PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ataşehir veya Anadolu Yakasında Tesisatçı

mturan
30-10-2017, 14:14
Selamlar, alpine bt teyp ve 13cm komponent aldım.

Bunların montajını yapıcak fiyat/performans olarak tavsiye edeceginiz bir yer var mıdır?

fthdrn
30-10-2017, 14:56
Elin yatkınsa kendin bağla hem yaptığın iştende keyif alırsın. Öyle ki dükkana elinde malzeme ile gidince öcü gözüyle bakıp fahiş fiyat talep edebiliyorlar.

mturan
30-10-2017, 15:35
Elin yatkınsa kendin bağla hem yaptığın iştende keyif alırsın. Öyle ki dükkana elinde malzeme ile gidince öcü gözüyle bakıp fahiş fiyat talep edebiliyorlar.

Yok hocam ben anlamam pek elektrik işlerinden. Aynı zamanda yolunmak ve kötü işçilikte istemediğim için buradan sorayım dedim...

Ersin ÖREN
30-10-2017, 17:05
İçerenköy muhtarlık bölgesinde Şimşek fırının karşısında Yılmaz elektronik var.

1 kere bass tesisatı çektirdim. memnun kaldım.

:::::: YILMAZ ELEKTRONİK :::::: (http://yilmazelektronic.com/)
Yılmaz Elektronik - İcerenkoy - Oto Goruntu ve Muzik Sistemleri - Startseite | Facebook (https://www.facebook.com/icerenkoyYilmazElektronik/)

fthdrn
30-10-2017, 18:53
Yok hocam ben anlamam pek elektrik işlerinden. Aynı zamanda yolunmak ve kötü işçilikte istemediğim için buradan sorayım dedim...

Yolunmadan işini hakkı ile yaptıracağın bir yer çok çok az kaldı şu devirde. Dükkanlar malzemeden geçiremeyecekleri için işçiliğe x2 fiyat koyuyorlar.
Yılmaz elektroniğe git bende üstesinden gelemediğim bir şeyi oraya danışırım. İsteyeceği fiyatın %80 ini teklif et son param de. Kapı pandizotu sökmeye ayrı fiyat tarifesi çıkartıyor çoğu dükkan.
Aslında internetten bir kaç video izleyerek kolaylıkla subw-comp-amp bağlayabilirsin.

4rsenik
30-10-2017, 18:54
Ataşehirde Highway vardı, ümraniyede akdeniz caddesiin başına yazıcıların yerine taşındı görüşebilirsiniz.

mturan
30-10-2017, 20:30
Teşekkür ederim arkadaşlar, yılmaz elektronik ile yarın irtibata geçeceğim. Car audio soul varmış yakında orası 150tl istedi. Güncel burda bulunsun die yazıyorum.

Oznsrl
30-10-2017, 20:41
maltepede sistem elektronik murat usta vardı yanlış hatırlamıyosam kendi aracımla arkadaşın aracına ses sistemi bağlaymıştık çok sakin temiz çalışan biri fiyatlarıda piyasaya göre çok uygundu bi araştır istersen

free-hifi
30-10-2017, 20:42
30 teyp 20 hoparlör desen 50 dir. 150 ne allah aşkına o paraya takım hoparlör alınır.

sword
30-10-2017, 20:53
30 teyp 20 hoparlör desen 50 dir. 150 ne allah aşkına o paraya takım hoparlör alınır.

component takımı sen 20 tl ye taktıracan öylemi araba yıkamıyorlar artık o rakama :D

fthdrn
30-10-2017, 20:57
Yav kapi cepligi sökmeye 25-30 tl alıyorlar diyorum size.

mturan
30-10-2017, 20:57
component takımı sen 20 tl ye taktıracan öylemi araba yıkamıyorlar artık o rakama :D

bu durumda bu işin hakkı max. 100tl diyebilir miyiz yani :D

free-hifi
30-10-2017, 22:05

Reis bende araç yıkama 3 tl :D

free-hifi
30-10-2017, 22:06
Mturan sen nerede oturuyorsun

sword
30-10-2017, 22:47
coaxial hoparlör olsaydı sök tak kendin yapardın bazı araclarda kapı sökmeden hoparlör takılıyor.. .. component birazdaha ugrastırır.. pioneer da hazır soket var teyp sök tak ama alpine da vardır muhtemelen aracın orjınalı kesılıp bıcılmemişse sök tak sekli..

sword
30-10-2017, 22:48
Reis bende araç yıkama 3 tl :D

makinayı aldım müdür.. foamlance i beklıyorum ALİden :)

McKrop
31-10-2017, 00:06
Caddem sound - bostancı sanayi. F/P olarak en çok orası sizi memnun edecektir

mturan
31-10-2017, 08:19
free-hifi Ataşehir'de oturuyorum.
McKrop tamamdır bakıcam, teşekkürler.
sword kapıda değil, araç e30 oldugu icin ayak hizasında ön hoparlorler ama konsol vs kablolama biraz korkutuyor. En temizi işçiliği iyi bir yere taktırmak. Car Audio Soul genelde yeni arabalara montaj yapıyormuş öyle dediği için vazgeçtim ordan :D

Bugün, yada yarın mallar elime ulaşacak burda yazılanlardan bir yere montajı yaptırıp buraya yazarım sonucu. Herkese teşekkürler.

B-Devi
31-10-2017, 09:20
free-hifi Ataşehir'de oturuyorum.
McKrop tamamdır bakıcam, teşekkürler.
sword kapıda değil, araç e30 oldugu icin ayak hizasında ön hoparlorler ama konsol vs kablolama biraz korkutuyor. En temizi işçiliği iyi bir yere taktırmak. Car Audio Soul genelde yeni arabalara montaj yapıyormuş öyle dediği için vazgeçtim ordan :D

Bugün, yada yarın mallar elime ulaşacak burda yazılanlardan bir yere montajı yaptırıp buraya yazarım sonucu. Herkese teşekkürler.

Hacı hiç boşuna para verme gel beraber takalım. Çay, çorba, sohbet, muhabbet hepsi bedava. Burası Techturkey, her derde deva mutlaka bulunur :) Hep E36 ile uğraşacak değiliz, elimizin E30'a değmişliği olsun :surucu:

mturan
31-10-2017, 12:47
B-Devi Başkan teşekkür ederim, şu an üzerindeki teyp'de de kısa devre sıkıntıları var. Onun dışında birkaç elektriksel çalışmayan yerleri var yine.. Teybi takalım derken sana çok iş çıkartmayayım eğer onlarla bağlantılı bir şeyler varsa da tek seferde çözmeyi düşünüyorum. Sonra pişman olma yani :D

En temizi taktıktan sonra ben geleyim pendik tarafına hem dinleriz, hem bi çay içeriz :)

B-Devi
31-10-2017, 14:06
B-Devi Başkan teşekkür ederim, şu an üzerindeki teyp'de de kısa devre sıkıntıları var. Onun dışında birkaç elektriksel çalışmayan yerleri var yine.. Teybi takalım derken sana çok iş çıkartmayayım eğer onlarla bağlantılı bir şeyler varsa da tek seferde çözmeyi düşünüyorum. Sonra pişman olma yani :D

En temizi taktıktan sonra ben geleyim pendik tarafına hem dinleriz, hem bi çay içeriz :)

Sıkıntıların varsa önce onları çözeriz o zaman :) Bi kısa devreyle gözümü korkutabileceğini sanıyorsan büyük yanılgı içerisindesin, ayıktırayım :D :D :allaalla::allaalla: