Orijinalini görmek için tıklayınız : Kış lastiği önerisi
metin_1989
21-10-2017, 08:06
Merhaba abilerim arkadaşlarım kardeşlerim ***** önğmğz kış ve ben hergün silivri çorlu gidip geliyorum aracım corsa c 1.3 cdti silverline moden bir araç ve kış lastiğide zorunlu yasasından sonrada kış lastiği almak istedim kendim kullansam biraz daha dikkatli olurum ama eşimde kullanıcak o yüzden sizden öneri tavsiye rica ediyorum kış lastiği olarak uygun yollu ( ***** yeni evlendim) lastik önerinizi bekliyorum.
Not: petlas olarakda düşünüyorum nasıldır ?
http://www.hepsiburada.com/petlas-195-60-r15-88h-snow-master-w651-kis-lastigi-uretim-yili-2017-p-OTOZSU22840
Nokian wrd3 veya wrd4 serisini şiddetle tavsiye ederim bende geçen kış 1.3dizel aveo aracımda kullandım karda kışta gitmediğim köy yayla kalmadı. Ayrıca buzda bile çoğu lastiğe göre iyi tutunuyordu.
Nokian wrd4 kullanıyoruz jetta'da acayip memnunum. İsteyerek bile kopmuyor araba. Megane 3'e de taktık, geçen sene ki İstanbul kar altındayken heryere girip çıktılar. Kendi Corsam'da kormoran var oda parasına göre güzel. Ama Nokian çok iyi...
Kumho da kalitesine göre uygun fiyatlı ,bi araştır istersen
Nokian wrd3 ü bende tavsiye ederim. Fiyatı çok gelirse petlas alın geçin çok fazla paralar ödemeye gerek yok.
canatakann
21-10-2017, 10:02
Bende bu sene yeni kış lastiklerinde tercihimi nokiandan yana kullandım henüz tecrübe edinemedim ama lastik etiketi ve yorumlardan dolayı nokian için +1 diyorum.
Petlas kullaniyorum ankarada, hic sikinti yasamadim, kullananlardan da sikayet duymadim kislik lastiklerinde..
Butce kisitliysa petlas, degilse nokian bence..
Aman sabahlari gizli buzlanmaya dikkat, bizim oralarda cok olur sis, gizli buzlanma vs..
metin_1989
24-10-2017, 19:37
cok teşekkürler hepsiburada da nokian lastikler uygun gibi geldi bana kısmetse onu alıcam wr4
ersentuning
25-10-2017, 09:21
selamlar arkadaşlar;
Dunlop 205/55 R16 94T SP Winter Ice 02 Kış Lastiği Üretim 2017
LASSA 205/55 R16 91H SNOWAYS 3 BINEK KIŞ LASTİK 2017
arasında kaldım??
dunlop u al dua edersin :)
cok teşekkürler hepsiburada da nokian lastikler uygun gibi geldi bana kısmetse onu alıcam wr4
ben ayın 3 ünde sipariş ettim hala gelecek bugün iptal edeceğim artık kış geldi gelecek
Şuan fiyat durumları nasıl bilmiyorum ama petlas almıştım ve çok memnun kaldım. Şuan halada kullanmaya devam ediyorum. Kar yağmasını bekliyorlar yollara dönmek için.
Sercan K.
25-10-2017, 12:13
Lassa Snoways3 'e ne dersiniz ?
sekizsilindir
25-10-2017, 12:19
Merhaba abilerim arkadaşlarım kardeşlerim ***** önğmğz kış ve ben hergün silivri çorlu gidip geliyorum aracım corsa c 1.3 cdti silverline moden bir araç ve kış lastiğide zorunlu yasasından sonrada kış lastiği almak istedim kendim kullansam biraz daha dikkatli olurum ama eşimde kullanıcak o yüzden sizden öneri tavsiye rica ediyorum kış lastiği olarak uygun yollu ( ***** yeni evlendim) lastik önerinizi bekliyorum.
Not: petlas olarakda düşünüyorum nasıldır ?
http://www.hepsiburada.com/petlas-195-60-r15-88h-snow-master-w651-kis-lastigi-uretim-yili-2017-p-OTOZSU22840
Burda 32 sayfalık bir konu var
http://www.techturkey.com/forum/yol-tutu-and-aktarma-ve-frenler/70466-lasti-tavsiye.html
Birden fazla aynı konu başlığı gereksiz sanırım.
sekizsilindir
25-10-2017, 12:21
Edit: çift post gitmiş,