Orijinalini görmek için týklayýnýz : Barmek Holding Angora Evleri Hüseyin/Armaðan Arabul Ýfþa (@Armageddon)
vectra-tuner
26-11-2017, 16:40
Ticarette herþey olur., Kriz olur batýlýr ki öyle bir durum olursa alacaðýn üzerine su içilir yeri gelir.
Bu konu öyle deðil su götürür bir tarafý da yok.,
evliya bey, direkt olarak Dolandýrýcýlýktan dava açmayý denedinizmi? Bu iþ normal borç alacak meselesi deðil çünki kasýtlý olarak ayný evin 2 kiþiye satýlmasý olayý var..
google'da yazýlýnca " Arabul " ailesi , çýkan sonuçlar hiç hoþ deðil... Bu nedir arkadaþ Rüþvet verme suçundan yargýlanmak,ihaleye fesat karýþtýrmak vs. bir sürü iddia var anasýný satayým.. Birde Süleyman Demirel adý geçyiyor onu gördüm, hani þu sabah kahvaltýsýnda sadece 14 Çeþit peynir yiyen..!!!
hddsheriff
26-11-2017, 16:54
Benim yeniden konuya yazý yazmam için yapýlan þerefsizlikler artýk yetti!
Puroyu býrak hayatýmda bir kez sigara içtiðimi gören, viski içtiðimi gören varsa kendimi kameralar karþýsýnda Boðaziçi köprüsünden atarým! Sen benim purolu viskili fotoðrafýmý gördüðüne annen kardeþin eþin üstüne yemin eder misin?
Ben yazdýklarým için ederim!
Karýma laf ettiler diyorum yazýlanlara bak! Sen ve senin gibiler yüzünden sosyal medyadan çýktýðýmý anlamayanýn aklýna da þaþarým!
Amacýnýz beni kýþkýrtmak farkýndayým ama bu iþ burada bitmeyecek. Hukuki hakkým saklý falan deðil. Bana bu þekilde hakaret edip aþaðýlayan herkes hesap verecek!
Bu arada beni seven arkadaþlarýmdan da rica ediyorum lütfen "senin hakkýnda þunu yazdýlar," falan diye mesaj atmayýn. Avukatým zaten ilgileniyor bu forumla, ben bu kadar kiþisel saldýrý karþýsýnda kendimi gerçekten zor tutuyorum çünkü...
Bundan sonraki kiþisel saldýrýlarýn hepsini iade ediyorum, gerekenlerle mahkemede hesaplaþacaðýz!
Tutmayýn küçük eniþteyi
Adami tanimam etmem ihale bende kaldi :) facebook konusundan cikmasaydin ordan devam ederdik. Benim.olmadigim ortamda arkamdan atip tutmak nerden cikti anlamadim ki. Ha konunun benle uzaktan yakindan alakasi da yok. Siz bence insanlari tehdit etmek yerine konuya odaklanin da milletin 2.5 trilyon parasi buharlasmis yazik gunah...
1 kiþinin evi 2 milyon ediyormuþ güncel fiyatlarla. Baþka birileri daha varsa?
ssdriver
26-11-2017, 17:21
1 kiþinin evi 2 milyon ediyormuþ güncel fiyatlarla. Baþka birileri daha varsa?
Hee gelir simdi 2.5milyon etmiyosa surdan atlarim burdan ziplarim diye. Sosyal medyayi kapatinca foto da bulamadik zaten
dieselpower
26-11-2017, 17:27
dikkat edelim haklarý saklýymýþ..
ontheair
26-11-2017, 18:06
Kacýncý donuþ bu? Donmedolaba býndýk,forumca ýzlýyoruz...
Rezil olunur,her ýnsan hata yapar ama sývamak bambaska býrsey....
Tebrýk ederým tekrar.
“Türkiye’de her þey olabilirsiniz... Ama rezil olamazsýnýz...”
Murathan Mungan
Magdur arkadasa tesekkur ediyorum, elalemin parasiyla burda hava atan kisinin foyasini aciga cikarttigi icin.m
mert_can 41
26-11-2017, 18:23
Þimdi benim aklýma takýlan bir soru var ? Davayý kaybettiðini armaðan beye söylemeyen avukat foruma davamý açýcak umarým kazandýðýný armaðan beye söylerde armaðan beyde borçlarýný ödemek için parasýný toplar.
Avukatin olan meslektas arkadasim umarim sana oncelikli olarak savciligin forumdan ip adreslerini talep edecegini, kisinin yurtdisinda olmasi veya vpn kullanilmasi veya forum yonetiminin yurtdisi ipsi vermesi durumunda acacagin hakaret davasina ait fiiliin yurtdisinda gerceklestigi kabul edileceginin, mahkemeninn yurtidisinda hangi makamlara yazi yazilacagi, ozel yetki kurallarinca hangi mahkemenin yetkili olacagini, bu zamana siyasi olmayan kac davadaki kac mahkemenin yurt disindaki makamlara yazi yazdigini, yazsa bile kacina, ne kadar zamanda geri donus yapildigini, acacagin davanin kac yilda kacinci celsesinde karara baglanacagini, velev ki kisi tr olsa bile hakaret sucunun ust sinirinin 2 yil oldugunu ve kisinin gecmiste sabika kaydi yoksa en fazla alacaginin hagb yani erteleme olacaginin, actigin davayi ciddiye alip takipcisi olan birisinin kazanmasi halinde sana cikmasi muhtemel karsi vekalet ucretinden ve kendisinin senden alacagi miktar konusunda seni detaylica bilgilendirip yapabilecegin en iyi seyin umursamamak oldugunu ancak almanyadaki sirketini arastirmak, yatirim yapmak veya hakkinda bilgi sahibi olmak isteyenin ismini her google aramasinda buraya ugrayacagindan, sana isnat edilen suclamalar ile trde rahatca dolasabilirken, bunu bir almana nasil acikla(ma)yacagindan insallah bahsetmistir.
Avukatin olan meslektas arkadasim umarim sana oncelikli olarak savciligin forumdan ip adreslerini talep edecegini, kisinin yurtdisinda olmasi veya vpn kullanilmasi veya forum yonetiminin yurtdisi ipsi vermesi durumunda acacagin hakaret davasina ait fiiliin yurtdisinda gerceklestigi kabul edileceginin, mahkemeninn yurtidisinda hangi makamlara yazi yazilacagi, ozel yetki kurallarinca hangi mahkemenin yetkili olacagini, bu zamana siyasi olmayan kac davadaki kac mahkemenin yurt disindaki makamlara yazi yazdigini, yazsa bile kacina, ne kadar zamanda geri donus yapildigini, acacagin davanin kac yilda kacinci celsesinde karara baglanacagini, velev ki kisi tr olsa bile hakaret sucunun ust sinirinin 2 yil oldugunu ve kisinin gecmiste sabika kaydi yoksa en fazla alacaginin hagb yani erteleme olacaginin, actigin davayi ciddiye alip takipcisi olan birisinin kazanmasi halinde sana cikmasi muhtemel karsi vekalet ucretinden ve kendisinin senden alacagi miktar konusunda seni detaylica bilgilendirip yapabilecegin en iyi seyin umursamamak oldugunu ancak almanyadaki sirketini arastirmak, yatirim yapmak veya hakkinda bilgi sahibi olmak isteyenin ismini her google aramasinda buraya ugrayacagindan, sana isnat edilen suclamalar ile trde rahatca dolasabilirken, bunu bir almana nasil acikla(ma)yacagindan insallah bahsetmistir.
Ha bir de zamanasimi olgusu var dikkate alinmasi gereken tabi ki.
Allað daha chock wersin
BMW Car Club Turkey - Uye Aracları (http://www.bmwctr.com/bmw-club-aramizdan-bir-bwm-detay.asp?id=54)
Allað daha chock wersin
BMW Car Club Turkey - Uye Araclarý (http://www.bmwctr.com/bmw-club-aramizdan-bir-bwm-detay.asp?id=54)
Kornet ve kamaro öncesi sanýrým.....
Ýnsanda biraz yüz olur be.. Utanma olur, ar olur, haya olur..
Sülalen 10'larca kiþinin hakkýna girmiþ, mahkemece kanýtlanmýþ.. Sülalenin iç ettigi paralar senin gýrtlaðýndan geçmiþ, sülalen yüzünden maðdur olan insanlar ortada..
Tüm bunlar alenen ortada iken výk výk dava açarým, dava açarým. Siktir git ne açýyorsan aç, bu siktir için bana da aç.. 3-5 bin kazanýr makarna yemekten aç kalmýþ, yeterli derecede beslenememiþ beynine güzel bir pirzola sofrasý kurar da protein yollarsýn..
Türk Hukuk sistemini bilmem ana ilahi adalet bir yerlerde tecelli eder.. Eder de verir sülalen kanýna girdiði insanlarýn hesabýný.. Ve o haram lokmalar sen dahil kimlerin boðazýndan geçti ise artýk..
Adami tanimam etmem ihale bende kaldi :) facebook konusundan cikmasaydin ordan devam ederdik. Benim.olmadigim ortamda arkamdan atip tutmak nerden cikti anlamadim ki. Ha konunun benle uzaktan yakindan alakasi da yok. Siz bence insanlari tehdit etmek yerine konuya odaklanin da milletin 2.5 trilyon parasi buharlasmis yazik gunah...
Mahkemeye dava açacak giderken fiyonk makarna almayý unutma hemen ödersin tazminatý ;)
Seyfettin777
26-11-2017, 19:21
2. Beyaz Enerji'de tahliye yok - Son Dakika Haberler (https://www.google.com.tr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/2-beyaz-enerjide-tahliye-yok-15441)
Beyaz Enerji Operasyonu kapsamýnda, zamanýnda Hüseyin Arabul’un da adýnýn geçtiði birçok insan gözaltýna alýnmýþ.Yukarýdaki haber linkine göre Tedaþ’ta yapýlan yolsuzluk konu bu davaya, özetle Armaðan Arabul üzerine tapulu bir ev, Barmek Holding’in muhasebecisi Sungun’un iddiasýna göre Tedaþ genel müdür vekili tarafýndan, toplamda 107 bin dolar ve 26 bin mark bedel ile alýnmýþ(paralar önce emanete býrakýlýyor).Ayrýca Sungun, bu paralarýn Armaðan Arabul’a teslim edildiðini söylüyor.
Hüseyin Arabul ise evi vermediklerini söylüyor, mahkeme baþkaný bunlarý(Hüseyin Arabul’un evi vermediklerini söylemesini) anýmsatýnca da Sungun, “ben olanlarý anlatýyorum efendim, onu ben bilemem” diyor.Muhasebeci ve Hüseyin Arabul arasýnda ifadelerin farklý olmasýndan dolayý, mahkeme Armaðan Arabul üzerine tapulu olan evin, kime ait olduðu ve kim tarafýndan kullanýldýðýnýn tespitini istiyor, tüm bu olaylar 1999’da gerçekleþmekte.(Beyaz Enerji Operasyonu ise 2001 yýllarýnda gündeme geliyor)
Þirketin yönetim kurulunda bulunmuyor olmanýz, kaðýt üzerinde yetkinizin olmamasý hiçbir þeyden haberiniz olmadýðý, hiçbir þeyi bilmediðiniz anlamýna gelmez.Bir ailede, aile üyeleri normal þartlar altýnda birbirlerinin çoðu þeyini bilirler, buna meslek sýrrý, ticari sýrlar gibi þeyler de dahil ki görüldüðü üzere, bazý þeylerin kýyýsýndan köþesinden sizin de adýnýz çýkýyor, medyaya yansýmýþ onlarca haber var.
Ateþ olmayan yerden duman çýkmaz derler, 2001’de Azerbaycan ile yapýlan 25 yýllýk sözleþmenin ardýndan sözleþme yükümlülüklerini yerine getirmemek, ihaleye fesat karýþtýrmak, yetki aþýmý gibi türlü nedenlerle Hüseyin Arabul, Azerbaycan’da yargýlanmýþ.Dönemin Azerbaycan ekonomi bakaný Haydar Babayev, Barmek’le ilgili ciddi usülsüzlükler ve yolsuzluklar bulunduðunu söylemiþ, hesaplarý dondurma kararý almýþlar.Dondurma kararýnýn Türk medyasýna düþtüðü tarih de temmuz 2006.
Hüseyin Arabul, 5 yýl hapis cezasý alýyor ve bu 1 milyon 617 bin dolar adli para cezasýna çevriliyor dava kapsamýnda, ve ülke dýþýna çýkma yasaðý getiriliyor.3 yýl aradan sonra Azerbaycan bu yasaðý kaldýrýyor.Bu cezalara da eylül 2007’de hükmolunmuþ.(5 yýl hapis cezasý ve çýkýþ yasaðý)Sorunu uluslararasý tahkimde çözüyor Hüseyin Arabul ve Azerbaycan, tahkim olmasý þu anlama geliyor ki ortada bir çeþit arabuluculuk var ve gerçekten, sözleþmenin ihlali, sözleþme maddelerinin yanlýþ yorumlanmasý gibi ortada kanýtlanmýþ bir sorun var.3 yýl aradan sonra 2009’da, tahkimle beraber Hüseyin Arabul’un sýnýrdýþýna çýkma yasaðý da ortadan kalkmýþ.
Ortada bu kadar sýkýntýlý durum varken, araþtýrdýkça daha da dallanýp budaklanan bir durum söz konusuyken, aðzýmýzdan tek lokma haram geçmemiþtir, þöyledir böyledir diyerek insanlarýn inanmasýný beklemek doðru deðildir.Bu kadar insan haklý olarak sizden bilgi belge istiyor ve bunlarý yaþam tarzýnýzla, veya gördüðü duyduðu þeylerle eþleþtirebilmeyi bekliyor.Ortada maðdurlar ve ellerinde onanmýþ ve kesinleþmiþ bir mahkeme kararý da bulunmakta.Kaldý ki Beyaz Enerji Operasyonu asker eliyle fitili ateþlenmiþ, dönemin siyasileri tarafýndan örtülmeye çalýþýlan, kirli çamaþýrlarýn döküldüðü, zamanýn hükümetini ve vekillerini sýkýntýya sokan, bir þekilde üstü kapatýlmýþ bir dava konusu.Buradan çýkacak yargý sonucu bile insanlarý ikna etmek konusunda yetersiz gelebilir.(þu linki özellikle incelemenizi tavsiye ederim Be-yaz Ener-ji Ope-ras-yo-nu-’nu yu-ru-ten-le-rin ba-şı-na ne gel-di? – Prof. Dr. Ahmet SALTIK (http://ahmetsaltik.net/tag/be%C2%ADyaz-ener%C2%ADji-ope%C2%ADras%C2%ADyo%C2%ADnu%C2%ADnu-yu%C2%ADru%C2%ADten%C2%ADle%C2%ADrin-ba%C2%ADsi%C2%ADna-ne-gel%C2%ADdi/) ) Paylaþmak zorunda olmasanýz bile eðer paylaþmayacaksanýz, bütün bu durumlar karþýsýnda, sizin hakkýnýzda “iyi düþünemeyen” insanlarý da eleþtirmenizin doðru olduðunu düþünmüyorum, tehdit eder gibi olan tavrýnýzla özellikle.
Bilgileri aldýðým linkleri de þuraya býrakayým, isteyenler incelesin ben özet geçtim;
Azerbaycan'da Barmek'e şok karar- Arşiv - Milliyet.com.tr (http://www.milliyet.com.tr/azerbaycan-da-barmek-e-sok-karar/ekonomi/haberdetayarsiv/05.07.2006/162974/default.htm)
Yeni Þafak - Son Dakika - Barmek Azerbaycan'ýn banka hesaplarý donduruldu 4.7.2006 (http://www.yenisafak.com/arsiv/2006/temmuz/04/9767.html)
Azerbaycan Arabul'a Turkiye kap1s1n1 act1 - Ekonomi - T24 (https://www.google.com.tr/amp/m.t24.com.tr/amp/haber/azerbaycan-arabula-turkiye-kapisini-acti,57624)
Forum adminlerinden ricam bu armaðanmýdýr hediyemidir sürpriz yumurtamý herneyse nick'ini deðiþtirseler
Bknz; Armageddon ----> Haramgeddon veya Tokatgeddon süper olur
Ayrýca evliya abi show tv de iyi bir pozisyonda çalýþan aile dostumuz var istersen kendisine rica edeyim seninle irtibata geçsin güzel bir haber yapýn bütün türkiye duysun bu köy yumurtasýný
https://i.hizliresim.com/8NrAZ1.png (https://hizliresim.com/8NrAZ1)
Forum adminlerinden ricam bu armaðanmýdýr hediyemidir sürpriz yumurtamý herneyse nick'ini deðiþtirseler
Bknz; Armageddon ----> Haramgeddon veya Tokatgeddon süper olur
Ayrýca evliya abi show tv de iyi bir pozisyonda çalýþan aile dostumuz var istersen kendisine rica edeyim seninle irtibata geçsin güzel bir haber yapýn bütün türkiye duysun bu köy yumurtasýný
Elimde diðer sosyal aðlar ve medyada paylaþmak için hazýrladýðým bir dosya var, bu hafta medya kuruluþlarýna ulaþtýrýcam. Sizinle özelden iletiþime geçiyorum.
Mutlu Deðerli
26-11-2017, 20:39
Ulen bizim gibileri hayalindeki arabalar için yýllarca uðraþsýn durmadan para biriktirsin... Kimiside parayý vursun Corvette filan alsýn. Binerken içinize siniyormu bari ? Midem bulanýr be benim.
Haksýz yere Corvette'm olcaðýna yürürüm daha iyi. Gönlüm rahat kalbim zengin, benden zengin olsan ne yazar :goz:
Buraya bilende bilmeyende yazmýþ sallamýþ atmýþ tutmuþ adam kim olursa olsunda siz hakimmisiniz baþ savcýmýsýnýz avukatmýsýnýz ben onu çözemedim birisi kiþi yazýyor millet gaza geliyor dolandýrý hýrsýz sen nasýl corvet binersinde bmw alýrsýn 100milyar modifiye yaparsýn kime ne? gözünüze battý dimi adamýn siciline kadar araþtýran aðýr iþsizler var neyin gazýna geldiniz? bu zamana kadar nerdeydiniz 20 senedir olan bi haber bu? Burada öyle böyle iþsizler varki adamýn karýsýnýda kýzýnýda bulmuþlardýr sosyal medya hesaplarýndan yazmýþlardýrda heyecan arýyorsunuz kendinize heyecan zaten mantýðýnýz dediðiniz gibi iyi arabaya güzel lüks arabaya binen herkes haram parayla biniyor:D
evliya çok büyük geçmiþ olsun bi avukat sayesinde çok yakýn tanýdýðým aile eski kura göre yatýrdýðý parayý aldý ve 2 sene oluyor
Buraya bilende bilmeyende yazmýþ sallamýþ atmýþ tutmuþ adam kim olursa olsunda siz hakimmisiniz baþ savcýmýsýnýz avukatmýsýnýz ben onu çözemedim birisi kiþi yazýyor millet gaza geliyor dolandýrý hýrsýz sen nasýl corvet binersinde bmw alýrsýn 100milyar modifiye yaparsýn kime ne? gözünüze battý dimi adamýn siciline kadar araþtýran aðýr iþsizler var neyin gazýna geldiniz? bu zamana kadar nerdeydiniz 20 senedir olan bi haber bu? Burada öyle böyle iþsizler varki adamýn karýsýnýda kýzýnýda bulmuþlardýr sosyal medya hesaplarýndan yazmýþlardýrda heyecan arýyorsunuz kendinize heyecan zaten mantýðýnýz dediðiniz gibi iyi arabaya güzel lüks arabaya binen herkes haram parayla biniyor:D
Senin mantýðýn da, bana dokunmayan yýlan bin yaþasýn galiba.
PiscocuK
26-11-2017, 20:46
Bozacida geldi.
ahmetakbayir
26-11-2017, 20:48
konuyu baþtan sona okudum. maðdur olana allahtan sabýrlar diliyorum inþallah iþi çözülür. 2 side kendisinin savunan arkadaþa 1 saat kahkaha attým kredi çekip corvette alýp neden sýfýr ferrariyi alamýyorum diye aðlamak nedir. :) allah aþkýna bu nasýl dünya ?
Ya sen bi sus a.m.k yancýsý sen deðilmisin bu forumda bmw olayýndan rezil olup banlanýp baþka bi nick’le tekrar gelen neyin kafasýný yaþýyorsun olum sen 20 yýl diyorsunda boþa gazel okuma bu forumda herkes ankarada oturmuyor ve bir çoðumuz mevzuyu yeni öðrendi
Ya sen bi sus a.m.k yancýsý sen deðilmisin bu forumda bmw olayýndan rezil olup banlanýp baþka bi nick’le tekrar gelen neyin kafasýný yaþýyorsun olum sen 20 yýl diyorsunda boþa gazel okuma bu forumda herkes ankarada oturmuyor ve bir çoðumuz mevzuyu yeni öðrendi
kime rezil olacam týrrýk hayýrdýr?:)
bahadýrtelli
26-11-2017, 20:56
Ailenin butun imkanlarindan yararlan sonra corveti. Krediyle aldim diye bide milletle alay et.
arkasinda o kadar magdur adam varken bu kadar gosteris yapan kisiden adamlik durustluk beklemek zaten bos.
Para kaptiranlar paralarinin gittigine mi yansin , paralarini kaptirdiklari admin oglunun ona buna gosteris yapip gununu gun edip bide sosyal medyada paylasmasina mi ?
kime rezil olacam týrrýk hayýrdýr?:)
Sana þimdi ikram edeceðim çok soda þiþesi varda en kýzýlayýndan hani ankaradasýn ya 20 yýldýr bu markayýda duymussundur,
Konuyu amacýndan saptýrmak istemiyorum, iþine bak diyicemde zaten bakýyorsun yancýlýðýn messi’si olmuþsun.
Sana þimdi ikram edeceðim çok soda þiþesi varda en kýzýlayýndan hani ankaradasýn ya 20 yýldýr bu markayýda duymussundur,
Konuyu amacýndan saptýrmak istemiyorum, iþine bak diyicemde zaten bakýyorsun yancýlýðýn messi’si olmuþsun.
Gel sana tattýrayým o soda þiþelerini tek tek hazým ettirir:)
Bozacida geldi.
Aman aman aman
Evlerden "uzk"
Mutlu Deðerli
26-11-2017, 21:00
Gel sana tattýrayým o soda þiþelerini tek tek hazým ettirir:)
Sen miata'yý nasýl aldýn, kolombiya kubarýylamý. ***** her zengin helal kazanmýyor dedin ya
Mutlu Deðerli
26-11-2017, 21:01
*'lý yere M-a lu-m yazdým yanlýþ olmasýn, küfür yok medenice tartýþýyoruz
Burdan adminlere sesleniyorum, 1dk'lýðýna düzenleme olsun böyle post kirliliði oluyor
Mutlu Deðerli
26-11-2017, 21:04
bana itafen yazý yazdýgýn esnada avatarýnda bordo tenteli bi mx5 gözüküyordu da, ondan dedim
https://i.hizliresim.com/rJDrjB.jpg
Bence yönetim ; maðdur abimiz ilerleme kaydedene kadar konuyu kitlesin .
Hayýr satýn alýnan evi baþkasýna satan bir aile þirketinden sonra helal/haram kazançlar , soda þiþeleri konuya dahil oldu .
Korkuyorum sonunda armageddon þinasi çýkacak ; evliya abimize de senin o dönemki 150.000 dolarýnda haram kazançmýþ denerek mahkum olacak falan filan asabým bozuldu :D
Bence yönetim ; maðdur abimiz ilerleme kaydedene kadar konuyu kitlesin .
Hayýr satýn alýnan evi baþkasýna satan bir aile þirketinden sonra helal/haram kazançlar , soda þiþeleri konuya dahil oldu .
Korkuyorum sonunda armageddon þinasi çýkacak ; evliya abimize de senin o dönemki 150.000 dolarýnda haram kazançmýþ denerek mahkum olacak falan filan asabým bozuldu :D
Ama kol bozuk yeðen :)
Merhaba gizli hayraným maalesef inþaat sektörüyle uðraþýyoruz:((
Yazik kimin cocuguysa.. Dunya kendi etrafinda dönuyor saniyor:) tanistigimiz zaman ciddi ekonomik kriz icerisine sokmus olurum sizi, tanismayalim o yuzden:)
Yazik kimin cocuguysa.. Dunya kendi etrafinda dönuyor saniyor:) tanistigimiz zaman ciddi ekonomik kriz icerisine sokmus olurum sizi, tanismayalim o yuzden:)
Merak ettim nasýl oluyor ?
Merak ettim nasýl oluyor ?
Gorevim geregi neden oluyorum diyelim:) mutahitler pek sevmez..
yusufcan_k
26-11-2017, 21:37
Gorevim geregi neden oluyorum diyelim:) mutahitler pek sevmez..
Adam tasakli hatta dassakli cikti kacin :D
Konuya donelim bence :)
Eger siz arkanizda magdurlar var oldugunu biliyorken luks yasam surecek ve bunu goz onune serecek yuzsuzluge sahipseniz, bir gun bu durumu yasayacaginizi bileceksiniz.. Magdurlara mucadelelerinde bol sans..
coolvtec
26-11-2017, 21:46
Allah hiç kimseyi para ile sýnamasýn...
Maðdur þansý var adamlarda
Benim bir abim var maðdur olda
Baðýrsaklardan kokoreç yapar
Nerde masum temiz yüzlü adam var hep onlar bulunur
Bu maðdur yargýdan adalet ister
Ama bu ülke adaleti zor verir
Olan maðdurar olur
Bunlarýn bir müþteri mafya mufya olsaydý belki de vardý kesin onlara yamuk yapamadýlar emin olun
Canlarý tatlý olur zengin insanlarýn
Olan fakir üç beþ kuruþu olanlara olur
Adaletin var mý la dünya
650k be yazýk günah
yiðit ne 650 si
bugünün parasý minimum 2 milyon
Malesef güzel ülkemizde bu konu küçük bir demo, neler var neler kulaða gelen gelmeyen.
Ben anlamadým þimdi dýzzogeddonun yancýlarý mý bastý konuyu
vectra-tuner
26-11-2017, 22:32
Yavuz hýrsýz ev sahibini bastýrýr.. Anladýðým kadarý ile Maðduriyete sebep olan kiþi burada yazýlanlardan rahatsýz oluyor.. Bu kötü birþey deðil tabiki.. Ödesin konuyu açan Evliya beyin parasýný ve konuda böylece kapanmýþ olur.. Açýk konuþayým , maðduriyete sebep olan kiþi istese 150 bin dolarý çat diye öder eminim ...
evliya bey bence bu konudan sonuç çýkmaz zira yüzsüzlük devam ediyor ve haram geçen boðaz alýþmýþtýr harama.. baþýna büyük bi iþ gelmeden de akýllanmaz.. evet yasal olarak siz kazandýnýz ama bu dünyada sefalarýný sürüyorlar:)
Bu arada söylemeden edemicem etiketler harbi fena aralýksýz yarým saat güldürme garantili :D
hddsheriff
26-11-2017, 23:09
bu arada yazmasam çatlarým bahaneler bana çok tanýdýk geldi , "demirlerimizi gömdüler , betonlarýmýzý çaldýlar bizi kandýrdýlar..."
gokhankenar
26-11-2017, 23:35
Dolandýrýcý family hesabýnýz inþallah öbür dünya ya kalmaz da bizde dünya gözüyle ibretlik bir yok oluþ izleriz...
BaybuRtlu69
26-11-2017, 23:35
''Kandýrýldýk'' bizi de s.ktiler edebiyatý olmuþ hayli.
Açýkçasý konu sahibi için, durum çok iç acýsý bi durumda, zamanýnda 150.000 Dolar para harcayýp, sonucunda hiç birþey elde edememek ? Ve þuanda o parasýnýn deðeri 2 Milyon Tl olmuþ...
Ayrýca, konunun muzdaribi tek bir kiþi de deðil, onlarca insan var. Allah yardýmcýlarý olsun. Bu devir de bi 150.000 Dolar kazanmak hiç kolay deðil, hatta kimimiz için mümkün bile deðil.
Yalnýz þu da ayrý bir þaþýrtýcý, Çalýþaný/Sahibi olduðunuz firmalarýnýz batmýþ veya millete karþý böylesine borçlu durumda iken, keyifli lüks bir hayat sürmek nasýl biþeydir.
bu arada yazmasam çatlarým bahaneler bana çok tanýdýk geldi , "demirlerimizi gömdüler , betonlarýmýzý çaldýlar bizi kandýrdýlar..."
Betonu santralden istiyorsun su kdr m3 diye, getirip dokuyorlar, kantar tartim kagidiyla beraber, imzani alip gidiyorlar, ornekler az ucuk :)
https://www.youtube.com/watch?v=TMpLXkl6Dk0
aklýma geldi :D
Emrecan-R
27-11-2017, 01:18
toyota corollaya binen birini küçümsemiþlerdi sanýrým
Tayfun.O
27-11-2017, 01:46
This is techturkey bitches!
Güzel yakalamýþsýn tebrikler.
O bütün maðdurlarýn parasýný þirket çatýr çatýr öder ama onun yerin 70 milyonluk yatýrýp yapýyormuþ... Neyse çok yazamaya gerek yok
Yavuz hýrsýz ev sahibini bastýrýr.. Anladýðým kadarý ile Maðduriyete sebep olan kiþi burada yazýlanlardan rahatsýz oluyor.. Bu kötü birþey deðil tabiki.. Ödesin konuyu açan Evliya beyin parasýný ve konuda böylece kapanmýþ olur.. Açýk konuþayým , maðduriyete sebep olan kiþi istese 150 bin dolarý çat diye öder eminim ...
10küsür yýl önceki 150k dolar. Sadece banka dolar faizi ile 200k olmuþtu o para bugün......
150 bin dolar için adam vurulurda ADAM'sa vurulur..
Mütahitler dünyasý ilginç ailesine adýna laf gelicek diye canýna kýyanda var sýfýrý tüketende ,, her gün beddua yesede doymak bilmeyende var..
Baþýma gelse paramý alamasam ve karþýmdaki korvetim çizildi oo yeaa yapsa bilemiyorum napardým. Ýnsan baþýna gelmeyince bilemez...
Allah esnafýnda Allah korkusu olanla rast getirsin.
Son duzlukte atara kalkan arkadaslari uyandirayim, burasi TechTurkey:
https://i.hizliresim.com/kXD2lm.jpg
Yok primden deðil de yazýyordun ya forum kim olduðunu bilsin hatýrlasýn istedim zira hafýzam kuvvetlidir :) bmw'yi makarna yiyerek mi almýþtýnýz forum olarak kýskanýyoruz da
https://www.youtube.com/watch?v=6DGX1clG4dY
Herkes birbirini bulunduðu þehirde aðýrlamaya davet ediyorsa,konu kapanmýþtýr.
EVRENOZ:'' Ýtaatsizliðin raconunu biz koymadýk;ama biz uygularýz.''
Konu sahýbýne ayýp oluyor artýk... Adam magdurýyetýný yazmýs,konu ýle alakalý yazabýlýrsek yada býlgý paylasabýlýrsek yardýmcý oluruz...
Dýger konular ýcýn ayrý baslýk acýn derým.
Konu sahibi içtenlikle baþýndan geçenleri yazmýþ maðduriyetini belirtmiþken muhabbet nerelere gelmiþ..
Hayatý ti'ye almak iyidir güzeldir rahatlatýr ama, maðdur için durum pek böyle deðil.
Ama az ama çok; Saygý önemli.
Kutluhan , normalde maddiyat giren konulara yazmayý sevmiyorum , gerek görmüyorum .
Ama yazým tarzýn , cevaplarýn çok itici hani arkadaþýný efendilikle savunsan haklý da çýkarsýn burada kimse kimseyi ezmeye , yerin dibine sokmaya yazmýyorum kaldý ki zaten yazýlan yer internet/klavye yani etkisi ne kadar olabilir?
Maddiyat konularýna yazmama sebebim ise Allah’ýn hangi kulu olursan ol yarýn ne olacaðýn hiç belli olmaz o yüzden paraya,mülke güvenip de esip gürlemenin lüzumu yok.
Ha ayrýca renk renk Bmw mevzusuna da tutuldum , Bmw/Mercedes zenginlik simgesi olmuþsa gerçekten vay halimize vizyonsuzluk master degree :D
Bu arada tartýþmak için yazmadým forum pek tarzým deðil sýkýlýyorum,bunalýyorum merak edersen benimde adým,soyadýn belli vekil,bakan tanýdýk çoktur sizin birine sorarsan iletirler bizde esnafýz kendi halimizde
Cümleten hayýrlý cumalar , kimseyle münakaþa etmeyin
ghibli06
27-11-2017, 09:45
beyler gerçekten de konu sahibine çok ayýp oluyor, kendisi yazdýklarýndan anladýðým kadarýyla da çok efendi biri, hiç bir hakaret, küfür, itham ve tehditte bulunmuyor bile ama maþallah konuda birazdan silahlar patlayacak diye korkarak girmeye baþladým... zaten caný yanmýþ, ayrýca bu topic altýnda konunun çözülemeyeceði de aþikar, kesinleþmiþ mahkeme kararýný nasýl uygular onun çözümünü bulacak bir avukata ihtiyacý var, varsa aranýzda bunu yapabilecek yazýn da faydanýz olsun, yoksa olay vurun Armaðan'a þeklinde devam ederse sadece ego tatmini olur, konu sahibine de hiç bir faydasý olmaz...
beyler gerçekten de konu sahibine çok ayýp oluyor, kendisi yazdýklarýndan anladýðým kadarýyla da çok efendi biri, hiç bir hakaret, küfür, itham ve tehditte bulunmuyor bile ama maþallah konuda birazdan silahlar patlayacak diye korkarak girmeye baþladým... zaten caný yanmýþ, ayrýca bu topic altýnda konunun çözülemeyeceði de aþikar, kesinleþmiþ mahkeme kararýný nasýl uygular onun çözümünü bulacak bir avukata ihtiyacý var, varsa aranýzda bunu yapabilecek yazýn da faydanýz olsun, yoksa olay vurun Armaðan'a þeklinde devam ederse sadece ego tatmini olur, konu sahibine de hiç bir faydasý olmaz...
2 sene önce ayný olaydan yakýn aile dostumuz parasýný aldý güzel bi avukat sayesinde özel mesaj attým kendisine yardýmcý olucak
ghibli06
27-11-2017, 09:52
2 sene önce ayný olaydan yakýn aile dostumuz parasýný aldý güzel bi avukat sayesinde özel mesaj attým kendisine yardýmcý olucak
tamam bu þekilde gidelim ki bir amacý olsun konunun, yoksa olay mal beyanýna döndü resmen konuda :) gerçi þimdi vergi dairesi hepimizi çaðýrsa mal beyanýnda kaçýmýzýn üzerinde bir þey çýkar o da meçhul...
uzk bak kardeþim konuya cok mudail olma konuyu deiþtirme salak salak yerlere cekiosun tama atmýþssýn mesajýný olay bitmiþ hadi fikrin zikrin yoksa dewam
BuRaK_eFe
27-11-2017, 10:03
Sushi yiyerek alýnan bmw ler makarnayla yiyerek corvette modifiye etmeler konu baþtan aþaðý çeliþki 1 bölüm kaçýrýnca kiöin kime atladýðýný anlayamadýðýmýz ensest türk dizileri gibi oldu iyice..
Herkes birbirini bulunduðu þehirde aðýrlamaya davet ediyorsa,konu kapanmýþtýr.
EVRENOZ:'' Ýtaatsizliðin raconunu biz koymadýk;ama biz uygularýz.''
Ben mi demiþim bu sözü
Ne zaman demiþim
Kime demiþim
Çok güzel demiþim :)
free-hifi
27-11-2017, 10:52
sen diyorsunki evliya abi o senenin kurundan 150.000 usd karþýlýðý parasýný alacak iþ bitecek. evin deðeri 2.000.000 olmuþ deðer kaybý davasý da açsýn mý peþine ?
sen diyorsunki evliya abi o senenin kurundan 150.000 usd karþýlýðý parasýný alacak iþ bitecek. evin deðeri 2.000.000 olmuþ deðer kaybý davasý da açsýn mý peþine ?
Ýþin hakký tabi ki gayrimenkulün piyasa rayici olan bedelin ödenmesi.
Ama ben bu durumda olsam 150K usd için tamam derdim.
Zaten yýllar sürmüþ mevzu ne koparsam kar diye düþünürdüm, 150K evet evin deðerine göre az ama "0" a göre de çok bir para. Umarým hak yerini bulur.
Konunun son postlarý tv de final yapan dizi gibi olmuþ, þu enteresan mesajlarý atan arkadaþlarýn çoðunun birinden 500 TL alacaðý olsa farklý moda bürünüler.
Empati yapmak iyidir
Hak Hukuk ve Türkiye ??? Çok ayrý kavramlar.
Bizim ülkede hukuk maðdurun yanýnda deðil. Tam tersi maðdur edenin yanýndadýr. Çok acý ama doðru maalesef.
Allah sabýr versin ve yardýmcýn olsun arkadaþým.
Bu gibi durumlara hep Jet Fadýl ön ayak oldu.
Geçmiþ olsun. Umarým hakkýnýzý faizi ile geri alýr ayný zamanda hukuk önünde hak ettikleri cezayý alýrlar.
Ýþin hakký tabi ki gayrimenkulün piyasa rayici olan bedelin ödenmesi.
Ama ben bu durumda olsam 150K usd için tamam derdim.
Zaten yýllar sürmüþ mevzu ne koparsam kar diye düþünürdüm, 150K evet evin deðerine göre az ama "0" a göre de çok bir para. Umarým hak yerini bulur.
Konunun son postlarý tv de final yapan dizi gibi olmuþ, þu enteresan mesajlarý atan arkadaþlarýn çoðunun birinden 500 TL alacaðý olsa farklý moda bürünüler.
Empati yapmak iyidir
Mahkemenin davayý sonuca ulaþtýrýrken bunu belirtmesi gerekmez mi? Mantýken mahkemenin en doðru kararýn vermesini gerektiðini düþündüðümüzde, davayý sonuca ulaþtýrýrken ''gayrimenkulün piyasa rayici olan bedelin ödenmesi karar verildi'' demesi gerekmez mi? Yoksa en baþtan dava süreci içerisinde bunu maðdur kiþinin avukatý özellikle mi belirtmeli ?
ghibli06
27-11-2017, 12:10
Bu gibi durumlara hep Jet Fadýl ön ayak oldu.
Geçmiþ olsun. Umarým hakkýnýzý faizi ile geri alýr ayný zamanda hukuk önünde hak ettikleri cezayý alýrlar.
Bu durum Jet Fadýl gibi deðil ama, milletvekillerinin tahsisini aldýðý bir arazi ve kendi kurduklarý bir kooperatif var, Barmek orada müteahhit firmaydý, yani maket hazýrlayýp olmayan bir yerde villa-daire satmadýlar... firma sýkýntýya girdikten sonraki süreçte zararý karþýlama noktasýnda sorumluluklarýný yerine getirmemiþ fakat projeyi iyi bilen biri olarak diyeyim ki o dönemdeki Çankaya belediyesi baþta olmak üzere dünya kadar engel kondu ortaya, ne oldu bu proje bitirttirilmedi? insanlar maðdur oldu, milletvekilleri kendi evlerini bedavaya getirtebilmek için projeyi büyüttükçe büyüttü, adamýn 3 tane villa hakký varsa ve de bunu ödemek yerine 2 tane hakkýn satýlmasýný, kendine 1 tane bedava verilmesini istedi, þu anda o dönem millatvekili olarak hala Angora'da oturanlara sorun kaç para vermiþler? olan bu konuyu açan arkadaþýmýz gibi 150 bin USD ye ev ya da villa satýn aldýðýný zannedenlere oldu...
ssdriver
27-11-2017, 12:11
Mahkeme kararý var zaten ilk sayfada. O yilda odenen ucretin yasal faizi ile gerinodenmesi diyor... Ama sorun borclu sirketin icinin bosaltilip mal kacirilmasi. Bu da tespit edilmis durumda anladigim.kadariyla. Bu saatten sonra olayi kisisele döndürmek sacma. Armagan bey evliya abimizin sorununu soz verdigi gibi çözsün. Biz de cikip helal olsun lafinin arkasindaymis diyelim. Bekliyoruz...
ssdriver
27-11-2017, 12:14
Ha odenen ucretin yasal faizi ile beraber tutari vs. Evin su an ki bedeli karsilastirmasindan sonra rayic bedel icin baska bir dava da acilabilir.
Bu milletvekilinin yaptýðý ettipi holding baðlar
Holding den villa alan vatandaþýn suçu inanmak
Bunlara inanýp 650k vermek
Parayý emenate alýn demesini biliyor tapu evi vermesini bilmiyor
Soyadý taþýmak kolay deðildir
Bende babamýn malesef soyadýný taþýyorum
Salak saçma sorularla muhattap oluyorum bazen
Allahtan bizimki dolandýrma kul hakký yeme deðilde
Yoksa ben ilçe deðil il deðiþtirirdim
Bu yüz kýzartan suçtur bu suçtan hiçbir yerde insana iþ vermezler
Adam gelip rahat rahat yazýyor
Burda o kadar çok yazýlmayan kelimeler var ki
Foruma zarar gelmesin diyedir
Yüzsüzlük meslek olmuþ
Ben armaðan bey yerinde olsaydým bu konuya hiç girmezdim
Daha öncede belirttim
Maðdur arkadaþ sadece ifþa etti
Bizde öðrendik
Forum nüfusundan birisi daha silindi
Bu konu geyiq döner bu saatten sonra
Amacýna ulaþtý
Yönetim konuyu kilit vurup daðýlma vaktidir
Google oturdu zaten konu :)
makarnamý yedim ; corvette mi garajdan kim aldý lan ?
ghibli06
27-11-2017, 12:30
bu arada bunlarý yazma sebebim Armaðan'ý tanýmam deðil, yaklaþýk 20 yýldýr Ankara'daki hemen her projeyi bilirim bazýlarýný da yapmýþlýðým vardýr... bu þekilde maðdur edilen çok kiþi var sadece bu projede deðil, Ankara'da öyle Jet Fadýllýk kimse yapamaz ama Barmek gibi Angoraevleri, Ema inþaat gibi havuzlu konaklar, ICK yapý gibi Amatist bir çok projede dünya kadar maðdur var, insanlarý doðru bilgilendirelim ki kimse maðdur olmasýn sonra...
KemalHDH
28-11-2017, 01:22
Bir gayrimenkulü topraktan veya hazýr tapuyken ayný anda iki veya daha fazla kiþiye satmak apaçýk sahtekarlýktýr dolandýrýcýlýktýr. Eðer topraktan alýyorsanýz tavsiyem Emlak Konut güvencesi gibi saðlam temeller arkasýna dayanmýþ projelerden yer almanýz. Kim olursa olsun diðerlerinin güvenilirliði gerçekten bilinemez. Maðdur arkadaþa geçmiþ olsun inþallah haklý davasýnda sonuca ulaþýr ve maðduriyeti giderilir.
Azerbaycan Arabul'a Turkiye kap1s1n1 act1 - Ekonomi - T24 (http://t24.com.tr/haber/azerbaycan-arabula-turkiye-kapisini-acti,57624)
Tayfun-E30
01-12-2017, 14:48
bu arada bunlarý yazma sebebim Armaðan'ý tanýmam deðil, yaklaþýk 20 yýldýr Ankara'daki hemen her projeyi bilirim bazýlarýný da yapmýþlýðým vardýr... bu þekilde maðdur edilen çok kiþi var sadece bu projede deðil, Ankara'da öyle Jet Fadýllýk kimse yapamaz ama Barmek gibi Angoraevleri, Ema inþaat gibi havuzlu konaklar, ICK yapý gibi Amatist bir çok projede dünya kadar maðdur var, insanlarý doðru bilgilendirelim ki kimse maðdur olmasýn sonra...
Abi iflas etmisler vs, guzel ticarette var bunlar sende ustu kapali savunuyorsun esindir dostundur sevdigindir illa cikarin olmasina gerek yok..
Buraya kadar herseye eyvallahta adamlar ayni evi 2 (bildigimiz 2 kisi ) ye satmislar.. ayni ailenin sirketleri faliyetine devam ediyor, evlatlari bunlarda faliyet gosteriyor corvette ye vs biniyor birde burda piskin piskin yaziyor..
Bu konuyu okuyupta bu yazdiklarim sonucuna ulasamayan herkezede selam olsun..
Parasini kaptiran dostumuza cok gecmis olsun, bu durum ev parasini kaptirani aptal yapmaz sadece evi vermeyenleri hirsiz yapar..
ghibli06
01-12-2017, 18:34
Abi iflas etmisler vs, guzel ticarette var bunlar sende ustu kapali savunuyorsun esindir dostundur sevdigindir illa cikarin olmasina gerek yok..
Buraya kadar herseye eyvallahta adamlar ayni evi 2 (bildigimiz 2 kisi ) ye satmislar.. ayni ailenin sirketleri faliyetine devam ediyor, evlatlari bunlarda faliyet gosteriyor corvette ye vs biniyor birde burda piskin piskin yaziyor..
Bu konuyu okuyupta bu yazdiklarim sonucuna ulasamayan herkezede selam olsun..
Parasini kaptiran dostumuza cok gecmis olsun, bu durum ev parasini kaptirani aptal yapmaz sadece evi vermeyenleri hirsiz yapar..
yazdýklarýmdan bunu anladýysan bir þey diyemem, o senin sorunun ...
Ev değil dert sahibi oldular - Ekonomi Haberleri (http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/ev-degil-dert-sahibi-oldular-2118197/)
ev komple bitmeden devlet satýþa izin vermemeli. topraktan satýþ yasaklanmalý. tabi bunu hem anlayacak hem de yapacak adam yok.
Topraktan satýþta devletin müdahil olduðu bir konu yokki..
Ortada ufak bir sözleþme ile para gidiyor :)
Day Walker
05-12-2017, 12:28
Asýl konu þirket batýnca þirketin üstünde ne varsa ona haciz geliyo ama þirketi kuran insancýk yine hayatýna ayný þekilde devam ediyor.
Geçen sene kallavi abilerin olduðu bir yerde bunu dile getirdim ve bu insancýkýn ne kadar malý mülkü varsa el konulsun 30 iþ günü içinde satýlsýn ve maðdurlarýn dertleri tasalarý giderilsin demiþtim.
O zaman o insancýk ne yapacak dediler bende siz Aðustos böceði ile karýncanýn hikayesini biliyomusunuz?
kiraccemal
05-12-2017, 12:58
Çekmeköy Taþdelen de bir inþaat firmasý ile topraktan ev için yaklaþýk 4 saat toplantý yaptým. Adam o kadar güzel konuþtu o kadar imkanlar saðladý ki almamak için hiç bir sebep yok. Referans sözleþmeleri gösterdi. Yaptýðý referans binalara götürdü yeni yapacaðý yere götürdü her þey muhteþem. Þartlar konusunda daire 85 m2 2+1 balkonlu güney ön cephe aralardan istediðim katý seçiyor. Yýl 2016/3.Ay fiyat olarak dairenin rakamý 130 Bin TL (emsallari o zamanýn þartlarýnda 190-200 bin TL) ve 6 ay sonra teslim. Bizden istediði rakam 70 bin peþin kalan 60 bin TL' yi de daire tesliminde larak tapuyu teslim ediyor. Ev süper, mevki on numara, fiyat dersen bedava para cebimde olsa anýnda vereceðim adama o kadar iyi þartlar içerisinde bu kadar uygun bir daire haliyle bizi þüphelendirdi. Havale için hesap bilgilerini aldým sabah sözleþmeyi yapar parayý ederim diye toplantýyý sonlandýrdýk. Ertesi sabah bankacý olan kardeþimle olayý istiþare ederken þirketi vergi numarasýný kendisiyle paylaþmamý istedi. Yarým saat sonra geri döndüðünde þirketin 20 den fazla çekinin geri döndüðünü ve bankalara borcu olduðunu hesabýnda 300 TL parasý kaldýðýný 3 bin TL limitli kredi kartýnýn asgarisini bile ödeyemediðini bildirince biz anýnda vazgeçtik. Anlayacaðýnýz ucuz atlattýk. Topraktan daire alýrken çok dikkatli olmak lazým.
HondatugraL
05-12-2017, 13:11
Konu döndü gene geyiðe..18 sayfa yazmýþýnýzda konu keþke çözülse aldýkmý bari abimizin 600 binini :)
evliya geliþme var mý bu konuda?
yusufcan_k
06-02-2021, 13:14
makarna fiyatlarýna gelen son zamlardan ötürü þirketi kapatmýþlar sanýrým abi :D armaðan beyde 1.3 multijet lineaya geçiþ yapmýþ
Herhangi bir geliþme yok, þirketten herhangi bir muhattap bulunamýyor. Geri dönüþ yapan da kimse olmadý. Ayný isimler borcunu temizlemeden, farklý firmada iþlerine devam edebiliyorlar. En son gördüðüm haber linkini paylaþayým. Muhasebecilerinin sözleri itiraf niteliðinde.
Beyaz Enerjide tutukluluða devam (http://arsiv.ntv.com.tr/news/106017.asp)
Bu dünyada hakkýný alamayacaksýn gibi gözüküyor abi. Allah yardýmcýnýz olsun.
muratburunce
08-02-2021, 16:58
sonra insanlar neden agrasif sinirli katil oldu oluyor
maðdur arkadaþa çok geçmiþ olsun.
diðer yandan insanlarda iyi cesaret var, ortada olmayan þeylere korkmadan imza atýyorlar.
hddsheriff
26-04-2021, 00:39
Armaðan efendi 2300 HP araba yapmýþ diyorlar...
https://twitter.com/eozpeynirci/status/1386270775951437827?s=19
20 yýl olmuþ. 150 bin dolar para gitmiþ. Bu utanmaz arlanmaz adamda 2300 HP elektrikli araba yapýcam diye Koniggseg Regera ile Jesko renderlarýný harmanlayýp paylaþýyor öyle mi ? Yeni maðdurlar arýyor. Bu adam kalkýp vursa bu dolandýrýcýyý mahkeme öleni adam yerine koyup birde ceza verir.
Armaðan efendi 2300 HP araba yapmýþ diyorlar...
https://twitter.com/eozpeynirci/status/1386270775951437827?s=19
Tweetin altýnda yorumuda var kendisinin. Twitter kullanan herkes bi el atsýn 3-5 kelam..
dachosen
26-04-2021, 08:43
Arabanýn ismini ''Kaþar'' koymasýný anlamlandýramadým
punto_multijet
26-04-2021, 10:55
Tweetin altýnda yorumuda var kendisinin. Twitter kullanan herkes bi el atsýn 3-5 kelam..
Onur pimi çekip býrakmýþsýn bombayý :D
Onur pimi çekip býrakmýþsýn bombayý :D Abi ben býraktým bombayý da arabul deneyimli bu konularda tabii basýverdi engeli hemen :)
Armağan Arabul on LinkedIn: German Startup's Elektron Quasar Is An Upcoming 2,300 HP Electric (https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6792139492129075200/)
Grimlord
26-04-2021, 12:30
Jet Fadýl gitti yerine Full elektrikli geldi :D
Elektron Innovativ (http://www.elektron-innovativ.de/)
uretýlecek aracýn ýnternet sýtesý
yanlýz bý kac kere ýsýmý degýstý arabalarýn ben tam anlayamadým
kunteper
26-04-2021, 13:14
Almanyadaki firmayi gosterip, Turkiyedeki desteklerden mi yararlanacaklar acaba...
Bu sayfadaki görsele bayýldým, nfs 5 gibi :D
Performance - Elektron Innovativ (http://www.elektron-innovativ.de/performance/EN)
AlwaysFast
26-04-2021, 14:36
Konuyu en baþýndan okudum. Böyle bir iddia için cevap bile veremez kaçar herhalde diye düþünürken açýk açýk ortaya çýkýp haklý olduðunu iddia etmesi bu iþin son evresi sanýrým. Vallahi midem bulandý. Bir de imzada muhtaç olduðun kudret, asil kan muhabbetini de eksik etmemiþ. Zaten bir yerde milliyetçilik, dindarlýk sözleri geçince kaçýyorum sayelerinde.
CloudGrey
26-04-2021, 19:54
Performance - Elektron Innovativ (http://www.elektron-innovativ.de/performance/EN)
adamlar arabayý ringe PAÝNTTE YAPIÞTIRMIÞ :D 2 lira verip bi photoshopcu tutsaymýs, bak bende denim ;
hatta kasvet kattým , virajý alamamýþ megan ringte takla atmýþ ;
https://i.ibb.co/3YcvtQ6/8f94348958138bf9f1f218bac2d4088d.jpg (https://ibb.co/zHZFKD9)
adamlar arabayý ringe PAÝNTTE YAPIÞTIRMIÞ :D 2 lira verip bi photoshopcu tutsaymýs, bak bende denim ;
hatta kasvet kattým , virajý alamamýþ megan ringte takla atmýþ ;
https://i.ibb.co/3YcvtQ6/8f94348958138bf9f1f218bac2d4088d.jpg (https://ibb.co/zHZFKD9)
Konuyu baltalamak gibi olmasýn ama þu Megane’ý görünce aklýma arabaya tabut kapaðý düþme olayý geliyor istemsizce gülüyorum. :hahaha:
muratburunce
27-04-2021, 08:50
görüntüsüyle içeriði ayný olmayan mobil oyunlar gibi :D
Yarin aksam auto club youtube kanalina konuk olarak katilacakmis. Yukarida ki arac hakkinda konusulacak sanirim...
Yarin aksam auto club youtube kanalina konuk olarak katilacakmis. Yukarida ki arac hakkinda konusulacak sanirim...
Yorumlara bi baskýn yapsakmý :)
þey mi bu arabayý da kredi çekip mi yaptýrýyormuþ acaba
KoramiraL
05-05-2021, 11:38
Yanlýþ dinlemediysem 919'un amortisörleri tasarlayan ekiple çalýþtýklarýný söylüyordu nasýl bir atýlým yaptýysa artýk.
Millet utanmadan bir de yayýna çýkarýyor, yazýk..
Millet utanmadan bir de yayýna çýkarýyor, yazýk..
Millet nerden bilsin abi bunun tokatcý olduðunu, ozaman da sana söyledim bi haber kanalýný çaðýr yaptýr güzel haber
Bak hafta bitmeden paran nasýl geri geliyor
CloudGrey
05-05-2021, 21:21
Yorumlara bi baskýn yapsakmý :)
kesinlikle yapýlmalý , hamsi gücü !
Armageddon
17-05-2021, 01:59
Normalde bir insana birþey anlattýðýmda anlamasýný beklerim. Birkaç kez denerim, olmuyorsa býrakýrým.
Bilal’e anlatýr gibi anlatayým son kez, bakalým kaç kiþi anlayacak...
Ben burda söyledim, son kez tekrar söylüyorum.
- Ben Barmek inþaat þirketinde hiç çalýþmadým. Devalüasyon olup sýkýntý yaþandýðýnda öðrenciydim. Nasýl sorumlu ben oluyorum o zaman? Dalga mý geçiyorsunuz benimle?
- Daha sonra da baþka þirketlerde elektrik mühendisi olarak çalýþtým. Ýnþaatýn borçlarýný ödedik yýllarca.
- Ne bu forumdaki “evliyayý” ne de ev satýlýp sýkýntý yaþayan herhangi birini tanýmýyorum. “Armaðaný tanýyorum bana o ev sattý, sonra parayý alýp kaçtý” diyen bir Allah’ýn kulu varsa çýksýn þuraya yüzleþelim. Yoksa kimse kendini kandýrmasýn.
- Biri de çýkýp “madem bu adam birsürü adamý dolandýrmýþ, neden kimse bu adamla tanýþmamýþ, suratýný dahi görmemiþ” diye sormuyor.
- Evliya hayatýnda beni hiç görmüþ mü? Angoradan ev alýp sýkýntý yaþayan herhangi bir insan beni görmüþ mü? Hayýr.
- Ýnþaat þirketinde herhangi bir yerde yönetimde miymiþim? Ýmzam var mý hiç bir yerde? Kimseye ev satmýþ mýyým? Para almýþ mýyým? Þirketin yanýndan geçmiþ miyim? Hayýr. Ama sorumlu benim! Hadi ordan!
Aslýnda sizler de farkýndasýnýz tüm bunlarýn, ama klavye arkasýndan hiç görmediðiniz birine saldýrmak hoþunuza gidiyor.
Ben tek baþýma 6 yýl týrnaklarýmla kazýya kazýya Elektron projesi üstünde çalýþmýþým. Bugün dünyanýn en iyi firmalarýyla dünyanýn en güçlü ve en hýzlý otomobilini geliþtiriyoruz. Siz mi durduracaksýnýz beni? Buyrun beklerim! Levrek gücü!!!
Biz 75 ülkede 1200den fazla yerde haber olmuþuz. Daha dün Meksika kanalýyla röportaj yaptýk, yayýnlanacak yakýnda. Kendi ülkemizde beni karalayarak nereye varabileceðinizi düþünüyorsunuz? Vizyonunuzu ayakta alkýþlýyorum!
Telefon numaram 00491628679125. Benimle derdi olan arasýn konuþalým. Hakký olan varsa da dava açsýn yargýda görüþelim. Benim yüzümü görmemiþ, benle iki laf etmemiþ insanlar eðer benimle ilgili çok sýkýntýlarý varsa klavye delikanlýlýðýný býraksýnlar, delikanlý gibi arasýnlar bana anlatsýnlar dertlerini konuþalým
Ben arkadaþlarýmla birlikte o arabayý yapýp o rekoru kýrdýðýmda da bütün dünyada yine haber olacaðýz. Siz de grup halinde þimdiden deðerlendirin bu durumu, hakkýmda ne konuþacaðýnýzý
Hadi herkese iyi haftalar.
Armaðan Bey,
Madem hiç çalýþmadýnýz, o zaman niye Yönetim Kurulun'da isminiz geçiyor. Buyrun KAP bildirimi.
https://i.hizliresim.com/iervun8.jpg (https://www.hizliresim.com/iervun8)
Tutanaktaki bu imza size ait deðil mi?
https://i.hizliresim.com/k9dpcux.jpg (https://www.hizliresim.com/k9dpcux)
KAP'a yapýlan bilgilendirme de þirkette hisseniz olduðu yazýyor, buyrun resim.
https://i.hizliresim.com/60feeve.jpg (https://www.hizliresim.com/60feeve)
Þirketle hiç bir alakanýz yokken niye size ev tahsil ediliyor, niye emanete para veriliyor, ben demiyorum muhasebeciniz ifadeleri. Buyrun link.
''Paralarý emanete al'' dediðini ifade ederek, Doðan'ýn verdiði 66 bin dolar ve 26 bin marký emanete aldýðýný söyledi. Arabul'un, 1999 yýlýnýn Aralýk ayýnda da, Doðan'ýn adýna emanete alýnmasý için 41 bin dolar verdiðini bildiren Sungun, emanetteki paralarý evi tahsis ettikleri Armaðan Arabul'a verdiðini kaydetti.''
2. Beyaz Enerji'de tahliye yok - Son Dakika Haber (https://www.hurriyet.com.tr/gundem/2-beyaz-enerjide-tahliye-yok-15441)
Ýnþaatýn borçlarýný ödedik yýllarca demiþsiniz bana yapýlan herhangi bir ödeme olmadý. Dava zaten açýldý, daha önce kararý sizinle paylaþmýþtým. Davayý kazandým ancak þirketin içini boþalttýðýnýz için herhangi birþey alamadým.
evliya bu kadar yazýlan manasýz þeye raðmen bu kadar güzel üslup ile yazýyor olmana hayraným.
Öðrenciyken YK üyesi olmak güzel bir durum olsa gerek. Madem öyle bahsi geçen tapuyu arkadaþ sana devretsin, tabi hala ilgili taþýnmazýn zilyet'i ise.
muratburunce
17-05-2021, 09:42
Normalde bir insana birþey anlattýðýmda anlamasýný beklerim. Birkaç kez denerim, olmuyorsa býrakýrým.
- Ben Barmek inþaat þirketinde hiç çalýþmadým. Devalüasyon olup sýkýntý yaþandýðýnda öðrenciydim. Nasýl sorumlu ben oluyorum o zaman? Dalga mý geçiyorsunuz benimle?
- Daha sonra da baþka þirketlerde elektrik mühendisi olarak çalýþtým. Ýnþaatýn borçlarýný ödedik yýllarca.
- Ne bu forumdaki “evliyayý” ne de ev satýlýp sýkýntý yaþayan herhangi birini tanýmýyorum. “Armaðaný tanýyorum bana o ev sattý, sonra parayý alýp kaçtý” diyen bir Allah’ýn kulu varsa çýksýn þuraya yüzleþelim. Yoksa kimse kendini kandýrmasýn.
- Biri de çýkýp “madem bu adam birsürü adamý dolandýrmýþ, neden kimse bu adamla tanýþmamýþ, suratýný dahi görmemiþ” diye sormuyor.
- Evliya hayatýnda beni hiç görmüþ mü? Angoradan ev alýp sýkýntý yaþayan herhangi bir insan beni görmüþ mü? Hayýr.
- Ýnþaat þirketinde herhangi bir yerde yönetimde miymiþim? Ýmzam var mý hiç bir yerde? Kimseye ev satmýþ mýyým? Para almýþ mýyým? Þirketin yanýndan geçmiþ miyim? Hayýr. Ama sorumlu benim! Hadi ordan!
Aslýnda sizler de farkýndasýnýz tüm bunlarýn, ama klavye arkasýndan hiç görmediðiniz birine saldýrmak hoþunuza gidiyor.
Ben tek baþýma 6 yýl týrnaklarýmla kazýya kazýya Elektron projesi üstünde çalýþmýþým. Bugün dünyanýn en iyi firmalarýyla dünyanýn en güçlü ve en hýzlý otomobilini geliþtiriyoruz. Siz mi durduracaksýnýz beni? Buyrun beklerim! Levrek gücü!!!
Biz 75 ülkede 1200den fazla yerde haber olmuþuz. Daha dün Meksika kanalýyla röportaj yaptýk, yayýnlanacak yakýnda. Kendi ülkemizde beni karalayarak nereye varabileceðinizi düþünüyorsunuz? Vizyonunuzu ayakta alkýþlýyorum!
Telefon numaram 00491628679125. Benimle derdi olan arasýn konuþalým. Hakký olan varsa da dava açsýn yargýda görüþelim. Benim yüzümü görmemiþ, benle iki laf etmemiþ insanlar eðer benimle ilgili çok sýkýntýlarý varsa klavye delikanlýlýðýný býraksýnlar, delikanlý gibi arasýnlar bana anlatsýnlar dertlerini konuþalým ��
Ben arkadaþlarýmla birlikte o arabayý yapýp o rekoru kýrdýðýmda da bütün dünyada yine haber olacaðýz. Siz de grup halinde þimdiden deðerlendirin bu durumu, hakkýmda ne konuþacaðýnýzý ��
tam bir "yavuz hýrsýz ev sahibini bastýrýr" durumu olmuþ
Bu sefer verdiði cevapla ev sahibi bastýrmýþ, hem de saðlam bastýrmýþ.
Armageddon
17-05-2021, 10:28
ArmaÄŸan Bey,
Madem hiç çalışmadınız, o zaman niye Yönetim Kurulun'da isminiz geçiyor. Buyrun KAP bildirimi.
https://i.hizliresim.com/iervun8.jpg (https://www.hizliresim.com/iervun8)
Tutanaktaki bu imza size ait deÄŸil mi?
https://i.hizliresim.com/k9dpcux.jpg (https://www.hizliresim.com/k9dpcux)
KAP'a yapılan bilgilendirme de şirkette hisseniz olduğu yazıyor, buyrun resim.
https://i.hizliresim.com/60feeve.jpg (https://www.hizliresim.com/60feeve)
Şirketle hiç bir alakanız yokken niye size ev tahsil ediliyor, niye emanete para veriliyor, ben demiyorum muhasebeciniz ifadeleri. Buyrun link.
''Paraları emanete al'' dediğini ifade ederek, Doğan'ın verdiği 66 bin dolar ve 26 bin markı emanete aldığını söyledi. Arabul'un, 1999 yılının Aralık ayında da, Doğan'ın adına emanete alınması için 41 bin dolar verdiğini bildiren Sungun, emanetteki paraları evi tahsis ettikleri Armağan Arabul'a verdiğini kaydetti.''
2. Beyaz Enerji'de tahliye yok - Son Dakika Haber (https://www.hurriyet.com.tr/gundem/2-beyaz-enerjide-tahliye-yok-15441)
İnşaatın borçlarını ödedik yıllarca demişsiniz bana yapılan herhangi bir ödeme olmadı. Dava zaten açıldı, daha önce kararı sizinle paylaşmıştım. Davayı kazandım ancak şirketin içini boşalttığınız için herhangi birşey alamadım.
Evliya Bey,
EMEK ELEKTRİK, İNŞAAT ŞİRKETİ Mİ? Konuyu bulandırıp nereye varmaya çalışıyorsunuz?
Siz de çok iyi biliyorsunuz ki sıkıntı yaşayan şirketin ismi Barmek İnşaat. Ve ben orda hiç çalışmadım. Yukarda yazdım, okursanız görürsünüz. Konuyu eskisi gibi uzatacak değilim.
Siz beni hayatınızda gördünüz mü? Hayır. Ben sizi gördüm mü? Hayır. Sizden veya başka herhangi birinden para aldım mı? Hayır.
Bir gazete küpürü bulmuşsunuz. Orda kimi nerde dolandırmışım, ne ceza almışım veya kim ne ceza almış? YOK! Orda ne davalıyız ne davacı. Siz de bunu çok iyi biliyorsunuz.
Durumunuzdan dolayı üzgünüm ama ben size hiç bir şey yapmadım, sizi tanımıyorum bile. Yıllar önce durumunuza üzülüp size bu forumda cevap yazıp yardımcı olmaya çalışınca birden başınıza gelenlerden ben sorumlu oldum. Ama değilim çünkü inşaat zamanı şirketi bırakın Ankara’da bile değildim! Öğrenciydim bunun nesini anlamıyorsunuz? Nasıl ben sorumlu olayım?
Gerçek tokatçılar bırakın cevabı sokakta yürümez. Kusura bakmayın başınıza gelenlerden ben sorumlu değilim.
Herkese ev satıp para toplamışım ama beni şirkette gören yok! Kimse kendini kandırmasın.
Telefonumu da yazdım isteyen arasın. Daha fazla anlamayana vereceğim cevap yok.
muratburunce
17-05-2021, 10:35
okuyamayanlar için türkçe meali;
Evliya Bey,
EMEK ELEKTRÝK, ÝNÞAAT ÞÝRKETÝ MÝ? Konuyu bulandýrýp nereye varmaya çalýþýyorsunuz?
Siz de çok iyi biliyorsunuz ki sýkýntý yaþayan þirketin ismi Barmek Ýnþaat. Ve ben orda hiç çalýþmadým. Yukarda yazdým, okursanýz görürsünüz. Konuyu eskisi gibi uzatacak deðilim.
Siz beni hayatýnýzda gördünüz mü? Hayýr. Ben sizi gördüm mü? Hayýr. Sizden veya baþka herhangi birinden para aldým mý? Hayýr.
Bir gazete küpürü bulmuþsunuz. Orda kimi nerde dolandýrmýþým, ne ceza almýþým veya kim ne ceza almýþ? YOK! Orda ne davalýyýz ne davacý. Siz de bunu çok iyi biliyorsunuz.
Durumunuzdan dolayý üzgünüm ama ben size hiç bir þey yapmadým, sizi tanýmýyorum bile. Yýllar önce durumunuza üzülüp size bu forumda cevap yazýp yardýmcý olmaya çalýþýnca birden baþýnýza gelenlerden ben sorumlu oldum. Ama deðilim çünkü inþaat zamaný þirketi býrakýn Ankara’da bile deðildim! Öðrenciydim bunun nesini anlamýyorsunuz? Nasýl ben sorumlu olayým?
Gerçek tokatçýlar býrakýn cevabý sokakta yürümez. Kusura bakmayýn baþýnýza gelenlerden ben sorumlu deðilim.
Herkese ev satýp para toplamýþým ama beni þirkette gören yok! Kimse kendini kandýrmasýn.
Telefonumu da yazdým isteyen arasýn. Daha fazla anlamayana vereceðim cevap yok.
Evliya Bey,
EMEK ELEKTRİK, İNŞAAT ŞİRKETİ Mİ? Konuyu bulandırıp nereye varmaya çalışıyorsunuz?
Siz de çok iyi biliyorsunuz ki sıkıntı yaşayan şirketin ismi Barmek İnşaat. Ve ben orda hiç çalışmadım. Yukarda yazdım, okursanız görürsünüz. Konuyu eskisi gibi uzatacak değilim.
Siz beni hayatınızda gördünüz mü? Hayır. Ben sizi gördüm mü? Hayır. Sizden veya başka herhangi birinden para aldım mı? Hayır.
Bir gazete küpürü bulmuşsunuz. Orda kimi nerde dolandırmışım, ne ceza almışım veya kim ne ceza almış? YOK! Orda ne davalıyız ne davacı. Siz de bunu çok iyi biliyorsunuz.
Durumunuzdan dolayı üzgünüm ama ben size hiç bir şey yapmadım, sizi tanımıyorum bile. Yıllar önce durumunuza üzülüp size bu forumda cevap yazıp yardımcı olmaya çalışınca birden başınıza gelenlerden ben sorumlu oldum. Ama değilim çünkü inşaat zamanı şirketi bırakın Ankara’da bile değildim! Öğrenciydim bunun nesini anlamıyorsunuz? Nasıl ben sorumlu olayım?
Gerçek tokatçılar bırakın cevabı sokakta yürümez. Kusura bakmayın başınıza gelenlerden ben sorumlu değilim.
Herkese ev satıp para toplamışım ama beni şirkette gören yok! Kimse kendini kandırmasın.
Telefonumu da yazdım isteyen arasın. Daha fazla anlamayana vereceğim cevap yok.
Evliya Bey,
EMEK ELEKTRÝK, ÝNÞAAT ÞÝRKETÝ MÝ? Konuyu bulandýrýp nereye varmaya çalýþýyorsunuz?
Siz de çok iyi biliyorsunuz ki sýkýntý yaþayan þirketin ismi Barmek Ýnþaat. Ve ben orda hiç çalýþmadým. Yukarda yazdým, okursanýz görürsünüz. Konuyu eskisi gibi uzatacak deðilim.
Siz beni hayatýnýzda gördünüz mü? Hayýr. Ben sizi gördüm mü? Hayýr. Sizden veya baþka herhangi birinden para aldým mý? Hayýr.
Bir gazete küpürü bulmuþsunuz. Orda kimi nerde dolandýrmýþým, ne ceza almýþým veya kim ne ceza almýþ? YOK! Orda ne davalýyýz ne davacý. Siz de bunu çok iyi biliyorsunuz.
Durumunuzdan dolayý üzgünüm ama ben size hiç bir þey yapmadým, sizi tanýmýyorum bile. Yýllar önce durumunuza üzülüp size bu forumda cevap yazýp yardýmcý olmaya çalýþýnca birden baþýnýza gelenlerden ben sorumlu oldum. Ama deðilim çünkü inþaat zamaný þirketi býrakýn Ankara’da bile deðildim! Öðrenciydim bunun nesini anlamýyorsunuz? Nasýl ben sorumlu olayým?
Gerçek tokatçýlar býrakýn cevabý sokakta yürümez. Kusura bakmayýn baþýnýza gelenlerden ben sorumlu deðilim.
Herkese ev satýp para toplamýþým ama beni þirkette gören yok! Kimse kendini kandýrmasýn.
Telefonumu da yazdým isteyen arasýn. Daha fazla anlamayana vereceðim cevap yok.
kelalper
17-05-2021, 11:03
Yaw Armaðan kimi kandýrýyorsun arkadaþ. Ýnþaat firmalarýnýn ayný zamanda inþaatlerde çalýþan taþeron olarak gösterdiði elektrik firmalarýda olur. Aðaoðlunda da vardýr diðer büyük inþaat firmalarýnda da da olur küçük apartman mütahitlerinde de ayný þekilde olur.
Zorluyorsun ama girmiyor kardeþim.
500 lira bıraktı, bıraktığı notla bakkalı şaşırttı! 'Cocukluk yıllarımda...' - Son Dakika Haberler Milliyet (https://www.milliyet.com.tr/gundem/500-lira-birakti-biraktigi-notla-bakkali-sasirtti-cocukluk-yillarimda-6499435)
Mahalle bakkallýðý yapan Hayati Akýncý'ya çocukluk yýllarýnda izinsiz aldýðý ürünlerin bedelini kapýsýna bir zarf içinde not ve 500 lira para býrakarak ödeyip, helallik istedi.
Öbür tarafa býrakmamakta fayda var.
Burada foruma anlatsan bile, orada zebanilere anlatamazsýn, tel. vermek falan da iþe yaramaz..
Armageddon
17-05-2021, 11:20
kelalper sen ne akýllýsýn arkadaþ hemen çözdün olayý!
Madem kendini davanýn hakimi gördün aç bakalým Emek Elektrik ne iþ yapýyor be alper. Madem yazý yazacaksýn aç oku.
420 kV trafo yapan þirket mi alçak gerilim inþaat taþeronluðu yapacak? Çamur atmak çok kolay deðil mi kanýt bul göster bakalým ne taþeronluðu yapmýþ Emek Barmek inþaata.
Bir de angora olayý olmuþ 2000 yýlýnda, ben 2009da emekte çalýþmýþým. Ama 2000 yýlýna taþeronluk yapmýþým.
Ne kafasý yaþýyorsunuz anlamýyorum da mesai saati, herkese iyi çalýþmalar.
Jeton girmiyorsa o benim sorunum deðil sizlerin sorunu.
bu gibi durumlarda konunun muatablarý sorunu çözmeli, yani bende dahil konunun birinin anlattýklarýný baz alarak diðer tarafý suçlamak çok manasýz...
Bugun sahip olunan varliklar ve butun imkanlar aileden bagimsiz olusmussa diycek herhangi birsey yok..
AlwaysFast
17-05-2021, 12:16
Jet Fadýl'ýn ofisine ceza kesmeye gelen maliyecilere parasýyla otel projesinden yer sattýðýný duymuþtum. Bu da damarlarýnda asil kan olanlara mahsus ayrý bir kabiliyet demek ki.
zOnstyLe
17-05-2021, 12:17
Bugun sahip olunan varliklar ve butun imkanlar aileden bagimsiz olusmussa diycek herhangi birsey yok..
Yanlis bilmiyorsam makarna yiyerek sahip olmustu araclarina. Suanda arkadaslariyla gelistirdigi '' 75 ülkede 1200den fazla yerde haber olan '' elektirikli arabasýnýn yapýmýndada aile destegi yoktur heralde :D
livaneli
17-05-2021, 12:39
Bir miktar birikimim var, yabancý dolandýrýcýya gitmesin isterim. Tanýdýk var mý?
Forumda þu mesajý beðenen var yaw
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/230369-barmek_holding_angora_evleri_huseyin_armagan_arabu l_ifsa_armageddon_-20.html#post8709792
Bir de bunca zamandýr cevap yazýlmayan konuya her ne hikmetse bu baþlýk emre ozpeynircinin tweet mesajýna ve act youtube paylaþýmýna eklenince cevap gelir oldu.
ghibli06
17-05-2021, 15:53
Angora Evleri olayýnda, projeden ev alanlar hariç herkes suçlu... evleri bitiremeyen Barmek de, 1 yerine 3 villa isteyen milletvekilleri de, ruhsatý vermek için abartýlý isteklerde bulunan belediye de, temlikli evleri satan bankalar da... ne kadar ilginçtir ki hala Ankara'nýn rantý en yüksek projelerinden biri... bürokrasi ve siyaset tarafýndan önü kesilmese çok rahat biterdi, teslim edilirdi, zaten çok büyük çoðunluðu da teslim edildi bir þekilde sonrasýnda kurulan kooperatif tarafýndan ama Evliya arkadaþýmýz gibi hala çözüm bekleyenler de var... Emlak sektöründe bir proje tökezlediði zaman bir daha ayaða kalkmasý zor oluyor, rayiç deðerler dibe vuruyor eldekileri satsalar da kurtaramýyor ama bedavaya alanlar da 10 katýna ulaþan rantýn sahibi oluyor, hala daha ülkede maketten satýþ vadeli satýþ vs devam ediyor, inþallah hakkýnýzý alýrsýnýz evinize kavuþursunuz...
kelalper
17-05-2021, 17:07
Evet Emek elektriði de inceledim. 2018 yýlý bilançosu müthiþ. 2017 yýlýna göre yaklaþýk 2M TL düþmüþ ama özkaynaklarý bir anda erimiþ gitmiþ. Kaçýrma yok kaçýrma yok.
Adamlarýn atasporu bu.
M U R A T
17-05-2021, 17:10
Bir miktar birikimim var, yabancý dolandýrýcýya gitmesin isterim. Tanýdýk var mý?
var yönlendirebilirim :)
Ben böyle durumlarda tek þey söylerim: "eðer gýrtlaðýndan bu insanlardan haksýz yere alýnmýþ bir kuruþ geçmiþse, öyle bir hastalýk geçir ki, hem kat kat fazlasýný harca hem þifa bulama"...
Telefon numaram 00491628679125. Benimle derdi olan arasýn konuþalým. Hakký olan varsa da dava açsýn yargýda görüþelim. Benim yüzümü görmemiþ, benle iki laf etmemiþ insanlar eðer benimle ilgili çok sýkýntýlarý varsa klavye delikanlýlýðýný býraksýnlar, delikanlý gibi arasýnlar bana anlatsýnlar dertlerini konuþalým ��
Ben arkadaþlarýmla birlikte o arabayý yapýp o rekoru kýrdýðýmda da bütün dünyada yine haber olacaðýz. Siz de grup halinde þimdiden deðerlendirin bu durumu, hakkýmda ne konuþacaðýnýzý ��
Hala Dava açsýn diyor yahu..
Adam davayý açmýþ , ee?
Daha önceki savunmalarýnda sen demedinmi Babam yýllardýr o evlerin maðdurlarýnýn borcunu ödemek için çalýþýyor diye.. Aga bunca yýldýr çalýþýyorsunuz sýra Evliya abinin para ya gelmedimi hala? Kaç kiþi var bu þekilde maðdur ettiðiniz de onlarca yýldýr ödeye ödeye daha sýrayý getiremediniz..
Bi þirketin içini boþaltmýþsýnýz iflas adý altýnda baþka þirket üzerinden hayatýnýza , ihalelerinize devam ediyorsunuz birde bu savunmayla yaþýyabiliyorsunuz...
Siz ailecek durumunuzu düzeltmedinizmi aga?
Ülke ülke ihale alýp iþ yapmýyomusunuz?
Sen dünyanýn en bilmemne arabasýný yaparken ailen sefalet içindemi yaþýyor? yoksa ayný hayat standartýna devammý ediyor?
ÖDESENÝZE ABÝ ADAMIN PARASINI....
Yokmu ailecek 150 bin dolarýnýz?
Býrak arabayý 1 sene sonra yap.. Ama ailenin (hani ben mesul deðilim diyorsun ya) kaynaðý olduðu þu hesabý kapat abi.. Ayýptýr günahtýr ya..
Þimdi alttaki cevabýný da okudum..
Sizi maðdur eden Barmek ti..
Ama ben Emek elektrikteydim..
Biri batýnca öbürünü açmýþsýnýz muhtemelen , ayný ortaklar (belki davalardan dolayý bi kaç kiþi ortak gözükmemiþ onun yerine daha önce adý geçmeyen aile üyeleri alýnmýþ belli ki) Ve sen bununla gerçekten benim ne baðlantým var diye sorabiliyomusun gerçekten ya?
Emek Elektrik Angora evlerinden eski bir sirketleri, birini kapatýp birini açma durumu yok, bir iþ için bulunmustum o firmada, Arabul'lardan kimseyle tanismadik da, Azeri bir üretim yöneticileri vardý hatta..
Hukuki sorumluluklarinin olmamasý vicdani sorumluluklari olmadýðý anlamýna gelmiyor tabi ki, ama maalesef bizim ülkede hukuk konusunda bilgili taraf zaten güçlü olan taraf olduðu için güçsüz taraf iyice gucsuzlesiyor..
Emek Elektrik Angora evlerinden eski bir sirketleri, birini kapatýp birini açma durumu yok, bir iþ için bulunmustum o firmada, Arabul'lardan kimseyle tanismadik da, Azeri bir üretim yöneticileri vardý hatta..
Hukuki sorumluluklarinin olmamasý vicdani sorumluluklari olmadýðý anlamýna gelmiyor tabi ki, ama maalesef bizim ülkede hukuk konusunda bilgili taraf zaten güçlü olan taraf olduðu için güçsüz taraf iyice gucsuzlesiyor..
ilk mesajý tekrar okudum þimdi evet öyleymiþ. Emek Elektrik Zaten ayný Holdingin bünyesinde imiþ. inþaatýn içini boþaltýp diðer þirketler üzerinden devam etmiþ iþleyiþ.
babamýn borcu olacak. adamýn biri gelecek babanýn borcu var bak buda belgeleri. bu borcu ödermisin kardeþim dese. ben o zaman cocuktum biþey bilmiyorum deyip iþin içinden çýkarým :) ve tüm yazýlan çizilenleri söylenenleri yutarým :)
lan taþ yerim genede o borçu öderim.
gokhankenar
18-05-2021, 07:06
evliya hocam ne kadar sakin adamsýn vallahi hayran kalmamak elde deðil gerçekten. Ne aðzýný bozdun ne üslubunu bozdun. Þu olay benim baþýma gelse þu an bu mesajý bile ayakta yazýyordum
kelalper
18-05-2021, 07:21
o makarna yemiþ araba yapmýþ. Bi de taþ mý yiyecek yaw sende alla allaaa:D
Hala Dava açsýn diyor yahu..
Adam davayý açmýþ , ee?
Daha önceki savunmalarýnda sen demedinmi Babam yýllardýr o evlerin maðdurlarýnýn borcunu ödemek için çalýþýyor diye.. Aga bunca yýldýr çalýþýyorsunuz sýra Evliya abinin para ya gelmedimi hala? Kaç kiþi var bu þekilde maðdur ettiðiniz de onlarca yýldýr ödeye ödeye daha sýrayý getiremediniz..
Bi þirketin içini boþaltmýþsýnýz iflas adý altýnda baþka þirket üzerinden hayatýnýza , ihalelerinize devam ediyorsunuz birde bu savunmayla yaþýyabiliyorsunuz...
Siz ailecek durumunuzu düzeltmedinizmi aga?
Ülke ülke ihale alýp iþ yapmýyomusunuz?
Sen dünyanýn en bilmemne arabasýný yaparken ailen sefalet içindemi yaþýyor? yoksa ayný hayat standartýna devammý ediyor?
ÖDESENÝZE ABÝ ADAMIN PARASINI....
Yokmu ailecek 150 bin dolarýnýz?
Býrak arabayý 1 sene sonra yap.. Ama ailenin (hani ben mesul deðilim diyorsun ya) kaynaðý olduðu þu hesabý kapat abi.. Ayýptýr günahtýr ya..
Þimdi alttaki cevabýný da okudum..
Sizi maðdur eden Barmek ti..
Ama ben Emek elektrikteydim..
Biri batýnca öbürünü açmýþsýnýz muhtemelen , ayný ortaklar (belki davalardan dolayý bi kaç kiþi ortak gözükmemiþ onun yerine daha önce adý geçmeyen aile üyeleri alýnmýþ belli ki) Ve sen bununla gerçekten benim ne baðlantým var diye sorabiliyomusun gerçekten ya?
Ya iþte ülkenin içine iþlemiþ aymazlýk ne yapacaksýn. Þakþakçýlarý da eksik olmaz tabi yanýndan oradan geliyor o özgüven. Münferit olsan arkadaþýna 1000 lira borcun olsa ödeyemesen içine dert olur sýkýntý basar ama iþte iþ ticaret olunca profesyonel yapýnca sýkýntý yok.
SOMEONESPECIAL
18-05-2021, 13:06
Kolombiyadan gelen 4.9 ton kokain için soruþturma açacaklar mý ?
Benim babam deðil onlarca, yüzlerce insanýn, tek bir insanýn hayatýný karartacak bir hareket yapmýþ olsa buraya gelip "benle alakasý yok" diye ahkam kesmeye cidden utanýrdým.
Ha reddi miras yapmýþýmdýr, babamla zerre alakam yoktur, o hakka girilen insanlarýn 1 kuruþu evdeki damacanadaki su olarak bile boðazýmdan geçmemiþtir, babamla ayný çatý altýnda büyümemiþimdir o zaman ayrý.
melihyilmaz
18-05-2021, 14:42
Kolombiyadan gelen 4.9 ton kokain için soruþturma açacaklar mý ?
Nerden nereye geldik :)
Þaka bir yana bu zaman kadar nasýl bir iþ yaptýnýz yada nasýl baþarýlarýnýz varda böyþe spor araçlara binebiliyorsunuz. Ben babamda 5 kurus fayda görmedim bindiðim araba c elyse oda karý koca calýsýyoruz. Bence bir yerlerde bir yanlýs var.
Demiyormusun babana amcana herkimse bunlar bizim anamýza sövüyor bir *** yedik bunu kapatalým helalleþelim diye. Sen öylesin böylesin demiyorum ama belli birileri bu kadar insaný dolandýrmýs ve bu senin en yakýnýndaki kiþiler ve sende bu pastadan ama az ama cok faydalanmýssýn. Ýnsan gurur olmalý.
Ben þunu anlamýyorum etrafýndaki eþin dostun arkadaþýn eþin hiçmi bir þey demiyor. Sizin aileniz bunlarý dolandýrmýs siz þöylesiniz yarýn öbür gün bizede kötülük yaparsýnýz diye.
Benim çok sevdiðim bir ata sözü var ''Bu gün beni s...nler Yarýn sana g.t vermezler senide s...ler'' umarým herkes ektiðini biçer bu dunyada.
evliya hocam ne kadar sakin adamsýn vallahi hayran kalmamak elde deðil gerçekten. Ne aðzýný bozdun ne üslubunu bozdun. Þu olay benim baþýma gelse þu an bu mesajý bile ayakta yazýyordum
Kullanýcý adý ve karakter uyumu :)
Sýradan deðil, 2300 HP'lik dünyanýn en hýzlý elektrikli arabasý gibi projelere kalkýþan hem mühendis hem de tüccar birisi için en büyük ceza bugün Google'a isminin arattýrýldýðýnda bu konunun en üstte çýkmasýdýr. Bence ilk mesajda yazan herþeyin Ýngilizce / Almanca / Ýspanyolca dillerine tercüme edilip, mesajýn altýna eklenmesi faydalý olur. Nasýl ki geçen PPR konusu da benzer þekilde kýsmen de olsa çözüldü, yabancýlarýn bilmesi ya da bilme ihtimali dahi yurtdýþýnda yaþayan birisi üzerindeki baskýyý artýrýr.
Hayýr benim anlamadýðým halihazýrda ikna edemediðin topluluða karþý uzun zaman sonra ortaya çýkýp ayný þeyleri farklý cümlelerle anlatarak, öncekine tamamen zýt bir sonuç beklemek neyin kafasý? Haa tamam o zaman yaa, olur öyle ya ponçik, biz de sen takmýþsýn o borcu sandýk yaa affet reyiz filan mý dememizi bekliyordun?
Adam da zaten benim paramý sen aldýn demiyor, senin ailen aldý diyor. Buna iftira diyebiliyor musun hayýr, borcu inkar edebiliyor musun hayýr, zira adamýn elinde kapý gibi mahkeme ilamý var. Adam belki benim 150 bin dolarým, dönüp dolaþýp senin cebine ya da 546186765 hp corvettinin kaput altýna girmiþ olabilir diyor. Sense kalýp burada bin ilmidim, bibim aldi, zitin kilp krizi gicirdi, cýk kitiyiz" diye cevap vermeye kalkýyorsun. Zaten burasý da bireyselleþmenin üst sýrada olduðu Almanya'ydý, 18 yaþýnda evden çýktýn, bir daha babandan para almadýn da kalkýp suçun þahsiliði ilkesine dayanýyorsun.
Hadi %0000000.1 dahi dediðine paralel birþey olma ihtimali varsa, yani babandan her konuda ayrýsýn, koy kardeþim buraya E-devletten aldýðýn SGK maaþ dökümünü ya da þirket ortaðýsýn ya Yýllýk Gelir Vergisi Beyannamelerini, de ki tamamen kendi kazancýmla yaptým o arabalarý, görelim.
Yapman gereken en basitinden corvetini satýp, konu sahibinin zararýný giderip, süresiz bir gizlilik sözleþmesi imzalamak ve konuyu da rica ile kaldýrtýp soyisminin üzerinden bu lekeyi kaldýrtmakken, noldu öncelikle ben de dahil senden 10 yaþ küçük adamlar seninle taþþak geçti ve ismin artýk bu foruma kazýndý. Bilemiyorum belki ileride üreteceðin araba çok büyük potansiyel vaat ederse ve bu potansiyeli hayata dökmek için yatýrýmcý ararsan, elbet buradaki yazý da kiþisel dosyanýn içine girecektir. Senin için babasýna çekmiþ olabilir, "like father like son" derlerse, iþte o zaman böylesine ufak bir miktar için neleri kaybetme ihtimalin var oynat bakalým.
Ha bu alacak benim olsaydý ve ben de dünyalarý yakmýþ olsaydým hazýr SP'de gündemdeyken, kendisine "tahsil edersen yarýsý senin olsun, helali de hoþ olsun" diye mesaj atardým ya da benzeri bir kanal arardým. Çünkü TR'de geçmiþ gayrimenkul maðduriyet örnekleri incelenirse bur borcun ödenmesi imkansýz. Hele ki böylesine bir ekonomi ve kara ekonomi geleceðinde. Barmek Ýnþaat ayaða kalkacakta, gelir elde edecekte, evet ya bizim maðdur ettiðimiz insanlar vardý, maðduriyetlerini giderelim diyecekte borçlarýný ödeyecek, ölme eþeðim ölme.
Neyse, #150BinDolarNerede
--------------------
evliya, bir hususu merak ediyorum. Avukatýnýz en baþýnda dava miktarýnca menkul/gayrimenkul üzerlerine ihtiyadi tedbir talep etmedi mi? Ettiyse, kabul mu edilmedi? Kabul edilmeme kararýna karþý itiraz edildi mi? Çünkü ihtiyadi tedbir talebiniz talep edilse ve tedbir kabul olsa, dava sonuna kadar haklarýnýz korunmuþ olurdu ve hakkýnýzý çok rahatça alýrdýnýz.
Ara sýra düþünürüm ulan birinden 50-100tl borç aldým da unutmuþumdur, karþý tarafta önemsemediðinden söylemez v.s diye aklýma geliyor .. Millet arlanmýyor vay arkadaþ..
Ýllegali hiç düþünmem de bu meblaðlar beni yanlýþ yapmaya itebilirdi..
Sabrýnýzdan dolayý kutluyorum, umarým olumlu bir sonuç alýrsýnýz..
Þaka gibi, adam resmen benim firmam deðil, firmamýzýn alt firmasý dolandýrmýþ olabilir diyor.. Ben mi kaba tarafýndan anlýyorum.. Yazýk..
babamýn borcu olacak. adamýn biri gelecek babanýn borcu var bak buda belgeleri. bu borcu ödermisin kardeþim dese. ben o zaman cocuktum biþey bilmiyorum deyip iþin içinden çýkarým :) ve tüm yazýlan çizilenleri söylenenleri yutarým :)
lan taþ yerim genede o borçu öderim.
Bunun için þeref lazým para deðil zaten
Hep maðdurlar hep ya
Þu önceki "küçük çaplý" oto modifiye parça dolandýrýcýsý da özelden numara verip gelsene yapraaaaaaaam der ama forumda bin tane bahane sýralýyordu..
Annem öldü, babam sýçtý, tam parayý verecektim devlet el koydu, bizde kimsenin parasý kalmaz, biz paranýza mý çöktük vesaire..
Burada da baþka boyutu görüyoruz ne yapalým :) yazýk, para toplayýp yardým edin, takdir edeceðinize eleþtiriyorlar ya hayret biþey
GokhanRS
22-05-2021, 08:58
Hep maðdurlar hep ya ��
Þu önceki "küçük çaplý" oto modifiye parça dolandýrýcýsý da özelden numara verip gelsene yapraaaaaaaam der ama forumda bin tane bahane sýralýyordu..
Annem öldü, babam sýçtý, tam parayý verecektim devlet el koydu, bizde kimsenin parasý kalmaz, biz paranýza mý çöktük vesaire..
Burada da baþka boyutu görüyoruz ne yapalým :) yazýk, para toplayýp yardým edin, takdir edeceðinize eleþtiriyorlar ya hayret biþey ��
bu konuyu açmasaydýn ödeyecektim dedi galiba bir ara. ben mi yanlýþ hatýrlýyorum? neyse bunun için zaman israfý yapýp, eksi mesajlara bakamayacaðým :D