Orijinalini görmek için tıklayınız : Çiftlik Bank Hakkında
Emrecan-R
03-01-2018, 13:26
Ciftlik Bank CEO'su Sayın Mehmet Aydın, Akhisar'da bulunan Tavuk Ciftliği tesisimizi gezdi.
Tesisimiz hakkında canlı yayında bilgilendirme yaptı. (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=550843965283540&id=304117153289557&_rdr)
şu yorumlara bakın ahahahahahhahahahahaha
Ciftlik Bank CEO'su Sayın Mehmet Aydın, Akhisar'da bulunan Tavuk Ciftliği tesisimizi gezdi.
Tesisimiz hakkında canlı yayında bilgilendirme yaptı. (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=550843965283540&id=304117153289557&_rdr)
şu yorumlara bakın ahahahahahhahahahahaha
Ya burdan biraz karıştırayım dedim İstanbul'da bizim mahalleye bile açmışlar :D
kiraccemal
10-01-2018, 12:56
Olumlu bir gelişme olarak adlandırılabilir mi?
On binlerce kişiden para toplayan Ciftlik Bank'la ilgili flaş gelişme... Ciftlik Bank battı mı? - Sondakika Ekonomi Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/on-binlerce-kisiden-para-toplayan-ciftlik-bank-uye-alimini-durdurdu-40704096)
bozdemir
11-01-2018, 22:39
Twiter da gündem olmuşlar TT'ye #ÇiftlikBankaGüveniyoruz (https://twitter.com/hashtag/%C3%87iftlikBankaG%C3%BCveniyoruz?src=tren) olarak girmişler. :) Atılan twitlere biraz baktım da "Kazanıyoruz'lar - mağdur edilmedik'ler" havada uçuşuyor.
gokhankenar
14-01-2018, 00:37
Bir tanıdığım bu sisteme 300.000tl yatırmış birkaç ay önce. Şu an günde 2.000tl para yatıyor hesabına. Gelen para transferlerini gördüm ben şok :Malvado:
Yatırım Siteleri (https://www.gelirkapisi.com/yatirim-siteleri/) aylik %30 40 50 karlar havada ucusuyor, rayli tasima sistemleri sirketi bile var skyways diye.. Canin hangisine dolandirilmak isterse, açik bufe:))
canozgur106
14-01-2018, 16:48
İddaa oynayın iddaa :) Rolling yapın paranızı katlayın canlarım:D
onursumer
14-01-2018, 17:36
Bir tanıdığım bu sisteme 300.000tl yatırmış birkaç ay önce. Şu an günde 2.000tl para yatıyor hesabına. Gelen para transferlerini gördüm ben şok :Malvado:
biton uğraşıyor sabah kalk akşam kalk 5 ay sonra anca paranı amorti ediyorsun oda batmamış olurlarsa
şanslıysan kazanırsın ciddi cesaretli bir arkadaşmış :D
biton uğraşıyor sabah kalk akşam kalk 5 ay sonra anca paranı amorti ediyorsun oda batmamış olurlarsa
şanslıysan kazanırsın ciddi cesaretli bir arkadaşmış :D
Cesaret konusu her zaman o paranın ne kadar kolay kazanıldığı ile alakalı bir durum.
kesik_çizgi
16-01-2018, 14:39
Ciftlik Bank'ın Bitcoin Madenciliği Yaptığını Gosteren Video (http://www.webtekno.com/haber/amp/39440?__twitter_impression=true)
İnek ciftligi yerine bilgisayar çiftlikleri kurmuşlar haber dogru ise, süt peynir yerine de bitcoin ve altcoinleri üretiyorlar sanırım :) helal olsun
bende şimdi izledim :D
Ciftlik Bank Bitcoin madenciliği yapmaya başladı! - ShiftDelete.Net (https://shiftdelete.net/ciftlik-bank-bitcoin-madenciligi-yapiyor)
onursumer
16-01-2018, 16:52
Ciftlik Bank'ın Bitcoin Madenciliği Yaptığını Gosteren Video (http://www.webtekno.com/haber/amp/39440?__twitter_impression=true)
İnek ciftligi yerine bilgisayar çiftlikleri kurmuşlar haber dogru ise, süt peynir yerine de bitcoin ve altcoinleri üretiyorlar sanırım :) helal olsun
güzel yatırım :D
Dümen patladı patlayacak yanacaklar dedik dinlemedi demek.
Netice : Gümm
Ciftlikbank uyelerine şok... Bu ses kaydı gonderildi - Son Dakika Haberler (http://m.hurriyet.com.tr/ciftlikbank-uyelerine-sok-bu-ses-kaydi-gonderildi-40712115)
Ölüme davet :D
Amator Bir Rapci Olarak Ciftlik Bank Mehmet Aydın (CEO İcerir) / | AY Mobil (http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/363375/amator-bir-rapci-olarak-ciftlik-bank-mehmet-aydin-ceo-icerir)
ontheair
18-01-2018, 11:31
Yeni yeni mağdurlarımız olacak. Bu kolay para sevdası çok can yaktı, yakmaya devam edecek.
Üyelere para ödemeyi durduran Çiftlik Bank’ta inceleme başlatılmasının ardından sanal ponzi oyunları yavruladı. Anadolufarm, çılgıninekler, sütbank, bizimtavuklar gibi 200 site ortaya çıktı. 108’i incelemeye alındı.
Piyasadan yarım milyardan fazla para topladığı ortaya çıkan ve önceki gün ödemelerini durduran Çiftlik Bank'ın sanal ponzi oyunlarında buzdağının görünen kısmı olduğu ortaya çıktı. Devlet kurumlarının yaptığı incelemelere göre, hâlâ faaliyette olan 200'den fazla sanal çiftlik oyunu bulunuyor. Piyasadan 2 yılda 4 milyar TL'ye yakın para topladığı belirtilen şirketlerin çoğu Kıbrıs veya yurtdışı menşeli.
https://www.cokokunan.com/ekonomi/ciftlikbank-yavruladi-cilgin-inekler-bizim-tavuklar-h29203.html
Instagram reklamlarında gördüm geçen gün galeribank diye bi ponzi sistemi. Sözde plaka satıp kiralayıp yapıyorlarmış. Adamlarda haklı, bu kadar keriz varken normal ticarette vergiyle çekle senetle para kazanmaya çalışmak saçmalık.
Spermbank olarak çok yakında sevenlerimizle buluşacağız , ne sattığımız ***** ama rn UYGUNU EN YÜKSEK FAİZLE BİZDE
#DUYURU
Sevgili ÇİFTLİK BANK AİLESİ ,
Medyanın bir süredir hakkımızda yalan yanlış bilgilerle yaptığı haberler nedeniyle bir kısım bankalar hesaplarımızı kapattı. Henüz hakkımızda olumsuz bir denetim raporu veya yargı kararı olmadığı halde, ticari işletmemizin finans faaliyetlerini
kanunlara aykırı şekilde engellendiği, itibarımızı zedeleyici bir hukuksuzluk sürecine tanıklık ediyoruz. Firmamızın ödemelerle ilgili hiç bir sıkıntısı bulunmamakla birlikte hali hazırda Papara hesabımızdan ödemelerimiz aylık olarak devam edecektir. Firmamız ödemelerin günlük şekilde devam etmesi için bankalarla olan görüşmeleri sürdürmekte olup bu sürecin geçici olduğunu tüm üyelerimize duyururuz
Gelen Cevaplar :
Görkem Özcandan
Şimdi aylık 3000tl limit getirilmiş. Düzenli aldığım ödemeden az. Ama nedense en ufak bi stres yaşamadım. İllaki aksaklik olucaktır. Bu kadar göz önünde böyle para dagitmak kolay değil. Şundan dolayi rahatım bu kadar dükkan yada kurulan işletme geri dönüş sağladığı zaman bu kadar insanı karşısına almadan bu işin başındakiler güzel paralar kazanicaklar. Bunlar bizin sayemizde oldu. Vurgun bi kere yapılır bi ömür kaçak olursun. Ticaret hep sürer bu süreçten bu insanlari mağdur etmeden alninin akıyla çıkıp herşey yolunda olursa krallar gibi yaşarsın
Soner Çoban
Ben çiflik banka 100 bn yatırdım sıkıntı yok yaygara koparmanın bi anlamı yok her gün para alınca iyi vermeyince kötü sonuna kadar arkanızdayım durmak yok yola devam
TC Tamer Irez
Merhaba hangi bankalar bu terbiyesizliği yapmış bizde bunlara karşı çıkalım
Celal Muhammet Ökdem
Ne zamana kadar böyle para çekim şartları nasıl papara kart kullanan da mı veya limiti aylık 3bin olandamı ayda bir çekebilecek biri cevap versin Allah aşkına ödemelerim var kredi çekip girdim işe
Ahmetfikri
18-01-2018, 13:56
Celal Muhammet in yorumu yüreğimi dağladı :)
Grimlord
18-01-2018, 14:14
Kredi çekip girmiş bir de, ne diyim bilemedim ki. Enayi bol oldukça toprak atan çok olur :D
Facebook sayfalarındaki yorumları okudukça gülüyorum :)
Kredi çekip girmiş bir de, ne diyim bilemedim ki. Enayi bol oldukça toprak atan çok olur :D
Bende kredi çekip bi miktar bu işe girdim. enayi miyim şimdi?
bu nasıl yorumdur ayıp denen bişey var
Devlet üstüne basa basa diyor bu gibi firmalara para yatırmayın diye. Ceo yane oldu ondan haber verin.
halilcakir
18-01-2018, 14:33
20 li yaşlardaki yüreğim olsa bu konudada dolar konusundada falan yazar bayada eğlenirdim ama yaşlanmışım hatırlıyorum :)
Eskiler iyi hatırlar o zamanki kavgalarımızı deneme konularında :)
Ama yani kredi çektim bu işe girdim demiş arkadaşın biri
E yani Allah aşkına ne denirki buna birde alınganlık gösteriyorsun
Onun yerine kumar oynadım kaybettim de kimsede birşey demez zaten. Risk aldın tutmadı that's all.
halilcakir
18-01-2018, 14:34
Düzeltme : hatırlıyorum değil hissediyorum
Bende kredi çekip bi miktar bu işe girdim. enayi miyim şimdi?
bu nasıl yorumdur ayıp denen bişey var
E güzel kardeşim hiçmi okumadın okadar sayfayı da böyle bir risk aldın...
Kurtarabildin mi paranı ?
Yasal olarak ( yapılabilecek birşey varmı bilmem ama ) var ise saniye beklemeden başla işlemlere ...
E güzel kardeşim hiçmi okumadın okadar sayfayı da böyle bir risk aldın...
Kurtarabildin mi paranı ?
Yasal olarak ( yapılabilecek birşey varmı bilmem ama ) var ise saniye beklemeden başla işlemlere ...
Abi o trollüyor :D
Asıl enayi bankalar.
Müşteriye yıllık yüzde 18 faiz ile kredi vereceklerine yatırsınlar Çiftlik Bank'a.
Ayda %10 faiz alırlar.
Nasılsa müşteri de krediyi alıp Çiftlik'e giriyor. Ayda 1,5 faiz yerine 10 faiz alırlar aracıyı yok etseler.
........
Batsın bu dünya, bitsin bu rüya
Ağlatıp da gülene, yazıklar olsun
Dolmamış çileler, yaşanmamış dertler
Hasret çeken gönül, benim mi olsun..
Eskilerin dediği gibi:
Valaakaeala haalae hasanaağeaa valaekad aehaa valetekallüla kambolli allazii lakalümbea ye vela çiftliek beanke
Yani diyor ki,
"Buraya kim para yatırdıysa, hepsi batsın, çırçır olsun dötünde bağırsağında bir damla p*h kalmasın"
sabahtan beri arıyorum açmıyordu şimdi dönüş yaptı daha 33 bini zor almış geriye :)
yapılan yorumlar üzerine konuşmayayım diyorum da ben kendim üyeyim beyler , yatırımım da arkadaşlarım kadar olmasada var benim içerde :)
Geçen bir arkadaş geldi bana bunu övüyor..
-Ama bak çok kişiye söyleme ha!..
-Bak olum mantıklı düşün ya biraz..
gibi gibi cümle yapıyor.. Manyak mıdır nedir.. Network olayı tam bizim millete göre yahu 'hayal' sat.. Mis.
ben girdim beyler :D
bakalım ne olacak :)
safım ben :)
Günde 80 tl alıyorum şuan hemen hesaba atıyorlar
Bakalım ne zamana kadar gider :)
Ben sevdim bunun hikayesini ilk şey yaptım
Sonra haydan geleni bağladım buraya bakalım ne olacak
Zaten oyun açılırken çıkan sesler oyunun sonunda kendimizi öküz koyun hissettirecek gibi ses çıkarmakta :)
Risk mi sonuna kadar var :):)
Para tak diye geliyor şimdilik bakalım
1 sene gitse yeter 2 ye katlıyorum direk :)
29 tosun 17 tavuk var :):)
15000 tl :)
Forumu 3 seneden beri takip ediyorum yiğit abi o parayı 25 yapar alır kanısındayım :)
Bu hesaba göre max 5 ay zaman biçmiş sistem :)
Şuan masamda 2 tane bu oyunu oynayan arkadaşım var. Her ikiside işi gücü olan esnaf adamlar biri 40.000 biri 65.000 yatırmış .bu haberi gösterdim şuan nasıl sövüyorlar sanki kendileri kurmuş oyunu.Hürriyet e dava açıcaz diyorlar :) Yatırdıkları para da çekilmiyormuş galiba ama zaten niyetleri de yok günlük 200 -300 akıyor farkının 1 senede 3 e katlıycaz parayı hatta ıkısı ortak hesap açıp 100.000 lık inek tavuk almayı planlıyorlar ne diyim Allah bu millete akıl fikir versin
Bu konu bize acılan davalar neticesinde inek gübresi olarak domateslere gider zaten...
Biz üyelerimize riskli yatırımlar öneremeyiz önere de on ayak olmayız.
Bu konuyu bastan okuyan googlallayan üyelerimizin haricinde binlerce kişi her yoruma ulaşabiliyor. Ornegin sen üyesin kazanıyorsun ama güven yok, bu işin sistemi belli açıklaması gene burada. Yanı faydalıymış, amacımıza uygun ilerliyoruz. Şunu garanti edersen o konuyu hemen geri alır 50ktl yatırırım. Ana paramı istediğim anda geri alabilme şansına sahip olarak kazanç elde edebileceğim aksi durumda sen bunu ödeyeceksin?
E tabiki buda mantıksız çünkü sistem mantıksız. Unututulmamali bu tip sistemlerin hepsi size akılcı gelebilecek bir havuç ile yola çıkar.
Bu arada bahsettigin iş ponzinin başka bir kolu, aslına bakarsan hatırlarsın amway kafası ile tavuk kafasının karışımı:)
Neyse , bulaşmayın kumarda yakacak paranız yok ise . Olay sisteme kaçıncı dahil olduğunuz ile alakalı neticede ...
Yakında CB bir açıklama yapar takip edin az zaman kaldı çekebiliyorsanız paranızı çekin ....
Ee beyler wat ken ay du samtayms ?
Abi o trollüyor :D
Türkçe meali kaşınıyor, tatil özlemi ileeen yaradana sığınıyor yavrucak :D
sıkıntı yok ayda 1 para çekiyoruz :D
ya batağğğ ya çıkakkk şeklinde girmedim ben girenler düşünsün
ontheair
18-01-2018, 15:03
Alabileceğin risk cebindeki para kadar olmalı. Mesela Yigit-R nickli arkadaş yanlış hatırlamıyorsam bitcoin'den kazandığını bu işe yatırmıştı. Kaybedersem en fazla bir ay para kazanmadım derim diyordu.
Kredi çekip böyle bir işe yatırmak düpedüz enayiliktir.
Alabileceğin risk cebindeki para kadar olmalı. Mesela Yigit-R nickli arkadaş yanlış hatırlamıyorsam bitcoin'den kazandığını bu işe yatırmıştı. Kaybedersem en fazla bir ay para kazanmadım derim diyordu.
Kredi çekip böyle bir işe yatırmak düpedüz enayiliktir.
ki paranın yarısı çıktı benim
ayrıca bitcoin yaptıklarını öğrendim asic cihazlarla sevindim
şuan incele var banka hesapları dondurulduğu için aylık ödemeye geçtiler 1 kaç haftaya ya kepenkler iner yada devam eder
mr.korhan
18-01-2018, 15:04
benim yatırımım büyük değildi yazdığım gibi, kaybetmemize sevineceksin sanırım , öyle bir heves içinde gördüm seni de ,hayallerini yıkmiyim lakin ben yatırdığım paranın %40 daha fazlasını çektim , daha da devam, üzgünüm seni mutlu edemedim. :)
o değilde forum çok iyi olmuş acayip hızlı bayağadır girmiyorum avatarım bile gelmiş misss misss
benim yatırımım büyük değildi yazdığım gibi, kaybetmemize sevineceksin sanırım , öyle bir heves içinde gördüm seni de ,hayallerini yıkmiyim lakin ben yatırdığım paranın %40 daha fazlasını çektim , daha da devam, üzgünüm seni mutlu edemedim. :)
Yahu ben nediye başkasının kaybına sevineyim...
Burda baştan beri yapmayın etmeyin derken bende girdim mesajları atmak başka katılımcıların yolunu açmaktır neyazık ki ...
Yoksa zamanında uyardık forumca kötülük isteyen insan uyarmaz iş biter sonra alır sazı eline ki o insan değildir.
Bu arada alıntı yaptığın mesaj beni trolleyen genç kardeşimize yazdığım bir mesaj konunun gerisi ile ilgili değil o kısma alındıysan ...
o değilde forum çok iyi olmuş acayip hızlı bayağadır girmiyorum avatarım bile gelmiş misss misss
Mavimsi yumurta ile çırptık kabartma tozu ile destekledik kocaman oldu ...
Mavimsi yumurta ile çırptık kabartma tozu ile destekledik kocaman oldu ...
acayip iyi olmuş yanlız yapanların eline sağlık zevk veriyor
Bu arada hala da devam kısmına gerçekten şaşkın gözlerle bakıyorum. Sevinç mevinç gibi bi duygu değil, ağır şaşkınlık benim durum...
acayip iyi olmuş yanlız yapanların eline sağlık zevk veriyor
2-3 aya daha da bi şerbetlenecek ozaman tadından yenmez .
mr.korhan
18-01-2018, 15:18
Bu arada hala da devam kısmına gerçekten şaşkın gözlerle bakıyorum. Sevinç mevinç gibi bi duygu değil, ağır şaşkınlık benim durum...
yatırdığımı aldım, ve getirmeye devam ediyor anlamında söyledim hala devam diye, an itibariyle hala da devam ediyor şu anda sistem, istesem hazırda çekebileceğim para var ama kurtarmış olduğum için çekmiyorum bile oyun modundayım bir kaç hayvan alıcam :) zaten yeni üye almıyorlar şu anda.
yatırdığımı aldım, ve getirmeye devam ediyor anlamında söyledim hala devam diye, an itibariyle hala da devam ediyor şu anda sistem, istesem hazırda çekebileceğim para var ama kurtarmış olduğum için çekmiyorum bile oyun modundayım bir kaç hayvan alıcam :) zaten yeni üye almıyorlar şu anda.
Gerçekten yeni üye olmaya çalışan var ise kendisi süt veriyodur o başvuran ...
Sen zaten zehri atmışsın bu durumda...
mr.korhan
18-01-2018, 15:27
bildiğim kadarıyla şarküteri başvurularına bile 3 ay süre veriyorlar, sıra var resmen , 80.000 istiyorlar ,içini komple onlar veriyormuş dekore ediyormuş falan filan, bayilik de olan şarküteri ile ortalama yatırımlarını 8 ay da çıkartıyorlar MIŞ.
yok abi arkadaşın empati yapmasını istediğim için öyle dedim.
enayi yerine başka bişey kullanabilirdi orda ki sanırım arkadaş mesajımı aldı o da güçlü bi türkiye için evet diyor.
ottoman32
18-01-2018, 17:37
arkadaşım 36 bin yatırmıştı şuan 41 bin çekmiş hala oynuyor ama kardan gidiyor ana parayı çekti
onursumer
18-01-2018, 17:44
en başında girenler zaten şuan artık oyun modunladar benim arkadaşlarda yatırdıklarını çıkardı kazandıklarıyla içerde hayvan alıp çekmiyorlar birsure vs yani giderse gitsin gittiği yere kadar :D
Kamu Oyuna Duyurulur
FAME GAME HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET AŞ. KAMUOYU BİLGİLENDİRMESİ
Bir süredir firmamız ve markalarımıza ilişkin yanlış ve eksik bilgilerle, üretilen algıya yönelik yayın çabalarını ibretle izlemekte olup tüm iyi niyetimizle ilgili bakanlıklardan bilindiği üzere firmalarımıza yönelik inceleme talep etmiştik.
İlgili bakanlıkların görevlileri tarafından sürdürülen incelemelerde bugüne değin medya üzerinden eksik ve kıt haberlerle oluşturulan algının yerine bizler de gerçeği ikame etmek için şeffaflık ve samimiyet ilkesi ile tam kadro var gücümüzle çalışıyoruz.
Ancak,
Fame Game Hayvancılık Sanayi ve Ticaret AŞ ve Çiftlik Bank markamıza ve ticari yapımıza yönelik ilk günden bu yana ‘PONZİ’, ‘SAADET ZİNCİRİ’ gibi akla hayale sığmayan çeşitli iftiraların aleni şekilde yapılmaya devam ettiğine de üzülerek tanık olmaktayız.
Bu gerekçelerle 08.01.2018 günü, yönetim kurulu olağan toplantımızda alınan karar şu şekildedir.
“200 milyon liralık ödenmiş sermayesi, 7 çiftlik, 2 süt ve et entegre tesisi, 156 şarküteri ile aktif ticari faaliyetlerini sürdüren , menkul ve gayrimenkul varlıkları, 500 bin üyesi ile gelecek 5 yıl içinde sektöründe lider olmayı hedefleyen ÇİFTLİK BANK - oluşturulan tüm olumsuz algıları ve ön yargıları durdurmak, iddia edildiği PONZİ SİSTEM veya SAADET ZİNCİRİ olmadığını ispat etmek üzere sisteme YENİ ÜYE ALIMINI durdurmuştur.”
Yönetim Kurulumuz 2018 yılı sonu hedefleri ile ilgili olarak, 23 Aralık’ta Konya’da temelini attığımız ve inşaası hızla devam eden Türkiye ve Avrupanın en büyük Süt ve Damızlık çiftliğinin hayata geçirilmesi, ülke genelinde şarküteri sayısının 3.000’e ulaştırılması ve yeni tarım ve hayvancılık projeleri için ARGE çalışmalarına yoğunlaşılması konusunda mutabık kalmıştır.
Yönetim Kurulu kararı ile ÇİFTLİK BANK ve FAME GAME Hayvancılık Sanayi Ticaret AŞ hedeflerine an itibari ile aktif olan üyeleri ile birlikte ulaşmak için var gücüyle çalışacaktır.
Alınan kararlar tüm ÇİFTLİK BANK AİLESİNE hayırlı olsun.
Açıklama bu şekilde yatırım yapmış arkadaşlara duyrulur
Bu iş yakındır patlar. Yeni üye alımı olmadığından eski hesapları uçuk rakamlara satıyorlarmış. Bizim arkadaşlar yarı parayı kurtarmıs. Şimdi ortak yüksek serverda bi hesap varmıs onu alabilme derdindeler. Hatta biri şuanda yanımda beni de o hesaplardan birini almam için ikna ediyor :)
Memleketimizde tecavüz harbiden yok ya :D herkes mi rızasıyla verir bide üstüne para verir :dDdd
Bu iş yakındır patlar. Yeni üye alımı olmadığından eski hesapları uçuk rakamlara satıyorlarmış. Bizim arkadaşlar yarı parayı kurtarmıs. Şimdi ortak yüksek serverda bi hesap varmıs onu alabilme derdindeler. Hatta biri şuanda yanımda beni de o hesaplardan birini almam için ikna ediyor :)
Bkz dost kazığı
fuatozkan
19-01-2018, 14:51
Arkadaş üye de para çekme ayda 1 e düşürülmüş diye söylüyor.
İzzet Göçmen
22-01-2018, 23:54
kahvede oyun oynuyoruz 3 arkadsımda bakıyor hesaplarına bakıp kaldım napsam bendemi baslasam bu para bu kadar kolaymı kazanılır oldu ya ?
ghibli06
23-01-2018, 11:06
bu kadar güveniyorsanız bu düzene, Kombassan ve Yimpaş vurgunlarını iyi okuyun, illa Şeranoğlu gibi bir dolandırıcı gerekmiyor...
Hala devam ediyor mu sistem. Bzm arkds 115 bin koymuş 15 aydır parayi vurdu eleman ya aylik 25 bin flan aliyo bu nasil bi para ya. Başbakan gibi geziyo valla
Drive Fast
25-01-2018, 23:46
ben mi yanlış gördüm yoksa bunlar gerçekten bağdat caddesine çiftlik bank gurme diye mağaza mı açmışlar? D
Emrecan-R
25-01-2018, 23:48
ben mi yanlış gördüm yoksa bunlar gerçekten bağdat caddesine çiftlik bank gurme diye mağaza mı açmışlar? D
No comment :D
onursumer
25-01-2018, 23:51
https://i.hizliresim.com/Z9JP2o.jpg
işi franchise döktüler valla
Drive Fast
26-01-2018, 00:19
https://i.hizliresim.com/Z9JP2o.jpg
işi franchise döktüler valla
nasıl bir devran bu anlamadım valla binlerce üyeye her ay para dağıt mağazalar aç onlara para dök, açtığı yerde bağdat caddesi insan gerçekten hayret ediyor :D
İzzet Göçmen
26-01-2018, 07:27
Dün 6.servere üye oldum sadece dursun nasıl diye bkayım arkadas hesabını gösterdi hatta işlemleri bana yaptırdı 1 saatlik zarfta durdugu yerde 9 tl birikti 27 günlük zarfta 4300 tl getirdigini diyor 25 bin yatırmıs nasıl iş bu anlamadım ben ?
Dalga malga geçiyoruz ama yatırımcılar garip bir şekilde paralar kazanıyor. Adamlar çiftlik dükkan falan açıyor. Sistemin açığını mı buldu bu çiftlikbank :D
ghibli06
26-01-2018, 08:02
beyler elbette bunları yapacaklar, kar payı da dağıtacaklar, olaya kaptı kaçtı gözüyle bakmayın, adamlar dolandırıyor hırsızlık yapmıyor aradaki farkı anlayın... Yimpaş ve Kombassan koskoca holdinglerdi ve bu sistem için kurulmuşlardı, kimse dolandırılana kadar ne olduğunu anlamamıştı bile, bir gecede toz oldular, onlarca fabrika yüzlerce yatırım bir gecede buhar oldu, bisküvi, mermer, çuval, çivi vs vs fabrikaları hem de devasa, siz bu küçücük dükkanların göz boyama olduğunu anlamadınız mı hala?
Yıkılmadık, ayaktayız, yasa dışı değil legaliz imajı vermek için caddede de açarlar, new York'un merkezinde de..
Konuşulan paraların yanında nedir 3 kuruşluk dükkanın gideri..
onursumer
26-01-2018, 12:28
beyler elbette bunları yapacaklar, kar payı da dağıtacaklar, olaya kaptı kaçtı gözüyle bakmayın, adamlar dolandırıyor hırsızlık yapmıyor aradaki farkı anlayın... Yimpaş ve Kombassan koskoca holdinglerdi ve bu sistem için kurulmuşlardı, kimse dolandırılana kadar ne olduğunu anlamamıştı bile, bir gecede toz oldular, onlarca fabrika yüzlerce yatırım bir gecede buhar oldu, bisküvi, mermer, çuval, çivi vs vs fabrikaları hem de devasa, siz bu küçücük dükkanların göz boyama olduğunu anlamadınız mı hala?
aynen adam topladığı paralarla yatırım yapıp daha fazla para topluyor kar da dağıtıyor aynı zamanda herkese duzen bozulmayacak sağlamız imajı veriyor :)
kiraccemal
26-01-2018, 14:45
helal olsun ayakta alkışlıyorum. Katılan arkadaşların cesaretlerini de ayrı takdir ediyorum. Tam sisteme girecekken aman dur oğlum yapma oğlum girme oğlum diyenler çıkartıp 1 tl vermediler. Atı alan üsküdarı geçti. Kazananlar kazandı zaten bundan sonrası için sisteme giriş yapsam ilk patlayan ben olurum.
Drive Fast
26-01-2018, 22:12
Çok doğru söyledin abi bende öyle düşünüyorum ama şaşırdığım nokta bu kadar ödemeye finansman sağlayabilmesi demekki gerçekten bu ülkede keriz çok
Çok doğru söyledin abi bende öyle düşünüyorum ama şaşırdığım nokta bu kadar ödemeye finansman sağlayabilmesi demekki gerçekten bu ülkede keriz çok
her geçen gün daha fazla insan para yatırıyo. Adam sana diyo şu kadar yatır şu kadar da geri alıcaksın sonrası kar. Sürekli bu döngü devam ediyo ama taa ki o döngü zarar görmeye başlayana kadar.
bozdemir
26-01-2018, 23:43
Ne zaman şu konuya mesaj yazılsa bu sefer güm diyorum ama her seferinde yeni şeyler görüyorum. Giripte para verenlerin Allah sonlarını hayır etsin.Ana parayı kurtarırlar umarım.
S9 antminerler dan sonra
Bunlara kolay kolay birşey olmaz
Ancak keyifleri isterse kapatırlar
Battı bitti diyenler 583828282 vol.
6. Server yarısı dolmuş 2 günde :)
Çok geç girmişim ben onu anladım :)
onursumer
27-01-2018, 08:01
S9 antminerler dan sonra
Bunlara kolay kolay birşey olmaz
Ancak keyifleri isterse kapatırlar
Battı bitti diyenler 583828282 vol.
6. Server yarısı dolmuş 2 günde :)
Çok geç girmişim ben onu anladım :)
aynen o videoda ciddi yatırım var 1 tanesi ayda 1000 usd bıraksa sadece o videoda tahmini 100.000 usd var aylık :D
Para geri odeme siniri koymalari onlari korur bir sure, soylediginiz yatirimlarin toplam toplanan yatirima orani onemli ne kadar saglikli bir sirket oldugunu hesaplayabilmek icin, yoksa server yatirimini tek basina yapabilecek uyeler var bu forumda da
coolvtec
27-01-2018, 12:16
Tüm yatırımcılar af edersiniz salak, nasıl para kazanılacağını bilmiyor da sadece bi Çiftlik Bank biliyor. İlk ve ortada girenler ve en önemlisi karını alıp çıkanlar iyi para kazandı belki ama sona kalanlar ve en önemlisi de iyi para kazandık deyip varını yoğunu yatıranlara papaz fena kaçacak. Yeni bir şey değil bu, çoooook uzundur var bu tip şeyler. Sonları hep aynı.
Bir yakınım zamanında ihlas, yimpaş, kombassana para kaptırmış. Hızını alamamış olmalı ki geçtiğimiz yıllarda Jet Fadıl'ın caprice bayrampaşa ve maldivlerdeki projesine para kaptırdı.
Geçenlerde gördüm 6 bin liraya bilgisayar verip google ads'den para kazanma işine girmiş, çiftlik bankada epeyce yüklü para yatırmış.
Neredeyse 35 yaş büyük olduğundan bi şey demedim.
İnsanımız kolay yoldan çalışmadan para kazanmaya bayılıyor.
Sen şimdi burada anlatıyorsun ama emin ol çoğunun umrunda olmayacak abi :)
Tüm yatırımcılar af edersiniz salak, nasıl para kazanılacağını bilmiyor da sadece bi Çiftlik Bank biliyor. İlk ve ortada girenler ve en önemlisi karını alıp çıkanlar iyi para kazandı belki ama sona kalanlar ve en önemlisi de iyi para kazandık deyip varını yoğunu yatıranlara papaz fena kaçacak. Yeni bir şey değil bu, çoooook uzundur var bu tip şeyler. Sonları hep aynı.
Tüm yatırımcılar af edersiniz salak
Yatırım yapmak tam salaklık
Dolar alıp satmak olsun arsa alıp satmak olsun falan bütün yatırım yapanlar salak
Doğru söylüyorsun.
Alayımız SALAĞIZ. Bir tane akıllı yok buralarda.
Yatırım yapmak kadar salak birşey olamaz.
Size acaba hangi köyde Risksiz kazancı öğrettiler.Siz çok şanslısınız yatırım yapmayarak salak olmadınız.
Yumurtaya can veren yarab biz yatırımcı bu salakları koru kolla AMİN
7-8 aydır battı batacak , kaçtı kaçacak diyorlar ama sanırım hala paralarını almaya devam ediyor üyeler. Keşke o zaman ufak bir yatırım mı yapsaydım diyorum. Battı batacak diye diye insanlar para kazanıyor biz izliyoruz :D
coolvtec
27-01-2018, 13:24
Dolar alıp satmak olsun arsa alıp satmak olsun falan bütün yatırım yapanlar salak
Doğru söylüyorsun.
Size acaba hangi köyde Risksiz kazancı öğrettiler.Siz çok şanslısınız yatırım yapmayarak salak olmadınız.
Yanlış anlamışsınız, ya da ben yanlış anlattım.
Yatırımcı demekle Çiftlikbanka para yatıranları kast etmemiştim. O kadar saygısız ve terbiyesiz değilim. Demek istediğim çiftlik bankın yaptığı işi yapan yani çiftçilik yapan bu işe sermaye koyan çiftçiler veya daha büyük yatırımcılardı, iş sahipleri. Madem bu iş bu kadar karlı, madem çiflikbank çiftçilik yapıyor, diğer çiftçiler neden söylenen paraları kazanamıyor? Veya çok daha büyükleri neden bu kadar kazanamıyor? Çiftlik bank bu kadar parayı nasıl kazanıyor da dağıtıyor? Neyi farklı yapıyor*
Ben tahminimi söyleyeyim, dağıtılan paralar çiftçilik ve benzeri yatırımlardan kazanılan para değil. Yatırılan paralar daha önceden yatıranlara veriliyor. Bir nevi ağ pazarlama, titan diyelim.
Para tabii ki sizin paranız, istediğiniz gibi harcarsınız. Ben gittim 120.000 tl turbo vteğe harcanım 20000 ni geri alabildim. Ama bu işi sonu kötü bitecek, dikkat edin diyerekten bir uyarı bizim ki.
Risk alma konusunda gelince, yıllardır FOREX ile ilgileniyorum, şu an için dünyanın en riskli piyasalarından biridir. Yeri geliyor 100.000usd lik poz açıyorum. Toplam işlem hacmim milyon dolarları geçmiştir. Kısaca risksiz kazanç olamayacağını çooooook iyi bilirim
Kalın sağlıcakla.
coolvtec
27-01-2018, 13:32
Ek olarak; bu tip ağ pazarlamalarda yeni para girişi devam ettikçe herhez para kazanmaya devam eder. Çünkü bu para yukarılara doğru dağıtılır. Amaaaaa, para girişi bitti mi, musluğun ağzı kapandı çark dönmez ve genelllikle baştakiler ortadan kaybolur. Aslında gayet karlı bir iş ama daha önce de belirttiğim gibi, sonlara kalan kurubda yer alırsanız paranızın tamamını kaybedebilirsiniz. Kısaca; Yeni üye girişi devam ettikte problem yok. Ama azaldığını düşünürseniz uzaklaşın, bir dost. :)
Ben şöyle yazayim
çiftlik bankta yatırımı olmayıp buraya gelip yazan kişiler
şunu unutuyorlar bu adamlar bitcoin çiftliklerinden gelirleri var.
Bu film ilelebet gider mi onu zaman gösterir üstüne çok gidildi.
Bu çiftlik bir cemaate yakınlığı olduğu arkasında iktidar durduğu için tv lerde rahat şekilde reklam yapıldığını
bu kadar çok şube açtırdığı hepsi hükümetin gözü önünde olduğunu
yapılan çiftliklerin devletten teşfik alınarak toprak tahsisi yapıldığı
üst yapıların bedelini üyelerden topladığı paralarla yapıldığı
zaten ki üye olan kimse 1 sene sonra işleri bittiği için direk kurtuluyorlar
onlarda 1 sene içinde dünyalıklarını çoktan yapmış olacaklar.
Bunlar yeni gelen üyelerden para dağıtmıyor bunlar bitcoin madenciliği ile çiftliklerden şarküterilerden gelirleri dağıtarak devam ediyorlar.
Yani alışığı gelmiş birşey değil titan ve piramit için referans kodun olur getirdiğin üyeden para alırsın
bunda o mevzu yok
çiftlikbank amacı biz milletin parasıyla sistemi kuralım nasılsa aldıkları şey 1 sene sonra yok.
devam eden olursa öderiz.
çiftlikbank üyelikler yenilenmeyecek derse izleyin.
Herşeyi eski hikayelere bağlarsak yeni bir hikayeyi okumadan çöpe atmaktan başka birşey olmaz.
Algı yaratmak sisteme dahil olup kazık yemiş gibi anlatmak ahlaka sığmaz.
Batarsa eğer ben size anlatırım. 15.000 TL yatırdım 17.000 TL almış durumdayım.
Ama daha batmamış sistemi bunlarda onlar gibi dersek biz hiçbirşeye yatırım yapamayız.
Bitcoin içinde aynı şeyler hep söylenir.Herkesi dinleseydim şuan asgari ücretle çalışan biriydim sanırrım.
Riski alamayan parayı bulamaz. Yeter ki alacağın riski bilesin all in yapmadan risk almak gerekir..
bu forumda all in yapan varsa zaten ona diyecek birşeyde yoktur.
İnsanların yatırımlarıyla taştaş geçmekte doğru değildir. Herkes kendi yatırımı ile ilgilensin.
ghibli06
27-01-2018, 15:49
Ben şöyle yazayim
çiftlik bankta yatırımı olmayıp buraya gelip yazan kişiler
şunu unutuyorlar bu adamlar bitcoin çiftliklerinden gelirleri var.
Bu film ilelebet gider mi onu zaman gösterir üstüne çok gidildi.
Bu çiftlik bir cemaate yakınlığı olduğu arkasında iktidar durduğu için tv lerde rahat şekilde reklam yapıldığını
bu kadar çok şube açtırdığı hepsi hükümetin gözü önünde olduğunu
yapılan çiftliklerin devletten teşfik alınarak toprak tahsisi yapıldığı
üst yapıların bedelini üyelerden topladığı paralarla yapıldığı
zaten ki üye olan kimse 1 sene sonra işleri bittiği için direk kurtuluyorlar
onlarda 1 sene içinde dünyalıklarını çoktan yapmış olacaklar.
Bunlar yeni gelen üyelerden para dağıtmıyor bunlar bitcoin madenciliği ile çiftliklerden şarküterilerden gelirleri dağıtarak devam ediyorlar.
Yani alışığı gelmiş birşey değil titan ve piramit için referans kodun olur getirdiğin üyeden para alırsın
bunda o mevzu yok
çiftlikbank amacı biz milletin parasıyla sistemi kuralım nasılsa aldıkları şey 1 sene sonra yok.
devam eden olursa öderiz.
çiftlikbank üyelikler yenilenmeyecek derse izleyin.
Herşeyi eski hikayelere bağlarsak yeni bir hikayeyi okumadan çöpe atmaktan başka birşey olmaz.
Algı yaratmak sisteme dahil olup kazık yemiş gibi anlatmak ahlaka sığmaz.
Batarsa eğer ben size anlatırım. 15.000 TL yatırdım 17.000 TL almış durumdayım.
Ama daha batmamış sistemi bunlarda onlar gibi dersek biz hiçbirşeye yatırım yapamayız.
Bitcoin içinde aynı şeyler hep söylenir.Herkesi dinleseydim şuan asgari ücretle çalışan biriydim sanırrım.
Riski alamayan parayı bulamaz. Yeter ki alacağın riski bilesin all in yapmadan risk almak gerekir..
bu forumda all in yapan varsa zaten ona diyecek birşeyde yoktur.
İnsanların yatırımlarıyla taştaş geçmekte doğru değildir. Herkes kendi yatırımı ile ilgilensin.
kusura bakma ama yatırım yapmakla bir sisteme para yatırmak arasındaki farkı biliyor musun? yatırım yatırım demişsin devamlı da, yatırım yapıp büyükbaş çiftliği açmakla, kumara 1.000 usd basmayı aynı kefede mi görüyorsun?
kusura bakma ama yatırım yapmakla bir sisteme para yatırmak arasındaki farkı biliyor musun? yatırım yatırım demişsin devamlı da, yatırım yapıp büyükbaş çiftliği açmakla, kumara 1.000 usd basmayı aynı kefede mi görüyorsun?
size göre kumar bazılarına göre yatırım
saygı duymayıp taştaş geçme hakkını anayasanın hangi maddesi verir onu konuşalım.
sizin gibi düşünmek zorunda değil kimse
saygı gösterilir konu hakkında bir halt bilmeden yazmak cahilliktir.
bu ve bunun gibi yatırımlar aşırı risklidir.
hikayesine inanmıyorsunuz içerisinde 1 krş paranız yok ama gelin görün ki
çiftlik bank titan piramit battı bilmem ne
İnsanların yatırımları var siz yatırım olarak görmesenizde
saygı göstermeniz birşey bilmiyorsanızda bu konuya gelip insanlarla taştaş geçmeniz benim şahsi fikrim hiç de hoş değil
Ama burası türkiye herkes herşeyi bilir. yarısı doktor yarısı futbolcu falan filan nasılsa ;)
ghibli06
27-01-2018, 16:14
size göre kumar bazılarına göre yatırım
saygı duymayıp taştaş geçme hakkını anayasanın hangi maddesi verir onu konuşalım.
sizin gibi düşünmek zorunda değil kimse
saygı gösterilir konu hakkında bir halt bilmeden yazmak cahilliktir.
bu ve bunun gibi yatırımlar aşırı risklidir.
hikayesine inanmıyorsunuz içerisinde 1 krş paranız yok ama gelin görün ki
çiftlik bank titan piramit battı bilmem ne
İnsanların yatırımları var siz yatırım olarak görmesenizde
saygı göstermeniz birşey bilmiyorsanızda bu konuya gelip insanlarla taştaş geçmeniz benim şahsi fikrim hiç de hoş değil
Ama burası türkiye herkes herşeyi bilir. yarısı doktor yarısı futbolcu falan filan nasılsa ;)
soru basitti, sisteme para yatırmak yatırım mıdır? öyle çok yazıyorsun ki, yatırımın gerçek tanımıyla alakası yok, yoksa kim ne kazanmış kime ne?
soru basitti, sisteme para yatırmak yatırım mıdır? öyle çok yazıyorsun ki, yatırımın gerçek tanımıyla alakası yok, yoksa kim ne kazanmış kime ne?
size göre yatırım olmayan şey başka birisi için yatırım olamaz diye bir khk mı yayınlandı ?
Ahmetfikri
27-01-2018, 16:59
yiğit sistemi tam bilmiyorum ama 15bin yatırıp 17bin aldım demişsin daha toplamda sana dönecek para ne kadar bir yıl dolunca
ghibli06
27-01-2018, 17:08
size göre yatırım olmayan şey başka birisi için yatırım olamaz diye bir khk mı yayınlandı ?
kahvede arkadaşarına yatırmmış gibi gösterebilirsin de, yatırım olmayan bir şeye para yatırmayı yatırım uzmanı gibi sayfa sayfa övdüğünde biri gerçeği söyler neden bozuluyorsun? maçanız yiyorsa tefecilik yapın o daha büyük kazanç getirir... u30 bir veledin herkesi dolandırma ihtimaline 'risk' diyerek risk olmazsa para kazanılmaz falan yazıyorsun, gerçekten sen gidip istediğin yere para yatır para kazan eyvallah da sanki ekonomiden anlıyormuş gibi yatırım uzmanı gibi yazarsan, gerçeği bilenlere de atarlanamazsın...
onursumer
27-01-2018, 17:15
yiğit sistemi tam bilmiyorum ama 15bin yatırıp 17bin aldım demişsin daha toplamda sana dönecek para ne kadar bir yıl dolunca
bildiğim kadarıyla içerdeki hayvan vs gibi şeylerin donguleri 1 yıl yani 15 yatırıp 30 alıp çıkarsın bişe olmazsa
Turkiye capinda 110 civari calisanlari varmis 6 farkli sehirde, o derece buyuk tarim isletmeleri var..
Rams isimli galeriye para yatirip da kazananlar olmasa o kadar para toplayamazdi.. Sonra ne oldu kacti gitti adam..
En son ihale kime kalacak ben onu çok merak ediyorum. Hala titan piramit zart zurt degil diyorlar onu anlmaıyorum bende. Bildigin titan bu jet fadıl la birebir aynı :D 1 ver 3 al su donemde bi işten para kazanmanın oranı banka faizleri ile aynı orandadır arada fazla kazanıyorsan ya olmayanı yapıyorsundur yada sansın yaver gitmiştir ama 1 e 3 kazanıyorsan biyerden gidiyordur. Ramiz karaeskinin filminde var dı 1.30 1.50 olurmu diye olur ama 1 ay olur 2 ay olur 3.ay kim caldı diye adam ararız birbirime suc atarız ;)
Ya kim neye inanmak istiyorsa ona inansın.
Ben paramı çıkartıp kar etmişim
Banane kime niye ne anlatıyorum işte
Boşuna zaman
Bunun gibi bir sistem daha var mesela o titan direk onda 2 haftada parası çıktı
Keşke buda titan olsaydı uzun sürdü parayı çıkarmak :):)
Herkese bol eğlenceler
Heeee titan piramit bu sistem kimse girmesin sakın ha sosyal mesajımıda bırakayim şuraya
YTD bunu bıraktım
Missss :)
ghibli06
27-01-2018, 21:14
Ya kim neye inanmak istiyorsa ona inansın.
Ben paramı çıkartıp kar etmişim
Banane kime niye ne anlatıyorum işte
Boşuna zaman
Bunun gibi bir sistem daha var mesela o titan direk onda 2 haftada parası çıktı
Keşke buda titan olsaydı uzun sürdü parayı çıkarmak :):)
Herkese bol eğlenceler
Heeee titan piramit bu sistem kimse girmesin sakın ha sosyal mesajımıda bırakayim şuraya
YTD bunu bıraktım
Missss :)
mesaj kasma, alt alta cümleler yazınca birşey söylemiş olmuyorsun...
mesaj kasma, alt alta cümleler yazınca birşey söylemiş olmuyorsun...
Mesaj kasınca takılacak olan tam cumhuriyet altını almama engel olamazsın abi
Ben birşey yazmıyorum zaten yazdıklarımı okumazsan görmezsin ;)
ghibli06
27-01-2018, 21:24
Mesaj kasınca takılacak olan tam cumhuriyet altını almama engel olamazsın abi
Ben birşey yazmıyorum zaten yazdıklarımı okumazsan görmezsin ;)
kendine konu açarsan, şunu kazandım, şurdan vurdum, şurdan köşe oldum, voleyi bir çaktım vs vs diye emin ol 10 yıl 1000 post olsa girip bakmam ama dolandırma üzerine olduğu bariz bir sistemle ilgili girip girip aklınca bizle eğleniyorsun ya, istemesem de mecburen okuyorum...
MuratCSen
27-01-2018, 21:29
Afyonluyum. Ailemin bir kısmı et işi ile uğraşıyor. Bu çiftlikbank denen adamların hayal edebileceğinden büyük çiftlikleri var. Ben de az buçuk biliyorum bu işleri.
Şayet, çiftlik işinde bu kadar büyük para olsaydı, Türkiye’de herkes inek alır, süt sağarak para kazanırdı. Size Anadolu’nun bir sürü şehrinde, 5 kuruş para vermeden alabileceğiniz en az 100 tane batık ama tesisleri duran şirket sayarım.
Burada mevzu şu, parayı alıyorlar, para devamlı geliyor. Gelen para dağıtılıyor. Geldikçe dağıtılıyor, kar topunun yuvarlanması gibi, büyüyerek devam ediyor. Sonunda toparladıkları para, en başta yazdıkları hedefe geldiği anda, sistem kapatılacak, toz olunacak.
Bu esnada, para koyup, koyduğu parayı alanlar elbette olacak. Bazıları daha çok koymuşken şirket kapanacak, zarar yazılacak. Bazıları zamanında çekilmiş olacak, kazanmış sayılacak. Fakat büyük toplama baktığınız zaman, halk zararda, bu herifler de vurgunu yapıp karda olmuş olacak.
Yani devletin bunlara izin vermesi de, vatanını milletini seven adamın 3-5 bin lira için bunları yemlemesi de çok acı.
kendine konu açarsan, şunu kazandım, şurdan vurdum, şurdan köşe oldum, voleyi bir çaktım vs vs diye emin ol 10 yıl 1000 post olsa girip bakmam ama dolandırma üzerine olduğu bariz bir sistemle ilgili girip girip aklınca bizle eğleniyorsun ya, istemesem de mecburen okuyorum...
Sizin yazılarınızı okuyunca bende şunu hissediyorum ve düşünüyorum
Bir tane daha işte:)
Herkese bol eğlenceler
Sakın sisteme girmeyin abilerinizi dinleyin ;)
Biz yatırımcı salaklar battık hepimiz öyle bilinsin
Milletin ne düşündüğünü bırakalı uzun seneler oldu.
O yüzden sıkıntı yok
ghibli06
27-01-2018, 21:30
Sizin yazılarınızı okuyunca bende şunu hissediyorum ve düşünüyorum
Bir tane daha işte:)
Herkese bol eğlenceler
Sakın sisteme girmeyin abilerinizi dinleyin ;)
Biz yatırımcı salaklar battık hepimiz öyle bilinsin
Milletin ne düşündüğünü bırakalı uzun seneler oldu.
O yüzden sıkıntı yok
ben de senin gibileri görünce, bu sistemlerin nasıl ayakta kaldığını anlıyorum...
individual
06-02-2018, 14:53
Ciftlik Bank Tesisinin Yalan Cıkması - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/367644/ciftlik-bank-tesisinin-yalan-cikmasi)
Köyüme dönüp hibe edilecek 300 koyunu satıp çiftlik bank koyunu almayı düşünüyorum. Kafa zehir.
ghibli06
06-02-2018, 17:41
Ciftlik Bank Tesisinin Yalan Cıkması - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/367644/ciftlik-bank-tesisinin-yalan-cikmasi)
yok yahu gerçek o tesis, koyunları göremiyor musun?
Ciftlikbank (battiktan sonra) : koyun dediler koyduk.
Ayın 22 sinde battımı çıktımı söyliycem
Kairos patlamadan once cok savunan vardi sonra hepsi kayboldu;
Detay maxinet kovalayan yok mu?
"Adamlar sağım işinde başarılılar haklarını yememek lazım."
Yorum uhahaaha
Currency-Global - Yatırım Sitesi, Gunluk %2 - %3.5 - Aylık %60 (https://www.gelirkapisi.com/yatirim-siteleri/currency-global-yatirim-sitesi-gunluk-2-3-5/)
Gunluk %2kar vaad ediyorlar, 100k tl yatirmayi dusunuyorum:D
Currency-Global - Yatırım Sitesi, Gunluk %2 - %3.5 - Aylık %60 (https://www.gelirkapisi.com/yatirim-siteleri/currency-global-yatirim-sitesi-gunluk-2-3-5/)
Gunluk %2kar vaad ediyorlar, 100k tl yatirmayi dusunuyorum:D
iban yolluyorum
Ltc bank
Montofol ineği
Tr09009001003
iban yolluyorum
Ltc bank
Montofol ineği
Tr09009001003
Karsi dukkan gunluk %3 verdi abeyy sen kac veriyosun:))
spacemining vardı geçenlerde kapandı. 24-25gün civarı durdu sanırmı. Günlük %10 veriyodu yatırdığın btc'nin 10 gün sonra kardaydın, ilk girenelr parasını 2ye katladı sonra girenler başını aldı :D
%3 de neymiş günlük %10 minimum 10.000 dolares girişli çıkışı kısmet
Kairos patlamadan once cok savunan vardi sonra hepsi kayboldu;
Detay maxinet kovalayan yok mu?
Bende var detay
Kairos yüzünden zaten herşey kairos gibi olur düşüncesi hakim
Çiftlik ayın 22 sinde belli oluyor
Detayda bir sıkıntı yok uzun zamandır
:)
Bu arada herkes bu tarz şeylere para atamaz
Ama çok şey atar
Nasılsa klavyeden harflere basmak bedeva :)
ghibli06
07-02-2018, 20:46
Bende var detay
Kairos yüzünden zaten herşey kairos gibi olur düşüncesi hakim
Çiftlik ayın 22 sinde belli oluyor
Detayda bir sıkıntı yok uzun zamandır
Bu arada herkes bu tarz şeylere para atamaz
Ama çok şey atar
Nasılsa klavyeden harflere basmak bedeva :)
bu tarz şeylere parası olan değil de, az parası olup da vole çakmayı hayal edenler girer haklısın... bütün dünya elele vermiş bazılarını zengin etmeyi kafasına koymuş... bize de ancak yatırım danışmanları gibi kahveden çıkan düşük profilliler gelir ancak...
bu tarz şeylere parası olan değil de, az parası olup da vole çakmayı hayal edenler girer haklısın... bütün dünya elele vermiş bazılarını zengin etmeyi kafasına koymuş... bize de ancak yatırım danışmanları gibi kahveden çıkan düşük profilliler gelir ancak...
Benim 5 tane kahvem var
Ne yapak yunan yanığı oynerken
Aklımız ona yetiyor
Allah bize düşük profil yükletmiş
Sizin gibi ordinaryüs olamadık
Şanslı değildik
Şimdi okeye oturuyorum
Biraz ether satayim divam edeyim
ghibli06
07-02-2018, 20:53
Benim 5 tane kahvem var
Ne yapak yunan yanığı oynerken
Aklımız ona yetiyor
Allah bize düşük profil yükletmiş
Sizin gibi ordinaryüs olamadık
Şanslı değildik
Şimdi okeye oturuyorum
Biraz ether satayim divam edeyim
bazen akıl fazla gelse de saçmamak lazım, haa akıl veririm batırdığımı da öderim diyorsan buyur devam et, benim düşük profilliler öyle yapıyor, iş bilmiyorlar...
bazen akıl fazla gelse de saçmamak lazım, haa akıl veririm batırdığımı da öderim diyorsan buyur devam et, benim düşük profilliler öyle yapıyor, iş bilmiyorlar...
Benim aklım bana senin aklın sana
Yani benim yatırım dediğim şey sana çöp
Senin dediğin bana çöp
Sorun saygı başka birşey değil
İnsanların yatırım dediği şeyle taştaş muhabbeti
Yoksa ben cebime koyduklarımı biliyorum
Burda da kimseye ölümüne gir şöyle böyle yap demem
Ben çiflik de orda burda yatırım yaptım diye yazarım
Fikir almak isteyene yardımcı olurum
Karar ona kalır
Ben riske girecek meblağlarda girerim
Şimdide solucan işine giriyorum
Babamı dinleseydim şuan şirketim yoktu
O yüzden herkesin fikri kendine
Beni saçmalamaya zorlamayın
Kahveyi geçtim alkol sigara tütün vücuda zarar verici bir şey almadım hayatımda
Ben bu yatırımlardan zengin olmayı değil
Ek gelir elde edip birşeylerin ödemesini kapatsın diye atarım
Başkaları zenginlik hayali varsa onların bileceği iştir
Bana ikide bir alıntı yaparak ben ne kaybederim ne de kazanarım
Özel mesaj atan arkadaşlarada cevap vermiyorum
Yarın birşey olur bizi kandırdı falan filan der diye yani
O yüzden benim kafam rahat
Siz yüksek profilden takılın
Bana düşük profil yetiyor ;)
ghibli06
07-02-2018, 21:09
para konularında taştaş geçilmez, aklı ve parası olan kendi takılır zaten, ben dolandırıcı sistemleri kimse dolandırılmasın diye ifşa ederim, sene 2018, 1988 banker Kastelli metodlarıyla adam dolandırıyorlar, %10 üye kazanırken kalan %90 dolandırılacak ama herkes kendini %10 gösterecek, Kombassan, Sayha ya da Yimpaş örneklerim ağır geldiyse bari banker Kastelli yi okuyun...
alıntı yapmadım bak...
Benim aklım bana senin aklın sana
Yani benim yatırım dediğim şey sana çöp
Senin dediğin bana çöp
Sorun saygı başka birşey değil
İnsanların yatırım dediği şeyle taştaş muhabbeti
Yoksa ben cebime koyduklarımı biliyorum
Burda da kimseye ölümüne gir şöyle böyle yap demem
Ben çiflik de orda burda yatırım yaptım diye yazarım
Fikir almak isteyene yardımcı olurum
Karar ona kalır
Ben riske girecek meblağlarda girerim
Şimdide solucan işine giriyorum
Babamı dinleseydim şuan şirketim yoktu
O yüzden herkesin fikri kendine
Beni saçmalamaya zorlamayın
Kahveyi geçtim alkol sigara tütün vücuda zarar verici bir şey almadım hayatımda
Ben bu yatırımlardan zengin olmayı değil
Ek gelir elde edip birşeylerin ödemesini kapatsın diye atarım
Başkaları zenginlik hayali varsa onların bileceği iştir
Bana ikide bir alıntı yaparak ben ne kaybederim ne de kazanarım
Özel mesaj atan arkadaşlarada cevap vermiyorum
Yarın birşey olur bizi kandırdı falan filan der diye yani
O yüzden benim kafam rahat
Siz yüksek profilden takılın
Bana düşük profil yetiyor ;)
Nasıl yardımcı oluyorsun?
Danışma hattı mı var?
Ayrıca, dikkat etmiyorsun ama herkesin ağzını sulandıracak şekilde yatırımlar ile ilgili yazıyorsun. Dolar konusun da sabah sabah 5.000 koyduk yazdığını hatırlıyorum. Mining işini bol kazançlı diye lanse ettiğini de.
Allah bol kazanç versin ama tezat davranıyorsun.
Nasıl yardımcı oluyorsun?
Danışma hattı mı var?
Ayrıca, dikkat etmiyorsun ama herkesin ağzını sulandıracak şekilde yatırımlar ile ilgili yazıyorsun. Dolar konusun da sabah sabah 5.000 koyduk yazdığını hatırlıyorum. Mining işini bol kazançlı diye lanse ettiğini de.
Allah bol kazanç versin ama tezat davranıyorsun.
Ben kazandığımı paylaşıyorum
Ama bütün paranla göm diye bir temkinde bulunmuyorum
Merak edene bilale anlatır gibi anlatıyorum ki
Yarın birşey olursa benden bilmesin
Para gömmek risk almak demektir
Ben özel mesajlara bu son yazılanlardan sonra cevap vermeyeceğim demek istedim
Orda bir eksiklik olmuş
Mining işine benim sayende forumdan girip zarar eden kimse yok
Borsa yapmayın diye yüz deda uyardığım adamda çoktur
Ben konuyu araştırıp öyle yatırım yapıyorum
Bazıları konudan bir haber yazıyorda yazıyor
Benim takıldığım konu bu :)
halilcakir
08-02-2018, 10:49
Ben buradaki etik problemini anlatayım.
Burada yazanların arasından şahsen tanıdığım yada bir şekilde denk gelip gerçekte var olduğunu bildiğim insanlar dışında hiçbirinin gerçekte var olduğunu bile düşünmüyorum öncelikle onu belirteyim.
Bırakın öyle İMA ettikleri gibi servete sahip olmayı vs :)
Birde 5tl nin bile hesabını yapması gerekecek kadar dar gelirli arkadaşlarımızda var Kİ bende öğrenciyken gayet öyleydim ailevi problemler , atarlı ergen vs vs klasik hikayeleri ile.
O yüzden o dar gelir seviyesindeki PARA KAZANABİLME ihtimalinin insanı nasıl heyecanlandırabileceğini iyi bilirim.
ve şimdi bu bahsettiğimiz dar gelirli arkadaşlar bir iki araba vs olan bir adamı süper zeki süper zengin zannettiği için o adamın ağzından çıkan herşeyi doğru kabul edebiliyor
Doğal olarakta olmayacak riskler alıp elindeki avucundakindende oluyor
Sen şimdi çiftlikbanka para yatırmış olabilirsin ve buna yatırım bile diyor olabilirsin :) Kİ bence kumar
Ama para benim batarsa bana çıkarsa yine bana da diyebiliyor olursun
Ama işte 3 yılda 5bin lira biriktirmiş adamda kendince aklında yaptığı muhakeme ile o parayı yatırıp kaybedebilir Kİ sen yatır dememiş olsan bile burada yazılan çizilene inanarak kendine pay çıkararak çünkü o adam buna daha hevesli.
Dikkat edin dolandıralanların %90ı hep gariban kesimdir genelde tüm dünyada
Risk olmadan para kazanmak zaten yok onu tartışmıyoruz ama YATIRIM ile KUMARı ayrıştırmak lazım.
Çok istiyorsanız MK8800 e söyleyim 1 hafta içinde çiftlikbanktan bile profesyonel bir sistemi kurar
Bu konuda anlatılmak istenen Çiftlik Bank, yada adı her ne halt ise kurulu sistemler ile insanların bugün olmasa da yarın dolandırılacağı, ellerindeki avuçlarında ne varsa gideceğidir.
Bu tip sistemler önce insanlara kazandırarak başlar, ağzına bal çalar, kovanla kaçar.
Bu forumda bir daha bu tip sistemleri öneren, Yardımcı olan, yol gösteren olur ise net şekilde gönderirim. Herkesin oynayacağı kumarın boyutu kendine. Özendirene de aynı muamele ile tatil garantisi veriyorum.
Buyrun er meydanı kimsenin bu foruma, bu forumun da kimseye ihtiyacı yok. Kimsenin cebindeki üç kuruşu ite kopuğa peşkeş çektirmeyiz.
KemalHDH
08-02-2018, 11:47
Yigit-Y
Arkadaşım senin içinde bulunduğun sistemin titan zincirinden farkı yok. Bunu sende ikrar ediyorsun kabulleniyorsun. Yani senin aylık kazançlarının aynı sisteme başkalarının yatırdıkları paralar üzerinden ödendiğini biliyorsun. Bu sistemin bir gün çökeceğinide bildiğinden eminim ve sen gözden çıkarılmış yada risk edilebilecek kadar miktarda parayı buraya atmanın, sonrada çöküşe kadar ne kazandıysam kar mantığının doğru olduğunu söylüyorsun. Şimdi az önce dediğim gibi senin bu sistemden aldığın kazançlar başkalarının yatırdığı paralar. Evrilip çevrilip sana kar diye ödeniyor. Peki diyelim sen uzun vadede kazandın. Bu durumda sistem çöktüğünde buraya güvenip para yatırmış ama zarar etmiş mağdurların parasını yemiş olmuyormusun? Yani tuzağa iştirak ediyorsun. Yanlış.
Şuanda para yatırdığın işten örnek vereyim sana HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR ;) Yigit-Y
En son olacakları yazıyorum bu şekilde devam ederlerse çok yakın zamanda olacaktır.
Ticaret mahkemesinde yargılanacaklar bir paravan şirket kurarak üzerinden usulsüz para toplamak suretiyle çıkar sağlamayı hedefleme adı altında yargılanacaklar. Şuan daki çiftlik bank adına kurulmuş şirketin içini boşaltarak yapacaklar bunu malzeme aldık hayvan aldık diyerek başka bir şirkete para aktaracaklar öküz ölcek ortaklık bitecek battık diyecekler iflas verecekler ;) Hadi herkese hayırlı cumalar olacak.
coolvtec
08-02-2018, 12:21
Bu sisteme girenler ancak yeni üye girişi devam ettiği sürece para kazanacaklarını çok iyi bildiklerinden, gerçek bilgiler ve geçmişte yaşanmış örnekleri sunarak yeni üye girişini azaltacak, engelleyecek, yeni üyelerin hevesini kıracak davranışları ve bu şekilde davrananları da sevmemeleri normal...
Bu sisteme girenler ancak yeni üye girişi devam ettiği sürece para kazanacaklarını çok iyi bildiklerinden, gerçek bilgiler ve geçmişte yaşanmış örnekleri sunarak yeni üye girişini azaltacak, engelleyecek, yeni üyelerin hevesini kıracak davranışları ve bu şekilde davrananları da sevmemeleri normal...
forumdaki tüm tartışmaları açıklıyor bu yorum
Ben özel mesajlara cevap vermiyorum
Yine yazıyorum
Forumdan kimse çiftlikbank detay maxi miş bitcoinmiş
GİRMESİN
Bunlar kumar diyorum
Ama kime diyorum işte
Kimse bizi dinlemiyor
Alıntı alarak da cevap versem bir yere varamayacağız
Tekrar yazayim
Bunlar titannnn bunlar piramitttt bunlar paranızı kopartan sistemler
Özellikle Mining İşine sakın sakın girmeyin
Yarın patlar bu işler
Hadi herkese kolay gele
Artık üst profile terfi ediyorum
Son kez SAKIN yatırım yapmayın beyler
Özellikle mining
ghibli06
08-02-2018, 21:19
kim taştaş geçiyorsa gereği yapılsın...
Son dakika... Ciftlik Bank soruşturması bitti... Bakan'dan flaş acıklama - Sondakika Ekonomi Haberleri (http://m.hurriyet.com.tr/son-dakika-ciftlik-bank-sorusturmasi-bitti-bakandan-flas-aciklama-40749089)
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, katıldığı Türkiye Perakende Zirvesi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Tüfenkci, Çiftlik Bank soruşturmasıyla ilgili bir soruya “Çiftlik Bank ile ilgili daha önce yaptığımız açıklamalarda ifade ettiğimiz gibi müfettiş soruşturmaları bitti. Şimdi onu değerlendiriyorlar. Soruşturmalardan ortaya çıkan, bu tür oluşumlara özellikle sanal alemde insanları dolandırmaya yönelik gerçek mal ve hizmet ticaretinin dışında ticarette bir takım mevzuatsal anlamda koşullar ve sıkıntılar olduğunu gördük. Şimdi onunla ilgili düzenlemeyi de hazırlıyoruz. Sadece bu konu değil, din istismarlarından tutun insanlarımızı ve tüketicilerimizi yanıltmaya yönelik bir çok sıkıntılı ticaret var. Adına ticarette denmez, aldatmaya yönelik hem reklamlar var hem de bununla menfaat sağlamaya çalışan bir kesim var. Bunları da içine alacak kapsamlı bir düzenlemeyi de hazırlıyoruz. Bitince sizlerle de paylaşacağız" yanıtını verdi.
Çiftlikbank isimli oyun üzerinden yüksek gelir vaat ederek halktan para toplanmasına ilişkin şikayetler üzerine Gümrük ve Ticaret Bakanlığı önce inceleme, ardından soruşturma başlatmıştı. Bakanlık müfettişleri soruşturmayı tamamladı. Çiftlikbank üzerinden yapılan vurgunun “nitelikli dolandırıcılık” olduğuna karar verildi. Bakanlık, müfettiş raporu üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu, internet sitesinin de kapatılması teklif edildi.
En Guncel Son Dakika Gundem Haberleri - Yenisafak.com (https://www.yenisafak.com/gundem/ciftlikbank-nite) ...ik-3176396
ghibli06
08-03-2018, 11:15
Çiftlikbank isimli oyun üzerinden yüksek gelir vaat ederek halktan para toplanmasına ilişkin şikayetler üzerine Gümrük ve Ticaret Bakanlığı önce inceleme, ardından soruşturma başlatmıştı. Bakanlık müfettişleri soruşturmayı tamamladı. Çiftlikbank üzerinden yapılan vurgunun “nitelikli dolandırıcılık” olduğuna karar verildi. Bakanlık, müfettiş raporu üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu, internet sitesinin de kapatılması teklif edildi.
En Guncel Son Dakika Gundem Haberleri - Yenisafak.com (https://www.yenisafak.com/gundem/ciftlikbank-nite) ...ik-3176396
aaaa saadet zinciri miymiş yoksa?
aaaa saadet zinciri miymiş yoksa?
Dış mihraplar hayvancılığımızın gelişmesini istemiyor. Lütfen çiftlikbank ailesine destek olun köstek değil.
Çiftlik bank kapanmasın. 2 haftadır cumartesileri tek kahvaltı yapmam sebebiyle kaşarını deniyorum. Çok güzel tost oluyor :hehe::hehe:
ghibli06
08-03-2018, 13:03
Bu incelemeyi, niyet kötü olunca 'Bakanlık ödemelerimizi durdurdu, bilmem ne yaptı. Bankalara blokaj koydurdu.'
Hiçbir blokaj da yok bir şey yok. Zaten sistem sakat olduğu için bu belli bir yerde patlıyor. Parayı toplayamadığı için yoksa eğer üyelerine ödemeler yapacaksa hiçbir engel yok. Hiçbir hukuki engel yok. Ödemelerini yapabilir, taahhütlerini yerine getirebilir.
Sadece biz tespit ettiğimiz hususlarla ilgili cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduk.
yediler gül gibi çocuğu, oysa nasıl da güzel bir yatırımdı...
MetalliHead
08-03-2018, 13:14
https://www.youtube.com/watch?v=bAkH2M5IDBo
Ciftlik Bank ile ilgili karar verildi! Ciftlik Bank artık... - Haberler (http://www.haberturk.com/ciftlik-bank-ile-ilgili-karar-verildi-1868061-ekonomi) sonundaaaa
ef186 Buğra; son cümlen nasıl güzel, nasıl dolu, nasıl haklı bir bilsen.. O lafın gelişi, o lafın özü bu, bunun farkındayım lakin orada adı geçen hayvana haksızlık etmemek de gerek. O hayvanlar çok daha kıymetli, çok daha akıllı.
Kıymık kadar bile olmayan beyinler kurnazlık peşinde. .ötü başı ayrı oynayan insanların lafına güvenmeyin gençler. Beyninizin hamallığını yapmayın. Düşünmek için kullanın onu.. Başkasını dinlemek yerine elinizin altında internet var.. Araştırın. Öğrenin.. Şöyle böyle diyenlerin alayında nalıncı keseri olduğunu unutmayın!
coolvtec
08-03-2018, 19:46
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, halktan yüksek getiri vaadiyle para toplayan Çiftlikbank isimli oyunun ‘nitelikli dolandırıcılık’ olduğunu açıkladı. Çiftlikbank hakkındaki soruşturmanın sonuçlandığını söyleyen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Savcılığa suç duyurusu yapıldı. Raporlar MASAK’a da gönderildi” dedi.
onursumer
08-03-2018, 20:54
Ciftlik Bank ile ilgili karar verildi! Ciftlik Bank artık... - Haberler (http://www.haberturk.com/ciftlik-bank-ile-ilgili-karar-verildi-1868061-ekonomi) sonundaaaa
haberin altındaki yorum
Kimse madur olmadı bu siteden para yatiran gununde aldi parasini taki devlet karisana kadar devlet halkinin para kazanmasini istemiyor
Onurkk06
09-03-2018, 00:09
Bence devletin sıkıntısı şu ulan biz bu çakallığı nasıl düşünemedik bu adama kaptırdık eşimizi dostumuzu zengin ederdik en azından böyle ballı işi kaçırdıkları için bu kadar üstüne gittiklerini düşünüyorum
https://i.hizliresim.com/D7mBVv.png (https://hizliresim.com/D7mBVv)
https://i.hizliresim.com/m2p4j0.png (https://hizliresim.com/m2p4j0)
https://i.hizliresim.com/EPNrnZ.png (https://hizliresim.com/EPNrnZ)
https://i.hizliresim.com/jypXPm.png (https://hizliresim.com/jypXPm)
https://i.hizliresim.com/2JqnmA.png (https://hizliresim.com/2JqnmA)
Dün çiftlikbank whatsapp davet linkleri paylaşıldı. Troll ekibi olarak toplanıp gittik. Bi kısım insanları sakinleştirip yapıcı olarak paralarını alabiliceğini zannederek haraket ediyor.
Özellikle eğer dolandırıldıysak intihar edicem diyen sayısı az değildi.
artık ödeme yapılamıyor mu?
ana parayı geri veriyor mu?
ghibli06
09-03-2018, 10:32
Bakan acikladi, hesaplarinda bloke yok istedikleri odemeyi yapabilirler, ama yapmiyorlar neden acaba? Kucuk patron nakite mi sikisti bu aralar yoksa?
onursumer
09-03-2018, 10:58
https://i.hizliresim.com/D7mBVv.png (https://hizliresim.com/D7mBVv)
https://i.hizliresim.com/m2p4j0.png (https://hizliresim.com/m2p4j0)
https://i.hizliresim.com/EPNrnZ.png (https://hizliresim.com/EPNrnZ)
https://i.hizliresim.com/jypXPm.png (https://hizliresim.com/jypXPm)
https://i.hizliresim.com/2JqnmA.png (https://hizliresim.com/2JqnmA)
Dün çiftlikbank whatsapp davet linkleri paylaşıldı. Troll ekibi olarak toplanıp gittik. Bi kısım insanları sakinleştirip yapıcı olarak paralarını alabiliceğini zannederek haraket ediyor.
Özellikle eğer dolandırıldıysak intihar edicem diyen sayısı az değildi.
şaka gibi yemin ediyorum
hayır ben dolandırıcı olduklarını bilerek ne koparsak mantığı ile para yatıranlara bişe demiyorumda
adamın dunyadan haberi yok gibi arabasını satmış yatırmış
GokhanRS
09-03-2018, 11:03
İnek olursan sağan çok olur. Ben dolandırılanlara ve gelecekte dolandırılacaklara hiç ama hiç acımıyorum. Sistemin sahibi dolandırıcılarıda tebrik ediyorum. Gerçekten işin içinde muhteşem zeka var.
Para yatıran varsa aramızda, dost tavsiyesi, eğer çekebiliyorsaniz hemen çekin paranızı geri.
Sadece 4 ay önce yazdığım post.
Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok, konuşmuyorum, görüyorsunuz :)
https://www.youtube.com/watch?v=vj-vV80SJjQ
GokhanRS
09-03-2018, 11:09
Bakan acikladi, hesaplarinda bloke yok istedikleri odemeyi yapabilirler, ama yapmiyorlar neden acaba? Kucuk patron nakite mi sikisti bu aralar yoksa?
küçük patron şirketin devrini yapıp kaçalı çok oldu. daha çok salak çıkar mı diye kapatmadılar şirketi.
zamanında arkadaşıma dedim ki, neden? görmüyor musun diyip tapuyu gösterdi bana çiftliğin.
Lan dedim mal herif tapu şahıs adına şirket kıbrısta, ben o bu değilde böyle devletin diyeceğim ayıp olacak.
Dünyanın neresine para yollarsanız yollayın swift masrafı ve takibe düşersiniz devlet tarafından. Ancak bu sanal iş yapanlar kıbrısta şirket açıyor ve ziraat bankası ve garanti bankası gibi firmalar size kıbrısta banka hesabı veriyor. normal yurtiçi para transferi yaparmış gibi para transfer ediyorsunuz.
Üstelik %3 vergi ile. bu arada bu %3 vergide kârdan %3, yani giderin varsa aslında vergi dahada düşük neredeyse yok yani.
Böyle salak bir sisteme nasıl halâ izin veriyorlar anlamıyorum. Kardeşim bu adamlar türkiye vergi sistemiyle çalışmıyor. Dolayısı ile yurtdışı muamelesi görmesi gelir kıbrıs hesapları. O zaman bu insanları dolandıramazlar bu kadar çok. Çünkü bizde online swift yapmayı bilip, bu sistemden dolandırılacağını bilemeyecek adam çok nadirdir.
ghibli06
09-03-2018, 11:41
Sirf su 21 sayfayi okuyan yeni Turkiye'nin toplumsal zekasini cozer...
Grimlord
09-03-2018, 11:45
İpne dersin kızar da mikersin aldırmaz derler ya, bu laf oraya tam uyuyor. Göz göre göre dolandırılmak nedir diye soranlara, ahanda örneği.
KemalHDH
09-03-2018, 11:52
Arabasını satmış eşinin altınlarınıda bozdurmuş.
ghibli06
09-03-2018, 12:46
Esinin altinlarini bozdurduysa intihar mantikli :)
TorqueTuning
09-03-2018, 12:52
Acımıyorum bu mallara, beter olsunlar. Normalde insan ırkı zaten bu kadar kalabalık olmamalı, insanoğlunda doğada olan doğal seleksiyon işlemediği için zaten böyle beyinsizler ürüyor ve toplu dejenere oluyor. Normalde yaşamaması gereken ve gereksiz kaynak israfı bunlar spor gazetesi!
ErkanCanS
09-03-2018, 12:53
Böyle salak bir sisteme nasıl halâ izin veriyorlar anlamıyorum. Kardeşim bu adamlar türkiye vergi sistemiyle çalışmıyor. Dolayısı ile yurtdışı muamelesi görmesi gelir kıbrıs hesapları. O zaman bu insanları dolandıramazlar bu kadar çok. Çünkü bizde online swift yapmayı bilip, bu sistemden dolandırılacağını bilemeyecek adam çok nadirdir.
Meblalar çok büyük. Devletin-hükümetin içinden birileri ekmek yemezse bu iş bu kadar dallanıp budaklanmazdı diye düşünüyorum. Senaryoda iyiymiş. Pis devlet , kötü devlet önümüze taş koydu diyip vın turizm.. 3-5 yıl sonra bu defa her şey yasal , zararınızı karşılayıp çok para kazandıracağız diye bir vurgun daha yapacaklar düşüncesindeyim. Bknz titanlar , saadet zincirleri , fadıllar falan filan :)
Esinin altinlarini bozdurduysa intihar mantikli :)
Onu yazan benim. Mağdur rolü oynamadan mağdur ile konuşamazsınız. Ne yani kalkıp "ahahaha kim ne kaptırdı" mı yazaydım :D
SULTANOGLU
09-03-2018, 14:14
Bende hala bill gates ten para bekliyorum :( bir ara malvarlığını dağıtıyordu maille gelmişti haberi :(
ghibli06
09-03-2018, 14:48
Bende hala bill gates ten para bekliyorum :( bir ara malvarlığını dağıtıyordu maille gelmişti haberi :(
Sen istiyor 2 milyor onje verecek 1 milyor ;)
Korollacı
12-03-2018, 13:02
mynet te haber cikmisti ciftlikbank ugandaya yardim etti diye. habere baktim 3 bilemedin 5 tane koyun kesip fakir fukaraya dagitmislar okul cami yapacaklarini soyluyordu ciftlikbanktan bir yetkili.
simdi mynette o habere baktim silinmis.
ahmet3425
12-03-2018, 13:35
ciftlik bank olayı bitti diyelim birde simdi baska bir sistem varmıs, 1600 dolar mı 5200 tl mi ne veriyomussun sana bilgisayar ve yazılım gönderiyorlarmıs pc yi gunde 14 saat acık bırakıyormussun ayda 350 dolar para kazandırıyormus sadece acık kalarak:) 10 bilgisayarı olan var evin bi odasına raflar yaptırıp sıralı pc dizen var yatırılan parlar cok buyuk bu iş nedir aga anlamadım ben bunu.
KemalHDH
12-03-2018, 13:39
ciftlik bank olayı bitti diyelim birde simdi baska bir sistem varmıs, 1600 dolar mı 5200 tl mi ne veriyomussun sana bilgisayar ve yazılım gönderiyorlarmıs pc yi gunde 14 saat acık bırakıyormussun ayda 350 dolar para kazandırıyormus sadece acık kalarak:) 10 bilgisayarı olan var evin bi odasına raflar yaptırıp sıralı pc dizen var yatırılan parlar cok buyuk bu iş nedir aga anlamadım ben bunu.
Çok uzun zamandır var bu ponzinin bir başka kılıfa sokulmuş hali. Çiftlik Bankla aynı sonuca ulaşılıyor ama gidiş yöntemleri farklı. Onlar inek dana alıp satıyor, bunlar bilgisayarı açık tutun diyor.
dty maksi net
not: bilerek tam ismini yazmadım ki google indexleyip burayı çıkartmasın diye.
ahmet3425
12-03-2018, 13:43
he oyle bi adı vardı evet bunlarda mı dolandırıcı acaba :) para kazanmak bu kadar kolaysa herkes alsın 5-10 pc ayda sabit 2-3 bin dolar gelir miss valla...
Low-Rider
12-03-2018, 13:55
he oyle bi adı vardı evet bunlarda mı dolandırıcı acaba :) para kazanmak bu kadar kolaysa herkes alsın 5-10 pc ayda sabit 2-3 bin dolar gelir miss valla...
sistem hep aynı işliyor.
bizim mağaza müdürlerinden biri yapıyor bunu, çevresinden de 4-5 kişi katmış altına , 20-30 lira para kazanmış açtı sistemi gösteriyor geçen gün. gün gelecek bu da patlayacak
individual
12-03-2018, 14:12
şimdi bu ponzi oyununa deli gibi inananlar var.işte devlet el koydu yoksa biz güzel para kazanıyorduk diye bayrak açanlar olucak.
Ponzi Piramit oluşumu gibi duruyor bu dty maksi aman dikkat edin tufaya gelmeyin.
fuatozkan
12-03-2018, 15:25
Kaçmışlar mı öyle bişeyler diyolar.
Aylardır gündemde olan, haklarında bir dizi suç duyurusu bulunan Çiftlik Bank ile ilgili en kritik gelişme bu sabah yaşandı. Türkiye genelinde 500 bine yakın kişinin üye olduğu Çiftlik Bank'ta bir süredir üyelere ödeme yapılmıyordu. Bugün paralarını alabilmek için şirketin Ümraniye'deki binasına çok sayıda kişi gitti.
Ancak üyeler, plazada bulunan iş yerinin boşaltıldığı bilgisini aldı. Hürriyet Dünyası'nın da ulaştığı bilgilere göre, şirket yetkilileri faaliyet gösterdikleri plazayı hafta sonu boşalttı.
ÇİFTLİK BANK GENEL MÜDÜRÜ: BEN DE KANDIRILDIM
Öte yandan, dün Beykoz'ta gerçekleştirilen ve sadece Çiftlik Bank bayilerinin katıldığı toplantıda Genel Müdür Niyazi Karakoç adeta itiraf niteliğinde sözler söyledi.
Toplantıya katılan bir bayii yetkilisinin aktardığı bilgilere göre Karakoç, 'Ben de kandırıldım' diyerek şu sözleri söyledi: "İşler iyi gitmiyor. Mehmet Bey'e (Mehmet Aydın) ulaşamıyorum, dönüş alamıyorum. Başınızın çaresine bakın."
Bugüne kadar dalga geçmek için yazmıştım ama bizim arkadaşlar güzel bir versiyonuna başladılar , beklemede kalın :D
MetalliHead
12-03-2018, 15:57
Ciftlik Bank - DUYURU
3 Ocak 2018 tarihinde Ciftlik Bank... | Facebook (https://tr-tr.facebook.com/ciftlikbank/posts/589575271410409)
genel müdür beni de kandırdılar demiş :D :D
bedava peynir sadece fare kapanında olur diye boşa dememişler
MetalliHead
12-03-2018, 16:00
https://www.youtube.com/watch?v=QjBVFxOY9DI
mehmet aydın temsili :D
GokhanRS
12-03-2018, 16:29
tablete klavye takmışlar :) bilgisayar diye kandırıp 5200 tl ye satıyorlar. yok efendim neymiş, bu bilgisayarlar müşterilerin websitelerinin google levelini arttırıp ilk sayfada çıkmasını sağlıyormuş, bu da pahalı bir şeymiş ve müşterilerden aldıkları paranın bir kısımını paylaşıyorlarmış yatırımcılarıyla, :)
bu millet doymaz.
Bugüne kadar dalga geçmek için yazmıştım ama bizim arkadaşlar güzel bir versiyonuna başladılar , beklemede kalın :D
Ekmeği var mı dayım koyalım 10-20 lira yolumuza bakalım.
individual
12-03-2018, 17:13
Detay maxinet
Cok ciddi bir firmaymis iceri parnak iziniylen giriliyormus :)
YouTube (https://youtu.be/nFoNouuSN3c)
Bu bizim millet akillanmaz arkadas.
Biri vardi youtubede videolari vardi bu sistemden 3-4 kez dili yanmis hala devam ediyor bu sefer gercek bu kisiler diye bide millet reis arkadandayiz biz diyenler vardi.
altugkocer
12-03-2018, 17:27
Hepsini dene tarafını seç :D
http://i63.tinypic.com/15fr87l.jpg
Uygun fiyata sana çok güzel kerizler bulabilirim :) hatta ilk üyelerden biri ben olayım bu işlerde ilk üye olanlar parayı buluyor her zaman :)
bu ethereum mining olsa gerek. Duymuştum kendi iyi bir sistemle aylık 300dolar kazanan sistemler var. Verdiğin para sadece bilgisayar sistemi toplama, donanım parası. Ekran kartı, anakart vs alarak bilgisayarı açık bırakıyorsun kendi kendine çalışıyor sistem. Giriş parası vs. yok
Konu hakkında bilgim bu kadar nedir ne değildir bilmiyorum
youtubeda bi adam var amazondan para kazaniyorum vs. habasi yapip lambo aldim diye video koymuştu gecen gordum.bu sistem nasil acaba vurgun mu buda
Grimlord
12-03-2018, 18:51
Yuz binlerce uyesi bulunan Ciftlik Bank ile ilgili flaş gelişme - Sondakika Ekonomi Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/yuz-binlerce-uyesi-bulunan-ciftlik-bank-ile-ilgili-flas-gelisme-40769414)
"Çok kısa sürede on binlerce kişiden yüz milyonlarca lira toplayan Çiftlik Bank sırra kadem bastı! Yatırdıkları paraları almak için şirketin merkezine giden vatandaşlar, şirketin sessiz sedasız boşaltıldığını öğrendi. Çiftlik Bank Genel Müdürü Niyazi Karakoç'un ise bayilerle bir toplantı yaparak 'Ben de kandırıldım. Mehmet Aydın'a ulaşamıyorum. Başınızın çaresine bakın' dediği öğrenildi. Akşam saatlerinde ise üyeler bir başka haberle sarsıldı. Çiftlik Bank'ın Facebook hesabı da kapatıldı."
Yeni moda tabii, kandırıldık diyen yırtıyor :D
youtubeda bi adam var amazondan para kazaniyorum vs. habasi yapip lambo aldim diye video koymuştu gecen gordum.bu sistem nasil acaba vurgun mu buda
Bedava peynir yalnızca fare kapanında olur
Hepsini dene tarafını seç :D
http://i63.tinypic.com/15fr87l.jpg
Üst sıranın ortasındaki abi pek bi nur yüzlüymüş. Acaba kendisine para mı kaptırsam :D
hddsheriff
12-03-2018, 20:10
bu ethereum mining olsa gerek. Duymuştum kendi iyi bir sistemle aylık 300dolar kazanan sistemler var. Verdiğin para sadece bilgisayar sistemi toplama, donanım parası. Ekran kartı, anakart vs alarak bilgisayarı açık bırakıyorsun kendi kendine çalışıyor sistem. Giriş parası vs. yok
Konu hakkında bilgim bu kadar nedir ne değildir bilmiyorum
Netbook veriyorlar 300-500 tl lik mining ile alakası yok olayın
şu şişkoya para kaptıranın aklından şüphe ederim
Ben eski girdiğimden karda kapattım
4800 tl kardan zarar yazdım olsun önemli değilde
620.000 tl yatıran dayı hastanelik olmuş
Ne hikayeler var
Ben miningden geleni attım 1 aylık parasını yani riske atılabilir dedim
600 tl lik şarküteri ürünü almışım yatırdığım harici 3000 tl kazanmışım
Riskliydi ucuz karlı yırttım
Diğer ponzilerime devam ediyore
Konu kilitlenebilir amacına ulaştı :)
ghibli06
12-03-2018, 21:16
Ne hikayeler var
başkaları kerizlendiği için hala artıdayım diyorsun ya, bence seni bu tarz konulara yazmaktan kilitlemeleri lazım...
Ne hikayeler var
Birisi de tam 3600 tl kaybetmiş. İbanını yollasın mı ?
Mehmet Aydın ceo derdi olan o na gitsin diyeceğim de
Adam gitti
Ben demiştim önceki mesajlarımı check edebilirseniz
Çöpe atacak parayla girilecek işti
Kendi düşen ağlamaz
Her koyun kendi bacağından asılır
Düşeninde dostu olmaz
Yönetim zaten bu tarz konuları yasakladı gibili bey
Bunu niye kaldırmadılar onu çözemedim
Neyse gerekte kalmadı zaten
Ata binen üsküdarı geçti
Neyse bari tanıdık birine gitsin.
ghibli06
12-03-2018, 21:40
Doğru söylüyorsun.
alayınız salakmıymış şimdi?
alayınız salakmıymış şimdi?
Saçma salak parayla girenler varsa aramızda SALAK mış
O konuda hem fikirdim ezelden beri
Bana girmediği için çok şükür ben katagori dışında kalıyorum
Ben yeni sektör buldum şimdi Kına işine giriyoruz.
Lazım olan pm atsın kına için ;)
KemalHDH
12-03-2018, 23:20
Alacaklılar tesisleri basmışlar.
Son dakika: Ciftlik Bank'ta kritik gelişme! Alacaklılar kamyonlarla bastı! - Haberler (http://www.haberturk.com/son-dakika-ciftlik-bank-ta-kritik-gelisme-alacaklilar-kamyonlarla-basti-1873500-ekonomi)
KemalHDH
12-03-2018, 23:30
500 MİLYONDAN FAZLA TOPLADILAR
SPK'nın hazırladığı rapora göre Çiftlik Bank, 2016-2017 arasında 77.843 kişiden toplam 511.7 milyon TL topladı. 62 bin 877 kişiye 398.3 milyon TL ödeme yaptı. Kalan 113.4 milyon TL Kuzey Kıbrıs'a aktarıldı. Papara dışında G-pay ve Epin gibi ödeme sistemlerinden de Kıbrıs'a yaklaşık 120 milyon TL gönderildiği tespit edilmişti.
ghibli06
13-03-2018, 00:01
Saçma salak parayla girenler varsa aramızda SALAK mış
O konuda hem fikirdim ezelden beri
Bana girmediği için çok şükür ben katagori dışında kalıyorum
Ben yeni sektör buldum şimdi Kına işine giriyoruz.
Lazım olan pm atsın kına için ;)
ben demiştim de girmeyin diye de tam olsun, kına işinde para yok ama kösele işine girebilirsin, iyi becerirsin orda...
rain man
13-03-2018, 00:20
ciftlik bank - #74976253 - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/entry/74976253)
Ne derece doğru bilmiyorum ama olasılık dahilinde bu ülkede her şey.
aybarsdnr
13-03-2018, 00:24
Yigit-Y ile ne tanıştım ne de yolda görsem tanırım. Adama neden sürekli yükleniyorsunuz gerçekten anlamıyorum.
Riske edeceğim miktarla girdim, kazancımı aldım çıktım demiş. Bunun neresi salaklık? Zaten sistemin bir süre sonunda patlayacağı başından belliydi. Riskli bir yatırım olduğunun ve sistemin ne olduğunun farkında. Sanki yigit paraları cebe atıp kaçmış gibi tavır almışsınız.
Mal gibi evini barkını satıp kısa yoldan emeksiz para kazanırım derdinde olanlara laf söylenmeli. Evet ortada bir dolandırma var. Aklı olup denemek isteyen kendine göre unutacağı miktarla riske giriyor sonra kafasındaki limite gelince çıkıp gidiyor. Bunu gören bizim uyanık Türk insanımız da evini barkını satıp "ondan" daha çok kazanıcam derdiyle çarpılıyor.
Bana göre borsadan farkı yok bu işlerin. Riskli kağıda girersin, kafandaki limite gelince çıkarsın. Çıkmayıp daha çok dersen bir gün o kağıt manipüle olduğunda kimin kapısına dayanacaksın?? Merak eden varsa yakın zamandaki aselsan, faruk süren ve acun ılıcalının transtürk üzerinden yaptığı kurgu vs. incelesin.
ben demiştim de girmeyin diye de tam olsun, kına işinde para yok ama kösele işine girebilirsin, iyi becerirsin orda...
Ben özel mesajlara cevap vermiyorum
Yine yazıyorum
Forumdan kimse çiftlikbank detay maxi miş bitcoinmiş
GİRMESİN
Bunlar kumar diyorum
Ama kime diyorum işte
Kimse bizi dinlemiyor
Alıntı alarak da cevap versem bir yere varamayacağız
Tekrar yazayim
Bunlar titannnn bunlar piramitttt bunlar paranızı kopartan sistemler
Özellikle Mining İşine sakın sakın girmeyin
Yarın patlar bu işler
Hadi herkese kolay gele
Artık üst profile terfi ediyorum
Son kez SAKIN yatırım yapmayın beyler
Özellikle mining
Benim yazdıklarım belli de neyse
600k filan kaybedenler nasıl bir malmış ben onları dinliyorum gruplarda
Komedi filmi gibi
Sadık Özyer
13-03-2018, 01:42
Benim yazdıklarım belli de neyse
600k filan kaybedenler nasıl bir malmış ben onları dinliyorum gruplarda
Komedi filmi gibi
benide alsana o gruba. 05076974834
ghibli06
13-03-2018, 07:15
Yigit-Y ile ne tanıştım ne de yolda görsem tanırım. Adama neden sürekli yükleniyorsunuz gerçekten anlamıyorum.
Riske edeceğim miktarla girdim, kazancımı aldım çıktım demiş. Bunun neresi salaklık? Zaten sistemin bir süre sonunda patlayacağı başından belliydi. Riskli bir yatırım olduğunun ve sistemin ne olduğunun farkında. Sanki yigit paraları cebe atıp kaçmış gibi tavır almışsınız.
Mal gibi evini barkını satıp kısa yoldan emeksiz para kazanırım derdinde olanlara laf söylenmeli. Evet ortada bir dolandırma var. Aklı olup denemek isteyen kendine göre unutacağı miktarla riske giriyor sonra kafasındaki limite gelince çıkıp gidiyor. Bunu gören bizim uyanık Türk insanımız da evini barkını satıp "ondan" daha çok kazanıcam derdiyle çarpılıyor.
Bana göre borsadan farkı yok bu işlerin. Riskli kağıda girersin, kafandaki limite gelince çıkarsın. Çıkmayıp daha çok dersen bir gün o kağıt manipüle olduğunda kimin kapısına dayanacaksın?? Merak eden varsa yakın zamandaki aselsan, faruk süren ve acun ılıcalının transtürk üzerinden yaptığı kurgu vs. incelesin.
bu sistemin dolandırıcılık olduğunu söylediğimizde, bizim zihniyetimizle aklı oranında dalga geçen, insanların para kazanmasını engellemeye çalıştığımızı söyleyen, bu gibi 'YATIRIM!!??!!' yapanlara yol gösterdiğini söyleyen birini takdir etmeliydik haklısın... şimdi de çıkmış ironi ve aklınca bizimle taştaş geçtiği 'girmeyin kardeşim bitcoine çiftlik vs para yatırmayın!' dediği cümleleri 'ahanda bakın ben böyle demiştim!' diye ortaya koyuyor :) demiştim ya, şuraları okuyan dolandıranın da dolandırılanın da zihniyetini çok iyi anlayabilir...
Balon Patladı! Ciftlik Bank Ofisleri Boşaltıldı, CEO Mehmet Aydın'a Ulaşılamıyor: 'Başınızın Caresine Bakın' - onedio.com (https://onedio.com/haber/balon-patladi-ciftlik-bank-ofisleri-bosaltildi-ceo-mehmet-aydin-a-ulasilamiyor-basinizin-caresine-bakin-813196)
Abiler bu isin dolandirici oldugunu ve bir gun patliyacagini hepimiz biliyorduk. Ama cogumuz cesaret edemedik. Kolay kazanamiyoruz cunku. Kazandigimizida buraya yatirmak yemedi. İlk zamanlar gostermelik kar birakip sonlara dogru patlicagini hep tahmin ettik. Bu durumdan aramizda karli ayrilan arkadaslarimiz oldu. Valla tek kelime adamlara helal olsun. İyi zamanda girip iyi zamanda cikmislar. Yigiti tanimam etmem forumdan takip ederim hep. Adamda deli cesareti var ve genelde kazaniyor. Helal olsundan baska dicek bisi yok.
Mutlu Değerli
13-03-2018, 09:05
Bizim milletin kafası bazen hakkaten çalışmıyor.. Ulan bi işten herkes nasıl kazanabilir
Piramit sistemlerde ilk girenler kazanır. Ortalarda girenler sistemin ömrüne bağlı olarak zararsız ufak karla çıkabilir. Son zamanlarında girene de malesef bütün ihale kalır.
Devler bu kadar örnekleri varken hala nasıl izin veriyor bu tür oluşumlara inanılır gibi değil.
Mutlu Değerli
13-03-2018, 09:06
yok yazılım yaptık bilemem ne boş iş o da... girdim o videonun verdigi linke, bişeylere üye olman gerek, para yatır bilmem ne diyordu
Mutlu Değerli
13-03-2018, 09:13
iddiaya evini arabasını satıp basan adamların yaptıgı şey gibidir bu çiftlik bank olayı. Ha elinde 500 1000tl vardır, geri dönüşü olmazsa üzülmeyecegin bi rakamdır yatır katıl. Kazanırsan ne ala, kazanmama durumunun yüksek olmasına ragmen. Ama kazanmayıp kaybettin mi de bi de batarsa firma, hele hele evi arabayı basmışsan aglama be bi zahmet.
Ulan altımdaki söz er'ler bile 10.000tl bastım diyor bana para gitti şimdi ses kayıtlarıyla övünüyor, toplaşacaz alacagız bu parayı diyor. Dedim o iş yaş.
Öncedende yazdım bu at eşek inek işlerine ben normal askerdeykende yapanlar vardı, adam 30.000tl kaybetti eşi boşandı, adamın hatta silahına el koydular intihar etmesin diye. Bizim millet para için kendine vurduracak yakında, aç dötü yüklü miktar para var deseler domalır bi sürü insan
individual
13-03-2018, 09:21
kısa yoldan köşeyi dönme planları olduğu sürece bu olaylar çok yaşanır.
dediğim gibi sorun aslında sen uyarını yapıyorsun abi yapma etme diyorsun ama adam sana inanmıyor.
sanki onun kötüğününü düşüyorsun o para kazanmasın istiyorsun sanıyor.
Dolap beygiri filminden bir kesit :)
https://youtu.be/73ElhT35uLw?t=1h26m42s
individual
13-03-2018, 09:22
YouTube (https://youtu.be/73ElhT35uLw?t=1h26m42s)
Lik'de film fulmuş saniyesini ekledim :)
bu sayfada tam olarak bu yapıldı
2-3 ay önce "çok para kazanacayük" diyip ellerini ovuşturanlar dün çiftlikleri basmış..
Dty maksi içinde müritleri fena videolar upload etmiş. Kıskananlar çatlasın, kedi ciğer mundar dermiş vs gibi çeşitli argümanlarla çekilmiş sürüyle video var.
Adam sistemini anlatırken bildiğin paint üzerinden video hazırlamış ve bununla insanları kandırabiliyor.
Bu ülke Titan, Jet Fadıl, Kairos ve şimdide Çiftlik bank gördü okudu ama ertesi gün unuttu malesef.
Arkadaşlar hiç kendinizi kandırmayın, kimseyi aldatmayın! insanların kısa yoldan zengin olma hayalini kullanarak dolandırıcılık yapıyorlar.
SekoLive
13-03-2018, 09:40
bu sisteme arkadaşım girmişti,
umarım çiftlik bank bir otobüs, binmesini bilmeli. son durağa gelmeden, inmesini bilmeli sözümü dinlemiştir.
telefonuna ulaşamıyorum.
wallaha ben bu kadar enayi varken neden ben bunları dolandıracak kadar kurnaz, vicdansız, gözükara değilim diye düşünmeye başladım
keriz o kadar çok ki paralarını yerken hiç vicdan azabı çekmemek lazım aslında
sonuçta kafalarına silah dayamıyorlar gasp etmiyorlar
ortada rıza var
Ponzi şeması, adını Charles Ponzi ‘ den almıştır. Kısacası bu tekniği 1910 yılında uygulayan ilk kişinin isminden gelmektedir. Aslında türklere Ponzi ‘nin ne olduğunu anlatmak çok zor değildir. Türkiye’de yıllar önce bir TİTAN saadet zinciri kurulmuştu. Ve devlet tarafından el konulup kapatılmıştı. Neydi bu adamların gelir modeli ? Sisteme 10bin euro civarından bir para veriyorsunuz ve sonra her ay size 3000-5000 euro gibi bir para ödeniyordu. yatırdığınız paraya faiz veriyorlardı yani.
Ancak bu faiz herhangi bir yerden gelmiyordu. para işletilmiyordu. Para borsada veya forexte işletilmiyordu. Sistemdeki insanların aylık aldığı faizler, sisteme yeni katılan insanların ödedikleri giriş parasından gelmekteydi. Yani bir gün sisteme yeni üye girişi duraksadığı zaman sistem çökecek. Ve olan son giren kişilere olacak Ki bu sistemlerde hep en büyük kaymağı ilk girenler yemektedirler. Para bir şekilde işletilse bu tamamen yasal olacak. Çünkü bir değer artışından ötürü bir geliriniz olmuş oluyor.
Yani siz paranızı altına bastığınızda 2 ay sonra sattığınızda 100TL kazandığınızda, devlet baba size kızmaz. Çünkü o 100TL nin nerden geldiği bellidir. “Değer Artışından ötürü Kazanç” olarak nitelendirilir. Şahıslar için 20.000TL’den aşağı olursa eğer herhangi bir vergiye tabii değildir. Ancak daha üst rakamlara ulaştığınızda devlet %20 stopaj kesmektedir. Yine de yasaldır sonuçta. Ancak Ponzi yöntemi uygulandığında gelen gelir, herhangi bir değer artışı değil, başkasının parasını alıp haberi olmadan bir başkalarına pay edilmiş olur. Ve bu da tamamen yasa dışıdır.
M_PROJECT
13-03-2018, 09:52
Ponzi şeması, adını Charles Ponzi ‘ den almıştır. Kısacası bu tekniği 1910 yılında uygulayan ilk kişinin isminden gelmektedir. Aslında türklere Ponzi ‘nin ne olduğunu anlatmak çok zor değildir. Türkiye’de yıllar önce bir TİTAN saadet zinciri kurulmuştu. Ve devlet tarafından el konulup kapatılmıştı. Neydi bu adamların gelir modeli ? Sisteme 10bin euro civarından bir para veriyorsunuz ve sonra her ay size 3000-5000 euro gibi bir para ödeniyordu. yatırdığınız paraya faiz veriyorlardı yani.
Ancak bu faiz herhangi bir yerden gelmiyordu. para işletilmiyordu. Para borsada veya forexte işletilmiyordu. Sistemdeki insanların aylık aldığı faizler, sisteme yeni katılan insanların ödedikleri giriş parasından gelmekteydi. Yani bir gün sisteme yeni üye girişi duraksadığı zaman sistem çökecek. Ve olan son giren kişilere olacak �� Ki bu sistemlerde hep en büyük kaymağı ilk girenler yemektedirler. Para bir şekilde işletilse bu tamamen yasal olacak. Çünkü bir değer artışından ötürü bir geliriniz olmuş oluyor.
Yani siz paranızı altına bastığınızda 2 ay sonra sattığınızda 100TL kazandığınızda, devlet baba size kızmaz. Çünkü o 100TL nin nerden geldiği bellidir. “Değer Artışından ötürü Kazanç” olarak nitelendirilir. Şahıslar için 20.000TL’den aşağı olursa eğer herhangi bir vergiye tabii değildir. Ancak daha üst rakamlara ulaştığınızda devlet %20 stopaj kesmektedir. Yine de yasaldır sonuçta. Ancak Ponzi yöntemi uygulandığında gelen gelir, herhangi bir değer artışı değil, başkasının parasını alıp haberi olmadan bir başkalarına pay edilmiş olur. Ve bu da tamamen yasa dışıdır.
en aciklayici videolardan biri
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=97P8xyZj2io)
https://www.youtube.com/watch?v=97P8xyZj2io
individual
13-03-2018, 10:01
Ciftlik Bank Uyelerinin İsyan Etmesi (Evini Tırını Satanlar) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/370622/ciftlik-bank-uyelerinin-isyan-etmesi-evini-tirini-satanlar)
Sizce Kyani zayıflama urunu satımı altında saddet zincirimi
individual
13-03-2018, 10:12
Evet.
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=sphOTjosPWk)
aynı bokun lacivertiler mertcan bulasma
Ürünün tipi değişiyor ama sistem hep aynı. Birisi inek, tavuk, yumurta veriyor diğeri laptop veriyor tıkla diyor. Bunlar zayıfla diyor
Herkes bokun içine birbirini çekerek bokta boğulmamaya çalışıyor
yok benim işim olmaz
ben emekci adamım kendi paramı bana yetecek sekılde anlımın teri ile kazanıyorum Allahıma sukur
bu ıse bulasıp sımdı plazalar ferrarı lere bınen kısıler tanıyorum da
sonu ne olacak merak edıyorum :)
Shadow_Dancer
13-03-2018, 10:49
“Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.”
Mustafa Kemal Atatürk
bu işler nitelikli dolandırıcılık suçuna girmiyomu?
her aklına esen ya birşeyler sattırıyo ya inek aldırıyo.
Kimsede demiyomu bu nedir ya bi dur diyelim diye.
coolvtec
13-03-2018, 10:51
Amator Bir Rapci Olarak Ciftlik Bank Mehmet Aydın (CEO İcerir) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/363375/amator-bir-rapci-olarak-ciftlik-bank-mehmet-aydin-ceo-icerir)
:D
bu çocuu da piyon olarak kullanmışlar muhtemelen. aralarında en temiz yüzlüsü buydu herhal :D
yok benim işim olmaz
ben emekci adamım kendi paramı bana yetecek sekılde anlımın teri ile kazanıyorum Allahıma sukur
bu ıse bulasıp sımdı plazalar ferrarı lere bınen kısıler tanıyorum da
sonu ne olacak merak edıyorum :)
O şekilde bir PR olayın ana teması.. Bağ hele sende bin.. Sonra gelip ona biniyorlar..
Ciftlik Bank Uyelerinin İsyan Etmesi (Evini Tırını Satanlar) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/370622/ciftlik-bank-uyelerinin-isyan-etmesi-evini-tirini-satanlar)
Hahayt çoluk çocuğuyla açlıktan geberseler merhamet edeni sxsinler..
barakuda26
13-03-2018, 11:43
Buranın sürekliliğine inanıp yatırım yapmak ayrı bi olay ona hiç değinmiyorum. Asıl konu bence sürekli inceleme başlatıp daha sonrasında şirketle ilgili aksi yorum yapmayan devletin ilgili kuruluşlarıdır. Bunu gören insanlarda yatırıma devam edip yeni üye olanlar oldu. Kendi halkını böyle şeylere inanacak konuma düşürenlere selam olsun.
Eskişehirdeki Çiftlik Bank Şarküteri kapalıydı. Az önce yanından geçtim az bi ürün vardı her şeyi bırakmışlar. Raflar güzeldi atacaklarsa onları istiyim bari :D
Kazan doğurunca alınıyorda kazan ölünce neden herkes kazan kaldırıyor?
böyle olacağı belliydi açık net giren herkes de bilerek girdi. En başında ayıksaydım bende girerdim ama ben durumdan haberdar olduğumda artık geçti patlayacak diye girmedim.
Kazananlara afiyet, kaybedenlere geçmiş olsun.
Yazi benim degildir sadece alinti yapiyorum. Okuyun lutfen facebookda bir yorum gordum paylasmak istedim:
"Ben çiftlik bank yatırımcısıyım... Bu çocuk elinden geldiğince mücadele verdi,,, fakat onu bu duruma zorladılar... Şener şen in namuslu diye bir filmi var...o filmi izleyenler ne demek istediğimi anlar... Bakanlık olaya müdahale edene kadar herşey iyiydi... Yalan gazete haberleri ile mücadele etti, büyük çiftlik sahipleri olan para babaları ile mücadele etti,Sisi Seyhan Soylu denen insan evladı ile mücadele etti... Çiftlik Bank hakkında çıkan yalan haberler, Garanti bankası yada başka bir kuruluş için yapılmış olsaydı bu kadar dayanamazdı, batardı... Bakanlık istese bu işi usulünce kimse zarar görmeden yavaş yavaş sonlandırabilirdi...Ortada 1 milyonu geçkin kişiyi ilgilendiren bir rakam var...Bu göz ardı edilemez rakamı, aileleri, yaşanacak aile facialarını hiçe sayıp, bakanlık tarafından yapılan olumsuz açıklamalar neticesinde olaylar bu hale geldi...Onun haricinde halk, yalan haberlere karşı,medya ve para babalarına karşı, köşe yazarlarına karşı, Sisi ye karşı, yönetim ve Mehmet Aydın ve yatırımcılar hep şirketin arkasında durdu..destek oldu.... bakanlık ta vatandaşını desteklemeli idi... herkes parasını alıyordu...Ama Bakanlık yaşanacak aile facialarını umursamadan olayları bu hâle getirdi....Çok yuva yıkılacak, bakanlık vatandaşın mağdur olmaması için soruşturma başlattığı anda, herşey birden tepetaklak oldu,onun öncesine kadar herşey yolunda gidiyordu, Avrupa nın ve Türkiye'nin en büyük besi çiftliğinin temellerini atacakları anda, para baronları,hep bir elden saldırıya geçti, işin içine bakanlığın olumsuz açıklamaları gelince, mağdur sayısı üç katına çıktı..."
deveye diken, tatlı su kurnazı geçinen cahillere de ziken yaranır hahahahahahh :D :D :D helal olsun tosbahaya :)
mechanic
13-03-2018, 13:34
ulkede yasanan bu ve bunun gibi akil ile bagdastirilamayacak trajikomik vakalar o kadar cok ki, Kemal Sunal yasasaydi issiz kalirdi, bunlardan daha iyi mizahi kim nasil yapsin? cem yilmaz bile gosteri yapmiyo ne anlatsin ki adam...
Yazi benim degildir sadece alinti yapiyorum. Okuyun lutfen facebookda bir yorum gordum paylasmak istedim:
"Ben çiftlik bank yatırımcısıyım... Bu çocuk elinden geldiğince mücadele verdi,,, fakat onu bu duruma zorladılar... Şener şen in namuslu diye bir filmi var...o filmi izleyenler ne demek istediğimi anlar... Bakanlık olaya müdahale edene kadar herşey iyiydi... Yalan gazete haberleri ile mücadele etti, büyük çiftlik sahipleri olan para babaları ile mücadele etti,Sisi Seyhan Soylu denen insan evladı ile mücadele etti... Çiftlik Bank hakkında çıkan yalan haberler, Garanti bankası yada başka bir kuruluş için yapılmış olsaydı bu kadar dayanamazdı, batardı... Bakanlık istese bu işi usulünce kimse zarar görmeden yavaş yavaş sonlandırabilirdi...Ortada 1 milyonu geçkin kişiyi ilgilendiren bir rakam var...Bu göz ardı edilemez rakamı, aileleri, yaşanacak aile facialarını hiçe sayıp, bakanlık tarafından yapılan olumsuz açıklamalar neticesinde olaylar bu hale geldi...Onun haricinde halk, yalan haberlere karşı,medya ve para babalarına karşı, köşe yazarlarına karşı, Sisi ye karşı, yönetim ve Mehmet Aydın ve yatırımcılar hep şirketin arkasında durdu..destek oldu.... bakanlık ta vatandaşını desteklemeli idi... herkes parasını alıyordu...Ama Bakanlık yaşanacak aile facialarını umursamadan olayları bu hâle getirdi....Çok yuva yıkılacak, bakanlık vatandaşın mağdur olmaması için soruşturma başlattığı anda, herşey birden tepetaklak oldu,onun öncesine kadar herşey yolunda gidiyordu, Avrupa nın ve Türkiye'nin en büyük besi çiftliğinin temellerini atacakları anda, para baronları,hep bir elden saldırıya geçti, işin içine bakanlığın olumsuz açıklamaları gelince, mağdur sayısı üç katına çıktı..."
Yediler dağ gibi çocuğu vah vah :)
İnanmayın böyle şeylere güzel kardeşim. Farklı algılar yaratıp kapatma çabaları bunlar. O çocuk şuan elinden geldiğince hangi ada ülkesine parayı gömsem hangi tropikal kokteyli söylesem diye düşünüyordur
rain man
13-03-2018, 13:55
Bu yazılan cahilce şeylere inanan herkes kandırılmaya razı olmuştur, müstehaktır gözümde. Hiç de üzülmem umursamam da. Neredeyse bıraksaydılar da rahat rahat soysaydı demişler.
Ülkedeki bir çok tepki resmen postanın az geldiğini gösteriyor. Hakkını veremiyorlar böylelerinin demek ki.
Grimlord
13-03-2018, 14:04
Şişko paraları muhtemelen Hawaii'de yiyodur :D
https://www.youtube.com/watch?v=JBtrbKXf6Bs
bedava peynir fare kapanında =(( kaybedenlere geçmiş olsun. şaşırtmadı
M_PROJECT
13-03-2018, 14:35
bedava peynir fare kapanında =(( kaybedenlere geçmiş olsun. şaşırtmadı
ne diyosun lan degisik ? ne yazdigin bile belli degil , kask fotosu koy sen
individual
13-03-2018, 15:11
https://img.tamindir.com/resize/850x478/2018/03/426141/ciftlik-bank-batti.jpg
eyy gidi jet fadıl senin bir asaletin vardı şu topiğe bak :D
Ciftlikbank’ın kurucusu Mehmet Aydın Uruguay’da mı? - Son Dakika Haberleri (https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ciftlikbankin-kurucusu-mehmet-aydin-uruguayda-mi-2284311/)
Ciftlik Bank dolandırıcılarının arasında unlu bir isim… Mehmet Cevik - Son Magazin Haberleri (https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/ciftlik-bank-dolandiricilarinin-arasinda-unlu-bir-isim-mehmet-cevik/)
Bu yazılan cahilce şeylere inanan herkes kandırılmaya razı olmuştur, müstehaktır gözümde. Hiç de üzülmem umursamam da. Neredeyse bıraksaydılar da rahat rahat soysaydı demişler.
Ülkedeki bir çok tepki resmen postanın az geldiğini gösteriyor. Hakkını veremiyorlar böylelerinin demek ki.
Bende bu cahil yorumunu size gostermek istedim. Bu tarz dusunen insanlarda var ne yazikki
free-hifi
13-03-2018, 16:07
Ciftlik Bank dolandırıcılarının arasında unlu bir isim… Mehmet Cevik - Son Magazin Haberleri (https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/ciftlik-bank-dolandiricilarinin-arasinda-unlu-bir-isim-mehmet-cevik/)
dirilemedi sanırım
Bende bu cahil yorumunu size gostermek istedim. Bu tarz dusunen insanlarda var ne yazikki
Neresi cahil yazılan yorumun , merak ettim ?
Emek sarf etmeden sadece VAAD ile zengin olmaya çalışan sayısız enayinin haline mi üzülelim?
Kimisi yazmış varımı yoğumu bastım şimdi napicam?
E amk para verip faizini alırken iyiydi de kazık size girince mi acıtmaya başladı?
5 yaşında yiğenimi oturtup desem ki senin olmayan bir inekle oynayacaksın ama sadece monitörde uygun mudur?
Hasiktir lan oradan der ..
Bizim memleket harbiden saf salak cenneti , bundan faydalanan adama da suçlama değil madalya vermek lazım
Yani ben daha 20 yaşında elim doğru düzgün para tutmamışken bile kolay kazandığım/sahip olduğum her şeye şüpheyle bakıyorum, bu kadar insan o kazanmış bende kazanayım diye bu saçmalığa para bağlamış sonra da (beklenen son), batmış. Böyle kazanılmaz bi *bnelik vardır derken de taşlıyordunuz, şimdi de taşlıyorsunuz.
kunteper
13-03-2018, 16:37
iste bunlar hep faizin haram, kar payinin caiz olmasindan kaynakli...
Çiflikbank'ta para kaybeden arkadaşlar iletişime geçsin ana paralarını faiziyle geri veriyoruz.. Bunun için vereceğimiz banka numarasına 250TL yatırmanız yeterli gelecektir.. 1 Nisan 2018 tarihine kadar bu işlemin yapılması gereklidir..
Bizde atalım oltamızı bakarsın nasipleniriz..
Adama diyorum ki gitti sizin paralar.. Sanane diyor.. Hem salak hem parası var..
individual
13-03-2018, 16:59
Suan devlet suclaniyor.Devlet bitirdi bizi.Ciftlikbank degil baska bir banka olsa oda dayanamazdi bu algi operasyonuna diyorlar.
Adamlar banka diyor banka diyor ya :)
Devlet dede suc birak kardesim banane banami sordun para yatirirken dese dolandirilsalar devlet baba bize bakmigi olur.
Bağdat caddesindeki gurmeye noldu? Sağlam mı hala
Sadık Özyer
13-03-2018, 17:25
https://seyler.eksisozluk.com/ciftlik-bankin-arka-planinda-donenlere-dair-okurken-aklinizi-kaciracak-bir-yazi?utm_source=t.co&utm_medium=post&utm_term=post
Okuyun
Neresi cahil yazılan yorumun , merak ettim ?
Emek sarf etmeden sadece VAAD ile zengin olmaya çalışan sayısız enayinin haline mi üzülelim?
Kimisi yazmış varımı yoğumu bastım şimdi napicam?
E amk para verip faizini alırken iyiydi de kazık size girince mi acıtmaya başladı?
5 yaşında yiğenimi oturtup desem ki senin olmayan bir inekle oynayacaksın ama sadece monitörde uygun mudur?
Hasiktir lan oradan der ..
Bizim memleket harbiden saf salak cenneti , bundan faydalanan adama da suçlama değil madalya vermek lazım
Benim "cahil yorumu" diye kastettigim yorum "alıntı" yaptığım yorum rain man in yorumu desteklemek icin yazdım. Yanlis anladin galiba
Şunlara para kaptırana kadar gider sülün Osmandan Galata köprüsünü 6 taksitle alırım. En azından giren kazık aklıma geldikçe altında 2 bira alır içerim.
Tombik vizyonlu bebesin sen inşallah Gürcistan'da yakalanmazsın
Mutlu Değerli
13-03-2018, 19:18
https://www.youtube.com/watch?v=KFPXfuZ2DkI
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=KFPXfuZ2DkI)
:D
Mutlu Değerli
13-03-2018, 19:22
dolandırıcı olabilirlermi
ilk mesajı editleyesim geldi :D
Mutlu Değerli
13-03-2018, 19:29
https://www.youtube.com/watch?v=VK6KQVYR_1w
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=VK6KQVYR_1w)
bu memleketin en büyük zaafı din. Biri çıkar dinle alakadar bi kelime kurarsa tamam o adam güvenilir olur bizim milletimize göre.
Mutlu Değerli
13-03-2018, 19:31
https://www.youtube.com/watch?v=nUv2AQYjnEE
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=nUv2AQYjnEE)
şu videoda da tavugu tanıtıyolar, tavuk güney amerika kökenli. Bir araştırıyorum ki uruguay'da çok sayıda var. Eleman nereye kaçtı ? :) :) :)
halkı inek gibi sağdılar etini sütünü yumurtasını aldılar. :( kemikleri kaldı
GokhanRS
13-03-2018, 20:20
İpimle kuşağım, Uruguaya gider benim uçağım :)
Gidiyoruz yine... Kiminin hoşuna kiminin zoruna...
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/29133657_610898142576160_3865383500566206555_n.jpg ?oh=66134702cebdf80377cf9773f3ecf3d8&oe=5B43FA3F
SULTANOGLU
13-03-2018, 21:46
Sisko derki "bir kafam var davul gibi, sagiyorum milleti inek gibi..." evinde odasini duvarinda bu yaziyormus.