Orijinalini görmek için tıklayınız : Xbox hakkında
Boost Up
07-11-2017, 10:32
Merhabalar, bir sorum olcaktı. Xbox alıcam ama hangisini almam gerektiğini anlamadım:) hepsinin adı birbirine benziyo karıştırdım:) Forza oynamak için istiyorum. 0 alcağımı sanmıyorum, yol yordam göstericek birisi var mıdır? teşekkür ederim şimdiden.
SULTANOGLU
07-11-2017, 10:35
Xbox 360 alma (milattan önce)
xbox one alma ( iş görür ama gerek yok)
Xbox one S alabilirsin (Daha ufak kasa one dan bir iki şeyi daha iyiydi sanırım uunttum)
Xbox one X yeni çıktı. alınabilir seni yıllar boyu götürür. 4K televizyonun varsa muhteşem olur.
Ben hala Xbox one kullanıyorum hiç şikayetçi değilim.
SULTANOGLU
07-11-2017, 10:39
Xbox 360 alma (milattan önce)
xbox one alma ( iş görür ama gerek yok)
Xbox one S alabilirsin (Daha ufak kasa one dan bir iki şeyi daha iyiydi sanırım uunttum)
Xbox one X yeni çıktı. alınabilir seni yıllar boyu götürür. 4K televizyonun varsa muhteşem olur.
Ben hala Xbox one kullanıyorum hiç şikayetçi değilim.
Çok özür dilerim ben sıfır alınacak sandım.
onursumer
07-11-2017, 10:42
ayırdığın bütçe ne duruma gore one veya one s alırsın
sadece forza oynarım dersen 500gb iş yapar fakat başka oyunlar oynarımda diyorsan bence kesinlikle 1tb bak almışken
altugkocer
07-11-2017, 10:52
Ben de alacağım sanırım. 11 Kasım'ı bekliyorum. Uygun fiyatlı bulabilirsem n11 den almayı düşünüyorum. Xbox one s 1tb düşünüyorum ben.
Boost Up
07-11-2017, 10:52
Çok özür dilerim ben sıfır alınacak sandım.
abi duruma göre 0 da alabilirim ama fiyatlarını falan bilmiyorum bide dediğim gibi isimleri çok karışık:D ps ne güzel 1-2-3-4 diye gidiyo:D 4k televizyon var, o kadar iyiyse one s de alabilirim.
ayırdığın bütçe ne duruma gore one veya one s alırsın
sadece forza oynarım dersen 500gb iş yapar fakat başka oyunlar oynarımda diyorsan bence kesinlikle 1tb bak almışken
abi bütçe yok, one s in fiyatlarına bakıcam şimdi:) forza ve gta dan başka bişey oynar mıyım bilmiyorum ama:D
onursumer
07-11-2017, 10:55
Boost Up
geçen hafta sıfır one s 500gb + forza horizon 3 paketi 1099tl idi media markt'da
ikinci elde çok fazla aksesuarlı oyunlu denk gelmedikçe mantıklı fiyata bulması zor oluyor
Boost Up
07-11-2017, 11:15
hala var mı acaba? onursumer
hala var mı acaba? onursumer
dün web den alımlarda 2-3 tane kalmıştı.
Boost Up
07-11-2017, 11:39
konuyla alakasız, sizin aracın plakası 06 mcn 21 değil mi? MaCuN21
konuyla alakasız, sizin aracın plakası 06 mcn 21 değil mi? MaCuN21
Eski aracımın ki öyleydi. Şuan sonu 52
Boost Up
07-11-2017, 11:41
Can, şimdi hatırladım kim olduğunu:) Sende beni tanıyosun, Mito vardı bendede:) Geçen bi tane MX-5 i rahatsız etmiştim Kısıklı tünellerinde o yüzden sordum:D MaCuN21
Can, şimdi hatırladım kim olduğunu:) Sende beni tanıyosun, Mito vardı bendede:) Geçen bi tane MX-5 i rahatsız etmiştim Kısıklı tünellerinde o yüzden sordum:D MaCuN21
Iyi de bundan bize ne arda ? :D :hehe:
Satilik xbox one iletisim p.m :hehe:
Boost Up
07-11-2017, 12:05
hahahha one *oktan diyolar abi:D Mr.K
evde zaman geçirmeye alıcam ya, bide bazen görüyorum online giriyosunuz hepiniz:))
herkeste playseat var mı yoksa kolla mı oynuyosunuz:D
Iyi de bundan bize ne arda ? :D :hehe:
Satilik xbox one iletisim p.m :hehe:
Özele geçtik zaten :D tanıdıktan alıcakmış arkadaşım tezgahı başka yere açar mısın!!??!?!?!?!?!
Şaka bir yana uygun olsun forza oynayım dersen one hala iş görüyor.
One s inde kampanyadaki fiyatı çok mantıklıydı bulursan onu alabilirsin 1100 liraydı.
Ama uzun süre kullanıyım kafam rahat olsun dersen one x geliyor. Biraz tuzlu ama bugün alıcak olsam onu alırdım.
Boost Up
07-11-2017, 12:08
ya böyle bişeyi 1 kere alıcam, güzel tv de var. hiç etmiyim diyorum:D
olivera7
07-11-2017, 12:29
Bende de one s varda arkadasima sattim one x alicam diye 4k tv de var yabanci yorumlari okuyorum one s upscale ederken one x native 4k oyun oynatio diolar ama fiyat yuksek fln diolar satmasamiydim dedim bugun cikti sanirim one x deger mi almaya ?
Arda cepten ulas paketliip yollim konsolu :hehe:
onursumer
07-11-2017, 13:23
ya böyle bişeyi 1 kere alıcam, güzel tv de var. hiç etmiyim diyorum:D
one x bugun satışa çıktı taze :D
Boost Up
07-11-2017, 14:35
saçma sapan para istemezlerse alabilirim:D
Xbox one s var bende. tavsiye ederim.
Arayıp sorsaydın ya niye konu açmakla uğraştın? :)
360 + One kullandım sattım. Şu anda da One S 2TB var çok memnunum.
One S alabilirsin, hatta kampanya vardı One S 500GB 1099 TL Forza Horizon 3 hediyeli 2 gün önce. Bulabilirsen onu al, 2.el almaktan daha mantıklı, sıfır garantili cihaz :)
One X yeni çıktı, iyi para ama :)
altugkocer
07-11-2017, 17:27
Ben de kıyıdan köşeden salça olayım konuya :D cihazı 500 gb alıp daha sonra ihtiyaç duyulursa harici hard disk alsak nasıl olur :)
One S saldıracaz o zaman Arda iyi oldu kanka konuyu açtığın :)
Tholl-ga
08-11-2017, 07:16
Ben de kıyıdan köşeden salça olayım konuya :D cihazı 500 gb alıp daha sonra ihtiyaç duyulursa harici hard disk alsak nasıl olur :)
gayet mantıklı olur
Konuya bende dahil olayım.
MICROSOFT XBOX ONE S 500 GB + FORZA HORIZON 3+ DLC+STEREO KULAKLIK + 2. KUMANDA - Vatan Bilgisayar (http://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-one-s-500-gb-forza-horizon-3-dlc-stereo-kulaklik-2-kumanda.html)
Bu nasıldır alınır mı?
alper_pug
08-11-2017, 08:44
Geçen cuma , mediamarkt tan 1099 tl ye aldım one s 500gb + forza horizon 3 şeklinde Dragger sayesinde :D
altugkocer
08-11-2017, 08:48
11 Kasım'da kuponla bunu almayı düşünüyorum. 100 TL de kupondan inse 1075 TL civarına geliyor.
Xbox One S 500gb Konsol + Forza Horizon 3 Oyun - n11.com (https://urun.n11.com/microsoft-xbox-one/xbox-one-s-500gb-konsol-forza-horizon-3-oyun-P217359886)
Konuya bende dahil olayım.
MICROSOFT XBOX ONE S 500 GB + FORZA HORIZON 3+ DLC+STEREO KULAKLIK + 2. KUMANDA - Vatan Bilgisayar (http://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-one-s-500-gb-forza-horizon-3-dlc-stereo-kulaklik-2-kumanda.html)
Bu nasıldır alınır mı?
Sabah gördüğümde 1199 tl gördüm diye hatırlıyorum yanlış olmuş sanırım ya da arttırdılar fiyatı:soru:
olivera7
08-11-2017, 10:21
Bugun alicam kismetse xbox one x deneyimleri paylasirim :)
Xbox one s kovalıyorum konuyu aydınlatan herkese cok tskler
Forza horizon 3 düşünüyorum vaemi şimdiden denicek hahaha ona göre alalım
Boost Up
15-11-2017, 10:11
Sınavlardan dolayı giremedim foruma pek:) dün arkadaşımın xbox ını aldım (xbox one). İçinde forza 5 kalmış. Xbox one işimi görürse devam etmeyi düşünüyorum. Ne diyorsunuz?
onursumer
15-11-2017, 10:25
Sınavlardan dolayı giremedim foruma pek:) dün arkadaşımın xbox ını aldım (xbox one). İçinde forza 5 kalmışï¿½ï¿½. Xbox one işimi görürse devam etmeyi düşünüyorum. Ne diyorsunuz?
xbox one geçerliliğini kaybetmiş değil uygunsa vericeğin rakam forza 7 tek eksiğin :D
Boost Up
15-11-2017, 10:29
Vereceğim rakam uygun, arkadaştan ödünç aldım maymun iştahlılık mı yoksa cidden istiyo muyum diye:D geçerli diyosanız, bende sıkılmazsam alırım en kötü:D
Ardaaaa gazlicazzzzz miiiiii bak alıp evde yatırmayalım Typer makinasını hahahaha
Mutlu Değerli
15-11-2017, 23:12
Forza 3lü kampanya iyimiş, valla alamadım diye üzüldüm...
X Box One vardı 500e aldım, biraz oynadım 900e sattım. İkinci elide güçlü bu cihazların, anlam veremedim ilana koydugum gibi gitti. Forumdanda 22ay garantili One S satıyorlardı 900e. Onuda kaçırdıgıma üzüldüm :D
Neyse, ben büyük oynayıp One X alacağım. Önce bi evi dizeyim 4K TV'mi alayım dügünümü yapayım ilk iş PS4 Pro ve One X almak olacak
Boost Up
16-11-2017, 13:56
hem forza7 hem horizon 3 almam lazım değil mi?
İkisinin de tadı başka, pist istersen F7 açık dünya dersen H3. Bence de ikisini de al.
Boost Up
16-11-2017, 15:26
Tamamdır, 1 hafta içinde alırım herhalde:) ama direksiyonum yok:D Dragger B.Koçer
Hadi forza 3 cüleri görelim gazlıyz mu :D
alper_pug
21-11-2017, 14:26
Horizon 3 akşam online olurum maçtan sonra :D
Tholl-ga
21-11-2017, 15:37
FM7 alın .
Horizon 3 akşam online olurum maçtan sonra :D
Daha elıme ulasmadı gelınce ates edıcegım buradan kısmetse :D
FM7 alın .
Yeni kurban arıyorsunuz galıba tolga bey :D
Ultraleggera
21-11-2017, 17:36
Varsa bi gazlama işi ben girerim. :D
Boost Up
24-11-2017, 20:46
Blackfriday den xbox one s aldım, forza h 3 var içinde: napıyoruz:))
Boost Up
24-11-2017, 20:47
B.Koçer Dragger Tholl-ga Mr.K
dieselpower
24-11-2017, 20:56
forza 3 cüler burdaysa bende varım
Boost Up
24-11-2017, 21:19
Şuan yüklüyorum oyunu:)) dieselpower
dieselpower
24-11-2017, 21:27
Şuan yüklüyorum oyunu:)) dieselpower
güncellemeler biraz vakit alıyor bilgin olsun
Boost Up
24-11-2017, 21:28
0 dan yüklüyorum, gece oynarım anca heralde :D dieselpower id im ardakavala
Valla fh3 oynamioruz diye sildim ben konsoldan :hehe: :D
dieselpower
24-11-2017, 23:13
yüklendi mi sanmıyorum ama sorıyım dedim :) varsa yüklü olan yanlayalım biraz
Boost Up
24-11-2017, 23:17
dieselpower yok daha yüklenmedi ya:( Mr.K ilk biraz horizon oyniyim, 7 yi alıcam direk:))
Keşke ist.park olsa ya
Bende alayim diyorum çocuklara ama arada kaldim... Hicte anlamam suanki oyun konsollarından...
169 dolar 500th xbox s
260 dolar 1th xbox s...
Kullanacak çocuk 8 yaşında.... (ben 35+) :)
Ne dersiniz?
N
Boost Up
24-11-2017, 23:21
dieselpower %50 yi geçti oynamaya başlıyorum:)
dieselpower
24-11-2017, 23:24
Bende alayim diyorum çocuklara ama arada kaldim... Hicte anlamam suanki oyun konsollarından...
169 dolar 500th xbox s
260 dolar 1th xbox s...
Kullanacak çocuk 8 yaşında.... (ben 35+) :)
Ne dersiniz?
N
aldıgınıda keske 1th liyi alsaymısım dememek için 1thliği cocuklara sürekli oyun almak problem olursa onlarda bol bol demo indirir oynarlar :)
dieselpower
24-11-2017, 23:25
dieselpower %50 yi geçti oynamaya başlıyorum:)
oynamaya basladın eyallah aracın var mı :) acıyorum cihazı ekliyorum
Boost Up
24-11-2017, 23:28
Yok daha almadım, bi kaç bişey yaptırıyo oyun
dieselpower
24-11-2017, 23:41
Yaptirsin bende de saat guncellemesi cikti onu yukluyor suan
Boost Up
24-11-2017, 23:42
m4 aldım, ismi yazdım eklersin reis ardakavala
dieselpower
24-11-2017, 23:48
Istek yolladim oyunda gunceleniyor suan
Valla fh3 oynamioruz diye sildim ben konsoldan :hehe: :D
FM 7 pc edition varmış. Siz xbox'tan ben pc'den multi oynanabiliyor mu?
Boost Up
24-11-2017, 23:56
Zannedersem olmuyor
Caner B.
25-11-2017, 00:17
Oynaniyor.
O zaman bende pc için olanını alıyorum. En son Fm4'te kalmıştım
Oynaniyor.
Aynı sorunun farklisini soruyorum bende,ben pc den fh3 oynarken xbox dakilerle multi/online oynayabiliyormuyum ? Suanlik xboxlik butce yok pc sistemim elverisli pc dende oluyorsa direk aliyim
Aynı sorunun farklisini soruyorum bende,ben pc den fh3 oynarken xbox dakilerle multi/online oynayabiliyormuyum ? Suanlik xboxlik butce yok pc sistemim elverisli pc dende oluyorsa direk aliyim
Fm oluyorsa fh de oluyordur
Oluyo tabi kop gel (Y)
Kullanıcı ısmımı ogreneyım de benı de ekleyın
fm3 var sımdılık
lıve kurucam ama arabaları bıraz yuklemem lazım dırek roll e cıkabılıyormuyuz ?
kendı kullanıcı adımı nerden gorebılırım :D
m4 um var Boost Up belaaaa
Fm oluyorsa fh de oluyordur
O zaman danss
dieselpower
25-11-2017, 10:40
Kullanıcı ısmımı ogreneyım de benı de ekleyın
fm3 var sımdılık
lıve kurucam ama arabaları bıraz yuklemem lazım dırek roll e cıkabılıyormuyuz ?
kendı kullanıcı adımı nerden gorebılırım :D
m4 um var Boost Up belaaaa
Oyuna girdiginde welcome to ..... der yada xbox ikon dugmesine basili tut ark. Listesinden ardakavala yaz ekle
Boost Up
25-11-2017, 10:50
Dur daha bende dün akşam başladım :D yükleriz ya bi şekilde hem ne roll ü yanlarız :D
Oyuna girdiginde welcome to ..... der yada xbox ikon dugmesine basili tut ark. Listesinden ardakavala yaz ekle
teskler sizi de ekleyeylim horizon 3 oynayanlarla gazlayalım :D
dieselpower
25-11-2017, 12:02
Benimkullanici adi biraz tuhaf aklimda da yok sen yaz bana ben eklerim. Suan oyundaysaniz gelebilirim hatta
Boost Up
25-11-2017, 12:06
Ben başladım:) dieselpower
Boost Up
25-11-2017, 12:29
dieselpower beceremedim bağlanma işini acemiyim daha :D
Caner B.
25-11-2017, 19:55
Oynayamiyorsun.Her oyunda olmuyor malesef.Oyunun crossplayi desteklemesi lazim.
Oynayamiyorsun.Her oyunda olmuyor malesef.Oyunun crossplayi desteklemesi lazim.
Hadi ya sağlık olsun o zaman alınca oynarız :)
Bugün media markt da xbox one s 1600 liraydı. 3000 liradan indirilmiş. Yaz kampanyası falan dediler. Yanında, pes 2019 sanırım, halo, forza horizon 4 ve bir oyun daha hediye veriyolar. 1 adet oyun kolu var.
Sizce fiyat nasıl. İlerde daha düşük fiyata bulabilir miyim?
onursumer
06-06-2019, 21:36
Bugün media markt da xbox one s 1600 liraydı. 3000 liradan indirilmiş. Yaz kampanyası falan dediler. Yanında, pes 2019 sanırım, halo, forza horizon 4 ve bir oyun daha hediye veriyolar. 1 adet oyun kolu var.
bu kurla daha uygunu hayal olur fiyat iyi
akucukdogan
06-06-2019, 23:15
2 sene önce fifa 17 ile o fiyata almıştım varın hesabını siz yapın fiyat çok iyi.
bu kurla daha uygunu hayal olur fiyat iyi
2 sene önce fifa 17 ile o fiyata almıştım varın hesabını siz yapın fiyat çok iyi.
Biraz araştırma yaptım, şuan diğer mağazalardada aynı fiyat. Teknosa ve vatanda mesela. Bi anda böyle bir indirim neden yapıldı acaba.
akucukdogan
07-06-2019, 07:15
Biraz araştırma yaptım, şuan diğer mağazalardada aynı fiyat. Teknosa ve vatanda mesela. Bi anda böyle bir indirim neden yapıldı acaba.
Bence yerini tam olarak (satış anlamında) One X'e bırakacaktır.
Ben indirimleri çok sorgulamıyorum. Direk buldummu yapıştırıp geçiyorum :)
Elımde sıfır ayarında toplamda en fazla 10 kere oynanmıs XBOX One x 1 tb var
tek kol ve forza motorsport oyun ıle bırlıkte satmayı dusunuyorum
ılgılenen arkadaslar olursa ulasabılır
onursumer
08-06-2019, 09:28
karne kampanyası
LE BİM e gelmiş. XBOX one1699 TL yazıyordu
dieselpower
13-06-2019, 20:46
Xbox a YouTube bağlantısı nasıl engellerim uyuz bi komşum var herseferinde kendi cihazı yerine benim cihazı seçip açtığı YouTube videolarına maruz kalıyorum :@
Xbox a YouTube bağlantısı nasıl engellerim uyuz bi komşum var herseferinde kendi cihazı yerine benim cihazı seçip açtığı YouTube videolarına maruz kalıyorum :@
YouTube ayarlarinda bagli cihazlar falan var ordan kaldırabilirsin
dieselpower
14-06-2019, 07:33
YouTube ayarlarinda bagli cihazlar falan var ordan kaldırabilirsin
Ordan sadece kaldırılıyor, bidaha bağlanması engellenmiyor
Arkadaşlar xbox one s almaya karar verdim ama şöyle birşey var,
Yanında 3 yada 4 oyun olan paket var( forza horizon 4, pes2019, gibi farklı oyun olan)
Bide 3 aylık gamepass falan yazan paketler var bunda 1 yada 2 oyun veriyolar.
Ben xbox ı hiç bilmiyorum. Hangi paketten almam mantıklı olur. Teknosadan alıcam yardımcı olabilir misiniz?
AliGizda
18-06-2019, 14:49
Yanında 3 yada 4 oyun olan paket var( forza horizon 4, pes2019, gibi farklı oyun olan)
Ben xbox ı hiç bilmiyorum. Hangi paketten almam mantıklı olur. Teknosadan alıcam yardımcı olabilir misiniz?
Gamepass olanda hangi oyunu veriyor? Aslına bakarsan oyunu almaya kalktığında daha fazla para veriyorsun. Gamepass aboneliğin olduğu sürece bedava verdikleri oyunları oynayabiliyorsun.
Ben olsam oyun veren paketi alırım.
Gamepass'teki oyunlara ve yanında gelen oyunlara bi bak, hangisi işine geliyorsa o şekilde alırsın.
Bu arada sanıyorum ay sonuna kadar Gamepass Ultimate kampanyası var. Şöyle ilginç şekilde çalışıyor, mevcut Gold ve Gamepass abonelikleri varsa, "aylık 5,90 TL" demesine rağmen, bir defalığına aylık 5,90 TL veriyorsunuz ve tüm üyeliği Gamepass Ultimate yapıyor.
Şu anda bir sonraki 80 TL'lik Gamepass Ultimate aylık çekim ücreti 2020'nin bilmemkaçıncı ayı görünüyor.
Yani atıyorum, taksitli alışveriş yapılabilen sitelerden Xbox Live Gold ve Gamepass üyelikleri satın alıp, bunlara üye olup, sonrasında bir de 5,90'lık Gamepass Ultimate yaparsan kaymaklı ekmek kadayıfı olacak gibi.
Ben uzatıp da Ultimate almamakta hata ettim. Neyse artık...
Xbox Live Gold, PSN Plus gibi... Gamepass ise EA-Origin Access gibi, oyun servisi modunda.
Ha bu arada Gamepass Ultimate alınca PC için de Gamepass sahibi olunuyor. Şimdilik betada ama yakın zamanda PC kanadında da baya oyun eklenecek diyorlar. Merakla bekliyorum. Yalnız düzgün çalışabilmesi için Windows 10'u son sürüme yükseltmek gerekiyor (1900 bilmemkaç diye geçiyor).
Gamepass olanda hangi oyunu veriyor? Aslına bakarsan oyunu almaya kalktığında daha fazla para veriyorsun. Gamepass aboneliğin olduğu sürece bedava verdikleri oyunları oynayabiliyorsun.
Ben olsam oyun veren paketi alırım.
Sen yetkili bi abiye benziyosun kanka
Sitesinde yazan battlefield 5, hellblade+ 3 ay live yada battlefield ve pubg + 3ay live diyor kankacım.
Peki bu gamepass live ile fm7 yada horizon 4 gibi oyunları sınırsız oynayabilecek miyim?
Peki bu gamepass live ile fm7 yada horizon 4 gibi oyunları sınırsız oynayabilecek miyim?
Live ayrı, Gamepass ayrı servis.
Live, online oynamak için. Online oynayacağın oyun yoksa almayabilirsin.
Gamepass Netflix gibi... Üye olduğun müddetçe oyunlar senin, dilediğin gibi takıl :)
Live ayrı, Gamepass ayrı servis.
Live, online oynamak için. Online oynayacağın oyun yoksa almayabilirsin.
Gamepass Netflix gibi... Üye olduğun müddetçe oyunlar senin, dilediğin gibi takıl :)
Ben bi özelden yazıyım sana :)
Fm7 game pass dahil değil,s fh4 standart edition olaraktan oynayabilirsin.
Ultraleggera
18-06-2019, 16:52
Beyler 1 aylık gamepass 5.90 kaçırmayın derim.
akucukdogan
18-06-2019, 21:40
Beyler 1 aylık gamepass 5.90 kaçırmayın derim.
Ayrıyetten gold'unuz var diyelim 1 senelik. Ultimate game pass alıyorsunuz 5.90a gamepassiniz otomatik olarak 1 senelik oluyor bilginiz olsun.
indirimde olan aksiyon oyunlarından tavsiye ettiğiniz var mıdır ? Online oynamıyorum evde sıkılınca açıp uğraşıcam.
Ayrıyetten gold'unuz var diyelim 1 senelik. Ultimate game pass alıyorsunuz 5.90a gamepassiniz otomatik olarak 1 senelik oluyor bilginiz olsun.
Bunu gördüm inanamadım yav :) Bir de ilk etapta denemek için 1 aylık alayım dedim böyle, sonra baktım Türkiye dahil değil falan diyor sağda solda, iptal ettim. Bi baktım mevcut Gamepass ve Gold üyelikler de uçtu, hemen destek ile görüştüm, üyelikleri geri getirdim. Sonra DH'de falan bi baktım adamlar aynen dediğin gibi uzatıyorlar. O nasıl iş yav dedim, ekran görüntüsü falan koyanlar oldu, ama satın alana kadar her yerde bas bas bağırıyor "aylık, bir aylık 5.90, sonra 80 küsür" diye... Direkt tekrar aldım, 2020 sonuna kadar falan üyeliğim var. Millet ona da uyanıp, öncesinde taksitle kod falan alıp iyice uzatmışlar, onu yapamadım ona yanıyorum :)
W10 güncellemesi ve Xbox Beta uygulaması ile PC oyunları da yüklenebilir hale geliyor.
akucukdogan
19-06-2019, 09:18
Bunu gördüm inanamadım yav :) Bir de ilk etapta denemek için 1 aylık alayım dedim böyle, sonra baktım Türkiye dahil değil falan diyor sağda solda, iptal ettim. Bi baktım mevcut Gamepass ve Gold üyelikler de uçtu, hemen destek ile görüştüm, üyelikleri geri getirdim. Sonra DH'de falan bi baktım adamlar aynen dediğin gibi uzatıyorlar. O nasıl iş yav dedim, ekran görüntüsü falan koyanlar oldu, ama satın alana kadar her yerde bas bas bağırıyor "aylık, bir aylık 5.90, sonra 80 küsür" diye... Direkt tekrar aldım, 2020 sonuna kadar falan üyeliğim var. Millet ona da uyanıp, öncesinde taksitle kod falan alıp iyice uzatmışlar, onu yapamadım ona yanıyorum :)
W10 güncellemesi ve Xbox Beta uygulaması ile PC oyunları da yüklenebilir hale geliyor.
Benim 2021e kadar goldum vardı artık 2021e kadar gamepass + goldum oldu :)) iyiki yapmışsınız birde ucuz oyun bulabileceğimiz siteler varmıdır bildiğiniz ?
Benim 2021e kadar goldum vardı artık 2021e kadar gamepass + goldum oldu :)) iyiki yapmışsınız birde ucuz oyun bulabileceğimiz siteler varmıdır bildiğiniz ?
Maalesef, Xbox için pek bişey bulamıyorum. Kod vs satan da az oluyor. Gold indirimleri bekliyorum öyle alıyorum Xbox'a oyunları. Gerçi bu ara Gamepass sayesinde pek para verip aldığım bişey olmadı. Para verdiklerim de Gamepass'e eklendi, uyuz ettiler beni :D
Plati.ru :)
AliGizda
20-06-2019, 08:03
Burası için genelde çalıntı hesap vs satıyor gibi bir geyik dönüyor ama doğru mu?
Ben donanımhaber' den hesap satın aldım, hem uyguna oyunlar oluyor hemde oynayıp sıkıldın mı tekrar hesabı aynı şekilde satabiliyorsun.
akucukdogan
20-06-2019, 15:38
Teşekkür ederim berkan :) Burada genelde hep hesap satılık. Ben code bulabileceğim bir siteden bahsettim aslında :)
Yeni konu açmadan burayı hortlatayım dedim.
Bir sorunum var, belki çözümünü bilen vardır.
Cihaz xbox one s, dışarıdan harici ssd bağladım. Aynı ssd yi pc ye bağladığımda depolama alanı olarak görmüyor. Ben ssd nin içine fotoğraf atabilmek için yeniden formatlamak istiyorum.
Ne xboxtan ne de bilgisayardan yapamadım. Var mıdır bir yolu?
punto_multijet
26-10-2021, 07:43
pc bağladıgınızda komut istemi yönetici olarak çalıştırın daha sonra diskpart ile yapabilirsiniz
ancak sakata gelmemek için diskpart kulanımını iyice bakın netten :)
pc bağladıgınızda komut istemi yönetici olarak çalıştırın daha sonra diskpart ile yapabilirsiniz
ancak sakata gelmemek için diskpart kulanımını iyice bakın netten :)
Geç oldu ama ancak fırsat bulup deneyebildim. Kurtardık, çok teşekkür ederim :)
Ultimate pass almama rağmen Fifa2021 kadro güncellemesi yapamadım. Nasıl hallederiz bu işi ?