PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yökdil Sonucları

eregli42
24-11-2017, 23:18
herkese merhabalar Yökdil sınavından 52.5 almışım iyi midir kötü müdür idare eder mi etmez mi? Bilenlerden yorum bekliyorum :D

Grimlord
24-11-2017, 23:22
Ne maksatla girdiğini ve seviyenin ne olduğunu bilmiyorum ancak ultra dandik bir sınav olduğunu söyleyebilirim.
O yüzden düşük aldım diye moralini bozma, eğer gerçekten geçerli bir sınava girmek istersen toefl yada ielts falan deneyebilirsin.
Onların teknikleri farklı tabii.

eregli42
24-11-2017, 23:33
Ne maksatla girdiğini ve seviyenin ne olduğunu bilmiyorum ancak ultra dandik bir sınav olduğunu söyleyebilirim.
O yüzden düşük aldım diye moralini bozma, eğer gerçekten geçerli bir sınava girmek istersen toefl yada ielts falan deneyebilirsin.
Onların teknikleri farklı tabii.

daha önce hiçbir yabancı dil sınavına girmedim resmi olarak kendimi denemek amaçlı girdim belki yüksek lisans düşünebilirim elimde bi puan olsun dedim. ielts düşünüyorum ama hazırlanmam lazım bu şekilde girersem harcarlar beni :D

Grimlord
24-11-2017, 23:34
daha önce hiçbir yabancı dil sınavına girmedim resmi olarak kendimi denemek amaçlı girdim belki yüksek lisans düşünebilirim elimde bi puan olsun dedim. ielts düşünüyorum ama hazırlanmam lazım bu şekilde girersem harcarlar beni :D

Gayet iyi almışsın o halde. Bende yabancı dil kitabı dolu, girmediğim sınav kalmadı :D ( dil mezunuyum)
İstersen sana yollarım kitapları.

ErkanCanS
24-11-2017, 23:50
Valla kız arkadaşım 94 almış 1 saat teselli etmek için dil döktüm. İngilizce öğretmeni için kötü bir sonuç diyordu bilmiyorum.

eregli42
25-11-2017, 01:19
Grimlord ihtiyacım olursa iletişime geçicem sizinle şimdi bi hevesle alıp kenarda harcanmasın kitaplarınız :) ErkanCanS tanıdığım bir ingilizce öğretmeni 98.75 almış demek ki onlar zirveye oynuyor :D