Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw F20 FK Coilover
FK marka coiloverlar nasıldır ? F20 Lci aracıma FK marka coilover düşünüyorum fakat çok fazla fikrim yok FK'nın coiloverları hakkında. Fiyatlarıda kendi sitesinde baya uygun. Kullanan, bilen falan var mı ?
Sertlik ayarı yok. Çok sert. Helper yayları çıkarmadan güzel düşmüyor. Helperlar çıkıncada taktik maktik yok bam bam bam oluyor. Arabanda trim sesi istiyorsan tak. Ama bence gerek yok.Git adam gibi sertlik ayarı olan bişey tak derim
KemalHDH
01-11-2017, 14:08
Kapı gibi Vogtland veya H&R varken alternatiflerle riske girmeyin bence. Fiyat sıkıntıysa birşey diyemem ama Türkiyede FKnın çakması çok bilemezsiniz.
Vogtland , hr , kw , eibach gibi urunler takin. Eibach in fiyatlari digerlerine gore iyi biraz daha. En kotu st v2 takin. Kw nin yan kurulusu. Sertlik yumusaklik ayarida mevcut.
psychologist
01-11-2017, 20:53
H&R coil over almak yeterli mi? Yoksa coil ile birlikte yay da mı almak lazım?
Gökhan Bilgin
01-11-2017, 20:57
H&R coil over almak yeterli mi? Yoksa coil ile birlikte yay da mı almak lazım?
Coilover amortisör + yay abi yeterlidir yani
psychologist
01-11-2017, 20:59
Hangi yay ile hangi coil i kullanmak lazım f20 için
Gökhan Bilgin
01-11-2017, 21:03
Kendi aracında tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olurlar bilgim yok hangi marka iyidir
KemalHDH
01-11-2017, 22:42
H&R coilover almak yeterli mi? Yoksa coil ile birlikte yay da mı almak lazım?
Yeterli. Coiloverda ikisi bir arada çünkü. Yay alacaksan amortisörle birlikte alman daha iyi olacaktır ama sadece ayarlı bir coilover, amortisör+yaydan daha iyidir.
Hangi yay ile hangi coil i kullanmak lazım f20 için
coilover dediğimiz sistem yay+amortisör zaten , ayrı ayrı satın alınan şeyler değil, umarım dogru anlamışımdır yazdıgınızı
Kendi aracında tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olurlar bilgim yok hangi marka iyidir
st yada kw markaları alman arabalarının vazgecilmezleridir hiçbir zaman pişman etmez
FK marka coiloverlar nasıldır ? F20 Lci aracıma FK marka coilover düşünüyorum fakat çok fazla fikrim yok FK'nın coiloverları hakkında. Fiyatlarıda kendi sitesinde baya uygun. Kullanan, bilen falan var mı ?
sciroccom varken kullandım iki sene. Baya dayanıklı kolay kolay patlamaz çatlamaz ama inanılmaz sert.
Cok sertse bana gelmez. Alternatif ürünlerin fiyatlarını biraz araştirayim ben en iyisi.
Corsa C aracım için almanyadan getirttim. Biraz sert doğrudur. Fakat diğer markalara göre fiyatı uygun. Yukarıda arkadaş düşmüyor emiş ama FK ak street vs gibi serileri var. Uygun seride gayette düşüyor.
psychologist
05-11-2017, 22:08
Teşekkürler