PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : lG g3 Şebeke Sorunu?

muharrem7791
16-10-2017, 20:40
Merhabalar arkadaşlar. Ben bugün itibariyle 400 tlye lg g3 32gblık telefon aldım. hattım turkcel uzun süredir kullanmaktayım. fakat ne hikmetse telefonum şebeke çekmiyor ne arama yapabiliyorum nede nete bağlanmak gibi durumum var? Acaba imeisindemi sorun var dedim telefonun bataryasının altında yazan imei ile telefona kodu girip ekrana çıkan imeiyi kontrol ettirdim.Her 2'side farklı yalnız telefona kodu girip karşımıza çıkan kayıtlı gözükmekte ithalat yoluyla gelen nokia 1110i üzerine gözükmekte. Bu arada telefonu ankara kızılay-selanik kızılay telefon borsasından aldım oralarda çalışan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?Yapmam gereken nedir?Daha önce böyle sorunları yaşayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim?

burakk.
16-10-2017, 20:45
İmei göründüğü halde arıza varsa sorun ya sim kart yuvası değişimi ya da anakart değişimi ile çözülecektir. Telefonu alırken kontrol ettiniz mi sim kart takarak? Belki sizi bi an galeyana getirerek arızalı telefonu satmış olabilirler. 400tl çok uygun bir rakam çünkü.

excellency23
16-10-2017, 20:47
yurtdisindan gelen kayitsiz telefona veya calinti telefona imei cakmislar. büyük ihtimal calinti. aldigin yere götür. alabiliyosan parani geri al hic ugrasma

safaks
16-10-2017, 22:18
Telefonu actiginizda pin girme menusu gelip pini giriyor ve sebeke gelmediyse buyuk ihtimal imei clone kapatilmistir. Yeni imei yazarak duzeltilebilirmi dnemek lazim ? Pin girme menusu gelmiyorsa modem dosyasi flashlamak gerekli. Su an g3 kullaniyorum hayatimda bu kadar sorunlu bir tlf gormedim. Birde anakart modeliniz ney acaba? 855tr veya 855 hariciyse sebeke sorunu bende yasamistim. En son 855tr anakartla degisince duzeldi.

220T
16-10-2017, 22:32
Şebeke seçimini otomatikten çıkarın,manuel olarak aratın.

EnesAksu
17-10-2017, 07:20
Dostum aynı sorunla karşılaştım imei olsa bile yurtdışı gelen telefonlarda şebeke ayarını hangi operatör ise manual yapıyosun özellikle g3 için internette geziyor.

bu gibi LG G3 İnternet Ayarları – Turkcell Vodafone Avea İnternet Ayarları (http://www.mobilinternetayarlari.com/mobil/lg/lg-g3-internet-ayarlari.html)

muharrem7791
17-10-2017, 10:28
Telefonu actiginizda pin girme menusu gelip pini giriyor ve sebeke gelmediyse buyuk ihtimal imei clone kapatilmistir. Yeni imei yazarak duzeltilebilirmi dnemek lazim ? Pin girme menusu gelmiyorsa modem dosyasi flashlamak gerekli. Su an g3 kullaniyorum hayatimda bu kadar sorunlu bir tlf gormedim. Birde anakart modeliniz ney acaba? 855tr veya 855 hariciyse sebeke sorunu bende yasamistim. En son 855tr anakartla degisince duzeldi.

pın ekran kodu geliyor dediğiniz gibi aynen sorunu anakart değiştirmekle var.