Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tam Ziyan Araç Alımı Yardım

tlgylmz106
28-10-2017, 21:02
Selamın aleyküm abiler. Bir tane 1.6 16v Clio Sport araç buldum. Araç piyasa değerinin 4 5 bin altında. Araç zamanında çalınıyor ve sigortadan mı kaskodan mı ne para alınıyor zamanın araç değeri kadar 13 bin tl ve ziyan olarak geçiyor 12.01.2007 tarihinde. Satıcı harbi bir arkadaş ve her şeyi tam eksiksiz anlattı. Aracın durumu ise tavanı direkleri falan boyasız değişeni falan kesinlikle yok bel altı boyası var. Motor şanzıman tertemiz. Lpg yok 210 k km'de 2001 sanroof dahil dolu paket.
Sizlere sormak istedim alınır mı satılır mı? Al - satçı değilim biniciyim. Ciddi ciddi kafama da yattı ama bilgiye yoruma ihtiyacım var. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Cevaplarınızı bekliyorum.

https://i.hizliresim.com/ZO9W9A.png

https://i.hizliresim.com/pG6j6L.png

İbrahim33
28-10-2017, 21:23
Çalıntı buluntudur , araç sahibine sigortadan ödeme yapılmıştır. Ona istinaden hasar kaydı çıkar. Araç bulunduktan sonra sigorta şirketi tarafından açık artırmaya çıkarılmıştır. Araba temizse içine sindiyse , piyasasınında altında diyorsun , al gitsin 16 yaşındaki arabanın hasar kaydı olsa ne olacak ?

Grimlord
28-10-2017, 21:26
Bu aracı kaç paraya alacaksın peki? Temizlerini 18-19 liraya alabilirsin zaten, 12 13 liraya alabiliyorsan al derim.

tlgylmz106
28-10-2017, 21:32
Çalıntı buluntudur , araç sahibine sigortadan ödeme yapılmıştır. Ona istinaden hasar kaydı çıkar. Araç bulunduktan sonra sigorta şirketi tarafından açık artırmaya çıkarılmıştır. Araba temizse içine sindiyse , piyasasınında altında diyorsun , al gitsin 16 yaşındaki arabanın hasar kaydı olsa ne olacak ?

Evet durum dediğiniz gibiymiş. Kayıda takılmıyorum bende sadece bilgi ve yoruma ihtiyacım var.

Bu aracı kaç paraya alacaksın peki? Temizlerini 18-19 liraya alabilirsin zaten, 12 13 liraya alabiliyorsan al derim.

Dediğim donanımda ve temizlerine çoklarını aradım 21 22 istiyorlar. Bana da dediği son rakam 17. Aklım karıştı valla şimdi.