Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : izmir'de oto yıkama yeri

speed_emre
24-10-2017, 09:06
Merhaba arkadaşlar,

İzmirde balçova , bornova , Narlıdere taraflarında yıkamadan memnun kalan güzel titiz yıkayan yer var mıdır?

Çok yer değiştirdim. Hakkıyla yapan yer neresi vardır ?

Erdem K.
24-10-2017, 09:42
Bornova sonax var

B.Koçer
24-10-2017, 09:49
Hiç düzgün bir yer Yok boşuna aramayın

( butik Yikama yapan tanıdıkları tenzih ediyorum )

powERS
24-10-2017, 10:01
aynen hepsı yıkıyolar hesapta sonra sılıkonu basıyolar mıllette parlak dıye temız sanıyo. surmeyın dıyosun gene suruyolar. ben de artık kıpanın ıcındekıne verıyordum en son..

Berk007
24-10-2017, 10:26
aynen hepsı yıkıyolar hesapta sonra sılıkonu basıyolar mıllette parlak dıye temız sanıyo. surmeyın dıyosun gene suruyolar. ben de artık kıpanın ıcındekıne verıyordum en son..
aracımda değeri yüksek olan bir gözlüğüm kayboldu.
farkettiğimde aracı nerelere götürdüm diye düşündüm ve sadece Audi servisi ile Kipanın yıkamasına 1 kez gittiğimi kesinleştirdim.
Önce Audi servisine gittim durumu anlattım, kameralardan vs bakacaklarını söylediler sonuca ulaşamadım. (servisin çoğu zaten tanıdık)
Sonra kipanın yıkamasına gittim, durumu rencide etmeyecek şekilde anlatmak için arabada gözlüğüm vardı geçen gün buraya yıkamaya getirdim acaba çocuklar süpürürken falan gözlük burada düşmüş olabilir mi dedim. Cevap olarak burada gözlük düşmez dendi :) (sanki yerçekimsiz ortamda yaşıyor xxxx :) )
O günden beri kipanın yıkaması benim için bitti.

Agoraya bırakıyorum ama başarılı değiller. temiz görünsün yetiyor diyenler için ancak. AVM yıkamalarının hepsi tırt.
Berkay'ın dediği gibi butik yerler bulmak gerekli.

onurc
24-10-2017, 10:42
kendınız yıkamadığınız muddetce kralı gelsın farketmez.

bahadı-R
24-10-2017, 10:45
İzmir'de araç yıkatma olayı pek iyi değil,genelde benzincilerdeki otomatik yıkamayı tercih ediyorlar.Sanırım bu yüzden kimse büyük yatırımlar yapıp profesyonel ve kaliteli yıkamacı açma taraftarı değil,ben bir ara düşündüm fakat ölü yatırım olacağı kanısına vardım.Örnek verecek olursak İstanbul bostancı sonax,kızıltoprak meguiars gibi yerler ya yok yada ben daha göremedim.

caglarcb
24-10-2017, 11:09
Çınarlı meslek lisesi hizasında prof clean savaş. Pro service doğan ustanın yanı. Sohbeti, işçiliği, kullandığı malzemeler, ilgi alakası ile on numara esnaf.

Gko
24-10-2017, 12:01

arkadaş yeni araba alınca bi yıkamaya götürdük, yeni aldığımızı öğrenince siyah arabanın üstüne sirke sıkıp sildi adam sakal atarız diye qıjsdklga ne diyim daha :D

powERS
24-10-2017, 13:03
vay hııana neymıs be.. :D beyler gitmeyin oraya bidaha bende gitmicem :D

GöKHaN 35
24-10-2017, 20:50
Aracı alalı 4 ay oldu. Kendi apt otoparkında yıkıyorum daha hiç vermedim yıkamacıya. :)

Maalesef izmir'de düzgün yapan yok ama Karşıyaka sonax'tan memnun olanlar var.

sanctuary35
24-10-2017, 22:22
pointin altındakini deneyen varmı? ka style sahibininmiş orası

speed_emre
25-10-2017, 08:17
pointin altı ne kadar yıkama ? cilalımı yıkıyorlar.

Skyhawk34
25-10-2017, 20:19
Karşıyakada bi tane düzgünü bulamadım. kendim yıkıyordum en son.

tunch
25-10-2017, 22:06
Forum bornova swisswax çok kalabalık olmaya başladığından beri haftalık oto yıkama olarak sadece Point Bornova'nın alt kısmını kullanıyorum,
6 Aydır memnun olmadığım bir durum olmadı biraz kıl olduğunuzu hissettirin yeterli.Fiyatları normal.Cilalı dedikleri yanlış anlamadıysam hızlı cila atılan hali ve 50 tl.Değer mi tartışılır :confused:

Detaylı işler için ve aylık temizlik için ise Hardcore Garage'a gidiyorum.

ehveniser1903
25-10-2017, 22:15
hardcore garaj :)

Tabi biraz nazınızı geçirmeniz gerek,normalde yıkama yapmıyor...randevulardan kalan bosluklarda yakalamak lazım.

iki bucuk saat de vaktiniz olması lazım,cünkü mini bir detaylı temizlik yapıyor resmen :) kullandıgı ürünleri,diyalogunu ve titizligini saymıyorum bile.

ben yıkama hastasıyım,aracıma ilgi alaka isterim diyorsanız yeri Karşıyaka-Şemikler Mahallesinde.

gözüm kapalı tavsiye ederim.

cka36
26-10-2017, 11:10
İzmirin en büyük sorunu yıkama neredeyse tüm avm lerde arabamı yıkattım hepsi birbirinden vasat durumda, agora-kipa-mavibahçe bunlar rezil, ben kendim yıkamayı tercih ediyorum balçova bp karşısında self yıkama mevcut ancak oranında köpük olayı rezil yanınızda kova ve şampuanınızı götürmenizi tavsiye ederim 2tl attığınız makineden 2-3sn kadar köpük arkasından su çıkıyor çünkü :)

TaGo
26-10-2017, 11:47
Arkadaşlar 25-30 tl ye araç kusursuz YIKANAMAZ. ancak tozu alınıp içide basitçe silinir.

50 tl lik yıkamalarda ise istediğinize yakın sonuç alırsınız

cka36
26-10-2017, 12:54
Arkadaşlar 25-30 tl ye araç kusursuz YIKANAMAZ. ancak tozu alınıp içide basitçe silinir.

50 Tl ye arabamı yıkanır hocam 100liraya kadın eve geliyo sabahtan akşama evi temizliyo :D

B.Koçer
26-10-2017, 13:44

Abi sen bize imkan saglicaktin Yikama ile ilgili self takılmalık 1-2 kere geldim yoktun senin kardeşinle alışverişimizi yaptık da seninle oturup konuşamadık hiç :)

Gençlere destek ��

TaGo
26-10-2017, 14:25
Yine gel :D ben hep burdayım. Gençlere fırsat verdik lift kullandırdık 2 gün arabasını liftten almadı. Playstation koyduk, işine bakmaz sadece onla oynar turnuva yapar oldu. Anlayacağın bizim proje tutmadı

B.Koçer
28-10-2017, 11:43
Yine gel :D ben hep burdayım. Gençlere fırsat verdik lift kullandırdık 2 gün arabasını liftten almadı. Playstation koyduk, işine bakmaz sadece onla oynar turnuva yapar oldu. Anlayacağın bizim proje tutmadı

Yeni nesil bildiğimiz gibi değil o zaman bokunu cıkarmayı cok seviyoruz :)

ulas
28-10-2017, 12:16
pointin altındakini deneyen varmı? ka style sahibininmiş orası

pointte çok vasat 3,4 kere yıkattım su süzüle süzüle gezdim

kutaskullar
28-10-2017, 15:57
Bende yıkayacak düzgün bir yer arıyordum en sonunda buldum, Karşıyaka'da Hardcore Garaj Cem abi var ona gidebilirisiniz forumda konusu mevcut

sekizsilindir
28-10-2017, 16:17
aracımda değeri yüksek olan bir gözlüğüm kayboldu.
farkettiğimde aracı nerelere götürdüm diye düşündüm ve sadece Audi servisi ile Kipanın yıkamasına 1 kez gittiğimi kesinleştirdim.
Önce Audi servisine gittim durumu anlattım, kameralardan vs bakacaklarını söylediler sonuca ulaşamadım. (servisin çoğu zaten tanıdık)
Sonra kipanın yıkamasına gittim, durumu rencide etmeyecek şekilde anlatmak için arabada gözlüğüm vardı geçen gün buraya yıkamaya getirdim acaba çocuklar süpürürken falan gözlük burada düşmüş olabilir mi dedim. Cevap olarak burada gözlük düşmez dendi :) (sanki yerçekimsiz ortamda yaşıyor xxxx :) )
O günden beri kipanın yıkaması benim için bitti.

Agoraya bırakıyorum ama başarılı değiller. temiz görünsün yetiyor diyenler için ancak. AVM yıkamalarının hepsi tırt.
Berkay'ın dediği gibi butik yerler bulmak gerekli.

50 ve gene istedigimiz gibi değil, ama yakın :)

RafetAraç
28-10-2017, 23:56
pointte çok vasat 3,4 kere yıkattım su süzüle süzüle gezdim

abi çok yanlş bir düşünce. aracı yıkadıktan sonra istedğinz kadar iyi kurulayp hava tutun. yola çıktğınızda o su ne yaparsanz yapın yine akacaktır. buna engel olamassınız.

ulas
29-10-2017, 11:04
abi çok yanlş bir düşünce. aracı yıkadıktan sonra istedğinz kadar iyi kurulayp hava tutun. yola çıktğınızda o su ne yaparsanz yapın yine akacaktır. buna engel olamassınız.

Aslında sadece onu yazdım, camlar bile iyi silinmiyor. Altını çiziyorum 3-4 kere şans verdimi bir daha vermem.
Su süzülmesi konusunada gelince, hepimiz sonuçta bir çok farklı yerde yıkattık işini iyi yapanın nasıl minimuma indirdiğini biliyoruz. İllaki azda olsa suda kalacaktır onada tamam. Ama şelale gibide değil be kardeşim :)

sanctuary35
29-10-2017, 18:38
en temizi yıkatmamak kirli kirli gezecem ulan:)

TaGo
29-10-2017, 19:12
Arkadaşlar öyle 30 tl ye kimse sizin aracınızı çift kova tekniğiyle yıkamaz. Yok adam çamurluklar ve camlar için ayrı, jantlar için ayrı, içi için ayrı silme bezi kullanacak vs. Adamın sizin aracı ıslatıp, şampuanlayıp, durulayıp kurulaası içini makina tutup, silip birde kurutması için 30-45 dk sı var. İnsaf biraz.

Bedel 50 tl olur adam bu süreyi biraz 1 saat üzerine çeker daha iyi bir şampuan kullanıp ayna üçlerinizede hava vs tutar belki

Mr.K
29-10-2017, 19:19
Valla izmirde en buyuk sikinti oto yikama bence,eksikligi doldurcaktik kismet olmadi baska yerde işe başladim. Ama sorun halen devam ayda 1 kafama esen mahalle arasi yerlere yikatyorum..

karsiyakaliozi
31-10-2017, 08:07
Karşıyakalı arkadaşlar bostanlı migros otoparkında beni yıka var orada kendim yıkıyorum kullanmadıkları alanları var kurulama v.s için orayı kullanıyorum hatta pazar günleri açmıyorlar elektrik su v.s açık gittim kendim yıkadım bu hafta rahat bir şekilde sahiplerini ikna etmeye çalışıyorum 2-3 ayda bir mekan el değiştiriyor kullanmadıkları alana amatör makine v.s aldırıp kendin yıkama yerine çevirmeye çalışıyorum ksk de oturan arkadaşlar benimle irtibata geçerse beraber gider baskı yaparız adamlara belki ikna ederiz :)

B.Koçer
31-10-2017, 09:36
Karşıyakalı arkadaşlar bostanlı migros otoparkında beni yıka var orada kendim yıkıyorum kullanmadıkları alanları var kurulama v.s için orayı kullanıyorum hatta pazar günleri açmıyorlar elektrik su v.s açık gittim kendim yıkadım bu hafta rahat bir şekilde sahiplerini ikna etmeye çalışıyorum 2-3 ayda bir mekan el değiştiriyor kullanmadıkları alana amatör makine v.s aldırıp kendin yıkama yerine çevirmeye çalışıyorum ksk de oturan arkadaşlar benimle irtibata geçerse beraber gider baskı yaparız adamlara belki ikna ederiz :)

Abi o otopark leş gibi ama dersen ki gel kardes gidip konusalım hafta içi veya hafta sonu ( ctesi sabah hariç ) gelirim beraber gidebiliriz

ucretı mukabılınde self yıkama super olur

zaten az daha boyle devam ederse cıglı PO dan hisse vercekler :D

karsiyakaliozi
31-10-2017, 10:15
Abi o otopark leş gibi ama dersen ki gel kardes gidip konusalım hafta içi veya hafta sonu ( ctesi sabah hariç ) gelirim beraber gidebiliriz

ucretı mukabılınde self yıkama super olur

zaten az daha boyle devam ederse cıglı PO dan hisse vercekler :D

Ücretsiz otopark olunca öyle ama yıkamada sorun yok benim arabalar üst kat da duruyor kışın bile yıkıyorum kapatıp çıkıyorum po dan iyidir bence bu hafta yokum haftaya pazar bakalım olmazsa normal iç dış 25 yıkıyorlar ben kendim yıkadım mı 30 veriyorum ama 2-3 saat takılıyorum

B.Koçer
31-10-2017, 16:14
Ücretsiz otopark olunca öyle ama yıkamada sorun yok benim arabalar üst kat da duruyor kışın bile yıkıyorum kapatıp çıkıyorum po dan iyidir bence bu hafta yokum haftaya pazar bakalım olmazsa normal iç dış 25 yıkıyorlar ben kendim yıkadım mı 30 veriyorum ama 2-3 saat takılıyorum

Olur bana uyar mutlaka haberleşelim :)