Orijinalini görmek için tıklayınız : 2018 de bütçe açıgına yeni bi yol bulan adam....
bide diyolar ki çözüm üretmiyoz ahanda size mis gibi çözüm :D
https://i.hizliresim.com/lbWP4g.jpg (https://hizliresim.com/lbWP4g)
Ölumjt kazaya karisan diyor, cok da mantiksiz degil
Sizde aksam oldu ama burada sabah sayilir...
Neden sabah sabah kufur etmemi saglamaya calisiyorsun sayin abim :)
Iyi alistilar sonuna 'ci' 'cu' ekleyip milletin malina cokmeye...
Millet nasil olsa tutturduklari turkuyu cigiriyor... 'AAAA bu ocuymus bucuymus, alin malini, atin isten' diyerek hak hukuk tanimazligi destekliyor her kesimden...
Hak hukuk bilmez dallamalar... Bahane ariyorlar milletin mailini gaspetmek icin...
free-hifi
24-10-2017, 18:00
Japonya da yarışan araçlara el koyuyorlar diye duydum
en kolay yol varken niye ugraşsınlar ki bu ülkede din istismarı ve yasaklar oldugu müddetçe kimse taşın altına elini koymaz devlet nası kolay para kazanma derdindeyse halkıda bunu yapmaya teşvik ediyo bul karoyu al parayı :D
Hukuki olarak nasil bilemiyorum... Bilen var ise aciklayabilir...
Yasal silahimla birini oldurdum... Silahima el mi koyuluyor? Yani bir daha geri alinamiyor mu? Devletin mi oluyor bu silah?
Eger boyle bir durum var ise bu arkadas olayi bu kilifin icine sokmak istemis olabilir aklinca...
i-vtec07
24-10-2017, 18:12
Bizim buraya bir imam hatip yapıldı görmelisiniz, para lazım yani
Geleceğin süper imamları ile mahşerde tüm gözler üzerimizde olucak
mert_can 41
24-10-2017, 18:26
Bunu vatandaş yapınca hırsız olarak yargılanıyor. Dipnot biri geldi benim aracıma çarptı öldü şimdi benimdemi arabama el konulcak. Adamların her para kazanma yöntemi arabaya bağlanıyor. Dipnot baştakilerden birinin oğluda bir kadına çarpıp öldürmüştü onada el konucakmı.
Cidden bu beyinlerin milletin vekili olabilmesine çok şaşırıyorum diyecem, diyemiyorum..
Vekili oldukları güruh ne ki bunlar farklı olsun..
Ölümlü dahi olsa kaza , kazadır ; kasıtlı olmadığı sürece böyle bir uygulama yersiz .
Ama bir de bahsi geçen caddede orada burada video çekmek için şuursuzca yanlamaya çalışan , boş yolda zik-zak yapan , küçük muhitlerde s.kimsonik egsozuyla dip gaz gezen , görüş açısını engelleyip kazaya sebep olacak şekilde duman atan diye uzatabiliriz.. Kısacası modifiyeli ya da modifiyesiz Ferrari ya da Şahin halkın sağlığını tehlikeye atacak kim varsa ne yapıyorsa el konulsun bende desteklerim çok yerinde olur
Cidden bu beyinlerin milletin vekili olabilmesine çok şaşırıyorum diyecem, diyemiyorum..
benim vekilim değil :D olamaz da
Evren abi, eskiden siyasi konularda çomarlar da yazardı onları bükerdik hep beraber. Ik, mık derler susarlardı.
Forum'da ki çomar sayısında azalma var gibi geliyor. 3, 5 muhalif kaldık laf çakıcak adam bulamıyorum. Ban mı atıyorsun ne yapıyorsan yapma abi tek eğlencem onlardı.
Let the çomar comes in
Evren abi, eskiden siyasi konularda çomarlar da yazardı onları bükerdik hep beraber. Ik, mık derler susarlardı.
Forum'da ki çomar sayısında azalma var gibi geliyor. 3, 5 muhalif kaldık laf çakıcak adam bulamıyorum. Ban mı atıyorsun ne yapıyorsan yapma abi tek eğlencem onlardı.
Let the çomar comes in
https://i.hizliresim.com/rJ2v1B.jpg
sekizsilindir
24-10-2017, 20:17
Islakta patiye düşsek, alacaklar amk.. o_O
turboman
24-10-2017, 22:38
Daha caddelerde yapılanın ne olduğunu bilmeden adına drift diyerek suçlamada bulunan resimdeki sokuk ben arabamdan köşeyi dönerken kıçını aşırı güçten hafif attırmamla ve bunada drift yaptın diyip arabamı elimden alacak adamı zikerler... Zorla adamı suça teşvik ettiriyorlar her iş bitti bütün sorunlar bitti askerimiz komşu ülkeye asker yığıp savaşa hazırlansın böyle göteleklerde yok drftti yok makastı bunlarla milleti soymaya kalksın bu adam driftvekili tayin edilsin millet vekili denmesin o zaman