Orijinalini görmek için tıklayınız : Tünel Sevenlere Gelsin 106 GTI Ateş Videosu
hakanorhanart
28-11-2017, 13:31
https://www.youtube.com/watch?v=r8MRKZ4fK_A
OoOoOo MorUk mAyqOsuNuz hA
Can Kiziltug - Ateş Ediyor - YouTube (https://m.youtube.com/watch?v=1xVa5E4OzOU)
HarBi fİşEqsiniz len mq AqIYOsuunuz QeCeLere
-Aracım evin 2.aracıdır, sadece haftasonları kullanılmaktadır.
-Kesinlikle roll,drag vs. koşturulmamış, her zaman sakin kullanılmıştır.
Yersen Onlaynnnn :D
dachosen
28-11-2017, 18:25
Tahminim herkes gti ilanlarına bakmaya başladı ben dahil :))
Edit: Gazdan ayağı çekince çıkan sesten dolayı araba öksürüyormuş beyler yani alev değil piyasayı yükseltmeyin.
Edit 2: Alevmiş beyler remus titanium mosquito slip on w/flame thrower varmış siparişler geçildi..
Gti kimlere köle oluyorsun yazık.
Drive Fast
28-11-2017, 18:50
Araba arkadan alev atınca ne oluyor? Yoldaki diğer şoförler uuuuyyy arkadan alev atiyiiii demesi mi tutuyor bu kadar milleti
Hakan arkadaş anlaşılan youtube videolarının izlenmesini arttırmaya çalışıyor :D
Abartmayın aq bir tek siz yoksunuz bu forumda. Adamlar eğlenmişler beğenmezsen beğenmedim dersin geçer gidersin. Hatta yorum bile yazmadan konudan çıkabilme yetkin var.
fk2 yapsa beğeniler havada uçuşur dimi :)
Abartmayın aq bir tek siz yoksunuz bu forumda. Adamlar eğlenmişler beğenmezsen beğenmedim dersin geçer gidersin. Hatta yorum bile yazmadan konudan çıkabilme yetkin var.
Parası olan ya da forumun eskilerinden biri olsa zaten şimdi oscar adayıydı , şakası bir yana forumda artık özellikle yeni gelenlere , sonrasında herkes gözüne kestirdiğine bozma,ezme girişiminde bulunuyor artık tadı kalmadı .
Beğeni almak için özentilik yapanları çok ayrı tutuyorum .
Ohaa ates atiyor egzozdan. Ben bir tek supralar atiyor saniyordum. Yoksa supra motur mu var.
#Red
#flame
#fire
#dragon
#ejderya
Parası olan ya da forumun eskilerinden biri olsa zaten şimdi oscar adayıydı , şakası bir yana forumda artık özellikle yeni gelenlere , sonrasında herkes gözüne kestirdiğine bozma,ezme girişiminde bulunuyor artık tadı kalmadı .
Dayım herkes babasının oğlu ne diyim ki..
Drive Fast
28-11-2017, 21:12
Buna bende katılıyorum biri bi konu hakkında yardım istediği zaman bile gereksiz dalga geçmeye başlayanlar ve abartılı bir şekilde söylenenlerin tersini savunmaya çalışanlar çok fazla başkasının yaptığı espiri ile prim yapanları saymıyorum bile.
Bu konuda ilk yazdığımıda sürekli kesicide gezip egzoz patlatanlara gerçekten sinir olduğum için yazdım sonra sende dalga geçmişsin bıdı bıdı demesinler.
Grimlord
28-11-2017, 21:13
Başıma birşey gelmeyecekse ben beğendim valla, gayet eğlenceli bir video olmuş :D
dieselpower
28-11-2017, 21:28
Başıma birşey gelmeyecekse ben beğendim valla, gayet eğlenceli bir video olmuş :D
başlıktan ve videodaki tek içeriğin ateş çıkan egzoz olmasından kaybediyor :)
Abi heves kırmayın ya. Herkesin hevesleri hayalleri var
Asıl hakanın 4 mesajı var 4üde video başka hiç birşey yok :D
GokhanRS
28-11-2017, 22:34
Buna bende katılıyorum biri bi konu hakkında yardım istediği zaman bile gereksiz dalga geçmeye başlayanlar ve abartılı bir şekilde söylenenlerin tersini savunmaya çalışanlar çok fazla başkasının yaptığı espiri ile prim yapanları saymıyorum bile.
Bu konuda ilk yazdığımıda sürekli kesicide gezip egzoz patlatanlara gerçekten sinir olduğum için yazdım sonra sende dalga geçmişsin bıdı bıdı demesinler.
İyide adamın profiline bir bakın önce. Yeni üye olup ilk 4 mesajında aynı videoları tekrar tekrar paylaşan adam ne için üye olmuştur. Bu m.na c..mın yeni youtubercikleri foruma reklam görüntülenme kasmak için üye olan, kimseye faydasız gereksiz, insana hiç bir şey katmayanlardır.
Bu tiplerle t.sak geçilir, yerden yere vurulur. Morali bozulup yol yakınken youtube sevdasından kurtulmasına yol açılır.
Bence sizde vurun böyle Totoşlara. Size vatana ve dünyaya hiç faydası olmaz bu özentilerin.
Video 2011 den yanlız. :)
_driver_
28-11-2017, 23:20
Video 2011 den yanlız. :)
Hiç prime müsaade etmiyon azıcık izleneydi
ekrandan sigaramı yaktım. maşallah
Skyhawk34
29-11-2017, 08:43
Forumun eski 106 cılarından biri bunu yapsa maşallah üzerine maşallah entryleri girerdiniz
Skyhawk34
29-11-2017, 08:45
Edit: Herif maziyi canlandırmak istemiş herhal :D
İyide adamın profiline bir bakın önce. Yeni üye olup ilk 4 mesajında aynı videoları tekrar tekrar paylaşan adam ne için üye olmuştur. Bu m.na c..mın yeni youtubercikleri foruma reklam görüntülenme kasmak için üye olan, kimseye faydasız gereksiz, insana hiç bir şey katmayanlardır.
Bu tiplerle t.sak geçilir, yerden yere vurulur. Morali bozulup yol yakınken youtube sevdasından kurtulmasına yol açılır.
Bence sizde vurun böyle Totoşlara. Size vatana ve dünyaya hiç faydası olmaz bu özentilerin.
Biri bir şey paylaşınca yorumda bulunmak için profilini mi ziyaret etmemiz gerekiyor abi ?
Hatta video eskiymiş ben videoyu oynatmadım bile.
Şimdi totoşlara vurma mevzusuna değinirsek bence biraz haksızlık yapıyorsun forumda o kadar boş insan var ki o zaman hepsini elekten geçirelim. Onlara göre bizde boş özenti faydasız birey olabiliriz ?
Bırakın insanlar heveslerini alsınlar. Çokmu babacan oldum ben son 3-4 aydır bilmiyorum
AhmetKadir
29-11-2017, 08:52
Adam hukumet gibi geldi gundemi degistirdi kayboldu gitti
Skyhawk34
29-11-2017, 09:30
Adam hukumet gibi geldi gundemi degistirdi kayboldu gitti
Ahahauhshahushahahahahahahahha
hakanorhanart
29-11-2017, 10:15
Adam öldürsem bu kadar tepki almazdım altı üstü siteye yeni kayıt oldum videolarımdan bir kaç tane paylaşmak istedim. Konu nerelere gelmiş. İzleyip keyif almak diye bir derdiniz yok. Eleştiriye kapalı biri değilim ama sizinki bambaşka bişey.
GokhanRS
29-11-2017, 10:28
Adam öldürsem bu kadar tepki almazdım altı üstü siteye yeni kayıt oldum videolarımdan bir kaç tane paylaşmak istedim. Konu nerelere gelmiş. İzleyip keyif almak diye bir derdiniz yok. Eleştiriye kapalı biri değilim ama sizinki bambaşka bişey.
biraz ağır giydirmiş olabilirim ama senin gibi o kadar çok siteye üye olup sadece youtube videosu paylaşıp çıkanlar var ki, artık ciddi bıktık bu muhabbetlerden. Eğer forumda takılıp aramıza katılacaksan. Forum kuralları belli, kendini tanıtman gerek. Bilgi alışverişi yaptıktan sonra paylaştıklarını zaten onaylar herkes.
Tartı var,terazi var,herşeyin bir vakti var.
altugkocer
29-11-2017, 10:38
Video ve üye hakkında yorum yapmayacağım ama görüyorum ki bazı forum üyeleri sanki her konuya mutlaka cevap vermeliyim, her konuda mutlaka postum olmalı modundalar.
hakanorhanart
29-11-2017, 10:39
Niyetim youtube videosu atıp çıkmak değil yaptığım işleri , bu işten anlayan kesime izletip onların eleştirilerini dinlemek. Tanışma kısmına yazdım bu arada telafi etmişimdir umarım.
PiscocuK
29-11-2017, 10:48
Forum olarak adam dövme org yapalım artık kağıt üzerinde giydirmek pek keyif vermiyor.Konuyu geç görüyorsun falan bir bakıyorsun herkes sokup çıkartmış sana birşey kalmıyor.
Son dönem demeyeceğim dönemi mönemi kalmadı herkonuya giydirmeye çalışan bir tayfa oluştu.Beğenenler illaki vardı ama itici olmaya başladı bu durum.Bazen benim bile koyup geçesim geliyor, konuyu açana değiş taşak geçtiğini sanan sığ beyinlilere.
Biraz sağduyu arkadaşlar.Bir konuya yorum yapmadan önce kendinizi konu açan kişinin yerine koymayı deneyin.
PiscocuK
29-11-2017, 10:50
Niyetim youtube videosu atıp çıkmak değil yaptığım işleri , bu işten anlayan kesime izletip onların eleştirilerini dinlemek. Tanışma kısmına yazdım bu arada telafi etmişimdir umarım.
Bence videoları hızlandırma işin tüm ahengi bozuluyor
hakanorhanart
29-11-2017, 11:08
Bence videoları hızlandırma işin tüm ahengi bozuluyor
Nasıl bir hızlandırma tam olarak anlayamadım ?
AhmetKadir
29-11-2017, 11:15
videon keyıflı hocam, takılma cıkan her sese ;) 106 hayranlıgım olmamasına ragmen pespese ızledım
PiscocuK
29-11-2017, 11:25
Nasıl bir hızlandırma tam olarak anlayamadım ?
Sektörel terimi nedir bilmiyorum ama şöyle anlatayım
Telefon ile çektiğiniz videoyu direk yayınlamamışsınız saniyeler 2şer 2 şer atlamış gibi olay hızlı akıyor
Yani 80 ile giden aracın videosunu hızlandırmış 280 yapmışsınız gibi düşünün daha başka nasıl anlatılır bilmiyorum
hakanorhanart
29-11-2017, 12:28
Sektörel terimi nedir bilmiyorum ama şöyle anlatayım
Telefon ile çektiğiniz videoyu direk yayınlamamışsınız saniyeler 2şer 2 şer atlamış gibi olay hızlı akıyor
Yani 80 ile giden aracın videosunu hızlandırmış 280 yapmışsınız gibi düşünün daha başka nasıl anlatılır bilmiyorum
Düşündüğünüz gibi bir hızlandırma yok videoda. Direk çektiğim gibi attımzaten video telefondan çekilme değil dslr bir makineyle çekildi. Yanlış hatırlamıyosam canon 550d olması lazım :)
Düşündüğünüz gibi bir hızlandırma yok videoda. Direk çektiğim gibi attımzaten video telefondan çekilme değil dslr bir makineyle çekildi. Yanlış hatırlamıyosam canon 550d olması lazım :)
Özellikle ilk 10 saniye falan hızlandıırlmış gibi......
hakanorhanart
29-11-2017, 12:35
Özellikle ilk 10 saniye falan hızlandıırlmış gibi......
Yok tamamen orjinal ham videodur. Gerçekten iyi yürüyen bir araçtı stock bir araba değildi.
PiscocuK
29-11-2017, 13:24
Yok tamamen orjinal ham videodur. Gerçekten iyi yürüyen bir araçtı stock bir araba değildi.
Aracın yürümesine laf etmiyorum ben ama 106 kullanan kişi ve çekim yapan araç içindekiler bu kadar hızlı hareket ediyorsa yaptığınız hiç bir iş geç kalmaz :D
bu işi yapan herkes reklamının pesınde herkes arabasını 3-5e fazla satıp yol bulma peşinde en elitinden en apaçisine kadar. bu forumda adamına göre muamele çok fazla son yıllarda. adamların cevresıne parasına göre şakşakçılık yapılıyo resmen vallahı ayıptır kaç yasında adamlarsınız. çekmış elemanlar vıdeosunu eglenmıs yada reklamını yapıo bosver yahu sallamayın. aynı vıdeoyu bu forumda çevre sahıbı bırı cekce şakşaklar havada uçuşurdu. mikaıl denen arkadsın mesela ılk konuusnu hatırlıyorum yenı 5 alıp konu açmıştı yaşıda baya genç mıllet resmen tasak gectı cocukla babanın arabasımı omu bumu sana yakısıyomu falan dıye sımdı baktılar allah daha çok versın parası pulu şekli var 360 derece degıstı mılletın davranıısı. yapmayın etmeyın eyyam ıyı bısey degıl :)