Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyundai i20 Öðrenci Gözü ile Ãnceleme
egemenerenk
01-12-2017, 16:02
Herkese Selam :)
Bu hafta arkadaşım Eren'in aracı olan Hyundai i20 1.4MPI Style inceledik, öğrenci gözü ile aracı yorumladık.
Yorumlarınız bizler için değerli, eleştirilerinizi, yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyoruz, iyi seyirler diliyoruz :)
Hyundai i20 İncelemesi - Oğrenci Gozunden - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=fKIUNLrUE5Q&t=42s)
Şöyle yorum da bulunabilirim,
-Başlangıcı arabanın bir iki görsel video ile başlayabilirdiniz
-Araç içi çekim yapabilirdiniz.Kadran çekimi... vs. sürücü cam tavandan bahsetti otomatik olmasından ufak bir video ekleyebilirdiniz.
-Konuşmalar da "kanki" tarzındaki kelimeler videodan soğutuyor(bana göre)
-Sürücü sürekli eli ağzında yada dışarı bakıyor ilgisizmiş gibi ve arkadaki kişi soruları soruyor yandaki kişi oturuyor yer değiştirebilirdiniz.
-Müzik eklenebilirdi
-Araç hakkındaki bilgiler biraz fabrika verisi gibi olmuş bu sürücünün bizzat kendi yorumunu ekleyebilirdi.
Benim gördüğüm eksikler bunlar
egemenerenk
01-12-2017, 20:43
Şöyle yorum da bulunabilirim,
-Başlangıcı arabanın bir iki görsel video ile başlayabilirdiniz
-Araç içi çekim yapabilirdiniz.Kadran çekimi... vs. sürücü cam tavandan bahsetti otomatik olmasından ufak bir video ekleyebilirdiniz.
-Konuşmalar da "kanki" tarzındaki kelimeler videodan soğutuyor(bana göre)
-Sürücü sürekli eli ağzında yada dışarı bakıyor ilgisizmiş gibi ve arkadaki kişi soruları soruyor yandaki kişi oturuyor yer değiştirebilirdiniz.
-Müzik eklenebilirdi
-Araç hakkındaki bilgiler biraz fabrika verisi gibi olmuş bu sürücünün bizzat kendi yorumunu ekleyebilirdi.
Benim gördüğüm eksikler bunlar
Yorumlarınız için çok teşekkürler, ilk videolarımız olduğu için böyle aksaklıklar oluyor, hepsini tek tek dikkate alacağımızdan emin olabilirsiniz, tekrardan sağolun. İyi akşamlar
dieselpower
01-12-2017, 20:58
cansız geldi video ilerletip izledim gördüklerimden bahsedicek olursam eğer;
farlardan bagaj vs gibi dış detaylardan bahsederken kameranın arkasında değil önünde durup anlatın bence,
iç mekanda siz klimadan ön konsoldan vs bahsederken arkadaki arkadaş ordan bi video bi görüntü alsa hoş olurdu.
bu tarz videolar çekiceksenizde mutlaka kanki gibi kelimeleri kullanmayı bırakmalısınız.
araçtan sizin bahsedip kullanıcının tamamlayıcı yorumlarını, eksik yönlerini, şurası olmasaydı daha iyi olur muydu gibi cevaplarla size karşılık verse daha iyi olucağı kesin...
egemenerenk
01-12-2017, 21:05
cansız geldi video ilerletip izledim gördüklerimden bahsedicek olursam eğer;
farlardan bagaj vs gibi dış detaylardan bahsederken kameranın arkasında değil önünde durup anlatın bence,
iç mekanda siz klimadan ön konsoldan vs bahsederken arkadaki arkadaş ordan bi video bi görüntü alsa hoş olurdu.
bu tarz videolar çekiceksenizde mutlaka kanki gibi kelimeleri kullanmayı bırakmalısınız.
araçtan sizin bahsedip kullanıcının tamamlayıcı yorumlarını, eksik yönlerini, şurası olmasaydı daha iyi olur muydu gibi cevaplarla size karşılık verse daha iyi olucağı kesin...
Çok teşekkürler, kameraya tam alışamadığımızdan kendimizi ifade edemiyoruz cansızlık bundan dolayı olabilir, dediğiniz ikinci kamera açısınız az önce bizde kararlaştırdık diğer videolarımıza eklemeyi düşünüyoruz, kanki kelimesini daha içten olması için kullandık ama genel olarak sevilmiyor muhtemelen diğer videolarda kullanmamaya çalışacağız, yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim, iyi akşamlr