Orijinalini görmek için tıklayınız : Mothers Car Care Türkiye
kelalper
28-11-2017, 11:42
Merhaba millet,
Mothers Car Care ürünleri ithalatçısı ASF Otomotiv bünyesinde ki FT Tuning de Mothers Teknik Müdürü olarak başladım. Amacımız Mothers markasının bilinirliliğini yayarak yeni bayilikler vermek.
Ürünleri bende şu anda tam olarak bilmiyorum her birini ayrı ayrı test ediyorum. Ancak Marine sektöründe ve klasik araç üzerine uzman olduklarını biliyordum.
Metal parlatıcıları gerçekten çok etkili. Arka tamponun kromajı kalkıp parlaklığını kaybeden bir Mercedes üzerinde denedim bu Ctesi günü ve evet kromaj parlaklığı tabii ki olmadı ama ciddi ciddi parladı. Waxları da kendi arabamda kaputu 5 e bölüp uyguladım 5 ayrı wax olduğu için. Daha 2 gün olduğu için bi sorun yok.
Genel olarak Amerikada marka bilinirliği yüksek bir marka. Yavaş yavaş ayağa kaldıracağız ama ilk olarak kendi bünyemizdeki merkezleri düzgün hale getirip bir standart oturtma çabasındayım. Bu konuda tabii ki en önemli şey müşteri memnuniyeti. Haftanın 3 günü Merterdeki ASF Ford Plazanın altındaki yerimizde diğer 3 günde diğer yerlerde bulunuyorum. Bünyeye değişik ürünlerde ekleyeceğiz. ArmorCoat denilen boya koruma zırhını da bünyemizde satıp uygulamak istiyoruz. Bunun uygulaması için boya kabini gerekiyor o da bünyemizde mevcut. Yavaş yavaş kademe kademe geliştirceğiz bakalım.
Ürünler vs her konuda yardımcı olmaya çalışırım. Bana 532 662 04 87 nolu numaradan ulaşabilirsiniz.
hddsheriff
28-11-2017, 11:46
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın
By CrAzY
28-11-2017, 12:30
Hayırlı olsun .
onursumer
28-11-2017, 13:03
hayırlı olsun
PiscocuK
28-11-2017, 13:14
Hayırlı olsun canım :) Kartal ASF FT tuningde bakım sonrası detaylı yaptırmıştık torpidoya ve camlara ne sürdülerse 20,000 KM sonra yeni bakımda bile çıkmamış carıl carıl yanıyordu :D
Hoşmu tabiki değil :) her kullanımdan sonra ıslak mendik kullanmak zorunda kalıyorduk :) madem ordasın sık sık ziyaret ederik Hayırlı olsun tekrar
Hayırlısı olsun. Amatör kullanıcılarada önem verin mutlaka kanka
TorqueTuning
28-11-2017, 14:13
Hayırlı olsun, umarım güzel şeyler çıkar...
asmisinsan
28-11-2017, 15:02
alper hayırlı olsun arkadasım asf otomotiv muhasebe de ft tuning hakan abi denemek için vermişti cilayı kullandım gayet güzel ama uygulama yerleri sallapati iş yapıyor özellikle kartal daki yer benim arabaya bi iç kuaför yaptılar sanırsın sadece süpürge ile çekmişler diger linea ya uygulama yaptılar sanırsın araba sıfır sanırım çalısandan çalısana fark var
Öncelikle hayırlı olsun, Allah utandırmasın.
Aşağıda görseli bulunan clay kiti kullanmıştım fakat memnun kalmadığımı belirtmek isterim. Kendi lubricantını kullandığımda bile kil uygularken parçalanıyordu.
https://sep.yimg.com/ay/microfiber-products-online/mothers-clay-bar-paint-saving-system-6.gif
Talih.b16
28-11-2017, 19:56
Mothers ile armor all ın amerika da çok reklamı yapılıyor.
Reklam mı yoksa çok iyilermi bilemedim hiç kullanmadım.
Hayırlı olsun KelimAlperim :)
kelalper
28-11-2017, 21:48
yorumlar ve iyi dilekler icin tesekkurler. dedigim gibi urunleri bende tanima asamasindayim ama carnauba katkili sampuanini siyah bir aracta denedim ve sonucu gercekten cok iyiydi. sonaxda bu kadar etkili bir sampuan yok mesela. diger hususlara gelirsek amator kullanicilar icin bir cok urun var. daha once bir fiyat calismasi yapilmis ama neye gore nasil yapildigini bilmiyorum. uygulama merkezleri kismina gelirsek dedigim gibi ilk olarak amacim uygulama kalitesini arttirip bir standarta getirmek. sadece kartalda degil butun merkezlerde bunu yapmak. o yuzden sizlerden de gizli musteri olarak yardim talep edicem sistem kurulduktan ve oturduktan sonra.
Hayırlı ugurlu olsn
bende yurt dısında aldım bu urunden fakat bana ambalajı sınıfındakı rakıplerıne gore cok kalıtesız geldı
urunlerı ıyıdır kullanılabılır ve dayanıklılık suresını unuttum 4 yıl geçtı ustunden tedarık edersenız almak ısterım yenıden
Yeni isiniz hayirli olsun.
Sonaxta yaptiginiz kampanyayi kacirmistim. Eger burada da benzer ic-dis komple detailingi guzel fiyatlara yapacaksaniz, simdiden adimi yazin :) Ancak tabi ki yapmasini sizin uygun gordugunuz bayi ve calisanla :)
kelalper
29-11-2017, 07:39
Ürünler zaten geldi hazır ve satılıyor bizim merkezlerimizde ve ASF Otomotivin bayilerinde.
Kampanya için şu anda daha belirlediğimiz bir şey yok ama zaten genel olarak fiyatlarımız çok yüksek değil. Ptesi Salı Perşembe ve Ctesileri Merterde Çarşamba Cuma Kartalda Uprise da olucam.
KA®ANLIK
29-11-2017, 08:40
Hayırlı olsun başkan.
Allah utandırmasın.
kelalper
30-11-2017, 08:20
Hayırlı olsun başkan.
Allah utandırmasın.
eyvallah teşekkür ederim.
kelalper
30-11-2017, 08:20
Hayırlı olsun Alper abi
Saolasın. Teşekkür ederim.
kelalper
04-12-2017, 11:15
Yeni isiniz hayirli olsun.
Sonaxta yaptiginiz kampanyayi kacirmistim. Eger burada da benzer ic-dis komple detailingi guzel fiyatlara yapacaksaniz, simdiden adimi yazin :) Ancak tabi ki yapmasini sizin uygun gordugunuz bayi ve calisanla :)
Arkadaşlar genelde Merterde ASF Ford Satışın altındaki yerde oluyorum. Gelen arkadaşlara fiyat konusunda her türlü yardımcı olurum.
hayırlı olsun..Allah utandırmasın
kelalper
05-12-2017, 14:46
alper hayırlı olsun arkadasım asf otomotiv muhasebe de ft tuning hakan abi denemek için vermişti cilayı kullandım gayet güzel ama uygulama yerleri sallapati iş yapıyor özellikle kartal daki yer benim arabaya bi iç kuaför yaptılar sanırsın sadece süpürge ile çekmişler diger linea ya uygulama yaptılar sanırsın araba sıfır sanırım çalısandan çalısana fark var
Merhaba sorun yaşadığın için bende üzüldüm, aracını müsait bir zamanında sabah erkenden Merter'e getirebilirsen temizliğini yeniden ücretsiz olarak yapalım. Tekrardan kusura bakma. 0532 662 0487
kelalper
05-12-2017, 14:48
Öncelikle hayırlı olsun, Allah utandırmasın.
Aşağıda görseli bulunan clay kiti kullanmıştım fakat memnun kalmadığımı belirtmek isterim. Kendi lubricantını kullandığımda bile kil uygularken parçalanıyordu.
https://sep.yimg.com/ay/microfiber-products-online/mothers-clay-bar-paint-saving-system-6.gif
Merhaba müsait olduğunuzda eğer elinizdeki kili bana yollayabilirseniz yenisi ile değiştirilmesini sağlayacağım. Teşekkürler.
Talih.b16
05-12-2017, 14:59
Hacı abi varmı internet sitesi falan.
Tavsiye edeceğin ürün, kampanya ürünü.. kelalper
kelalper
05-12-2017, 16:44
Hacı abi varmı internet sitesi falan.
Tavsiye edeceğin ürün, kampanya ürünü.. kelalper
Mothers (http://www.mothers.com.tr) adresinden ürünlere bakabilirsiniz. Ne gibi ürünlerle ilgileniyorsanız bilgi verirseniz ona göre ürünler hakkında tavsiyelerde bulunabilirim. Herhangi bir kampanya ürünümüz yok mothers ürünlerini satan web siteleri mevcut. Ama Mertere gelirseniz dediğim gibi fiyat konusunda yardımcı olurum.
kelalper
05-12-2017, 16:46
hepsiburada da şu anda indirimli olarak satılıyor esasında.
ghibli06
05-12-2017, 17:31
hayırlı olsun, hanım Amerikadan almıştı, efsane bir parlaklığı var çok başarılı, TR de var mı bilmiyorum...
https://i.hizliresim.com/ldMY1E.jpg
https://i.hizliresim.com/ojbQ77.jpg
kelalper
06-12-2017, 06:40
hayırlı olsun, hanım Amerikadan almıştı, efsane bir parlaklığı var çok başarılı, TR de var mı bilmiyorum...
https://i.hizliresim.com/ldMY1E.jpg
https://i.hizliresim.com/ojbQ77.jpg
Metal Polish ve daha profesyonel olan billet metal polishte Türkiyede var.
Talih.b16
06-12-2017, 15:33
Mothers (http://www.mothers.com.tr) adresinden ürünlere bakabilirsiniz. Ne gibi ürünlerle ilgileniyorsanız bilgi verirseniz ona göre ürünler hakkında tavsiyelerde bulunabilirim. Herhangi bir kampanya ürünümüz yok mothers ürünlerini satan web siteleri mevcut. Ama Mertere gelirseniz dediğim gibi fiyat konusunda yardımcı olurum.
Rutin şeyler.
Apc, lastik parlatıcı, hızlı cila, torpido bakim vs vb.
Sonax atas falan alıyorum hep, madem siteden biri satıyor senden alalım bari.
Bunlar size yarar iyidir dersin bizde deneriz.
kelalper
07-12-2017, 13:05
Rutin şeyler.
Apc, lastik parlatıcı, hızlı cila, torpido bakim vs vb.
Sonax atas falan alıyorum hep, madem siteden biri satıyor senden alalım bari.
Bunlar size yarar iyidir dersin bizde deneriz.
Sorun şu ki ben satıcı değilim. Ben size şu ürünleri şu şekilde kullanırsanız daha etkili olur ya da şu iş için X ürününü kullanabilirsiniz, memnun kalmadığınız ya da sorunlu olduğuna inandığınız ürünler için yardımcı olabilirim. Markanın teknik işlerine ve iş geliştirme departmanlarına bakıyorum. Ama Merterdeki yere gelirseniz fiyat konusunda yardımcı olabilirim.
Lastik parlatıcı ve hızlı cila için FX Serisi ürünlerin uygulaması kolay ve kalıcılığı iyi. Saf Carnauba çok çok iyi. Kendi kullandığım aracın kaputunu 5 e bölerek bütün cila ve korumaları uyguladım. Hızlı yıkama sonrası ıslak zemine atılan cilası şu geçen 3 hafta içerisinde 2. hafta ortasında su iticiliğini yitirdi. Daha fazla kir tutuyor. Ama yıkama sonrası parlaklığı halen iyi. Carnauba ve FX in su iticiliği halen çok yüksek. Reflections serisi fiyat performans olarak çok iyi. Sıvı Carnauba ise ne çok iyi ne de çok kötü. Ama onunda sürekli etkili olabilmesi için Carnauba katkılı şampuan ile desteklenmesi gerektiği bilgisi var teknik dökümanlarda. Ben normal kullanım şampuanı ile denemeler yapıyorum. Ama Carnauba katkılı şampuan gerçekten çok başarılı. Plastik ve Vinil parlatıcıyı olarak Chemical Guys barebones kadar başarılı bir ürün değil ama fena da değil. Ama back to black gerçekten bir sihirbaz. Gri renge dönmüş siyah plastik parçalara eski canlılığını geri kazandırıyor. İlk videosunu izlemiştim hadi canım demiştim. Bi kullandım beynim döndü. Özellikle minilerin öndeki petek dokulu yapısı çabuk grileşiyor. Onları orjinal hale getiriyor ve koruyor.
FTTuning
12-12-2017, 14:15
Mothers Car Care dışında bir çoğunuzun bildiği üzere KW Süspansiyon, ST Süspansiyon, Vossen Jant gibi ürünler de bünyemizde mevcut. İlerleyen dönemde forum yöneticilerimizden onay geldiği takdirde bu konular ile ilgili de sizlere merak ettikleriniz hakkında yardımcı olmaya çalışmayı planlamaktayız.
kelalper
23-01-2018, 11:45
Arkadaşlar 20.01 itibari ile Mothers Türkiye ile ilişkim kalmamıştır.
imprezaWRC
24-01-2018, 13:26
Arkadaşlar 20.01 itibari ile Mothers Türkiye ile ilişkim kalmamıştır.
Çok hızlı oldu ama ya, hakkında hayırlısı olsun.
kelalper
28-01-2018, 22:03
hakancigim maalesef ne kadar zorlarsan zorla insanin icerisinde kaliteye karsi mucadele etmek geciyorsa ve fircayla araba yikarken bile teknik olarak bunda sorun bulmuyorsa o zaman benim birsey degistirmeye ugrasmamin bir anlami kalmiyor. ust yonetimde sorunun farkinda ama mudehale edemiyorlar maalesef. tanimadigimiz gormedigimiz adamlar bile bizden sikayetci olmuslar sirket icinde.