Orijinalini görmek için tıklayınız : Amazon’dan Buji-Bobin, Yedek Parça
Dün buji, bobin araştırırken amazondanda bakmak geldi aklıma
Ngk bkr7eix’in 4 adeti ortalama Türkiye’de 200 lira hatta 220 lira üstündeyken
Amazondan free shipping ile 100-120 liraya 4 adeti geliyor, 2 takım buji alabiliyorsunuz 200 liraya
Bobinde ise denso (farklı markalarda olabiliyor) yada oem r8 bobinlerin 4 adeti 400-450 lira civarına gelirken, Türkiye’de en ucuz 600 liraya hatta çoğu yerde 700 lira civarına bulunuyor.
Buji, bobin getirtmek için aciliyetim yok, alıp 1 ay bekleyebilirim, daha önce hiç tecrübe eden parça getirten oldu mu? Sahte vs. Gibi problemlerle karşılaşırmıyım?
100-200 lira kar etmek icin , acaba orjinalmidir ? Sahtemidir ? Sorusuyla karsi karsiya gelmez turkiyede bilindik bi saticidan alirdim. Yerinizde olsam
Mehmetmert
05-11-2017, 15:24
Muhtemelen ticaretini yapanlarda buralardan alıyor, sağlamlığı güel bir yer olduktan sonra alınabilir.
Sahte buji veya bobin üretimi olacağını zannetmiyorum , kutunun içinden başka buj çıkrasa bilemem tabi...
Zaten bujinde sağlam şu anda bobininde , acelen yok. Tamamen orjinalini bulup alabilirsin bence bro
Amazon'dan sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
100-200 lira kar etmek icin , acaba orjinalmidir ? Sahtemidir ? Sorusuyla karsi karsiya gelmez turkiyede bilindik bi saticidan alirdim. Yerinizde olsam
Sizde haklısınız aslında 100-200 lira kar etmek için evdeki tavuktan olmakta var ama yinede bi sormak istedim.Mantıklı gelirse yinede yapabilirim, hemde tecrübe etmiş olurum forumdaki arkadaşlar içinde.
Kullanıcı
05-11-2017, 16:00
Amazon Vb. yerlerden ürün alırken satıcı puanlamasına ve yorumlarına bakın filan diyorlar. Siz aslında forumdaki ebay,amazon konusuna baksanız daha iyi olacaktır.
onursumer
05-11-2017, 16:16
ben satıcı amazon olmadığı surece almıyorum açıkcası, amazon ise düşünmeden alabilirsin
2 gün once hr yay aldım cooper e 100euro ya :D
ben satıcı amazon olmadığı surece almıyorum açıkcası, amazon ise düşünmeden alabilirsin
Bu beni baya gaza getirdi ya alayım geçeyim :D
Grimlord
05-11-2017, 16:22
amazon.de den mi aldın yoksa normal amazon.comdan mı abi? Bende buji kablosu falan almak istiyorum :D
onursumer
05-11-2017, 16:40
Bu beni baya gaza getirdi ya alayım geçeyim :D
satıcıya bak amazon ise sorun yok aşağıda işaretlediğim gibi gozukmeli o yerde x y z firma varsa gümrük vs sana ait
https://i.hizliresim.com/Ma1YE7.jpg
amazon.de den mi aldın yoksa normal amazon.comdan mı abi? Bende buji kablosu falan almak istiyorum :D
ağır şeyleri .de den kampanya kovalıyorum 50 euro ustu kargo bedava olduğu için iyi oluyor
omer_yildir
05-11-2017, 17:01
Ammazon.de den bebek arabasi bile aldim. Gumruk yok. Kargi bedava. Eve aspirator alacam simdi de
kargo gümrük dahil mi o fiyatlara. 8 adet ateşleme bobini getirdim ben amerikadan. gümrüğü kargosu herşeyi dahil türkiye fiyatının 3 te 1'ine denk geldi. 100 200 lira için uğraşmazdım ama.
onursumer
05-11-2017, 20:01
kargo gümrük dahil mi o fiyatlara. 8 adet ateşleme bobini getirdim ben amerikadan. gümrüğü kargosu herşeyi dahil türkiye fiyatının 3 te 1'ine denk geldi. 100 200 lira için uğraşmazdım ama.
4 tane bujide ortalama 100-150 tl oynuyor zaman zaman oda kampanya indirim yakalarsan ciddi fark olur anca şuanki kurlarla
canozgur106
16-11-2017, 20:59
Satıcı Amazon ise alın gayet sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz..
Skyhawk34
16-11-2017, 21:06
Ticaretini yapanlarda oradan getiriyor.
Yeni konu acmayim dedim. Amazon’dan bi urun alicam lakin satici Amazon’mu degilmi bir turlu anlayamadim. Yukarda bi arkadas foto koymus gostermek icin ama orayi goremiyorum bir turlu. Varmi bilen acaba ?
onursumer
16-11-2017, 21:36
Yeni konu acmayim dedim. Amazon’dan bi urun alicam lakin satici Amazon’mu degilmi bir turlu anlayamadim. Yukarda bi arkadas foto koymus gostermek icin ama orayi goremiyorum bir turlu. Varmi bilen acaba ?
link atarmısın
selam. bkr7leri satın aldıysanız, aldıgınız amazon linkini gönderebilirmisiniz?
link atarmısın
Emblem Trading Carbon Optik Rahmen Blende Abdeckung: Amazon.de: Auto (https://www.amazon.de/Emblem-Trading-Carbon-Rahmen-Abdeckung/dp/B076QGXFBZ/ref=sr_1_5_mimg_1_automotive_display_on_website?ie =UTF8&qid=1510903944&sr=8-5&keywords=w213+carbon)
bu ürün abi. bulamıyorum bir türlü kim satıyor
Şimdi buldum abi sağolasın. Pc'den bağlanınca buldum
onursumer
17-11-2017, 10:34
Emblem Trading Carbon Optik Rahmen Blende Abdeckung: Amazon.de: Auto (https://www.amazon.de/Emblem-Trading-Carbon-Rahmen-Abdeckung/dp/B076QGXFBZ/ref=sr_1_5_mimg_1_automotive_display_on_website?ie =UTF8&qid=1510903944&sr=8-5&keywords=w213+carbon)
bu ürün abi. bulamıyorum bir türlü kim satıyor
satıcı amazon değil Emblem-Trading diye bi satıcı yeride dubaide sanırım detaylı profilde firma ismi UNIPROJECT FZC diye geçiyor
burdan satın alma yaparsan ekstra gümrük odersin
Orjinaldir değildir olayı için şöyle söyleyeyim :
Audi a6'da elektronik frende ses yapıyordu kronik sorunmuş. Yetkili servis 3000TL gibi fiyat istedi değişime dışarıda 1000TL gibi fiyat istediler. Bende aliexpress den 100tl'ye aldım dışarıda bir servise götürdüm taktırmak için takmadan önce nerden aldığımı sordular öğrenince bu mal kötüdür vs. bi ton b.k attılar. Akşam aracı almaya gittiğimde servisin sorumlusu gelip nerden aldım detaylarını aldı :)
onursumer
17-11-2017, 11:32
Orjinaldir değildir olayı için şöyle söyleyeyim :
Audi a6'da elektronik frende ses yapıyordu kronik sorunmuş. Yetkili servis 3000TL gibi fiyat istedi değişime dışarıda 1000TL gibi fiyat istediler. Bende aliexpress den 100tl'ye aldım dışarıda bir servise götürdüm taktırmak için takmadan önce nerden aldığımı sordular öğrenince bu mal kötüdür vs. bi ton b.k attılar. Akşam aracı almaya gittiğimde servisin sorumlusu gelip nerden aldım detaylarını aldı :)
kesinlikle yurt dışı uretim maliyetleri ve satışlar bazı parçalarda çok komik rakamlar olabiliyor turkiyede maşallah bu parça okadar rakama olmaz deyip yaslıyorlar