Orijinalini görmek için tıklayınız : 218 i, b180 ve tiguan 1.4 tsi arasında kaldım yardım...
Arkadaşlar 2004 honda jazzımızı satıp yukardaki araçlardan birini almayı düşünüyorum, uzun zamandır arabalarla ilgilenmiyorum. aracı benzinli düşünüyorum otomatik eşim kullanacak ve sürekli garajda yatacak. kronik sorunları motor yapısı ve ikinci el piyasası olarak hangisini tavsiye edersiniz?
araç otomatik olacak max 2-3 yaşında düşünüyorum. tercihim full paket..
218i grand tourer olduğunu düşünerekten tiguanı tercih etmenizi öneririm abi
tiguan öncelikle suv bi artısı bu ikinci eli hızlı motor şanzıman kombinasyonu güzel bildiğim kadarıyla 6 ileri yaş kavrama olan dsgyi kullanıyor tiguan bu şanzıman 7 ileri olana göre daha sorunsuz ve dayanaklı bir şanzıman (test yazısı gibi yazmışım kusura bakmayın :) 2 serisi tourerlar pek tutmadı sanki onun yerine x1 de düşünebilirsin abi
Ben olsam hiç birini almazdım. Gider qashqai falan alırdım, en azından reno dci motorlu nissan yani, madem gitmeyen araca bineceğiz bari ekonomi yapsın bozulmasın.
optimus_prime
26-11-2017, 20:21
2 ve b serisini sadece mpv tarzı arac bakan insanlar genelde tercih eder 2.eli yavas
tiguanın 2.eli ve bakımı daha avantajlıdır ama ben dsg ye onyargılıyım o yüzden yukardaki arkadasın dediği gibi kadjar qasghai yada cmax falan gibi bişe bakardım
Tiguan derim
Evlat olmasın diye
Yoksa zf şanz candır
ahmetgurlek
04-12-2017, 15:45
2012 model 1.4 tsi tiguan var eşimde. manuel şanzımanlı. yılda 1 kere bakıma götürürüz, onun dışında çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadık. 6 ileri dsg şanzımanı da şirket aracında kullanıyorum. vites geçiş hızı çok iyi, akıcı bir şanzman. 10k km oldu bi sıkıntı yaşamadım ben.
Az binilecekse ve zarar edilmesin denirse tiguan. Bmw ve mercedesin 2.eli cok yavas. Genel de kimse begenmiyor(hanimlar dahil).
R line Tiguan görsel olarak muazzam çok beğeniyorum. Mercedes logosu tak 600bin den aşağı etiketi olmaz
Erdem K.
05-12-2017, 07:25
alternatif sorarsanız mazda cx-3'ü incelemenizi tavsiye ederim.
yok illaaa bu 3 araçtan birini alacaksanız da yeni kasa ise b180 tercih ederdim ...