Orijinalini görmek için tıklayınız : İlan Şifreleri.
Shadow_Dancer
08-11-2017, 15:17
Hemen hemen hepimiz belli aralıklara internet üzerinden ilanlara bakıyoruz.. Dünyanın en dürüst toplumunda yaşadıgımız için ilanlardaki şifreleri sizin için derledim..
Benden önceki sahibinde oluşan bazı hasarları vardır ... Ben yapmadım miki yaptı..
Parça parça bazı kayıtları vardır Araba komple macundan oluşuyor birader arayacaksan ona göre ara...
Sigortanın şişirmesi sonucu ... Sana sokacagım kazıga hazırladıgım kılıf ..
Mantık dışı tekliflerle gelmeyin, sonuçta yolda bulmadık... Piyasasından bi 10 lira fazla yazdık nasipse sokacak enayi bakıyoruz.
xxx kilometreye kadar servis bakımlıdır... ondan sonrası Allah kerim, yagı benzincide degistirip devam ettik.
evveliyatı temizdir.. o kaza olmasa mis gibi arabaydı
Skyhawk34
08-11-2017, 15:36
Birşey çıkıncada. Benim haberim yok valla benden önceki.... Bi bitmedin haaaa
altugkocer
08-11-2017, 15:38
Askere gideceğimden dolayı acil satılık, mantıklı takas olur.... Elden çıkarmam lazım yoksa patlıcak bende...
Bel altında çizik boyaları vardır, boya takıntısı olan aramasın!!!... Arabanın altı güneş gördü aslında...
Araç uzun yolda 30 kuruş yakmaktadır.... Şehir içinde 60 kuruştan aşağı yakmaz...
.
.
.
.
.
.
Boya takıntısı olan aramasın :)
free-hifi
08-11-2017, 15:42
araç mayerdir... ne olduğunu bilmiyorum meka, ama pazarda herkes yazıyor bende yazayım...
araç mayerdir... ne olduğunu bilmiyorum meka, ama pazarda herkes yazıyor bende yazayım...
Sepp Maier, kaleci Mayer de diyebiliriz.
Ricardo Quaresma koltuk , Rekor Kıran koltuk , Rey Misteiro koltuk
Recaro Koltuk demeye çalışan galericilerimiz :D
"stepnesi hiç kullanılmamıştır"
bu niye belirtilir hiç anlamadım, kullanılmış olması aracın değerini etkiler mi, ya da bir araç beğendin ama stepnesi kullanılmış, vazgeçilebilir mi
altugkocer
08-11-2017, 15:52
Ricardo Quaresma koltuk , Rekor Kıran koltuk , Rey Misteiro koltuk
Recaro Koltuk demeye çalışan galericilerimiz :D
Rekore
Rekaro
Rekora
Recora
Rekare
Recore
İlk 2 harf doğru, kalanı doğaçlama :hehe:
Mahalle arası al satçı kılıfı''eşime aldım kullanamadı''hacı yeni almışın hayırdır niye satıyon al satçı mısın?tezini çürütmek için :)
bu niye belirtilir hiç anlamadım, kullanılmış olması aracın değerini etkiler mi, ya da bir araç beğendin ama stepnesi kullanılmış, vazgeçilebilir mi
O yine iyi ABS sıfır hiç kullanılmadı ibaresi gördüm.beynim yandı:cool::cool:
parça parça hasar kaydı vardır yazmış toplamı araçtan fazla nerdeyse :D
free-hifi
08-11-2017, 16:03
gamzeli hondada bile stepne yok :D
boş ayrıntı olmayan stepneyi kullanamayız
MertSerhanÖ.
08-11-2017, 16:06
bilen bilir...........(prim yapmak için arabanın ırzına geçtim,ama sonuç olarak 3-5 kişi şakşak yapıyor)
M U R A T
08-11-2017, 16:23
bende forumda bilenler vara tavım toplamda 2 kişi tanıyor forumda biliyorlar :)
kalipson
08-11-2017, 16:31
"Koleksiyonluk..."
50 kere hacca gidip gelmiş ama koleksiyonluk. Aslında doğru. O kadar çok yer görmüş ki. :D
Bilmeyen bi yabancı bizim efsane sitedeki koleksiyonluk ilanları görse ne oluyo layn der :D
Burak K.
08-11-2017, 17:13
Aracın 2. sahibiyim. Sigortadan bi sorguluyoruz 19. sahibi :D
Aracımız garaj arabası, sadece haftasonları kullanıldı. (350.000 KM de)
Hatasız boyasız, en dolusu gibi mesajları görünce direk çıkıyorum.
Tr de tek gibi vs vs..
'' motorda sensör ıvır zıvır bi sürü parçayı yeni değiştirdim '' << arabada sıkıntı var bi türlü çözemedik
Proje değişikliğinden satılık! (Ne yaptıysak yürütemedik, çakacak adam arıyoruz. "Kardeşim gönüllerdesin edition")
airbag hiç açmamış , ön kaput ,tavan ,direkler ,bagaj kapağı , sol ön kapı , sağ ön kapı ,sol ön çamurluk boyasız ve araba kazasız çamurluklardan boyalı arabada 5 lira kayıt var bu araba alınır mı ?
Sigorta şi... yazar yazmaz çıkıyorum ilandan. Sigorta mal mı senin arabana fazla para harcasın ya.
slowmotion
08-11-2017, 20:08
Aacımızda 2 parça boya var (1 tavan 2 belden aşağı)
Grimlord
08-11-2017, 20:41
Araçta LAYLONLAR dahi durmaktadır
Ufak tefek sürtmelerden dolayı boyalıdır ( araç pert )
En favori ilan tipim de şudur : Açıklamaya hatasız boyasız yazılır. İlk paragrafta araçta boya olduğu yazılır, ikinci paragrafta ise 2-3 parça değişen ve hasar kaydı ortaya olduğu ortaya çıkar :D
Temizlik boyasından kastedileni anlayan var mı?
Favorisine alan 158 kişiye teşekkür ederim. ..acil satmam lazım gitti gidecek sansınlar,gerçekte olan 8 fav.
erhanarici18
08-11-2017, 21:00
Fiyatı 35 bin TL olan bi araç: Aracımız çıtır hasarlı tahmini masraf 2000 tl dir piyasa değeri 65 bin TL
(üstten kaportayı biraz toparladık motor şanzıman yerinde değil girip çıkanı sen hesapla)
Araba cenabet sanırım , artık nasıl ırzına geçtilerse arabanın :D
Bence arabayı yıkamadaki çiziklerden korumak yerine boyuyolar. Titiz insanlar ne olsa.
Sadece stepne olsa iyi istetme, işletme, istedme vb diye değişik tabirleri de kullanılıyor ...
Kısaca yedek lastik desek bence bütün sorun ortadan kalkar ...
Araba İlanlarına Dair Cakallıklarla Bezeli 21 Klişe - onedio.com (https://onedio.com/haber/araba-ilanlarina-dair-cakalliklarla-bezeli-21-klise-531882)
tüm maddeler sıralanmış.
Ben son zamanlarda gordugum ve en cok korktugumu soyleyım.
TRAMER KAYITSIZ..
Tramer kaydı varken en azından bakıyosun neyı var ne kadar hasarı var goruyosun doğru sayıp ıcıne sındırıyosun.
Tramer kaydı yok 3 parca cızıkten boyalı.. s...tır yanı..
Boya takıntısı neysede
KAYIT TAKINTISI OLAN ARAMASIN... yazmıs dangozun bırı. Lan dal... neye takılıcaz baska ona takılma buna takılma gel muz gıbı kabugundan cıkarayım sokayım sana dıyosun resmen..
Tatlı su kurnazı cok..
Tayfun.O
08-11-2017, 21:46
Araçta LAYLONLAR dahi durmaktadır
Ufak tefek sürtmelerden dolayı boyalıdır ( araç pert )
En favori ilan tipim de şudur : Açıklamaya hatasız boyasız yazılır. İlk paragrafta araçta boya olduğu yazılır, ikinci paragrafta ise 2-3 parça değişen ve hasar kaydı ortaya olduğu ortaya çıkar :D
Bende en çok buna tutuluyorum ağır sövüyorum. Okuyorsun hatasız kazasız diyor biraz daha okuyorsun çamurluk değişti s***ktir y***şaak
Aracım nadir bulunan lansman rengidir, 3 ay beklenerek sipariş edilmiştir. (Araba beyaz) :)
araba 100 bin tl. Tramer 45+20 bin. Ağır hasar veya pert yoktur.
Tayfun.O
08-11-2017, 22:29
İÇ ve Dış Kozmetiği Düzgündür. (Mükemmeliyete Göre Değişir ) ---> Benim gözüme yıpranmalar batmıyor
denilmek istenen şey : stepne
yazılanlar : işletme istetne istepme istepne vs...
Not: Abartı değil kesinlikle. Gördüklerim
SpeedlinE™
08-11-2017, 22:51
Histetme
Sitepne
Histepne
.
.
.
Ülkenin yedek tekerlek kavramı konusunda bile kafası karışık :D neler yazanlar var,hayır birde kullanılmaması marifet değil ki :D
bizim insanımız iyi niyetli olsa temizlik boyası aslında iyi birşey , genelde bizim ülkede pert olan arabalarda temizlik boyası oluyor :) mesela benim aracımın heryerinde çizik göçük vs. olsa bende komple boyatmak isterdim ama temizlik boyası yaftası yani pert lafı yapışmasın diye boyatamazdım :D
arkadaşlar özellikle 41 plaka kırmızı toledolara karşı dikkatli olun, yalnız gitmeyin :D ha ben illa gidecem diyorsanız bari yanınızda çelik don bulundurun.
X hariç full: boşlaynın bi üstü paket,
Şahin doğan parasına: parçacıya böbreği bıraktım,
Koleksiyonluk: sadece km düşük bomboş bmw Mercedes,
Hatasız: 8 parça boyalı ama hep başkaları çarptı hata kusur günah onlarda,
Araziye çıkmamış: çamuru kiri iyi temizledik
Gökhan Bilgin
08-11-2017, 23:17
Pazartesi akşamı eskişehire gittim arkadaşlarla bi poloya bakmaya sahibi öğretmenmiş hani ben dürüstüm doğrucuyum diyen takımdan sadece ön tamponda çizikler var belli belirsiz başka bişey yok emin olabilirsin dedi ama güven vermedi açıkçası bastık gittik arabayı bi gördüm ön tampon tırnakları kırık tampon ayrılmış artık sağ ön teker davlumbazı çıkık sol ön far çizik içi buhar yapmış panjur çizik ve ufak dediği çizikler gayet net çizik kaputta derin bir çizik hani bu araba uugun olsa eski olsa sorun yok 2016 20 bindeki araba diyorum ki 70 diyosun 69’a ver alayım hadi geldik o kadar yok ben zaten uygun söylüyorum pahalı değil bunlar önemli değil. Yanıltan öğretmen devlet memuru düzgün kişilik yani göründüğü üzere biz esnafız adımız çıkmış ama kötü araba satıyoruz diye şu bahsettiğim kişinin yaptığının çeyreğini yapmam yapamam neyse fotoğrafları paylaşayım
https://i.hizliresim.com/0GrNL8.jpg (https://hizliresim.com/0GrNL8)
https://i.hizliresim.com/4G9q8L.jpg (https://hizliresim.com/4G9q8L)
https://i.hizliresim.com/JOWk6Y.jpg (https://hizliresim.com/JOWk6Y)
https://i.hizliresim.com/Oya9BZ.jpg (https://hizliresim.com/Oya9BZ)
Tayfun.O
09-11-2017, 00:53
Pazartesi akşamı eskişehire gittim arkadaşlarla bi poloya bakmaya sahibi öğretmenmiş hani ben dürüstüm doğrucuyum diyen takımdan sadece ön tamponda çizikler var belli belirsiz başka bişey yok emin olabilirsin dedi ama güven vermedi açıkçası bastık gittik arabayı bi gördüm ön tampon tırnakları kırık tampon ayrılmış artık sağ ön teker davlumbazı çıkık sol ön far çizik içi buhar yapmış panjur çizik ve ufak dediği çizikler gayet net çizik kaputta derin bir çizik hani bu araba uugun olsa eski olsa sorun yok 2016 20 bindeki araba diyorum ki 70 diyosun 69’a ver alayım hadi geldik o kadar yok ben zaten uygun söylüyorum pahalı değil bunlar önemli değil. Yanıltan öğretmen devlet memuru düzgün kişilik yani göründüğü üzere biz esnafız adımız çıkmış ama kötü araba satıyoruz diye şu bahsettiğim kişinin yaptığının çeyreğini yapmam yapamam neyse fotoğrafları paylaşayım
Bunun sebebi herkesin malı ççiççeeek olmasından dolay kimse malına *** atmaz ki ne olacak ya hafif dokundurduk deyip geçiyor
Drive Fast
09-11-2017, 01:58
SADECE 1 HAFTALİGİNA SATİLİK ( 2 ay ilanda kaldi)
İlanda, kendinide arabanın etrafında bi yerinde gösteren tip - Sekmeyi direk kapatın, kaçın...
Şahsen ben, bariz bir şekilde kelime hatası, harf hatası yapan ilanıda kapatıyorum
Adam yazmis.
Bel alti boyali diye arabada s2000 ulan arabanin tavani yok zaten. Ne bel alti boyasi
Arabanın ilk sahibiyiz. X yıldır bizdedir... 1 hafta önce satış görmüş, sorunca kayınçonun falan araç, ha böyle 1 tane de itelediler bana zamanında ama o zamanlar bu taktik yaygın değildi :D
Caps Lock'lar açık rengarenk puntolarla ilanlar...
Bu ikisi okumadan ilanı kapatma sebebi, gizli esnaf.
Bu alma satma işleri o kadar bıktırdı ki sıfır aldım.
Bu tür cümleler bu sitede açılan ilanlarda da var.
denizhandinc
09-11-2017, 07:33
garaj arabası sadece haftasonları binildi ( 200.000 bin de )
ondertopcu
09-11-2017, 07:43
Adam yazmış;
Araçta hasar kaydı var fakat bu kimseyi ilgilendirmez. Sİgorta şirketiyle benim aramda olan sorun :D
İşte bunu yazarak yamuk yumuk arabayı karşsındakine kakalayacağını düşünen "çakal" yüzünden gerçekten samimi olan insanlar boyama meselesini yazamıyor.
1.5 yıl önce tavan hariç kendi arabamı boyattım. Bana göre 2 kapısı hariç komple elden geçmesi gerekiyordu (gazme, ufak tefek göçükler vs) Yaptırdım ama iş ilan meselesine geldiğinde nasıl açıklayacağımı, yazacağımı şaşırmış durumdayım.
gokhankenar
09-11-2017, 08:03
3 yıl önce kendi arabamı boyattım ön tampon ucundan arka uca kadar komple güneş yanıklıydı. Temiz olsun diye komple boyattım. Benim gözümde temizlik boyası budur. Ama maalesef satılık olan 50 arabadan sadece 3-4 tanesi temizlik boyalı :(
Yav adamı ilanı
"aracımız satılmıştır ilginize teşekkürler"
"kaporası alınmıştır" diyerek açıp aylarca ilan o şekilde kalacak şekilde açıyor.
kiraccemal
09-11-2017, 08:26
Çalışmayan hiçbir aksamı yok.... arabanın anasını ağlattım vurdum kırdım topladım her yanı çalışıyor oh be....(en korktuğum ilan cümlesidir. Bu cümleden sonra direk ilanı kapatıyorum)
kalipson
09-11-2017, 08:27
Bi araç sahibinin aracına gösterdiği ilgi ve alakayı ilana koyduğu resimlerden ve ilan açıklamasından direkt anlıyorum. Pespaye, toz toprak içerisinde, içi leş gibi, açıklama desen yangından mal kaçırır gibi alelacele yazılan, ne virgülü virgül ne noktası nokta olan yazılardan belli oluyo zaten. Doğru düzgün bakmıyorum bile.
uluckaban
09-11-2017, 08:41
Sunroff hariç en full ü .. Yok işle sunroff en full ü değil kardeşim niye kıllatıyosun? :D
Birde sigortadan para alabilmek için hasar şişirilmiştirciler var :D
Aracımız bebekler bebeği = Bir bebek düşün, düşündün mü? Heh şimdi, onun daha bebek halini düşün. He işte bizim araba ana rahminde şuan öyle temiz döllenmeye yüz tutmuş bi araç
Araçta sanruf vardır = Bak baba ben arabaya 80,90,100 TL vermişim. Sunroof yazmasını bilmek zorunda değilim. Parayı bastım aldım sanruf kabul ediyosan gel
Bütün bakım faturaları duruyor = Bak babuş ben arabayı aldım yetkili servise öpüldüm biraz. ara bakımlara sanayiye gittim. Satışa çıkarmadan önce yetkiliye gittim naylon fatura istedim vermediler mecbur yaptırdım bakımı ki sana sapliyim diye
Takas fiyatım farklıdır işte en beğendiğim kısım burası. Adamın arabası 40k TL takas fiyatı 43k TL, benim araba 20k TL olsun takasta bende 23k TL ister o saplamaya çalıştığı 3k'yı çıkartırım aradan. Şark kurnazlığına ne gerek var. Benim malım bu en son bu olur. Senin mal bu en son ne olur diyip arada ki farkı azaltmak varken takas fiyatım +3 bin tl ne amazon ormanı kaçkını
Sunroff hariç en full ü .. Yok işle sunroff en full ü değil kardeşim niye kıllatıyosun? :D
Aslında böyle bir kavram yaşadığımız coğrafyadan ötürü maalesef var. Misal, bir önceki aracımda sunroof yoktu, ama sunroof olan emsallerinden daha çok fabrikasyon özelliği vardı.
Eniştem mesela sunrooftan nefret eder, olabilecek en donanımlısını, ama sunroofsuzunu alır.
Bence en iyisi, ........, Kalbinizi kırarım :)
Aracında sunroof olmadığı halde kutucuklardan itinayla bulup işaretleyen denyoları da unutmayalım.
mimarsertac
09-11-2017, 12:55
Bizim burada da en cok goruleni avrupali aileden satilik. Bakmaya gidiyorsun Hint`li al satci cikiyor. 2-3 kere karsilastim bunlarla.
egemenerenk
09-11-2017, 14:50
Ben az önce anladım, dükkana gelen müşterimiz yaklaşık 10dk boyunca bu arabanın stepnesi neden orjinal değil, niye kullanmışlar diye sorguladı :D bu arada araç 45 binde 16 model symbol
karşı tarafın hasarı da bana yazıldı-bu durum gerçek mi bilmiyorum
Akizilkaya
09-11-2017, 22:06
Hep aynı benzinciden yakıt alındı fişleri duruyor ( fiyata +2k ekle)
Birde sigortadan para alabilmek için hasar şişirilmiştirciler var :D
Ulan biz ekspere tampona mini onarım yazdı değiştirtemedik adamlar birde şişirtiyorlar :)
Emrecan-R
10-11-2017, 06:13
arka koltuğa oturulmadı :D
turkerrr
10-11-2017, 09:08
Sigorta işleri tamamen yalan.
Sunroofsuz olup sunroof tikleyenlere bende çok tutuluyorum. Bir ara itina ile şikayet ediyordum ama tükenmiyorlar :)
Gokmen Erbas
10-11-2017, 09:29
EMSALSİZ TEMİZLİKTE
GÖRÜLMEYE DEĞER
PİYASADAKİ ARAÇLARLA KIYASLAMAYINIZ
Aracımız Ekspertiz Garantilidir (ilanda expertiz yok)
Yılın 12 ayı uygun fiyat garantisi (karda kista saplariz)