Orijinalini görmek için tıklayınız : Ds3 vf34 dr.ecu 400+
onurcanbas
23-10-2017, 11:19
Herkese merhabalar iyi forumlarr
Bu hafta arkadaşım Muhammedin aracını tanıttık
Gelen tüm eleştirilere açığım. Her yorumunuz benim için hatalarımı görme şansım
Herkese iyi seyirler dilerimm :)
https://youtu.be/2OQg_eXS0Xk
Ellerine sağlık kankacim güzel olmuş:)
onurcanbas
23-10-2017, 13:57
teşekkürlerr
Eline sağlık, ama vf34le 400+ tahmin etmezdim :)
Leonardo
23-10-2017, 15:37
Masallah guzel olmus farkli dosthane bi konsetptiniz var buda sizi digerlerinden farkli kiliyor bence konsepti degismeden gelistirmenizi oneririm :)
AhmetKadir
23-10-2017, 17:07
Muzigi az kıs daa.
RafetAraç
23-10-2017, 19:16
müzik biraz daha arka planda olsa hharika olacak harika
onurcanbas
23-10-2017, 23:03
müzik biraz daha arka planda olsa hharika olacak harika
mesaj alındıı
Muzigi az kıs daa.
kısacam kısacam :D
Masallah guzel olmus farkli dosthane bi konsetptiniz var buda sizi digerlerinden farkli kiliyor bence konsepti degismeden gelistirmenizi oneririm :)
Çizgimden şaşmadan devam etmek üzere saygılarr
Eline sağlık, ama vf34le 400+ tahmin etmezdim :)
Teşekkürlerr, süreyi duyunca bende şok olmuştum :D
Dyno verisi mevcutmu vf34 ile 400+ cıkmış
yigitblr
25-10-2017, 11:36
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ds-automobiles-fastest-stage4-ds3-485770677/detay)
İlanın son satırında dbn verisi atmam demiş
Kardeşim tarzın dialogların gayet doğal müziği biraz kısarsan daha iyi olucak. hatta gazlama anlarında hiç olmasa harika olur
audilover
25-10-2017, 21:08
Guzel olmus keyifle izledim arac sahibi cok sempatik severiz kendisini :)Sizin cekimlerde cok samimi olmus azicik muzigi kisarsaniz arkadaslarda belirtmis super olur.
Guzel olmus keyifle izledim arac sahibi cok sempatik severiz kendisini :)Sizin cekimlerde cok samimi olmus azicik muzigi kisarsaniz arkadaslarda belirtmis super olur.
Bende seviyorum abi :)
onurcanbas
26-10-2017, 23:15
teşekkür ederimm :)
Kardeşim tarzın dialogların gayet doğal müziği biraz kısarsan daha iyi olucak. hatta gazlama anlarında hiç olmasa harika olur
ana sorun oydu çözüme kavuşturucam yeni videolardaa
süreyi ve dyno verisi mevcut olması lazım öğrenip resmi atarım sayfaya
coolvtec
27-10-2017, 07:31
Video çok güzel olmuş, emeğinize sağlık.
Görüntü çok net ve kaliteli. Kullandığınız kamera ne acaba?
i-vtec07
27-10-2017, 08:34
Eline sağlık kardeşim ilk videolarını beğenmemiştim pek ama son zamanlardakiler çok iyi bence geliştirerek devam ediyosun tebrikler .
onurcanbas
29-10-2017, 17:32
Eline sağlık kardeşim ilk videolarını beğenmemiştim pek ama son zamanlardakiler çok iyi bence geliştirerek devam ediyosun tebrikler .
Eyvallahh iyi seyirlerr :)
Video çok güzel olmuş, emeğinize sağlık.
Görüntü çok net ve kaliteli. Kullandığınız kamera ne acaba?
Öncelikle teşekkürlerr kamera olarak gopro hero5 kullanıyorum