Orijinalini görmek için tıklayınız : Egzozun Ateş Etmesi
crazyngagerz
17-11-2017, 23:27
Silinebilir....
b1-4 b4-3 o2 o3 o4 öçöçöçöçöç
MertSerhanÖ.
17-11-2017, 23:51
hocam iyi niyetlisiniz anlıyorum fakat bu forum affetmez böyle pasları ya.:(
Ben dalga geçilecek bir durum göremedim ama neyse
Alev kiti diye bir aparat vardı bir ara şahinciler falan da takıyordu , arama yaparsanız bolca videosu mevcut fakat araç 458 dahi olsa bence gereksiz .
buna ignition cut deniyor enjewktorun kapanmaması (azalması) fakat ateşleme ile rev limit yapmak bunun yüzündendede egsozt ta yaanman bir alev oluşuyor kabaca :)
TaxiDriver
18-11-2017, 00:04
https://www.youtube.com/watch?v=7p58TffzF-M
böyle olur mu
crazyngagerz
18-11-2017, 01:46
Ne söylemek istediğinizi anlamadım?
crazyngagerz
18-11-2017, 01:47
buna ignition cut deniyor enjewktorun kapanmaması (azalması) fakat ateşleme ile rev limit yapmak bunun yüzündendede egsozt ta yaanman bir alev oluşuyor kabaca :)
Teşekkür ederim iyi niyetli yaklaşımınız ve cevabınız için.
crazyngagerz
18-11-2017, 01:48
hocam iyi niyetlisiniz anlıyorum fakat bu forum affetmez böyle pasları ya.:(
Kötü niyetli bir soru değil fakat neden böyle tepki aldı anlamadım.
crazyngagerz
18-11-2017, 01:49
Ben dalga geçilecek bir durum göremedim ama neyse
Alev kiti diye bir aparat vardı bir ara şahinciler falan da takıyordu , arama yaparsanız bolca videosu mevcut fakat araç 458 dahi olsa bence gereksiz .
Flame kit dışında farklı bir şey olduğunu düşünerek yazdım. Teşekkür ederim
Grimlord
18-11-2017, 02:16
Bu dalga geçme olayının da harbi moku çıktı. ADam düzgünce sormuş..
crazyngagerz
18-11-2017, 02:44
Bu dalga geçme olayının da harbi moku çıktı. ADam düzgünce sormuş..
Merakımı gidermek için sordum kötü niyetli bir paylaşım yapmadım, sizin gibi duyarlı insanlar var teşekkür ederim.
kotu nıyetlı paylasım yapmadıgının herkes farkındada durumu soyle ızah edıyım.
bazı sorular vardır karsı tarafın senden bılgı bazında zayıf oldugunu gosteren .
bu gibi durumlarda forum uyelerı soru soran vatandası biraz tiye alır.
sebep ne dersen , gun ıcerısındekı genel stresı bı nebze unutmak ıcın.
sahsı algılama zamanla bol bol denk geleceksın.
crazyngagerz
18-11-2017, 05:19
kotu nıyetlı paylasım yapmadıgının herkes farkındada durumu soyle ızah edıyım.
bazı sorular vardır karsı tarafın senden bılgı bazında zayıf oldugunu gosteren .
bu gibi durumlarda forum uyelerı soru soran vatandası biraz tiye alır.
sebep ne dersen , gun ıcerısındekı genel stresı bı nebze unutmak ıcın.
sahsı algılama zamanla bol bol denk geleceksın.
Bu forumda amaç genel olarak insanların bilgi ve tecrübelerini paylaşarak diğer forum katılımcılarına yardımcı olmaları diye düşünüyordum bu paylaşıma kadar... Fakat durumun böyle olmadığını anlamış oldum.
Belkide başlık yanlış, belkide soru sorma biçimim yanlış olabilir fakat bunun anlayış ile karşılanması gerekiyordu diye düşünüyorum.
Sorumu anlayışla karşılayıp, sabırla cevaplayanlara teşekkür ederim.
O zaman
Senay - Hayat Bayram Olsa - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=scE1KJMygn0)
crazyngagerz
18-11-2017, 13:35
O zaman
Senay - Hayat Bayram Olsa - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=scE1KJMygn0)
O zaman herkes eğlencesine devam etsin.
Bu forumda amaç genel olarak insanların bilgi ve tecrübelerini paylaşarak diğer forum katılımcılarına yardımcı olmaları diye düşünüyordum bu paylaşıma kadar... Fakat durumun böyle olmadığını anlamış oldum.
Belkide başlık yanlış, belkide soru sorma biçimim yanlış olabilir fakat bunun anlayış ile karşılanması gerekiyordu diye düşünüyorum.
Sorumu anlayışla karşılayıp, sabırla cevaplayanlara teşekkür ederim.
Sizin bahsettiginiz olay bu forumda 2006-2010 yılları arasında yaşandı
daha sonra bu forumdakı olaylar
Siyaset
bır bırını karalama
bır bırını kotuleme
roll vıdeolarında 3.sahıs olarak sacma sacma yorum yapma
bır bılgı konusu acılınca dagla gecer gıbı mesaj yazma
halıne donustu.....
Fire in the hole.
Sizin bahsettiginiz olay bu forumda 2006-2010 yılları arasında yaşandı
daha sonra bu forumdakı olaylar
Siyaset
bır bırını karalama
bır bırını kotuleme
roll vıdeolarında 3.sahıs olarak sacma sacma yorum yapma
bır bılgı konusu acılınca dagla gecer gıbı mesaj yazma
halıne donustu.....
Yalnız değilmişim düşüncelerimde..
Eskiden Türkiye'de yapılan tüm iyi araçlar bütün bilgililer burdaydı , şimdi sadece yay + film konuları kaldı geriye..3-5 istisna hariç..
Yalnız değilmişim düşüncelerimde..
Eskiden Türkiye'de yapılan tüm iyi araçlar bütün bilgililer burdaydı , şimdi sadece yay + film konuları kaldı geriye..3-5 istisna hariç..
Cunku artik proje arabalari garaj bazinda rekabete dondu bu 1
2.si forumda roll konulari yok( iyi ki de yok)
3.su winter is coming :D pc basinda olcak herkes. Birde bir doyum noktasi vardir herseyde. Forumda turbo sahin konusundan 2jz projesine kdr konu var. Ac ac oku ansiklopedi gibi gibi durumlar. Herkes buyudu,evlendi vs oldu o oldu bu oldu simdi 16-22 yas arasi armut pis agzima dus istio arama butonunu kullansa veya azcik arastirsa ; ornek
Egzozdan alev atmak techturkey
egzozdan alev atmak techturkey - Google-Suche (https://www.google.com.tr/search?ie=UTF-8&client=ms-android-samsung&source=android-browser&q=egzozdan+alev+atmak+techturkey&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=tG0QWt6CFqPY8AfvqrroBg)
Birak fprumdaki search butonunu google a bile yazinca 2009,2010,2011,2011,2017 konular cikiyo gibi gibi gibi.
Ok kib bye.