PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw e34

alpancan
02-11-2017, 19:34
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-askere-gidiyorum-son-8-gun-favorilere-sesleniyorum-gitti-gidiyor-489974034/detay)

Merhaba. 15-16 lira gibi bir bütçem var. 3-4 yıl içinde yavaş yavaş toplayabileceğim ve aynı zamanda da günlük kullanabileceğim bir araba arayışındayım. BMW den anlayan arkadaşlardan ricam bi göz gezdirirlerse ve dikkat edebileceğim hususlar konusunda uyarırsa çok memnun olurum.

YAS
02-11-2017, 19:58
Kardeşim merhaba,her araç için konuşmuyorum ama coğunda böyle cıkıyor ucuz bmw yahnisi yenmiyor.15 bine aldin diyelim adam edene kadar gunlerin sanayilerde gecer hem aractan sogursun hemde maddi manevi yorulursun,o yuzden sana tavsiyem butceni biraz daha arttirman 20-23 arasi cok daha iyi kondisyonda araclar dusuyor,hem dolu hemde saglikli.

Bu arac icin yorumlarim tamponlar allah emanet edition vidalanmis on,arka tampon aralarını raf olarak kullanabilirsin.
Kaput dalgalı(sol taraf)
Sol camurluk islemli cizgiyi tutturamamislar (bunuda nerden anladin dersen aracin on yuzunden camurluk var kaput arasina bakman yeterli olacaktir)
Sag camurlukta islemli ama orayi farkli usta yapmis sanirim orasi tutmus.

Alt takım saselere dikkat ediniz.

Emrecan-R
02-11-2017, 20:00
15 16 ya alınan 34 toplanmaya değmez bile

YAS
02-11-2017, 20:01
Edit : İlana göre sol,yanlis anlasilmasin.

Normalde sağ :)

Grimlord
02-11-2017, 20:03
Bence bu sevdadan vazgeç, maddi ve özellikle manevi olarak çok yıpratır seni. Al bi twingo, aç tavanı, al içecegini, çek deniz kenarına mis gibi :)

alpancan
02-11-2017, 20:14
Kardeşim merhaba,her araç için konuşmuyorum ama coğunda böyle cıkıyor ucuz bmw yahnisi yenmiyor.15 bine aldin diyelim adam edene kadar gunlerin sanayilerde gecer hem aractan sogursun hemde maddi manevi yorulursun,o yuzden sana tavsiyem butceni biraz daha arttirman 20-23 arasi cok daha iyi kondisyonda araclar dusuyor,hem dolu hemde saglikli.

Bu arac icin yorumlarim tamponlar allah emanet edition vidalanmis on,arka tampon aralarını raf olarak kullanabilirsin.
Kaput dalgalı(sol taraf)
Sol camurluk islemli cizgiyi tutturamamislar (bunuda nerden anladin dersen aracin on yuzunden camurluk var kaput arasina bakman yeterli olacaktir)
Sag camurlukta islemli ama orayi farkli usta yapmis sanirim orasi tutmus.

Alt takım saselere dikkat ediniz.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-nadir-temizlikte-24v-150hp-e34-520i-493110309/detay/)

Öncelikle teşekkür ederim. Birde bu araç var yanlız biraz bütçeyi zorlayabilir. Yada bu civarlarda bir araç tavsiyesi alabilirim.

peace
03-11-2017, 13:27
Yazdığın paralara zor kardeşim pişman olursun büyük ihtimalle ucuza aldım diye zannedilen çoğu e34 iyisinin parasını geçiyo birde tatmin etmiyo paranla rezil oluyosun.