Orijinalini görmek için tıklayınız : Arma 3
Var mıdır Arma 3 oynayanlar beraber oynayabiliriz , bilmeyenler için steam üzerinden oynanan multiplayer askeri similasyon oyunu
Ferhat_V
18-11-2017, 17:24
oyunu torrent den indirip yükleyip sonra steam isim şifre ile oynayabiliyormuyuz ona göre indircem torrent den?
MetalliHead
18-11-2017, 17:54
oyunu torrent den indirip yükleyip sonra steam isim şifre ile oynayabiliyormuyuz ona göre indircem torrent den?
steamden satın alman lazım.Oyun çok zevkli ama iyi işlemci istiyor .
Ferhat_V
18-11-2017, 18:04
steamden satın alman lazım.Oyun çok zevkli ama iyi işlemci istiyor .
boşuna indirmeyeyim o zaman :) bilgisayarım çoğu oyunu oynuyor ama yeni sayılmaz..25 gb bir de oyun beklediğine değmez.
MetalliHead
18-11-2017, 18:10
boşuna indirmeyeyim o zaman :) bilgisayarım çoğu oyunu oynuyor ama yeni sayılmaz..25 gb bir de oyun beklediğine değmez.
indirim dönemlerinde alınabilir .Fakat oynayan sayısı ne durumda bilmiyorum. Ben bıraktığımda azalıyordu.
indirim dönemlerinde alınabilir .Fakat oynayan sayısı ne durumda bilmiyorum. Ben bıraktığımda azalıyordu.
şuan rpg serverler ortalama +50 player ile oynuyor , co-op lar 15-20 , deatmatch 40 vb
MetalliHead
18-11-2017, 21:05
şuan rpg serverler ortalama +50 player ile oynuyor , co-op lar 15-20 , deatmatch 40 vb
türk rp serverleri leş
türk rp serverleri leş
var gene bir kaç tane oynanabilecek