Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul oto döşemeci tavsiyesi
Arkadaşlar megane coupe mk1 aracımın tüm koltuklarının ve kapı içlerinin döşemelerini değiştiricem , Avrupa yada Anadolu yakası farketmez. Fiyatı uçuk olmayan işini düzgün yapan bir yer arıyorum...
topkapı altun oto döşeme.
Umraniyede reyhanli kardeşler var sanayide. Direksiyon kaplattim işçilik güzel. Döşemede yaparken gördüm zaten ürünü sen seçiyorsun. Kaliteyi beğendim pahali bir yer değil
Maslak ataturk oto sanayi
Mevlut usta.
Oto Deri Döşeme ALTINUÇ A.Ş. (http://www.altinuc.com.tr)
Komple deri yaptığı bir f7r gördüm. Gerçekten iyiler. Sitedeki fiyatlara bakmayın. Daha uyguna yapıyorlar. İş ikna ve pazarlık kabiliyetine bağlı
dieselpower
06-12-2017, 21:04
art car Cem abiyi biliyorum lakin vakit ve yerden yada problemim var anadolu yakası işini bildiğiniz tavsiye edebilceğiniz yer var mı
Yeni konu açmadım burdan devam edelim. Anadolu yakasında var mı döşemeci tavsiyesi olan ?
Bostancı Sanayi Vergi Dairesinin oradaki döşemeci iyidir. Vergi dairesinin kapısının tam karşısında.
Yukarıda yazdığım Altınuç
Ben bugün yaptıracak olsam bu iki yere uğrardım
Emre Akçay
30-05-2019, 09:46
Ben Altınuç'ta 3-4 ay önce direksiyon ve vites topuzu kaplattım gerçekten çok güzel iş yaptılar. Ne isterseniz yapabiliyorlar. Fiyatları da uygun. Tavsiye ederim.