Orijinalini görmek için tıklayınız : 120.000₺ bütçe ile en mantıklı f30?
Bayadır sallantıda olan maddi durumu topladık çok şükür. Bayadır hevesim var f30 almak istiyorum. M sportlarda gözüm ama onları sanırım 120k ile almak zor. Dizel istemiyorum zaten param da yetmiyo. Şöyle bi durum var aldım yine sıkıştım rahatlıkla satabilmeliyim. Aslında baya bilgi sahibiyim F30 da çokca kullandım ama hiç sahibi olmadım.
Motor kırma mevzusunu araştırdım ama her kafadan bi ses çıkıyo. En çok korkutan bu.
Çok parası olan biri değilim zor bela 120k bütçeyle hangi f30?
altugkocer
17-11-2017, 10:22
Aşağı yukarı aynı bütçem vardı. Gerçi ben zaten E90 arıyordum ama araba aradığım süreçte F30 lara da baktım. Bütçe üst limit 120k olunca zaten M Sport F30 bulamıyorsun. Onun dışında benim bulduğum araçlar ya 100k km üzerindeydi ya da çok hor kullanılmışlardı.
Stock kullandığın ve bakımlarına dikkat ettiğin sürece F30 da motor kıracağını düşünmüyorum. Ben de bu konuyu araştırdım ve ustalara sordum, gittim konuştum.
Netice olarak aynı bütçeye 2012 E90 320d M Sport aldım. Temiz F30 bulsam onu da alabilirdim ama denk gelmedi.
Ferhat_V
17-11-2017, 10:30
bence e90 dizel yada 1 serisi dizel al...alacağın araba 2. el km yüksek 3 serileri nasıl kullanıldığıda ortada..orjinal e90 denk getir derim..
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kocsan-dan-2014-bmw-3.20i-1.6-modern-ts-plaka-sunroof-hafiza-pluselk-490888886/detay)
bence 320ied alın 316 bakmayın 316lar çok boş oluyor ve bmw 2014 ten önceler alınmaz 2014 6.ayından sonralarda bluetoothla müzik dinleniyo ve idrive daha hızlı çalışıyo nbt için ise touch pad geldi
en alınabilir dolu kombinasyon fiyatı iyi gibi (yaz ortasında kahverengisi olanını 130 a almıştık 50bin kmdeydi)
hafızalı koltuk (plus paket alındığı için) gelir
modernline (line) lgüzelliği terletmeyen yarı deri yarı kumaş ama biraz kirleniyo dikkat etmek lazım
hi-fi hoparlör müzik sistemi standartın bi tık üstü iyi ses verir (plus paket alındığı için) gelir
katlanır ayna
gelişmiş gösterge paneli (bu araçtan araca farkeder 2014 sonrası plus paket altında gelir daha önceden tr paketine eklenip çıkarılmışlığı da var)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-birlikmotors-full-plus-full-plus-bixenon-plus-on-arka-park-plusk.ayna-plusg.gor-464210602/detay)
şunda ise plus paket yok linesız düz comfort
opsiyon ön park sensörü
katlanır ayna
gelişmis gösterge var
ama sunroof ve deri yok herhalde tr paketi alınmamış
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3.20i-ed-170-hp-497164241/detay)
buda alınabilir sunroof bixenon gelişmis gösterge var ama katlanır ayna yok
comfort+tr paketi+techno alınınca sunroof ve bixenon geliyodu galiba
ama ben olsam modernline plus olanı alırdım
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kocsan-dan-2014-bmw-3.20i-1.6-modern-ts-plaka-sunroof-hafiza-pluselk-490888886/detay)
bence 320ied alın 316 bakmayın 316lar çok boş oluyor ve bmw 2014 ten önceler alınmaz 2014 6.ayından sonralarda bluetoothla müzik dinleniyo ve idrive daha hızlı çalışıyo nbt için ise touch pad geldi
en alınabilir dolu kombinasyon fiyatı iyi gibi (yaz ortasında kahverengisi olanını 130 a almıştık 50bin kmdeydi)
hafızalı koltuk (plus paket alındığı için) gelir
modernline (line) lgüzelliği terletmeyen yarı deri yarı kumaş ama biraz kirleniyo dikkat etmek lazım
hi-fi hoparlör müzik sistemi standartın bi tık üstü iyi ses verir (plus paket alındığı için) gelir
katlanır ayna
gelişmiş gösterge paneli (bu araçtan araca farkeder 2014 sonrası plus paket altında gelir daha önceden tr paketine eklenip çıkarılmışlığı da var)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-birlikmotors-full-plus-full-plus-bixenon-plus-on-arka-park-plusk.ayna-plusg.gor-464210602/detay)
şunda ise plus paket yok linesız düz comfort
opsiyon ön park sensörü
katlanır ayna
gelişmis gösterge var
ama sunroof ve deri yok herhalde tr paketi alınmamış
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3.20i-ed-170-hp-497164241/detay)
buda alınabilir sunroof bixenon gelişmis gösterge var ama katlanır ayna yok
comfort+tr paketi+techno alınınca sunroof ve bixenon geliyodu galiba
ama ben olsam modernline plus olanı alırdım
Biraz daha açar mısın mesela 3.16 lar boş oluyor derken nasıl oluyor ? birde 2014 ten oncekilerin alınmaması gerektiğini söyleme sebebiniz bluetooth ile müzeik dinlenmediği içinmidir ?
Biraz daha açar mısın mesela 3.16 lar boş oluyor derken nasıl oluyor ? birde 2014 ten oncekilerin alınmaması gerektiğini söyleme sebebiniz bluetooth ile müzeik dinlenmediği içinmidir ?
316 ların çoğunda katlanır ayna gelişmiş gösterge olmadığı için ,hafızalı koltuk zaten hak getire :) bazılarında ise dijital klima bile yok hifi zaten %90nında yok 320ilerde ise line olan 2014 sonrası çoğu araçta saydığım özellikler var plus paket adı altında oda 2014ten sonra geldi 6.aydan sonra idrive menüsü yenilendi 2013 316 320 kısaca n13 motor kodlu araçlarda bi tahrik arızası sıkıntısı genelde 316lar sıklıkla baş gösreriyor ufak bir sorun ama ne niye uğraşasın abi o yani
316 ların çoğunda katlanır ayna gelişmiş gösterge olmadığı için ,hafızalı koltuk zaten hak getire :) bazılarında ise dijital klima bile yok hifi zaten %90nında yok 320ilerde ise line olan 2014 sonrası çoğu araçta saydığım özellikler var plus paket adı altında oda 2014ten sonra geldi 6.aydan sonra idrive menüsü yenilendi 2013 316 320 kısaca n13 motor kodlu araçlarda bi tahrik arızası sıkıntısı genelde 316lar sıklıkla baş gösreriyor ufak bir sorun ama ne niye uğraşasın abi o yani
yanlış anlama, hakikaten bilmediğimden sordum :D Bende 2012 f30 kullanıcısıyım, 3.16 benimki deri,xenon,BT,gelişmiş gösterge vs. hepsi var ama bi katlanır ayna yok.
Aldığım zaman çok araştırmıştım ama 2012 2013 olup line olanlarda bu eksik dediğin ozellıklerın cogu vardı yada ben yanlıs hatırlıyor da olabilirim. Tam emin olamadım.
Konuyu Berkan ' a devrediyorum :)
yanlış anlama, hakikaten bilmediğimden sordum :D Bende 2012 f30 kullanıcısıyım, 3.16 benimki deri,xenon,BT,gelişmiş gösterge vs. hepsi var ama bi katlanır ayna yok.
Aldığım zaman çok araştırmıştım ama 2012 2013 olup line olanlarda bu eksik dediğin ozellıklerın cogu vardı yada ben yanlıs hatırlıyor da olabilirim. Tam emin olamadım.
yok abi estağfurullah özel sipariş araçlar olmuşdur seninkide onlardan biridir belkide aracın m paket mi recaro koltuk üstüne deri mi yoksa normal comfort mu
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikis-servis-hasarsiz-tam-donanim-3.20-ied-sportline-473858599/detay)
Mesela bu ? Arkadasım tavsiye etti sahibini tanıyormuş benim pek içime sinmedi ama ortalama böyle bi araç alabilirim gibi
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikis-servis-hasarsiz-tam-donanim-3.20-ied-sportline-473858599/detay)
Mesela bu ? Arkadasım tavsiye etti sahibini tanıyormuş benim pek içime sinmedi ama ortalama böyle bi araç alabilirim gibi
neden sinmedi ona göre yardımcı olalım
Emrecan-R
17-11-2017, 13:10
2013 premium arabada BT olmaması çok saçma değilmi?
Bence arac gayet duzgun, bakimlari da yetkilide yapilmis ise alinabilir.
sportline da iyi sayılır biraz bakımsız geldi gözüme sadece sağ ön jant göbeği yok ısıtması ve hafızası da var bluetoth mediada eklenmiş yazdığına göre 120-3 arası almaya çalışın bence
Hasarı onarmaya üşenen , jant göbeği taktırmayan ; kısaca araba ne halde , dışarıdan nasıl görünüyor önemsemeyen adamdan yürüyen ve bakım olarak da çok umutlu olmayın ben olsam almazdım .
turkerrr
17-11-2017, 14:50
bence tüm parayı arabaya bağlamak bu zamanda çok büyük hata.
Hasarı onarmaya üşenen , jant göbeği taktırmayan ; kısaca araba ne halde , dışarıdan nasıl görünüyor önemsemeyen adamdan yürüyen ve bakım olarak da çok umutlu olmayın ben olsam almazdım .
Tam da bu sebeple sindiremedim ben de içime
Ahah pasi göğsümde yumusatiyorum ozaman. Dogru hatırlıyorsun
2012 tamami ve 13un bir bolumunde bixenon g.g.p ve bt beraber paketti sonra ayirdilar. Isitma ve deri ayri hafiza ayri katlanan ayna ayri opsiyondu hic birinin paketi yoktu simdiki gibi. Bizdekide mesela line var deri var ggp bt alayi var isitma ve katlanir yok :D
Tayfun-E30
18-11-2017, 09:40
Kırmızı araba güzel gözüküyor hasarı onartmak istememiştir, benimde jant logo düşmüştü böyle şeylere takılmayın ama bel altı boyalı, bu paraya alınacak en mantıklı f30 3.20ied sportline dır.. deri koltuk (bence kesinlikle olmalı) ve m dreksiyon olursa daha güzel olur..
f30 işletim maliyeti yüksek bir araç, alırken kendini zorla 3 kuruş fazla ver ama borusan bakımlı düşük kmli bir araç al..
streetracer_nos
06-12-2017, 14:30
Piyasada 335 i/d neden az var ?
2014 derı sun xenonlu 35 40 binde arabayı 125 127ye verdik,2013 olur ama 120ye güzel 320 bulunur,
ertantamer
07-12-2017, 14:30
Araç kuzenimin 3. Sahibiyiz 50 binden beri bizde ilgilenirseniz mesaj atın yardımcı oluyum
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ascar-motors-tan-2012-m-paket-320.dizel-500090517/detay)
Araç kuzenimin 3. Sahibiyiz 50 binden beri bizde ilgilenirseniz mesaj atın yardımcı oluyum
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ascar-motors-tan-2012-m-paket-320.dizel-500090517/detay)
Güzel araç. Ancak e90a o paraları veremem malesef