PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Wideband Tavsiye

senzu
16-10-2017, 13:12
Selam arkadaşlar aracıma wideband almak istiyorum ama nedir değildir tecrübelerinize sığınaraktan bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Aem 30-4110 4.9 Lsu (Genelde bunu tavsiye ediyorlar)
Aem 30-0300 X-Series (X-Series'in herhangi bir dez avantajı varmı?)

Gözlemleriniz ve kullanım tecrübelerinizi belirtirseniz çok sevinirim, saygılar iyi forumlar.

DOHC
16-10-2017, 13:20
Zeitronix markada tek ekranda birden fazla data görebiliyorsun.
Siteden Maxiboost'da benzer ürünler yapıyor.
Konuş istersen.

senzu
16-10-2017, 13:22
Zeitronix markada tek ekranda birden fazla data görebiliyorsun.
Siteden Maxiboost'da benzer ürünler yapıyor.
Konuş istersen.

Bunlardan bilgi sahibi olduğun varmı Zeitronixi duymadım hiç :/

DOHC
16-10-2017, 17:29
Bunlardan bilgi sahibi olduğun varmı Zeitronixi duymadım hiç :/

Zeitronix : Wideband Engine Datalogging Systems and Accessories (http://zeitronix.com/)

MeRtCaN
17-10-2017, 08:54
ben x serısı kullanıyorum
guvenlır bı yerden alırsan skıntı olmaz

senzu
17-10-2017, 17:01
Yok mu :/ yardım edecek :/

Maxi
17-10-2017, 19:13
Yok mu :/ yardım edecek :/

nasıl bir yardım istiyorsunuz?
AEM x serisi veya innovate mtx-l plus alın, bunlar çok daha hızlı çalışıyor ve teknolojileri daha yeni
ama her elektronik cihaz gibi bunlarda bozulabilir, özellikle sensörünü tavsiye edilen şekilde monte edin
sensörün garantisi ya yok veya 6 ay falandır çok net bilmiyorum.

wideband cihazlarıyla gelen tüm sensörler bosch markadır.
fakat son zamanlarda çin malı taklit sensörler piyasada dolanıyor
o yüzden ucuz bulduğunuz her cihaza atlamayın derim, yada direk bayisinden amerikadan aldırın.

senzu
18-10-2017, 10:42
nasıl bir yardım istiyorsunuz?
AEM x serisi veya innovate mtx-l plus alın, bunlar çok daha hızlı çalışıyor ve teknolojileri daha yeni
ama her elektronik cihaz gibi bunlarda bozulabilir, özellikle sensörünü tavsiye edilen şekilde monte edin
sensörün garantisi ya yok veya 6 ay falandır çok net bilmiyorum.

wideband cihazlarıyla gelen tüm sensörler bosch markadır.
fakat son zamanlarda çin malı taklit sensörler piyasada dolanıyor
o yüzden ucuz bulduğunuz her cihaza atlamayın derim, yada direk bayisinden amerikadan aldırın.

Yeni serilerinin pek stabil çalıştığını söylemiyorlar aslı varmı bilmiyorum, amerikadan Türkiye'ye kargo seçegeni varmı yoksa bir tanıdık vasıtası ile mi almak gerekli ?

evolution_9
18-10-2017, 11:39
ben x serisi aldım bozuk çıktı iade ettim bi önceki versiyondan al x serisinin bi artısı falan yok bence

Maxi
18-10-2017, 13:41
Bende birçok düzgün çalışan x serisi gördüm ama bozukta gördüm
yani hiç bozulmayan wideband afr yok
hatta bir cihaz için aem forumunda başlık bile açtım, malesef düzgün bir destekleri falan yok.

kendi aracımda innovate LC-1 var
ilk sensör 8 sene falan gitti, 2. sensör 2013 yılından beri çalışıyor.

senzu
18-10-2017, 13:47
ben x serisi aldım bozuk çıktı iade ettim bi önceki versiyondan al x serisinin bi artısı falan yok bence

Değerlendireceğim, teşekkür ederim.

senzu
18-10-2017, 13:49
Bende birçok düzgün çalışan x serisi gördüm ama bozukta gördüm
yani hiç bozulmayan wideband afr yok
hatta bir cihaz için aem forumunda başlık bile açtım, malesef düzgün bir destekleri falan yok.

kendi aracımda innovate LC-1 var
ilk sensör 8 sene falan gitti, 2. sensör 2013 yılından beri çalışıyor.

Tavsiye edermisiniz? Aem'e göre bir artısı eksisi varmı? Amazondan veya Ebay'den mi aldınız?

Maxi
18-10-2017, 15:17
lc-1 artık üretilmiyor, güncel versiyon LC-2
LC-2 Wideband O2 Digital Air/fuel Ratio Controller (http://www.innovatemotorsports.com/products/lc2.php)

fakat lc-2 standart olarak göstergesizdir, göstergesi için link bu
(bu linkte sade gösterge ve gösterge + lc-2 beraber fiyat var)
DB Gauges: Air Fuel Ratio Guage (http://www.innovatemotorsports.com/products/db.php)

ama genelde insanlar bunu (mtx-l plus) tercih ediyor
çünkü diğerine ayrıca bir gösterge alınca fiyat avantajı kalkıyor, lc-2 göstergesiz alacaksan mantıklı.
MTX-L PLUS Digital Wideband Air/fuel Ratio Gauge (http://www.innovatemotorsports.com/products/mtxl_plus.php)

canozgur106
19-10-2017, 10:36
İnnovate düşünün

MKT
19-10-2017, 11:27
Eğer düşünrsen Elimde 2 adet sensörülü İnnovate LC2 Var göstergesiz olan model.Fakat istersen sonradan gösterge de ekleyebilirsin.

Tofask61
07-11-2017, 14:28
Ben aemin son cikan surumunu kullaniyorum 2 3 aydir.Cok memnunum arastirmistim bozuluyorlar sensor sorunu oluyor demistiler falat bende henuz birsey yok ve cok hizli deger okuyor.Masallah nazar degmesin :) turbodan sonra 40 50 cm uzakliga montaj ettirmistim ben oyle demislerdi.Ve titresimin az olmasi gerekiyor titresim sensoru bozabilir.

rahmitanir
10-11-2017, 22:27
Kendi aracımın lpg ayarını en doğru şekilde yapabilmek ve kendi bilgi seviyemi yukarıya çekmek için afr sensörü arıyorum.
Aem doğrusu biraz tuzlu geliyor, 800 kusur tl insanı biraz düşündürüyor.
Zeitronix veya innovate in ürünlerini tr de tedarik eden var mıdır?

Şenol ertugan
03-02-2018, 10:49
innovate nasıl temin edebiliriz türkiyede bulabileceğimiz bi yer varmıdır