceki sahibi gibi titiz bir şekilde muhafaza edersiniz inşallah.

CNR
02-12-2017, 12:44
Yakın zamanda almayı düşündüğüm ve üretiminin durdurulmasına üzüldüğüm efsane araçtır. Güle güle kazasız ve belasız bir şekilde kullanın inşallah.
Sizde önceki sahibi gibi titiz bir şekilde muhafaza edersiniz inşallah.

En güzel şekilde muhafaza ettiğime inanabilirsiniz :) Yakın zamanda satma düşüncem var ama ayrılık vakti geliyor gibi :)

Batuhan67
05-12-2017, 14:21
Maşallah kazasız belasız sürüşler klasik kasa scirocco her zaman yeri farklıdır

CNR
06-12-2017, 01:57
Maşallah kazasız belasız sürüşler klasik kasa scirocco her zaman yeri farklıdır

Tesekkurler :)

ckrc
25-12-2017, 21:56
CNR Dostum, rcd510 alacağım, çıkma olması herhangi bir sorun yaratır mı? bilgin var mı acaba?

Şasi uyumsuzluğu veya çıkma olmasının getireceği herhangi bir sıkıntı olabilir mi acaba?

CNR
26-12-2017, 22:35
CNR Dostum, rcd510 alacağım, çıkma olması herhangi bir sorun yaratır mı? bilgin var mı acaba?

Şasi uyumsuzluğu veya çıkma olmasının getireceği herhangi bir sıkıntı olabilir mi acaba?

Şasi uyumsuzluğu vs herhangi bir sorun çıkarmaz arabanın şekli vs vagcomdan kodlanır ops’teki, teybin kodu varsa yeterli yoksada kırıyorlar sanırım (geri görüş destekli olsun alacağınız mutlaka)

Ama yerinizde olsam hayatta 510 almazdım, ben bu kadar kanser bi multimedya kullanmadım, rcd330 plus’a geçince arabanın dünyası değişti, 2.el 510 parasına aliexpressten direk rcd330 plus alın bence sahibinden ilanlarında bile var aliexpresse bile gerek yok

Geri görüş desteği var, bluetooth var, mirrorlink var,usb girişi var dokunmatik hassasiyeti hızı rcd510dan 100 kat hızlı

B.Koçer
30-12-2017, 08:33
aaa yine mı o cocukk :D

kardesim hayırlı olsun kazasız belasız ınsallah

KocaAyak
30-12-2017, 08:59
Şasi uyumsuzluğu vs herhangi bir sorun çıkarmaz arabanın şekli vs vagcomdan kodlanır ops’teki, teybin kodu varsa yeterli yoksada kırıyorlar sanırım (geri görüş destekli olsun alacağınız mutlaka)

Ama yerinizde olsam hayatta 510 almazdım, ben bu kadar kanser bi multimedya kullanmadım, rcd330 plus’a geçince arabanın dünyası değişti, 2.el 510 parasına aliexpressten direk rcd330 plus alın bence sahibinden ilanlarında bile var aliexpresse bile gerek yok

Geri görüş desteği var, bluetooth var, mirrorlink var,usb girişi var dokunmatik hassasiyeti hızı rcd510dan 100 kat hızlı

Bende Golf6 Highline aracım için düşünüyodum ama, bunların bide iki tarafta 8tuşlu olanı var, sizinki 6tuşlu galiba, farkları neler? bide aldığınız linki paylaşabilirmisiniz AliExpressten?

CNR
31-12-2017, 04:22
aaa yine mı o cocukk :D

kardesim hayırlı olsun kazasız belasız ınsallah

Dayıcım çok teşekkür ederim :D

Bende Golf6 Highline aracım için düşünüyodum ama, bunların bide iki tarafta 8tuşlu olanı var, sizinki 6tuşlu galiba, farkları neler? bide aldığınız linki paylaşabilirmisiniz AliExpressten?

8 tuş bildiğimiz Türkiye’deki cihazlar sanırım bu 330ların 8 tuşu varsada bi bilgim yok

Aldığım linkin pek bi önemi yok aslında en uygun hangisiyse sipariş yüksek olanlardan tabii direk verin geçin siparişi rcd330 plus carplay olarak aratabilirsiniz alide

canozgur106
01-01-2018, 00:01
Gerçekten çok dolu bir araç almışsın kardeşim sıfır alırken ciddi fark ödenmiş :) Kazasız belasız olsun..

CNR
02-01-2018, 12:04
Gerçekten çok dolu bir araç almışsın kardeşim sıfır alırken ciddi fark ödenmiş :) Kazasız belasız olsun..

Çok teşekkür ederim :)