Orijinalini görmek için tıklayınız : Kucuk Bir Ricam Olacak
Arkadaslar ve forum ahalisi,sizlerden kucuk bir ricam olucak.
Bugun ogrendim ki kizim youtube kanali acmis,annesi link yolladi ve supriz oldu.
Eger kanala girip begenirseniz hatta abone olursaniz sevinirim cunku ciddi heveslenmis. Cocukca seyler paylasmis,kendisi 7 yasinda. Okulun bilisim dersinde bu fikri vermisler.
Musait olan girip bakarsa ve abone olursa mutlu olucak. Yapmasada cani sagolsun.
#abimdençaldım 3 İlginç Ürünü Test Ettik - YouTube (https://youtu.be/fkxTy_vUru8)
Abone olundu. Başarılar dilerim.
Shadow_Dancer
19-11-2017, 20:36
benim kız 2.5 yaşında yarın izler abi videoyu :) bayılıyorlar böyle işlere..
free-hifi
19-11-2017, 20:37
Tamamdir abi :)
İbrahim33
19-11-2017, 20:42
Allah acılarını göstermesin. bahtı açık olsun. Abone olundu murat abi :)
Ricami kirmadiginiz cok tesekkur ederim. Yarin okulda guzel supriz olmasi en onemli dilegim.
Forumumuzun gucu ve ilgisi beni sasirtmadi,sagolun. Elinize saglik.
Icerik cocukca ama biraz sevimli gelebilir :)
maşallah Allah bir ömür güzel doğru insanlar çıkarsın karşısına abi. abone oldum videoyuda beğendim :)
Abone olduk abi. Videoların altına teşfik edici yorumlarda atarsak daha da çok mutlu olur.
Otto_Skorzeny
19-11-2017, 21:19
Olduk abi inşallah sevinir
yigitblr
19-11-2017, 21:26
Abone olundu
hddsheriff
19-11-2017, 21:28
Işlem tamam
49. üye ben oldum, 100 olsun sabaha kadar.....
+1 Abone olundu :) ,Allah evlatlarımızın hep mutluluklarını göstersin
sekizsilindir
19-11-2017, 21:33
54. Aboneyiz
Yeterki çocuklar mutlu olsun :) abone olundu
t-jet ali
19-11-2017, 21:53
+1 Maşallah
evolution_9
19-11-2017, 21:55
Tamamdır.
melihyilmaz
19-11-2017, 21:57
Abi bence defne de yetenek var en kısa zamanda osmo mobile al hem böylece yüzünü tanıtım kendi videolarını kendide ceker görüntülerde daha pro olur. Ben izlerken sıkılmadım.
Arkadaslar ve forum ahalisi,sizlerden kucuk bir ricam olucak.
Bugun ogrendim ki kizim youtube kanali acmis,annesi link yolladi ve supriz oldu.
Eger kanala girip begenirseniz hatta abone olursaniz sevinirim cunku ciddi heveslenmis. Cocukca seyler paylasmis,kendisi 7 yasinda. Okulun bilisim dersinde bu fikri vermisler.
Musait olan girip bakarsa ve abone olursa mutlu olucak. Yapmasada cani sagolsun.
#abimdençaldım 3 İlginç Ürünü Test Ettik - YouTube (https://youtu.be/fkxTy_vUru8)
Bunu da izleyelim arkadaşlar
Yeni lol bebek ve Defne - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=VN81S4uVYis)
bluestain
19-11-2017, 22:10
Abone oldum ismi de benim kızımla aynı
AhmetKadir
19-11-2017, 22:12
küçük hanım mutlu olsun.
abone olundu :)
korkmazz
19-11-2017, 22:12
Abone olundu
vectra-tuner
19-11-2017, 22:13
O iş tamam ... :) Kız Cin gibi maşallah.. İnşallah bizden sonraki nesiller bizim gibi olmaz ..
_driver_
19-11-2017, 22:35
Beğenildi ve bu arada ınstagramdan da görüyorum 997TT Murat abi kızı copy paste yapmışsın resmen. Maşallah hepinize
Çocuklar hep mutlu olsun :)
Talih.b16
19-11-2017, 22:48
Aynı dert bende de var.
Seviniyor izlenince, bende beğendim abonede oldum :))
Kullanıcı
19-11-2017, 22:58
85'ci aboneyiz. 1-2 tane daha gmail vardı onlarda da abone olayım
Subscribed :)
Maşallah abi yeni yutubırımıza
Arkadaslar cokkk tesekkurler,ellerinize saglik.
Bir arkadasim yazmis,tesvik edici yorumlar yazarsaniz yureklendirmis oluruz.
Kendisinin guveni fazla ama nede olsa buyuklerden birseyler duymasi azim icin cok yararli olur.
Allah cocuklarimizi once ulkemize sonra bizlere bagislasin...
turbo&quattro
19-11-2017, 23:52
93 benden :)
ANCAMARO
20-11-2017, 00:01
94. Abonesi olarak keyifle izledim :)
99 oldu.
bu youtube işi biraz tehlikeli.
tr bazında milyonlarca abonesi olan gerizekalı isimler var ne yazıkki.
kuramadıkları cümleleri geçtim bilgileride zayıf .
onlara özenmesinde varsın ben yine lol bebeği izlemeye razıyım.
bende abone oldum fakat abone sayısı 78 görünüyor bir probelem mi oldu?
Hondafatih
20-11-2017, 08:43
80. abone :)
SekoLive
20-11-2017, 08:45
sevinir inşallah :)
81 oldu
PiscocuK
20-11-2017, 08:55
Beğendim.Başarılar kardeşimize
Rockford
20-11-2017, 08:59
abone olduk başarılar gence :)
burak_2885
20-11-2017, 09:01
85. üye :D
Abi maşallah kızına yaşına rağmen ki özgüvenine şaşırmamak elde değil. Ben kamera karşısına geçsem bu kadar doğal olamam heralde
Tesekkur ederım arkadaslar.
Dun gece 98 ıken neden bırden dustu bılmıyorum,bu ıslerden cok anlamadıgım sızlere sorayım?
Internet ortamı tabı kı cok tehlıkelı. Annesı kontrol edıcekmıs ama buyudukce neyı ne kadar kontrol edebılırız bılemıyorum.
Bır seye gırıstı,bende babası olarak kucuk bır yardımım olsun dedım.
Bu aksam gorecegım kendısını,sızlere tepkı ve yorumlarını yazarım....
:) Maşallah, Allah tüm yavruları nazardan korusun.
Abone + beğeni tamamdır.
AliGizda
20-11-2017, 10:03
89 oldu. Mutlu olmasına vesile olabildiysek ne mutlu bize.
imprezaWRC
20-11-2017, 11:29
Mutlu olması için önce abone oldum sonra Hako'nun aşağıdaki mesajına hak vererek aboneliği sonlandırdım.
imprezaWRC
20-11-2017, 11:31
Tesekkur ederım arkadaslar.
Dun gece 98 ıken neden bırden dustu bılmıyorum,bu ıslerden cok anlamadıgım sızlere sorayım?
Internet ortamı tabı kı cok tehlıkelı. Annesı kontrol edıcekmıs ama buyudukce neyı ne kadar kontrol edebılırız bılemıyorum.
Bır seye gırıstı,bende babası olarak kucuk bır yardımım olsun dedım.
Bu aksam gorecegım kendısını,sızlere tepkı ve yorumlarını yazarım....
İleride bu çocuğun karşılaştığı gibi bir engelle karşılaşmasında :D :D
Turkiyede Neden Bilim Adamı Yetişmiyor - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Kzam4cad4R0)
https://www.youtube.com/watch?v=Kzam4cad4R0
Abi bence projesi bittikten sonra kaldırın youtube kanalınıda hiç de heveslendirmeyin. Bence bu yaşta bir çocuk için youtube çok tehlikeli bir mecra. Akıl veren öğretmene de allah akıl fikir versin diyorum ben şahsen.
Ayrıca daha büyük bir tehlike var ki o da Pedofili mevzusu, göz göre göre şerefsizlere malzeme vermenin anlamı yok.
by serçe
20-11-2017, 12:55
işlem tamamdır abi başarılarının tamamını dilerim şimdiden, bahtı' da güzel olsun kendi gibi inşallah
sekizsilindir
20-11-2017, 13:10
Abi bence projesi bittikten sonra kaldırın youtube kanalınıda hiç de heveslendirmeyin. Bence bu yaşta bir çocuk için youtube çok tehlikeli bir mecra. Akıl veren öğretmene de allah akıl fikir versin diyorum ben şahsen.
Ayrıca daha büyük bir tehlike var ki o da Pedofili mevzusu, göz göre göre şerefsizlere malzeme vermenin anlamı yok.
Önemli bir tespitte bulunmuş HaKo göz ardı edilmemeli,
Sonradan eksilen takipçi sayısıda olumsuzluklar yaratabilir, bir pedagogun fikrinide değerlendirin bence
100. Üyeye ödül var mı :D
Tesekkur ederim arakadaslar.
Sunu gozardi etmeyin;bunisin kontrolu once annesi sonra kendi ogretmeninde. Ben zaten anlamam :)
Bu proje elbet biricek zaten 7 yasinda ki bir cocuk ne kadar hevesli olabilir? 1 ay olursa iyi...
Velhasil bir cok sey kontrol altinda,zaten kendi laptop ipad vs giremiyor.
Sizler desteginizi esirgemeyin lutfen.
beğendim ve yorum attım. defne yi sevindirebildiysek ne mutlu bize :)
ozan gülle
20-11-2017, 15:22
Abone olundu 110 oldu
ErayCerit
20-11-2017, 15:23
abone oldu :) Başarılarının devamı olması dileğiyle
furkantekfidan
20-11-2017, 15:34
üye olduk +1
lethaldoze
20-11-2017, 15:42
Abi maşşallah çok tatlı :)) Bu arada cok benziyor sana maşşallah.
103. beğeni
112. abonesiyim.
Tesekkur ederim arkadaslar;bu aksam ilk kez konusacagim kizimla.16 gundur buralarda degildim. Bakalim neler hissedicek,eminim mutlu olmustur. Sayenizde guzel supriz yasattik.
aynen katılıyorum abone oldum ama hako abinin dediklerini es geçilmemeli
Tesekkur ederim arkadaslar...
Simdi durum su;Defne suan heves ile birseyler yapmaya calisiyor,sanirim kendisine gelen abone istekleri ruyasini gerceklestirmis durumda,hatta 1 video daha cekmis,henuz izletmedi.
Annesi surekli uzerinde,bir sure sonra elinden alicakmis. Tekrar tesekkur ederim,cidden cok mutu suan.
Drive Fast
20-11-2017, 22:30
121. abone hayırlı olsun :) maşallah çokta tatlı allah bağışlasın abi
İslem tmmdir... 155 olduk..
aslanneron
21-11-2017, 01:26
işlem tamam :icon_tup:
turbo&quattro
21-11-2017, 01:52
Diger hesabimdanda 160. abone oldum :)
Tesekkur ederım arkadaslar,buyuk jest yaptınız.
Bu aksam cok keyifli uyudu,cidden mutluyum. Sagolun arkadaslar...
mert_can 41
21-11-2017, 21:52
Bende bu yoruma katılıyorum abi dediklerinizden sonra bende abone oldum. Bu arada abone sayacında bir sıkıntı var sanırım abone olmadan önce 166 idi abone oldum halen 166 tı :)
gokhankenar
21-11-2017, 23:28
169. abonesi de ben oldum. Çok tatlı maaşallah Allah bahtını açık etsin :)
Tesekkur ederim arkadaslar,sayenizde oldu.
173. de benden gelsin. Üyeliğim varmış haberim yoktu, bir işe yarasın en azından :)
Tesekkur ederım arkadaslar,yarın yenı vıdeo yapıcaklarmıs abısıyle,bakalım...
Tesekkur ederim,yeni video bekliyorum miniklerden.
abisiyle yaptığı nerf savaşında ''aparat'' yerine ''arapat'' dedikten sonra ki o yüz ifadesi mükkemmel ötesi abi. Allah nazarlardan saklasın :)
Yiğit G.
23-11-2017, 21:31
maşallah ama arkadaşlara katılıyorum youtube ve pedofilier hakkında yazı okumuştum korkunç şeyler yazıyordu.. Bu yaşta birinin internet kamerası karşısında olması hoş değil bence.Ben sinema okudum , çok seviyorsa bu tarz şeyleri sinema okulları veya oyunculuk eğitimleri var ufak yaşta başlıyorlar öyle bir yere gönderilebilir merakı var gibi.Analı babalı büyüsün.
Nerf savaşı video bildirimi geldi, izledik :)
Arkadaşlar wsup grubuna benide ekleyebilir msnz?
Pardon yanlış konuya yazdım kusura bakmayın:)