PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : msn hakkında ?

Ferhat_V
22-12-2008, 21:34
msn de beni ekleyip sürekli rahatsız eden birisi var beni çok iyi tanıyan birisi bundan eminim ama kim olduğunu çözemedim başka avatar ve başka isim var hotmaile mail mi atıcaz yoksa başka türlü yolu varmı bu kim bulmam lazım ?

dedim seni mahkemeye vercem uğraştırcam filan çevrimdışı oldu bunu bulmam lazım nasıl yaparız arkadaşlar hotmail adresinden gerçek isim filan nası bulabiliriz varmı bi yolu yoksa gerçekten mahkeme filanmı uğraşmakmı gerekir ?

salla engelle gitsin denecek biriside değil haddinden fazla şeyleri biliyo ve arkadaşlarla aramı germek için ortalık karıştırıyo bulmam lazım.

onursumer
22-12-2008, 21:41
sanırım bu tur bilgileri sadecede savcılık başvurusu ile oğrenebilirsin şikayetçi olman gerekiyor

direk maile ulaştığında vericeklerini sanmıyorum sonuçta kullanıcı bilgilerini paylaşmama gibi yukumlulukleri var.

BLuEBoY
22-12-2008, 21:44
Ferhat sende yeni cilveli bi adres al kız taklidi yaparak elemanı kandır biraz sazansa zaten atlıyıp anlatcakdır herşeyi ama inandırıcı olman lazım bi kaç kere denedim işe yarıyor :D :D :D :D

Ferhat_V
22-12-2008, 21:47
Ferhat sende yeni cilveli bi adres al kız taklidi yaparak elemanı kandır biraz sazansa zaten atlıyıp anlatcakdır herşeyi ama inandırıcı olman lazım bi kaç kere denedim işe yarıyor :D :D :D :D

olm öyle böyle biri değil zaten yapsam yapardım ama her şeyimi biliyo ya deli olmuş durumdayım !

adresi ismi telefonu ne varsa bişeyini bulup dava açtım sana filan diye korkutmalıyım başka türlü çözülceği yok.

TünayK
22-12-2008, 21:57
olm öyle böyle biri değil zaten yapsam yapardım ama her şeyimi biliyo ya deli olmuş durumdayım !

adresi ismi telefonu ne varsa bişeyini bulup dava açtım sana filan diye korkutmalıyım başka türlü çözülceği yok.

forumda fırlama cok bak laf cıkar sonra yorumacok acık yazmıssın..demedı deme:D

Ferhat_V
22-12-2008, 21:58
sanırım bu tur bilgileri sadecede savcılık başvurusu ile oğrenebilirsin şikayetçi olman gerekiyor

direk maile ulaştığında vericeklerini sanmıyorum sonuçta kullanıcı bilgilerini paylaşmama gibi yukumlulukleri var.

aslında ciddi şekilde savcılıkla filanda uğraşmak istemiyorum öyle olursa olay çok uğraştıracak ve dert olacak..sadece ismini filan bi kaç bilgisini öğrensem onu korkutmaya yeter..

Ferhat_V
22-12-2008, 21:59
forumda fırlama cok bak laf cıkar sonra yorumacok acık yazmıssın..demedı deme:D

huahuauhaa :D:D

bu tanıyan biriside ben onu tanıyamadım ismini filan bi öğrensem fena korkutcam onu :)

onursumer
23-12-2008, 00:32
aslında ciddi şekilde savcılıkla filanda uğraşmak istemiyorum öyle olursa olay çok uğraştıracak ve dert olacak..sadece ismini filan bi kaç bilgisini öğrensem onu korkutmaya yeter..

şansını dene istersen ama vericeklerini sanmıyorum :confused:

savcılıkla ip adresinden internete girdiği tel noları ve adreslerine kadar oğrenebilirsin ;)

Mr.K
23-12-2008, 03:16

iyide madem savcilikla falan ugrasmak istemiyosun koy gotune gitsin niye kasiyosun ki bu kadar? engelle-sil hotmail listendende kaldir... bye byee..

Ferhat_V
23-12-2008, 08:50
şansını dene istersen ama vericeklerini sanmıyorum :confused:
savcılıkla ip adresinden internete girdiği tel noları ve adreslerine kadar oğrenebilirsin ;)

tamam teşekkürler deneyeceğiz artık böyle bi yolu..

iyide madem savcilikla falan ugrasmak istemiyosun koy gotune gitsin niye kasiyosun ki bu kadar? engelle-sil hotmail listendende kaldir... bye byee..

en üstte ne yazdım onur :D bu eğer her kimse ben arkadaşlar ve aile filan her şeyi biliyo şüphelendiğim arkadaş yok ama kim olduğunuda söylemiyo bende bi şekilde ismini adresini filan öğrenip savcılığa gittim mahkemeye filan çıkcaksın deyip korkutmalıyım ondan uğraşıorum yoksan engellemek silmek kolay :)