Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye'de 1.000.000 Kristal Taş Kullanılarak Kaplanan Porsche Cayenne
Buğra A.
01-12-2017, 18:30
Türkiye'de ilk defa 1.000.000 adet Kristal Taş kullanılarak kaplanan Porsche Cayenne..! Ayrıca videoda 1 sürpriz; Gecenin Avradı öncesi ufak bir hatırlatma ;)
https://www.youtube.com/watch?v=bAbql3tQfAs
Link : Turkiye'de İlk Defa 1 Milyon Adet Kristal Taş Kullanılarak Kaplanan Porsche Cayenne | V-LOG - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=bAbql3tQfAs)
turbo&quattro
01-12-2017, 18:38
Paranin yaninda az birazda zevk olmasi taraftariyim. Altin, gumus, elmas krittal bilmemne kaplamalar bana hep gormemislik gibi geliyor...
Video herzamanki Bugra kalitesi. Ellerne saglik..
GMG de yapıcaktı bu projeyi hangisi hangisinden araklamış acaba :)
blumenberg
01-12-2017, 19:47
Sarp renk katmış videoya :)
burakgunay
02-12-2017, 09:52
AKN GTR ı geçen gün bir avm nin önünde gördüm, çok beğenmiştim maşallah.
Herhangi jenerasyon GTR ı hesap makinesiyle de çekseler ağzım açık izlicem hep. Eline sağlık Buğra abi, senin yerin büyük şehirler bu tarz çekimler :)
Video in, taş kaplama out........
Kime ne faydası var diye mahmut tuncer olasım geldi :) Kalitene laf yok reis saygılar..
Gmg ye diss olmuş, çekimler çok kaliteli maşallah
ErayCerit
02-12-2017, 14:38
Araç Demet Akalın'ın mı ?
Videoya sözüm yok her zamanki gibi başarılı :)
Burak K.
02-12-2017, 18:05
''Araç sahibini tenzih ederek'' Porsche, piyasadan vurgun yapıp parayı bulan müteahhit arabası gibi olmuş.
Videoya diyecek bir şey yok çok başarılı. :)
M_PROJECT
02-12-2017, 23:06
Bugun onumden gecti , bu uygulamayi ilk Tokyo'da auto salona gittigimde gormustum sene 2009 du , boyle boyle yakalayacaz trendleri :puha:
Ben beğenmedim şahsen sebebi ise x ya da y garajı hedef alarak laf atılması ve benzerinde ilk biz yaptık,ilk biz uçtuk kaçtık muhabbetleri olduğunda itici geliyor keza videoya yapılan " the makina yapar gerisi örnek alır" lafı diğer youtube kanallarını da hiçe sayar şekilde...
Egoistlik tam anlamıyla bu ve ben bunu sevmiyorum malesef..
Muhtemelen o garaj da ücretli çekim istediği için bu şekilde olmuş ve 10 dakika x saniye ile belli de etmiş sonları doldurmaca olmuş :)
İş ticariye dönünce samimi gelmiyor malesef
Ben beğenmedim şahsen sebebi ise x ya da y garajı hedef alarak laf atılması ve benzerinde ilk biz yaptık,ilk biz uçtuk kaçtık muhabbetleri olduğunda itici geliyor keza videoya yapılan " the makina yapar gerisi örnek alır" lafı diğer youtube kanallarını da hiçe sayar şekilde...
Egoistlik tam anlamıyla bu ve ben bunu sevmiyorum malesef..
Muhtemelen o garaj da ücretli çekim istediği için bu şekilde olmuş ve 10 dakika x saniye ile belli de etmiş sonları doldurmaca olmuş :)
İş ticariye dönünce samimi gelmiyor malesef
Yapılan çalışmalar ciddi mesai ve emek gerektiren işler ve bununda bir karşılığı olmalı, olsun da zaten. Ancak böyle aleni aleni reklam sahiden itici geliyor, kaput filmi yaptıracağım varsa da yaptırmam o derece :)
Birde aracını altına gümüşe hatta *** rengine kaplatanı gördüm. Gördüm de şu kristal ağır kaçtı biraz, millet sahiden kafayı kırdı nasıl dikkat çekeceğini şaşırdı... Ya ben çok düz ve renksiz bir adamım yada bunlar fazla renkli :)
Neyse, beğenmedim kısacası.. Gtr, m4 falan güzeldi ama :)
Gimifayf
03-12-2017, 22:06
AKN GTR ı geçen gün bir avm nin önünde gördüm, çok beğenmiştim maşallah.
Herhangi jenerasyon GTR ı hesap makinesiyle de çekseler ağzım açık izlicem hep. Eline sağlık Buğra abi, senin yerin büyük şehirler bu tarz çekimler :)
İnce.
Gerci biri cıkıp kayseri de buyuksehir beelediyesi diyebilir. :D
eregli42
03-12-2017, 22:34
Bu taş projesi cidden ilk kimden çıktı? yani bu son zamanı kastediyorum. ankaradaki garaj baya giderli konuşmuş son videosuna denk geldim de :)
free-hifi
03-12-2017, 22:57
Arabayi neden taşla kaplattin
free-hifi
03-12-2017, 22:58
Arabayi neden taşla kaplattin
Düzenleme yok pardon :)
Sharapova gören türkücü cevabı verecektim :D
darkmoon
03-12-2017, 23:05
o hakiki taş falan değilki hakiki taş derken gerçek kristalden bahsetmiyorum normal kristal benzeri emistasyon bir taşda değil..
24 sıra yada 48 sıra kristal taş görünümlü plastik şerit kaplama...
free-hifi
03-12-2017, 23:26
Valla emeğe sağlık ince bir iş.
Video için de Buğra nin emeğine saglik
ChtArdARSL
03-12-2017, 23:39
Pırlanta E 300 mü ? Yok artık ! GMG Garage'ın Çılgın Projesi - YouTube (https://youtu.be/GsmyAFKIfJ0)
Baya iddali gmg..
Keske siz hic bilasmasaydiniz.. vlog ve gtr ayri gzl takipteyiz
ChtArdARSL
03-12-2017, 23:41
Pırlanta E 300 mü ? Yok artık ! GMG Garage'ın Çılgın Projesi - YouTube (https://youtu.be/GsmyAFKIfJ0)
Baya iddali gmg..
Valla firmalar birbiriyleriyle kapışıyor heralde nasil daha apaci çirkin olurum diye.
Gmg nin m4un cektikleri su ustteki cayennin ve e coupenin hali yazik gunah valla marjinallikte biyere kadar, sahsen icinden inmeye utanirim
yusufcan_k
04-12-2017, 07:12
Valla firmalar birbiriyleriyle kapışıyor heralde nasil daha apaci çirkin olurum diye.
Gmg nin m4un cektikleri su ustteki cayennin ve e coupenin hali yazik gunah valla marjinallikte biyere kadar, sahsen icinden inmeye utanirim
M4 ve e300 fuara gidicek onun icin yapildi degisiklik
Gmgnin videosu daha samimi geldi :D
Black_Eagle
04-12-2017, 08:05
Gmg nin pırlanta aracın sanki işçiliği daha iyi gibi geldi bana, parlaklık falan bir tık daha iyi bence ama böyle bir şey yaparmiydim arabama? Asla...
Aynı Kaplamayı GMG de yaptı aklımda hep bir soru var bunu böyle kapladın bu araba nasıl yıkancak kaplamanın bakımı nasıl olacak ? :)
yeni kasa 5 serisine yapılan uygulama kör etti desem yeridir.İnsanlar bu kadar zevksiz olamaz usta,bu nedir böyle.Bir tek gtr güzel videoda gerisi hakkaten gereksiz olmuş.Tas kaplama falan bunlar nerden gelıyor ınsanların aklına ılgınc gercekten.
Cekıme laf yok her zaman kı gıbı basarılı.Elınıze saglık.
GMG sanırım ilk olarak yaptı bu taş kaplama işini, ki çekimden midir bilmiyorum ama onlardaki araç çok daha parlak ve temiz duruyordu.
angaralılar gaput gaplamayıda aldık ucuza hadi hayırlı olsun. :) Gerçekten çok ihtiyacımız vardı.
garajj sahibi Reklam yapacam derken sanki antireklam olmuş gibi;)
Bence gmg noktayı koymuş, reklama gerek yok videosunda da yorumuyla noktayı koymuşlar.
Eline sağlık Buğra güzel kurgu.
Gmg nin pırlanta aracın sanki işçiliği daha iyi gibi geldi bana, parlaklık falan bir tık daha iyi bence ama böyle bir şey yaparmiydim arabama? Asla...
Guzel soru aynisi kumas kaplama icinde gecerli
Edit yanlis alinti temizlik vs kismi olan mesaj alinti olcakti :D
MetalliHead
04-12-2017, 13:59
pırlanta kaplama=zengin arap.
Amaç reklam yapmak, adından söz ettirmek, iddialı olmak..
Amacına uygun yapılan araçlar bana göre, bunları da böyle değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.
darkmoon
04-12-2017, 14:22
porschle ile mercedesin kaplama aynı .. ama gmg in seçdiği araç coupe sedan bir araç olduğu için elbise aracın üstüne güzel yakışmış tabi sanırım bunun hesap kitabını yapmışlar . bu kaplamayı neye kullansak kendini daha güzel gösterir diye..
Gmg nin olayı belli işi bu yıllardır sektörde burdan ekmek yiyor fuarlara katılıyor bu tip işler yapıcakki hem çeşitliliğini arttırıcak hemde müşteri portföyünü genişletmeye çalışıcak hemde güncelliğini koruycak..
sahibinide ilk defa izledim çok mütavazi efendi saygılı biri.. ordan bile benden artı puanı kaptı..
kaplamaya gelince hala fikrim aynı bana göre çok yavan işi .. sonradan görme işi bile diyemiycem onun bile ultra üst boyutunda bana göre .
zevkler renkler olayı .. ben öyle kaplamalı bir araçla gezmeye utanırım kafaya şapka falan takarım tanınmamak için bir başkasıda severek gezer.. ben yolda görsem vay sonradan görme derim en hafif deyimle başkasıda abi harika olmuş şuna bak der.. dedim ya zevk renk meselesi.
.::EmrE::.
04-12-2017, 14:37
En çok merak ettiğim ; kirlenince ne oluyor?
kalipson
04-12-2017, 15:07
GMG ayarı vermiş son videoda. Hayırlı işler demiş en kısa tabiriyle
Kaplama ise benim lügatımda "görmemişlik" olarak geçmekte :)
show amaçlı yapılmıştır herhalde. günlük olarak kim biner böyle araca? belki paris hilton falan binebilir. :)
Dubaili görgüsüz arapların yaptığı işlere benzemiş. Emeğe saygım sonsuz emeğe sabıra maşallah ama milyar dolarım olsa yapmayacağım bir iştir bu :)
osmanaydo
04-12-2017, 15:42
Kaplama sevmiyordum.
İki tarafın da videolarını izledim.
Kaplamadan tiskiniyorum. :)
SekoLive
04-12-2017, 15:47
bunları görünce aklıma z350 ile video çeken 2 ekip geldi :)
videolar kaplama işçiliğinden çıkmış kim daha iyi laf koydu şekline gelmiş
gmg halkın adamı gibi gözüküyor sokakta ekmek arası döner yiyen adamdan zarar gelmez sublimali vermiş.
protaca bu işin ilkiydi demeside ustalara saygı kuşağı gibiydi...
Showcar olarak bence merso daha iyi gözüküyor
emeklerine sağlık.
optimus_prime
04-12-2017, 15:49
malesef kaliteli içerik yapan kimse yok kimi övmeye başlasak hemen bozuyor kendini buğra kusura bakma da senin ne işin var kayseride ankarada kaplamacılarda etiketçilerde takip eden tayfa farzetki tayfası olmuş
kroyuz ve kro olarak kalıcaz ülke olarak kimse boşuna örnek vermesin
İlk kimin fikriydi , ilk kim başlayıp bitirdi bilmem ama Gmg den önce biz yaptık diyebilmek için kaplama biter bitmez akşam acilen çekimleri yapılıp videonun yayınlanması istenmiş sanki. Gmg fuara tanıtım amaçlı yapmış olduğu için kaplamayı eleştiremiyeceğim. 1-2 ay sonra kaplamayı söküp farklı proje yaparlar. E coupe , Cayenneye göre daha detaylı yapılmış , parlak ve gösterişli olmuş. Cayenneye yakışmamış. :(
Kaplama benim de tarzım değil
Ama işcilik görmek anlamında gözüm fena değildir
Cayenne' de diğeri ile kıyaslayınca bariz işçilik problemleri var alelacle yapılmış gibi bir havası var
Mersoda işçilik ve malzeme bariz kendini belli ediyor
Ama binmek kullanmak vs. hiç istemem
Ama bu ve benzeri işleri yapanların reklama illa ki ihtiyaçları var bunun içinde böyle projelere ihtiyaçları var bunu anlamak lazım
darkmoon
04-12-2017, 16:49
arkadaşın dediğim gibi gmg yapması gerekeni yapıyor işleri bu..
yarın o e coupe den çıkartırlar o kaplamayı yeni nesil bir başka kaplama gelmişdir onun tanıtımı için onu kullanırlar arabaya..
bu iş görsellik işi o yüzden arabanında görsel bir araba olması lazım kaplamanında dikkat çekici bir şey olması lazım doğal..
RafetAraç
04-12-2017, 17:31
malesef kaliteli içerik yapan kimse yok kimi övmeye başlasak hemen bozuyor kendini buğra kusura bakma da senin ne işin var kayseride ankarada kaplamacılarda etiketçilerde takip eden tayfa farzetki tayfası olmuş
benzin tv bu işi gerçekten bilgi paylaşımı ve samimiyetle içtenlikle yapan en kaliteli kanaldır bana göre. diğerleri show ve takipçi kasmak için böyle farklılaşmaya çalışıyorlar.
hani marjinal bizdik?
Dumb and Dumber - 1994 :D
http://blog.moviepass.com/wp-content/uploads/2015/04/mutt-cutts-van.jpg
burak_2885
04-12-2017, 18:14
Gerçekten ilk kim yaptı merak ediyorum
aykutsafakyaman
05-12-2017, 00:41
Araba tekmelemek ne zamandan beri içtenlik samimilik oldu garip insanlarız cidden.
darkmoon
05-12-2017, 02:38
Araba tekmelemek ne zamandan beri içtenlik samimilik oldu garip insanlarız cidden.
onu yapmasının nedeni var bilerek yapıyor gönderme yapıyor diğerlerine..
siz başkalarının araçlarıyla ordan burdan bulduğunuz araçlarla iş yaparsınız ben kendi para verip aldığım bana ait olan araçlarımla çekinmeden istediğimi yaparım demeye getiriyor.
doğruda söylüyor sayılır piyasada 3-4 gtr bir iki vette bir iki s2000 camaro falan var çoğu klip, çekim, tanıtım videolarında falan filan fiks bu araçlar var..
Merso net daha başarılı duruyor.
Grimlord
05-12-2017, 03:27
https://www.youtube.com/watch?v=748Xnzqbddc
Şimdi de sayfaların çoğunda görüyorum,buğra reis böyle dedi yorum yazın falan diyenler var :))
İlginç cidden :)
yusufcan_k
05-12-2017, 11:31
Şimdi de sayfaların çoğunda görüyorum,buğra reis böyle dedi yorum yazın falan diyenler var :))
İlginç cidden :)
kendisi örgütlüyo instada hikayede dün farzetki tayfasına vs herkese teşekkür ediyodu teker teker komik durum cidden :D
siz başkalarının araçlarıyla ordan burdan bulduğunuz araçlarla iş yaparsınız ben kendi para verip aldığım bana ait olan araçlarımla çekinmeden istediğimi yaparım demeye getiriyor.
doğruda söylüyor sayılır piyasada 3-4 gtr bir iki vette bir iki s2000 camaro falan var çoğu klip, çekim, tanıtım videolarında falan filan fiks bu araçlar var..
sözüm meclisten dışarı bu ara instagramda da öyle ekipler bu tarz prim yapmaya çalışan tipler çok görüyorum. Açıkçası bu videoda da aynı olayı gördüm. Şahsım adına konuşayım bana itici geliyor yani gidip ticaret yapayım demem ben. Ama demekki prim yapıyor bu tarz şeyler. Yeni neslin kafası değişik çalışıyor.
kendisi örgütlüyo instada hikayede dün farzetki tayfasına vs herkese teşekkür ediyodu teker teker komik durum cidden :D
O değil o kadar destek var diyorlar izlenme 120 binde
Diğerinin 216 binde,ali veli yardım etti falan da yok :D
Normalde savunmuyorum ama bu itici tavırlar harbiden kötü.
Buğra akpınar bu değildi "bence"
yusufcan_k
05-12-2017, 11:59
O değil o kadar destek var diyorlar izlenme 120 binde
Diğerinin 216 binde,ali veli yardım etti falan da yok :D
Normalde savunmuyorum ama bu itici tavırlar harbiden kötü.
organik takipciymiş onunkiler o yüzden :D :D
Videolarını severim kanalına da aboneyim ama, yapılmış bir işe laf çarparak video çekiyorsun. Sonra bana disslıke attılar destek olun yorum yapın diye ortalarda dolanıyorsun. Farzetki tayfa olaylarına girmiyorum zaten.
Polemikten besleniyorsun ve bunu bilinçli yapıyorsun gibi geliyor, samimiyetin benim nezdimde zedelendi maalesef.
osmanaydo
05-12-2017, 12:12
Buğra'yı yıllardır takip ediyorum.
Gayseri'den sonra çok bozdu. :)
Video Buğra Bronun emeği, çekim süper kurgu güzel.. Eline sağlık..
Paranın vizyon katmamasına bir örnek daha bence o araba..
nasıl bir çaresizlik örneği abi :D
lost bile bugra kadar bozmamıstı :)
Buğra nın çekımler kugu cok ıyı ama son 3-4 aydır
Çekım malzemesı olarak cıdden bozuldu
zevkle oturup ızlerdım hatta kendı dukkanımda ekranda sureklı vıdeoları donduruyordum..
Gmg ıle Evr tarısmasına gelınce
guzel rekabet her zaman ıyıdır
ıkı fırmanın yaptıgı işler guzel
darkmoon
05-12-2017, 13:15
sözüm meclisten dışarı bu ara instagramda da öyle ekipler bu tarz prim yapmaya çalışan tipler çok görüyorum. Açıkçası bu videoda da aynı olayı gördüm. Şahsım adına konuşayım bana itici geliyor yani gidip ticaret yapayım demem ben. Ama demekki prim yapıyor bu tarz şeyler. Yeni neslin kafası değişik çalışıyor.
sadece gençler değilki öyle hale geldik ki asgari ücretle çalışan adamın elinde 5 bin liralık telefon var zengin iş adamının elinde bin liralık telefon var . normal şirkette çalışan müdürde yöneticide audi bmw var altında patronunda corolla var passat var ..
burak_2885
05-12-2017, 13:30
Gmg Mustafa abi önce videoda sitem etti anlamadım. Şimdi Buğra. Olay ne biri aydınlatsın :)
aykutsafakyaman
05-12-2017, 14:15
Abi benim malında mülkünde gözüm yok. Napiyosa yapsın ama su gorgusuzlukten baska bisey degil.
Hatirlarmisiniz bilmem unal abimizin de boyle bi videosu vardi. Delsolun motorunu tekmeliyodu. Samimi geldi mi bu simdi ? Gonderme yerine gitti mi ?
Ali Ağaoğlu dediğimiz adam ne kadar sevmesemde ciddi meblalara ulasan bi arac koleksiyonuna sahip. Bu onun gorgusuz oldugu gercegini degistirmiyor.
Firmanızın dikkatini pırlantayla çekmek istiyorsanız yanlış yerdesiniz. Dubaide bu işi güzel yaparsınız.
Gmg önce yapmıştır sonra yapmıştır ilgimi çeken bi konu değil. Kalkıp bu benim malım ben kendi malıma yaptım al sana bi tekme sen niye duruyosun al sana da bi tekme olayıyla video paylaşırsa kaliteli hedef kitlesini kaybeder.
Black_Eagle
05-12-2017, 14:39
Gmg coştu :D
Ankaralı işadamı aracını 8 kilometre swarovski taşla kapladı! - Son Dakika Haberler (http://m.hurriyet.com.tr/ankarali-isadami-aracini-8-kilometre-swarovski-tasla-kapladi-40668631)
osmanaydo
05-12-2017, 14:43
E36 Coupe
Sürekli yükseliyor efendim durduramıyoruz.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-113.547-km-orijinal-sahibinden-508403101/detay)
SekoLive
05-12-2017, 14:44
E36 Coupe
Sürekli yükseliyor efendim durduramıyoruz.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-113.547-km-orijinal-sahibinden-508403101/detay)
bunda da siyah inci kaplaması olmalı
osmanaydo
05-12-2017, 14:45
yanlış yere yazmışım ya, silemiyorum da
Hay Allah
the makina videolarında eğlence ve kaliteden çok maddi kaygıları görmeye başladım. o nedenle eski samimiyeti ve doğallığı kalmadı maalesef benim için
Luks Aracını Swarovski Taşla Kapladı - Ankara Haberleri (http://www.milliyet.com.tr/luks-aracini-swarovski-tasla-kapladi-ankara-yerelhaber-2447032/)
Luks Aracını Milyonlarca Swarovski Taşla Kapladı (https://www.haberler.com/luks-aracini-swarovski-tasla-kapladi-10314736-haberi/)
Ankaralı işadamı aracını 8 kilometre swarovski taşla kapladı! - Son Dakika Haberler (http://www.hurriyet.com.tr/ankarali-isadami-aracini-8-kilometre-swarovski-tasla-kapladi-40668631)
https://www.msn.com/tr-tr/video/fun/l%C3%BCks-arac%C4%B1n%C4%B1-swarovski-ta%C5%9Fla-kaplad%C4%B1/vp-BBGfDZx
Haberlere konu olmuş
burkaykalyon
05-12-2017, 16:25
He Swarovski he... 8 kilometreymiş bir de. Ulan her kristal taş/plastik Swarovski olmuş be.
Gerçek Swarovski taşının fiyatını bilen yok ya nası olsa sallayın anasını satayım. :D
Buğra A.
05-12-2017, 16:52
vakti zamanında Tost Tuning'in arkaplan görüntüsünü photoshoplayıp, kendi mekanında sergileyen ve uyarı gönderilince :"internetten bulduk, bilmiyorduk!" diye karşılık veren bir firmanın ne kadar çok yancısı varmış :) bu firma, EDCGRPHCS nedir, onu mu bilmiyordu yoksa Tost Tuning nedir, onu mu bilmiyordu =) düşünsene; firman için 1001 emek gösteriyorsun ve paralar harcayıp, projeler yapıyorsun, görseller hazırlıyorsun. sonra birisi geliyor bunu görüp, senden izinsiz bir şekilde alıyor ve kullanıyor.
http://i.hizliresim.com/Ma3lD2.jpg -> ***** Firma
Instagram (http://www.instagram.com/p/BbgxUaXh9pT) -> Tost Tuning
tabii, iyi niyetli düşündük. Tost Tuning benim olmasada emek verdiğim bir firma ve büyümesi için elimden geleni yaptığım bir projedir. bir de düşünsenize, araçların ağzında tost var, aşağıda Tost Tuning logosu ve EDCGRPHCS'in imzası var resmin ortasında. nasıl anlayamazsın?
sonra, bir gün Ankara'dan tanımadığım bir kaplama firmasından telefon aldım. "Projemiz çalındı, destek olur musunuz?" diye ve gittim destek oldum. bu çocuklar hakikaten ilk projeye başlayanlar. mantıklı düşünün, aynı anda 2 firmanın aklına gelme durumu söz konusu olabilir mi?
yok ben diğer firmaya yalvarmışım bu projeyi çekmek için. çekemediğim için EVR'ye gidip, proje biz yapalım reklamımız olur, prim yaparız demişim. ben yalvarsam İstanbul'da yaşardım =) ucuz cümleler bunlar.
sonra ne mi oldu? gene, daha önceden başıma geldiği gibi yapılan proje birilerinin canını sıktı ve olay büyüdükçe büyüdü.
beni ilgilendirmez kim ne kalitede yapmış diye. benim işim sektörde haklının yanında bulunmak ve yapılan projeyi iyi bir şekilde reklam etmek. başarılıda oldum, bunun aksini kimse iddia edemez! cuma yayınlayacaklardı benimle aynı saatte videoyu, neden yayınlamadılar madem başarısız oldum? neyden korkuldu? biliyorlar kurgu ve çekimde kim emek verir, izlensin diye nasıl proje yapılır...
ben hep sustum ama karşı tarafın takipçileri susmadı, ağza alınmayacak hakaretlerde bulunuldu. benim annemin, babamın bile instagramlarını bulup, ufacık veletler ağza alınmayacak ithamlarda bulunarak bu insanları üzdükleri için olay bu noktaya geldi.ben en başından beri herkesi tuttum ama anneme ve babama küfür? o kadar da değil. arkamdan konuşanlar ve bu kişilerin en yakın arkadaşları beni arayıp, bak böyle böyle diyorlar dedikleri için bu hale geldi bu olaylar... ben kimseden destek istemedim, herkes gerçeği gördü ve destekledi. kendi yakın çevresi bile beni arayıp, teşekkür etti. bu kadar adam konuşuyorsa ortada bir şey var demektir.
bana laf atıyor videoda, ben kendi arabalarımı çekerim diyor. ben showmenim, işim bu. başkasının arabasına binerim, izlenimlerimi aktarırım bu kadar basit.
burada yapılan yorumları okuduğumu ve yorumladığımı bilenler bilir. istanbul olayını anlatmayayım şimdi neden gittiğimi, niye gittiğimi konu ile alakasız ama konuşursam çok kişinin canını yakarım, büyük mevzular çıkartırım. kim benimleymiş, kim tekme atmaya çalışıyormuş öğrendiğim için ve değmez bunlar için diye Kayseri'ye gittim. kimisi parası bitti, kimisi her şeyi tüketti gitti dedi. ben Kayseri'de çok mutluyum çünkü The Makina büyüyor. paramda var çok şükür. birilerinin gözüne battı Porsche'ye binmem, Mini'yi satmamam. sorun yok. beni bilenler biliyor, nasıl köpek gibi çalıştığımı ne zorluklarla buraya geldiğimide bilen biliyor.
izlenme ilgilide kör arkadaşlara söyleyeyim; yetişiyoruz, gerekirse geçeriz. çünkü biz organiğiz ve bunu ispat ettik, kaç kişiyiz. beğenmediğiniz tayfalar insanları bel altı vurmaya çalışmaz. The Makina bu kadar göze batmasın.
ben kral değilim, arabamı zor bela aldım tekmelemem. bu sektörde ne Dünya şampiyonları, ne sektörün adamları var rekorlar kırmış. bu kadar insanı ezip, ben kralım diyorsun. bu kadar insan niye tepki gösteriyor, hala düşünemiyorsun!
M_PROJECT
05-12-2017, 17:08
sonra, bir gün Ankara'dan tanımadığım bir kaplama firmasından telefon aldım. "Projemiz çalındı, destek olur musunuz?" diye ve gittim destek oldum. bu çocuklar hakikaten ilk projeye başlayanlar. mantıklı düşünün, aynı anda 2 firmanın aklına gelme durumu söz konusu olabilir mi?
Bir onceki sayfada 2009 senesinde Japonya'da bizzat gozumle gordugumu soyledim , kaldi ki 2017 senesindeyiz . Ne akla gelecek ki ? Google dan ararsin bulursun , kickstarterdan yayinlanan projeleri ise ceviriyo herkes . Zamanlamasi denk gelir o ayri birsey . Bos yere burda bence insanlari birbirine kirdirma , ikiside Ankara firmasi , sonra sen kalirsin arada ...
Buğra A.
05-12-2017, 17:15
Bir onceki sayfada 2009 senesinde Japonya'da bizzat gozumle gordugumu soyledim , kaldi ki 2017 senesindeyiz . Ne akla gelecek ki ? Google dan ararsin bulursun , kickstarterdan yayinlanan projeleri ise ceviriyo herkes . Zamanlamasi denk gelir o ayri birsey . Bos yere burda bence insanlari birbirine kirdirma , ikiside Ankara firmasi , sonra sen kalirsin arada ...
Dünya'da ilk demiyor ki kimse =) Türkiye'de ilk yaptık demişler, bende destek oldum. ben arada kalmam sen kendini üzme. ben bugünlere nasıl geldiysem, öyle devam ederim.
M_PROJECT
05-12-2017, 17:20
Dünya'da ilk demiyor ki kimse =) Türkiye'de ilk yaptık demişler, bende destek oldum. ben arada kalmam sen kendini üzme. ben bugünlere nasıl geldiysem, öyle devam ederim.
Dijital isler yapiyosun bunun globali locali olmaz bilmen lazim , bir fikir cok rahat kopyalanir , uygulanir vsvs sonucta basarili olur olmaz o ayri bir konu ama bizim ulkemizde prim yapacam diye mevzulari kendi tarafina cekip ortalik sikistirmekten oteye gidemez bu isler . Uzerine alinma genel soyluyorum . Sen bu isleri ticari yapiyorsan durusun belli olsun , Vlog cekip hizmet veriyosan istedigin goygoyu yaparsin zaten .
ottoman32
05-12-2017, 17:20
buğra abim senle hiç görüşmedik tanışmayız ama yaptığın işler olsun karakterin olsun her zaman sevdiğim saydığım bir abimsin, karşı tarafı da bilmem etmem. Yaptığın her işi severek takip ediyorum yanlış anlama ama bu iş biraz aracılık gibi olmuş ne bileyim laf taşıma gayesiyle çekilmiş gibi duruyor açıkçası ben yakıştıramadım sana tekrardan söylüyorum yanlış anlama beni eski videoların yanında bu biraz daha zorlama duruyor malesef..
Buğra kardeşimizdir, canımız ciğerimizdir.
Işinde ıyidir, internette yazılan çizilenler hakaretler küfürler çok ayıp.
Ne bu forumda nede başka bir ortamdandı adamı ezdirmem biline.
Firmaların derdi var ise kendileri çözsün Buğrayi araya almanın anlamı yok. Neticede adam işini yapıyor ve iyi yapiyor.
Buğra A.
05-12-2017, 17:36
buğra abim senle hiç görüşmedik tanışmayız ama yaptığın işler olsun karakterin olsun her zaman sevdiğim saydığım bir abimsin, karşı tarafı da bilmem etmem. Yaptığın her işi severek takip ediyorum yanlış anlama ama bu iş biraz aracılık gibi olmuş ne bileyim laf taşıma gayesiyle çekilmiş gibi duruyor açıkçası ben yakıştıramadım sana tekrardan söylüyorum yanlış anlama beni eski videoların yanında bu biraz daha zorlama duruyor malesef..
yanlış anlaşılacak bir şey yok. burada videoyu ya da yapılan işi, işçiliği savunmuyorum. bana bir haksızlık yapıldı, fan boyları saldırıya geçti, kimsede tutmadı. ne anam, ne babam kalmış sen videodan bahsediyorsun =) kim takar videoyu Allah aşkına? bu kadar grup destek veriyor, adamların apaçiliğinden tut neler neler yazılmış =) empati biraz.
optimus_prime
05-12-2017, 17:42
Burda kimse bugraya gömmuyor zaten. Burdaki arkadaşların çoğu buğranin işlerini ilk tanıyan ve seven insanlar. Biz senin kalitenin esnaflarla farzetkilerle bozulduğunu düşündük ve sevdiğimiz bir arkadaş olduğun için çoğumuz eleştiri yaptık normalde kale alıp cevap bile yazmaz çoğu insan.
Gmg ye karşı taraf diye hitap etmen için senin bir kaplamaci dükkanın öyle bir tayfan olması lazım. Kalitesiz adamlarla iş yaparsan haklı olarak bu sektördeki kaliteli adamların bulunduğu yerlerde eleştiri alırsın.
Ben eski videoları istiyorum valla. It köpek as videoları falan cem tekrar çek yine izleriz
Buğra A.
05-12-2017, 17:43
Buğra kardeşimizdir, canımız ciğerimizdir.
Işinde ıyidir, internette yazılan çizilenler hakaretler küfürler çok ayıp.
Ne bu forumda nede başka bir ortamdandı adamı ezdirmem biline.
Firmaların derdi var ise kendileri çözsün Buğrayi araya almanın anlamı yok. Neticede adam işini yapıyor ve iyi yapiyor.
abi bu insanların anlamadıkları bu. ben teşekkür ederim, Allah razı olsun. senin elinde büyüdüm sayılır ve beni en iyi tanıyanlardan birisi sensin. ortada benimle ilgili bir sorun olsaydı beni uyarırdın, bunu herkes biliyor.
bugün kaplama çekiyorum, yarın özgünü çekerim, iskender abiyi çekerim.. her çekilen işte böyle fanboyluklar olacak mı? çıkıp insanlar biz en iyisiyiz mi dicekler ya da onları çektim diye anama, bacıma küfürler mi işiteceğim 10-12 yaş fanboylardan?
benim işim video çekmek. videomla ilgili edit ve çekimde sorun varsa, eleştiri varsa alayım. yoksa gereksiz uzamasın konu.
Buğra A.
05-12-2017, 17:50
Burda kimse bugraya gömmuyor zaten. Burdaki arkadaşların çoğu buğranin işlerini ilk tanıyan ve seven insanlar. Biz senin kalitenin esnaflarla farzetkilerle bozulduğunu düşündük ve sevdiğimiz bir arkadaş olduğun için çoğumuz eleştiri yaptık normalde kale alıp cevap bile yazmaz çoğu insan.
Gmg ye karşı taraf diye hitap etmen için senin bir kaplamaci dükkanın öyle bir tayfan olması lazım. Kalitesiz adamlarla iş yaparsan haklı olarak bu sektördeki kaliteli adamların bulunduğu yerlerde eleştiri alırsın.
Ben eski videoları istiyorum valla. It köpek as videoları falan cem tekrar çek yine izleriz
yukarıda yapılan bir çok yorumda bana alttan alta, hatta bel altı vurmalar mevcut. fareyi bile sıkıştırırsın, ısırır.
videolarla ilgili sorun varsa bunu söylemek doğrudur ama Kayseri'ye gitti, kendini bozdu falan bunlar çok yanlış ithamlar. ben hala aynıyım, değişen bir şey yok. ortamım değişmiş olabilir, bunu ben istemedim, İstanbul tayfası üzerime çok gelmeye başladığı için ve kavgalar çıkmaya başladığı için yaptım. ben her başıma gelen olayı anlatmıyorum ya da insanlarla paylaşmıyorum. ben İstanbul'dan gittim, korktu ve kaçtı dediler. e hala İstanbul'a, Ankara'ya gidiyorum? hani korkmuştum. bunu söyleyen adamlar burada, neden yazamıyorlar bunları söylediklerini?
adam ekşi sözlüğe gidiyor, mafya ile ilişkisi olduğu için herkes bu çocuktan korkuyor yazıyor. düşünsene kurumsal bir iş yapıyorum ve firma bunu görüyor? ben mafyacılık mı oynuyorum? ailem görüyor, oğlum sen ne iş yapıyorsun diyorlar??? bu karalama kampanyaları daha önceden de oldu ve çok şükür aklandım. bu olaylardan da aklanıyorum hamd olsun.
EVR'nin kalitesini bilmem, tekrar söylüyorum. bugün emil egzoz gel iş yapalım derse, yaparım. benim olayım projeyi başarılı şekilde sonlandırıp, müşteriyi memnun etmek. taş yiyip, geçinecek halim yok.
eski tarz videolar iyiydi, şimdi çoğu kişi bana kalkıp; bizim sayemizde ünlü oldun, firmana ortak yapacaksın diyor. ulan var mı böyle bir olay arkadaş =) ben İstanbul'da video çekmek için insanlarla konuştum, herkes işimiz var dedi. arkamdan da gitti sağa sola, yok bu çocuk bizim sayemizde ünlü oldu, biz ünlü ediyoruz dediler. ben 2007den beri sektördeyim ve kazıyarak bu noktaya geldim. destek olanlar oldu ama ünlü edenler olmadı çok şükür!
Benim kendi fikrim şudur.
Ben ben ben 'li cümleler ile en iyisi olduğunu kanıtlayamazsın. Sen ortaya bir iş çıkarırsın, insanlar takdir eder, yorumları senin iyi olduğun yönünde olur.
Aracı tekmelemek ne zamandır size samimi geliyor. Herhalde izleyenler aa bak ne kadar atarlı bir abi, kesin bu sektörün en iyisi diyor.
Unutmamak lazım: ben demek şeytandır..
Kirlenmeyi boşver olm bu araba yıkanınca nasıl kuruyor :)
aybrskck
05-12-2017, 19:29
ben 2007den beri sektördeyim ve kazıyarak bu noktaya geldim. destek olanlar oldu ama ünlü edenler olmadı çok şükür!
yaptığın işte iyi olduğunu tartışmıyorum harika çekimler yapıyorsun videolara bişey söylemeye gerek yok fakat ben olaya şöyle bakmak gerektiğini düşünüyorum the makina projesine başladığında şuan çektiğin gibi videoları çekseydin kesinlikle bu noktaya gelemezdin nasıl çektiğin önemli fakat ne çektiğin daha önemli :)
yanlış anlaşılacak bir şey yok. burada videoyu ya da yapılan işi, işçiliği savunmuyorum. bana bir haksızlık yapıldı, fan boyları saldırıya geçti, kimsede tutmadı. ne anam, ne babam kalmış sen videodan bahsediyorsun =) kim takar videoyu Allah aşkına? bu kadar grup destek veriyor, adamların apaçiliğinden tut neler neler yazılmış =) empati biraz.
Mevzunun bu denli olduğu göz önünde olmadığı için,doğal olarak sadece videodan ve yorumlardan gördüğümüz kadarıyla yazıyoruz,çiziyoruz..
Şayet olayın anne babaya kadar gitmesi falan namussuzluktan öte bişey değildir..
Ben x ya da y garajı asla savunmam,sadece gördüğümü yazarım ve yukarıdaki yorumları da bu şekilde yazdım.. yoksa turkeycarclub zamanından biliyorum,takip ediyorum ve hep beğenip saygı duydum. Sadece son zamanlarda reklam amaçlı videolar olunca samimi gelmiyor,bu da zevk meselesi diyebiliriz.. kiminin de hoşuna gidiyor..
Başarılar diliyorum.
Nameless34
05-12-2017, 22:53
The makina videolarini kanallarini facebook tan hatta instagramdan hemen hemen tum storylerine kadar takip ediyordum 10 dk oncesine kadar, istanbulda cok sorunlar olmus belliki kayseriye gitmissiniz kanalin akışı değişmiş vs çokta takılmadım hep takip ettim çünkü hayatta hep iniş çıkış vardır farklılıklara zamanla alışılır dedim,
gmg ile neden bi husumet oluştu onuda tam anlayamadım ama son 5 insta story si bende aşırı antipati oluşturdu ve bence kendi nazarımda yanlış yapıyorsunuz, size hakaret ediliyor sanırım ama sizde böyle çocukça çekilmiş story ler ile cevap verdiğinizi sanıyorsanız çok büyük bi hataya düşüyorsunuz. Siz bi video kanalısınız diğeri kaplama yapan bir işletme, ona fan boyluk yapim derken size hakaret edenler 1 hata yapiosa sizin “destek” adi altinda yayinladiginiz taklit yapmali dalga gecmeli videolar ile 5 hata yapiyorsunuz ve izleyici kitlenizi bana gore kendinizden uzaklastiriyorsunuz.
Kendimce istegim atisma olacaksa da kaliteli tadinda atismalarla sizin de onlarin da guzel isler yapmaya devam etmesidir.
Bu yazdiklarimda sadece sizi yargilamak icin degil severek izledigimiz icin sizi kaybetmemek izleyici olarak uyarmak icindir.
Ehliyetim yok , lise zamanlarım hatta o zamanlar Buğra Akpınar efsaneydi bizim için şu videoyu bütün okul izlemişizdir defalarca :D
Nissan GTR VS Ferrari 430 VS Porsche Turbo - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=gJa_nlxv7jc)
Konuşma yok , kurgu yok , ama otomobil meraklıları için hele de Türkiye için bence çekildiği zamana göre efsaneydi , 2011 falan sanırım yayınlanma tarihi sonra silindi tekrar yüklendi vs..
Ama konu neydi? Ben mesela çocukluğumdan buğra akpınarı bu ortamların içindeki adam olarak bildim deyim yerindeyse onunla öğrendik vs vs hevesle , heyecanla takip ettik . Elbette ki ilerleme,gelişme olacak/olmalı ama bence anafikrin bu olmalı abi ; işin maddi kısmıyla alakalı bilgi sahibi değilim yorum yapamayacağım ama ''tayfa,reklam,kışkırtma'' bunlar senin gerek dahi duymayacağın şeyler olmalı. Zannediyorum ki tepkiler bu yüzden alışılan buğra'yı sevmeyen yoktu zaten.
Kolpacı youtube'rlar kumda oynasın LaF bile çekseler tıklamıyorum ilgimi çekmiyor.
Madem eskilere gidiyoruz , bende lisedeyken carmaniaclub vardı :D
**34-BHD-95 CarManiaClub Eylul Ayı Aracı** - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=IXmA3MnhMww)
GMG'nin videosunu izlemeye kalktım ilk dakikalarda yaptıgı muhabbetlerden nasıl insan çekip prim yapmaya çalıştığı bariz belli daha öncede bir kaç videosu dikkatimi çekti sürekli biz buralara 0dan geldik en iyisi biziz tavırları hiçte hoş değil bence...
İzleyici kitlesi yaşı genel olarak düşük bi kanal bana göreki bu muhabbette iyice belli edildi, youtubedaki saçma şaka videolarından gelen bir kitleye sahip gmg ve bunla övünüyolar..
Yaptıkları işlerle ilgili yorum yapmıyorum genel olarak kaplama uygulamaların hiç biri bana göre değil
Kesinlikle gmg nin videosu çok itici geldi . Ben şöyle yaptım ben böyle yaptım bla bla. Yok arabayı tekmelemek vs..Videonun tek itici geldiği insan bi benmiyim? ben Buğra akpınarın videolarını hala severek takip ediyorum. Daha samimi geliyor bana..Firmalar arasında ufak sürtüşmeler olur inşallahda düzelir.
kalipson
06-12-2017, 08:47
Kesinlikle gmg nin videosu çok itici geldi . Ben şöyle yaptım ben böyle yaptım bla bla. Yok arabayı tekmelemek vs..Videonun tek itici geldiği insan bi benmiyim? ben Buğra akpınarın videolarını hala severek takip ediyorum. Daha samimi geliyor bana..Firmalar arasında ufak sürtüşmeler olur inşallahda düzelir.
Katılıyorum.
Tekmeleme işi yakışmamış
Folyo lobisine bak.. Altı üstü folyocu.. Bundan bile yağ çıkarma işi de bizim milletimizle aşina olabilir tabii.. Olaya bak.. skndrk folyo..
bu gmg nin videosu hangisi link paylaşabilir misiniz?
burak_2885
06-12-2017, 08:55
Folyo lobisine bak.. Altı üstü folyocu.. Bundan bile yağ çıkarma işi de bizim milletimizle aşina olabilir tabii.. Olaya bak.. skndrk folyo..
Aralarında ki husumeti bilemem ama olaya folyo olarak değilde ekmek parası olarak namus olarak bakmasaydı böyle adamlar E300 lere M4 lere binemezlerdi. Bir insan selpakta satsa yücedir benim gözümde skndrk değil.
Bir tarafın araba teklimelemesi bir tarafın takipçi kasar gibi videoya yönlendirmesi çok itici ama ikiside sonuç olarak işlerini savunuyorlar
Ben bu olaylari bi kac baslik altinda degerlendirmek istiyorum.
1.si Video /kurgu/montaj....
Bugranin ustune alinmasi ve kafayi yormasi gereken tek konu bu. Sen kurgu-montaja laf eden olmusmu ona bak.Gerisi senin isin degil zaten. Kim ne derse desin. Video konusundada kendi dusuncem, artik biseyler eklemek lazim bu olaya. 2000 li yillarda izleyip "ooo adam super video yapmis"dediklerimizden bi farki yok bence. Daha farkli seyler olmali sanki. Fikrim varmi? yok :) ama izleyiciyi etkileyecek seyler olmali. Gtr in egzoz alevi beni eykilemiyor yada m4 un lastik yakmasi. Belki bi baskasini etkiliyodur onu bilemem. Ama benim bekledigim senin bizi etkilemen.
2.s Kaplama firmalarinin reklami
bence ikiside super reklam yapti. Reklamin kotusu olmaz. Ama aslan payini Evr aldi. En iyiye sataşmak en kolay reklamdir.
3.sü Kaplamanin Amaci
Tabiki reklam. Yoksa iki firmaninda bu arabadan en az 20 tane kaplariz guzel ekmek yeriz dusuncesi oldugunu sanmiyorum. Ili tarafta biliyor hicbir musterisi bu kaplamadan talep etmeyecek.
4. sü Iscilik kalitesi
2 firmada berbat. Olmayacak bisey oldurmuaya calismislar. Iscilik hatalari onemlimi? bence degil. Kimse zaten kaplatmayacak. Biri tek tek koymus taslari. duz zeminde cok bozmus goruntuyu ama genelde daha guzel duruyor. Digeri serit şeklinde yapmis.Oda duz hatta guzel duruyor ama genelde kotu. Bazi yerler dikey seritler ,bazi yerlerde yatay dosenince butunluk bozulmuş.
5. si Bu Neyin Havasi?
Araba yurtdisindan, Folyo yurtdisi. Kullanilan isitici makinadan,yapistiricisina, temizleyicisine,taslarindan ,tasi tuttuklari cimbizina kadar yurtdışından aliyoruz. Gavurun yaptigi arabaya gavurun yaptigi folyoyu yapistirip ne bu en iyisi benim tripleri. Yurtdışına fuara gidip ne diyosunuz. Sizin arabaniza sizin folyonuzu ne guzel yapistirmisiz demi. Bumu olay.
Porche Bmw binene kadar gidin bi fabrika kurunda burda uretin o folyolari. O zaman KING sizsiniz.
Bir kaplama distr. olarak valla şaşırdım. Bi biz yorum yapmamışız. Ne kadar hayatında kaplama yaptırmayıpta kaplama hakkında herbokolog varmış :D
uluckaban
06-12-2017, 11:43
Bir kaplama distr. olarak valla şaşırdım. Bi biz yorum yapmamışız. Ne kadar hayatında kaplama yaptırmayıpta kaplama hakkında herbokolog varmış :D
Plasti dip i tr ye ilk ben getirdim !
Hayır Uluç onu demiyorum tabiki. Benim bir firmamda Hexis ve Teckwrap USA dahil başka çok kaliteli ürünlerinde hem ana tedarik bölge dağıtıcısı hemde uygulama ve eğitim merkezi. Bu forumda tanıdığım kaplamacılığı yada toptancılığı çok iyi adamlar var. Konu kaplama ve sergilenen tavırlar iken bu kişilerin hiç yorum yapmıyorken, hayatında aracına kaplama yaptırmamış yada yaptırmayı dahi düşünmeyenlerin acımasızca eleştirileri bana komik geliyor.
Aynı şunun gibi düşünün; ben hayatım da bırak yazılım yaptırmayı hava filtresi takmayı dahi düşünmeyen memur zihniyetli stock araç kullanmayı seven biri iken, bununla yetinmeyip en iyi 2.0 tfsi araç yükleyen en iyi firmanın profluğunu ve yaptığı işleri eleştiriyorum :D aynısı :D
Bu arada alınan arkadaşım varsa ayrıca özür dilerim. Amacım kimseyi kırmak değil.
Video için ben yorum yapmam gerekirse (ben yapıyorum diye özel biri falan değilim yani giriş egzantrik oldu :D) Buğra son birkaç videosunda saki biraz olsun Reklam ağırlıklı videolar çekmeye başladı. Öncekiler daha meetingler, araç tanıtımları şeklindeydi bizi daha çok çekiyordu. EVR yi ilk defa duyuyorum hiç tanımıyorum ama emek sarfetmişler güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık. İlk yapılan yada ilk başlanan son biten konularına girmek bence abes olmuş. Dünyada daha önce tabikide yapılmış örnekleri mevcut. Oradaki azıcık bir diss olaylara patlak vermiş dikkat etmek lazım. Mustafa ise bence gözüktüğü kadar prof olmalıydı ve bu denli basit bir videodaki ince geçişi görmezden gelmeliydi. Ancak oda bildiğin savaş ilanı sayıp saymış sayıklamış. Tamam Türkiye miz için gerçekten bir marka kendisi, ama madem öyle tevazu göster es geç. Onların yaptığı (daha doğrusu aracı yapan bir bayan ve ben eşimde bu işi yaptığı için ayrıca saygı duyuyorum) işte gayet başarılı ve görsel olmuş. Hepsinin ellerine sağlık. Rekabet güzeldir savaşmak ve kavga kötü
onursumer
06-12-2017, 12:24
aralarındaki muhabbet beni çok bağlamıyorda açıkcası gmg deki kullanılan malzeme farklı sanırım çok daha hoş duruyor yada araçtan kaynaklanıyor cayenne çok kotu geldi bana
Arabaya yalandan tekme atmak ile olmuyor. Çamurluğa veya yiyorsa far'a ban diye tabanla vurup anasını ağlatmadığı sürece mal benim köpeğim kimse diyemez.
GMG'nin yaptığı da bu hafiften tampona tekme bu mal benim. Babuş o çamurluğa 44 numara kösele ayakkabı ile taban gir veya far'ı kır o zaman mal senin köpeğin olduğunu anlarız.
MatraX_07
06-12-2017, 12:31
Olaya farklı açıdan bakmak gerekirse;
-Altıüstü folyocu tarzında yaklaşım aslında hoş değil.Sonuçta işin ekmek parasında ve hizmetinde..
Buğra'yı yıllardır çoğumuz biliyoruz zaten.Onun burada suçu olacağını sanmıyorum o da ekmek parasında işin...Bu video iyi çekmemiş diye geçmiş yıllarında ki emeğini yabana atamayız..
Ben rakipler arası rekabete vs bakmam.Sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz.Bana göre kötü olan şey başkalarında olumlu imaj verebilir...
Bu videodan çıkan tel şey; GMG'nin bu sektörde olan birisi olarak videoda ki anlatım tarzı,küçük görmeleri,vs tavırları hiç hoş değil..Sonuçta esnafsın ve örnek oluyorsun bazılarının küçümseyerek esnaf olunmaz....
Ehliyetim yok , lise zamanlarım hatta o zamanlar Buğra Akpınar efsaneydi bizim için şu videoyu bütün okul izlemişizdir defalarca :D
Nissan GTR VS Ferrari 430 VS Porsche Turbo - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=gJa_nlxv7jc)
Konuşma yok , kurgu yok , ama otomobil meraklıları için hele de Türkiye için bence çekildiği zamana göre efsaneydi , 2011 falan sanırım yayınlanma tarihi sonra silindi tekrar yüklendi vs..
Ama konu neydi? Ben mesela çocukluğumdan buğra akpınarı bu ortamların içindeki adam olarak bildim deyim yerindeyse onunla öğrendik vs vs hevesle , heyecanla takip ettik . Elbette ki ilerleme,gelişme olacak/olmalı ama bence anafikrin bu olmalı abi ; işin maddi kısmıyla alakalı bilgi sahibi değilim yorum yapamayacağım ama ''tayfa,reklam,kışkırtma'' bunlar senin gerek dahi duymayacağın şeyler olmalı. Zannediyorum ki tepkiler bu yüzden alışılan buğra'yı sevmeyen yoktu zaten.
Kolpacı youtube'rlar kumda oynasın LaF bile çekseler tıklamıyorum ilgimi çekmiyor.
Bu vıdeo 2009,beyaz turbo(kaplama) bana aıt ıdı. Ertesı gun pıst gunu vardı.
Türkiye'de ilk defa 1.000.000 adet Kristal Taş kullanılarak kaplanan Porsche Cayenne..! Ayrıca videoda 1 sürpriz; Gecenin Avradı öncesi ufak bir hatırlatma ;)
https://www.youtube.com/watch?v=bAbql3tQfAs
Link : Turkiye'de İlk Defa 1 Milyon Adet Kristal Taş Kullanılarak Kaplanan Porsche Cayenne | V-LOG - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=bAbql3tQfAs)
Video yu ızledım,neden bu kadar tepkı topladı cozemedım.
Bugra gayet guzel tanıtıp,işini yapmıs. The makıne den zıyade,kurumsal iş olmus,reklam cekımı. Makına tadını degılde,makıne stılını aralara serpıstırmıs sadece.
İş amacına ulasmıs,guzel reklam fılmı olmus. Ha belkı bıraz taşra havası var ama zaten bizim gercegımız. Bugra'nın buna yapabılıcegı hıc bır sey yok. Kımı yan yan sevıyor,kımı teknık...
kirlenince yıkanıyor :D yıkanıncada bence üzerinde hiçbirşey kalmicak :) gmgnin videosunun başında küçük çocuk elini arabaya sürüyor taşlar dökülüyor , en ufak bir tazzikli suyu yiyince bence atar bunlar
Baya iddali gmg..
Mustafa neden boyle cıkıslar yapmıs,cok ılgınc.
Fazla ve asırı olmus. Brılerıne cevap verme hakkı dogmus olabılır ama bunu cok daha kısa ve net sekılde gecseydı vıdeo golgelenmezdı.
Yoksa gayet efendı ve duzgun bırıdır,bellı kı cok kızmıs.
Keske yapmasaymıs dedım.
Sımdı ıkı tane taslı aracımız var ve aralarında rekabet var sanırım....
Su uzerımızde kı taşralıgı,kımıne gore apaçiliği atsak,ne guzel ısler cıkıcak.
Napalım,bız boyleyız....
MertSerhanÖ.
06-12-2017, 13:59
Çok kısa fikrimi özetlemek istiyorum.
1.si Buğra'nın yönetmenlik başarısını,hayal gücünü ve yeteneklerini kimse tartışamaz,kimse yok sayamaz.Buğra son 2 yılda büyük bir marka olmuştur ve kimsede kusura bakmasın bu işin şuanda vakkosudur.
2.si gmg garage'ın çektiği video inanılmaz itici ve çelişkili olmuş.Zirvedeyiz biz ve inanın altta kim var yok umrumuzda değil diyip,video çekmek bariz kimin ne dediğini umursadığını ve kendini demekki diğer firmayla eşit ve rekabette gördüğünü gösterir.Gerçekten kendinden emin olan insan videoyu gördükten sonra gülümser,he he aynen der muhabettine kaldığı yerden devam eder:)
3.sü Bu taş kaplama olayı bence tamamen hatun düşürme işi.Başka bir amaçla kullanılamaz bence.Ha iki firma arasındaki işi değerlendirecek olursak bence gmg'ninki daha güzel duruyor.
İki firma napıyorsa yapar,buğrayı bu işe çekmenin anlamı yok.Adam işine bakar.
Eline sağlık brocum:)
Videoda bu projeyi yapan başka bir yer var diyerek mevzunun kapısını açan mekan sahibi değil, çekimi yapan kişi...
Sataşmayı yapan taraf belli.
Gmg'de videoda kantarın topuzunu kaçırmış.
Her iki videodaki yorumlar ise efsane, tam Türkiye gerçeyi,
Yok o kral adamdır, yok bu *** adamdır, yok sen kimsin, ben buyum alem bilir vs vs, ne kadar çok boş yancı varmış ortalıkta...
emreaydın
06-12-2017, 14:32
Bende The Makina ve daha öncesinden beri Buğra'nın çektiği videoları takip ediyorum ve severek izliyorum. Böyle bir tartışmanın içinde bu projeyi görmek istemezdim. İnşallah GMG videodaki tavrını değiştirir bu mevzuda daha çok uzamaz..
Yiğit G.
06-12-2017, 15:19
ikiside çok aşırı bence ve çirkin...
https://www.youtube.com/watch?v=GsmyAFKIfJ0&feature=youtu.be
Yukarıda ki videoyu izledim yazmadan duramıcam...
- " Oradan 2 tane yazı ile aç havalarınızla bu işler olmuyor gençler biraz önününe bakın ne başardım , ne yapabildim neyi bitirebildim diyin sonra bana yorum atın "
Lan ben 2 üniversite bitirdim bir yüksek yaptım şimdi 3. üni me kayıt oldum , ben diyemiyorum lan böyle seyler https://forum.donanimhaber.com/images//upfiles/smiley/s3.gif
darkmoon
06-12-2017, 15:39
buğra sanırım başka şeylere dolmuş burdada iki üç kendine şahsına yapılan negatif yorumları görünce patladı onluk bir şey yok halbuki bence çekimleri falan gayet güzel ..
şu gmg ye gelince adam aracına tekme atmıyor o bir duruş o bir tavırın dile gelmiş hali başka türlüde yapabilirdi anlatabilirdi o yolu seçmiş.. adamın dediği basit .. param var arabada bana ait ister yakarım ister yaparım .. emanet kiralık arabalarla göstermelik araçlarla ordan burdan verilen sözlerle taşıma suyuyla değirmen döndürmüyorum diyor. üslup serttir yavandır tartışılır ..
youtubeda hangi video yu açsan fiks aynı araçlar.. 3-5 tane gtr bir iki tane vette iki üç tane s2000 camaro falan hep aynı araçlar hatta bu youtuberlar birbirlerine diss atıyorlar adamlar bak tanıdınmı bu aracı diyor kendi klip çekiminde kendi aracı diye kullandığı aracı falan filan..
neyse banane ben gidip youtube dan redkit izliyim..
ottoman32
06-12-2017, 16:12
buğra sanırım başka şeylere dolmuş burdada iki üç kendine şahsına yapılan negatif yorumları görünce patladı onluk bir şey yok halbuki bence çekimleri falan gayet güzel ..
şu gmg ye gelince adam aracına tekme atmıyor o bir duruş o bir tavırın dile gelmiş hali başka türlüde yapabilirdi anlatabilirdi o yolu seçmiş.. adamın dediği basit .. param var arabada bana ait ister yakarım ister yaparım .. emanet kiralık arabalarla göstermelik araçlarla ordan burdan verilen sözlerle taşıma suyuyla değirmen döndürmüyorum diyor. üslup serttir yavandır tartışılır ..
youtubeda hangi video yu açsan fiks aynı araçlar.. 3-5 tane gtr bir iki tane vette iki üç tane s2000 camaro falan hep aynı araçlar hatta bu youtuberlar birbirlerine diss atıyorlar adamlar bak tanıdınmı bu aracı diyor kendi klip çekiminde kendi aracı diye kullandığı aracı falan filan..
neyse banane ben gidip youtube dan redkit izliyim..
yabancı damat a sardım abi bende tavsiye ederim :)
Mustafa neden boyle cıkıslar yapmıs,cok ılgınc.
Fazla ve asırı olmus. Brılerıne cevap verme hakkı dogmus olabılır ama bunu cok daha kısa ve net sekılde gecseydı vıdeo golgelenmezdı.
Yoksa gayet efendı ve duzgun bırıdır,bellı kı cok kızmıs.
Keske yapmasaymıs dedım.
Sımdı ıkı tane taslı aracımız var ve aralarında rekabet var sanırım....
Su uzerımızde kı taşralıgı,kımıne gore apaçiliği atsak,ne guzel ısler cıkıcak.
Napalım,bız boyleyız....
1 Otomobile tekme atılmaz.
2 Bu denli büyük ego ile ticaret yapılmaz. Kaç kez en iyisi, zirve, ben, rekor, fenomen, tepedeyiz, birinciyiz dedi sayamadım...
Böle bilmez, işine saygı duyardık. Çok çok gereksiz olmuş mike ...
.::EmrE::.
06-12-2017, 17:16
Buğrayı çok severim,takip ederim ancak bence de kaliteyi bozdu. Harun Taştanla takılmalar,röportajlar,bu tayfa falan. Kesinlikle bu yorumunuza katılıyorum.
1 Otomobile tekme atılmaz.
2 Bu denli büyük ego ile ticaret yapılmaz. Kaç kez en iyisi, zirve, ben, rekor, fenomen, tepedeyiz, birinciyiz dedi sayamadım...
Böle bilmez, işine saygı duyardık. Çok çok gereksiz olmuş mike ...
Aynen oyle sekerım,sasırdım. Degısmıs demek ıstemıyorum ama bıraz o hava var.
Kı kendısı nerdeyse sıfırdan gelmıs bırı. Mutevazi idi her konuda.
Ben ılk kaplamamı sanırım 2008 yılında yaptırmıstım Protac Metin'e. Metin hala aynı metin.
PiscocuK
06-12-2017, 18:38
Buğracım sektir et sen işine bak :D
gmg videosu çok itici olmuş.Taraflı bir yorum yapmıyorum yanlış anlaşılmasın deliyürek kurallarını yadettim
sen koskoca bir firmanın sahibisin ya yakışıyormu
Ne Buğrayı tanırım Ne GMG yi. Buğrayı yıllardır youtube da takip ederim IKAS sonrası tüm videolarında bariz kalite düşüklüğü var bence. GMG yi de youtube a girdiği ilk günden beri izliyorum. Adamın kendi parası, adam ticaret yapıyor. arabayı tekmelerde yakarda taşta kaplar mermerde kimseyi alakadar etmez. O da bunu söylüyor zaten. Memlekette kim mütevazi ki GMG bu kadar eleştiriliyor ya da siz kendi malınıza herhangi birşey yapmak için kimden izin alıyorsunuz veya durumun etikliğine mütevaziliğine bakıyorsunuz. Bariz taraflı yorumlar, adam tutmalar "buğranın videoya gidin #xxxx adımı yazın gücümüzü gösterin diye" ateş etmeler. kitlesi 10 yaş olan kanallar bile gücümüzü gösterelim diyor. garip bir atışma durumu hayret...
hepsi şahsi fikrimdir. hakaret edilmezse sevinirim.
fasterhan
07-12-2017, 02:08
beşiktaş -galatasaray derbisi olduğu gün aracı bahçeli 3.cd de gördüm inanın canlı görünüşü aşırı kırocan :D (şahsi fikrim)...
ikiside çok aşırı bence ve çirkin...
https://www.youtube.com/watch?v=GsmyAFKIfJ0&feature=youtu.be
Yukarıda ki videoyu izledim yazmadan duramıcam...
- " Oradan 2 tane yazı ile aç havalarınızla bu işler olmuyor gençler biraz önününe bakın ne başardım , ne yapabildim neyi bitirebildim diyin sonra bana yorum atın "
Lan ben 2 üniversite bitirdim bir yüksek yaptım şimdi 3. üni me kayıt oldum , ben diyemiyorum lan böyle seyler https://forum.donanimhaber.com/images//upfiles/smiley/s3.gif
videodaki hal ve hareketlere değinmeyeceğim defalarca eleştirilmiş zaten ancak GMG'nin videoyu izleyip de yolun ortasına çektiği araç için işlem yapacak bir delikanlı polis çıkar mı acaba?
AhmetKadir
07-12-2017, 07:41
beşiktaş -galatasaray derbisi olduğu gün aracı bahçeli 3.cd de gördüm inanın canlı görünüşü aşırı kırocan :D (şahsi fikrim)...
moralin de bozuldu tabi o aksam :D
GMG videosu gerçekten itici olmuş. Tabi arka planını bilmiyoruz belki EVR ile aralarında farklı diyaloglar geçmiştir yinede en iyisi benim ve hep öyle olucak tadında yaklaşımın bence bir açıklaması yok.
Kimin ilk yaptığı, ne taş kullandığı son kullanıcı için ne fark eder. Folyo işinde en önemlisinin işçilik olduğunu düşünüyorum. Niye böyle bir polemik çıktı onuda anlamadım. 1-2 gün arayla çıkarmak bu kadar mı önemli?
Ama şundan eminim bu iş her türlü EVR ye yaradı iyi kötü reklamı oldu. Marka ismi duyurulmuş oldu. Büyük ihtimalle amaçta baştan beri buydu.
osmanaydo
07-12-2017, 08:27
En çok hangisine yaramış diye Google Trends'e isimlerini yazdım.
Üçü de dimdik maşallah.
foglioverde
07-12-2017, 11:26
Mustafa bey bu isleri şüphesiz bu işleri tr'de en iyi yapanlardan. İş yerim gmg'ye çok yakin olduğundan devamli yaptiklari islere bizzat şahit oluyorum.
Bugra ise bambaşka kulvarda güzel isler yapan bir arkadaş. İlk kimin yaptigi çok önemli degil , yapilan is ve kalite önemli.
Gmg yaptigi araci yollara cikardi ve bana göre muazzam reklam yapti. Diger arkadaşlarin yaptiği video ise bugra ve arkadaslari'nin cabasiyla like alarak bi yerlere getirildi. Yapilan iş kaliteli olabilir ama nedense bana çok itici geldi bu durum.
rain man
07-12-2017, 11:48
Yeni bir ilaç, hastalığa tedavi bulan yeni bir operasyon yöntemi geliştiren adamların öğrenciliğini yaptım. Onlar da bu ego yoktu :) Ya işini iyi ya da kötü yapar beni bağlamaz hatta bi dönem ben de oradan folyo kaplama yaptırmayı düşünmüş biri olarak şunu da belirticem kimse aşağılama olarak algılamasın ama altı üstü bir arabanın kaportası üstünde kağıt kaplayan ya da taş yapıştıran adam 10 dakka boyunca göğsünü gere gere kendini anlatıyor ya... Daha ne diyeyim.
Bir de şu halktan biriyim tavırları ne abi ya ahahahah. Bugün de başkası adına utandık :D
ondertopcu
07-12-2017, 12:38
GMG videosu çok gereksiz olmuş. sürekli benim havaları hoş değil
Başarısıyla övünmek en doğal hakkı ama başarı tevazu ile daha güzel. Bu egoyla hırsla illaki bir yerde çuvallarsın. Yukarıda arkadaş çok güzel yazmış , araba alman folyo italyan sanki atomu parçalamış mübarek. Altı üstü araba kaplıyorsun, kesinlikle küçük görmek , yermek için söylemiyorum. Bugün bir kaç ay yanında çalışan adam her türlü gider yapar bu işi zaten mantar gibi her köşe başında türeyen kaplamacılardan bunu görebiliyoruz. Halk çocuğuyum triplerine girip youtubeda instagramda fenomenlik kovalayıp caka satmakta hiç samimi değil. Ünal türan muridlerinden öteye geçmez o tayfa , b15-16 yaşında hevesli ergenler.
celal şengör mü haklı , caner taslaman mı diye tartışacağımız yerde "ilk kim arabasını cicişler gibi kaplamış" diye konuşuyoruz aq ülkesinde
Sevgili Tech ailemizin genel Eleştirmen ve editör sezonu açılmıştır :D
Beyler benim gözümde benim kendimin yapamadığı herşeyi yapan kişiler işinde bir şekilde başarılıdır. Hergün Profesyonel olarak 3 öğün yemek yiyorum, hatta yiyoruz diyeyim. Size içtiğiniz kellepaça çorbasını yapın desem bırak yapmayı, terbiyesindeki yumurtayı kırarken kabuğunu içine düşürürsünüz. Hergün araç kullanıyoruz merakımız bu, gidin piste çıkın desem liderin 20 sn arkasından gidemeyiz gidemessiniz. O basit folyo parçasını araca yapıştırmayı bırakın, biz burada sticker üretimi yapıyoruz gelen çocuklar transfer baskısıyla verdiğimiz stickerı doğru düzgün camına yapıştıramıyor. Siz siz olun her işi basite almayın. Her işin kendine göre bir ihtisası, becerisi hatta ve hatta pr ile yürümesi vardır.
kalipson
07-12-2017, 14:26
Beyler benim gözümde benim kendimin yapamadığı herşeyi yapan kişiler işinde bir şekilde başarılıdır. Hergün Profesyonel olarak 3 öğün yemek yiyorum, hatta yiyoruz diyeyim. Size içtiğiniz kellepaça çorbasını yapın desem bırak yapmayı, terbiyesindeki yumurtayı kırarken kabuğunu içine düşürürsünüz. Hergün araç kullanıyoruz merakımız bu, gidin piste çıkın desem liderin 20 sn arkasından gidemeyiz gidemessiniz. O basit folyo parçasını araca yapıştırmayı bırakın, biz burada sticker üretimi yapıyoruz gelen çocuklar transfer baskısıyla verdiğimiz stickerı doğru düzgün camına yapıştıramıyor. Siz siz olun her işi basite almayın. Her işin kendine göre bir ihtisası, becerisi hatta ve hatta pr ile yürümesi vardır.
O işler gerçekten zor. En zoru ise insanla uğraşmak ve mutlu etmek. Millet olarak herşeyden anladığımız için bu muhabbet bu kadar uzadı zaten.
Bırak folyo işini yapmayı 100 kişiden en az 80i daha doğru düzgün araba yıkamayı beceremez. Doğru düzgün diyorum bakın; polemik çıkmasın. Anlayan anlar gerçi.
İşin özü o işler öyle olmuyor.
Mustafa abiyi (GMG) tanımam etmem; arkasından part purt atmak da yakışmaz. Ama bariz ego patlaması olmuş. Mütevazilik her zaman tepeye taşır. Orada yanlış olmuş işte. O videodaki tekmeyle mekmeyle kendi kalesine gol olmuş bariz.
Kesinlikle yaptığı işin profesyonelliği ile bağdaşmayan amatörlükte bir davranış sergilemiş. Şahsende tanırım, kardeşini çokı severim Mercedesin sahibide odur. İnanılmaz efendi insandır normalde. Heralde görmediğimiz yerlerde fena reklam çatışması yaşanmış. Yoksa aynı ego ya sahip adam videosunda bir kadının "resmen iğrenç olmuş, rüküşlük abidesi olmuş hiç beğenmedim" demesinide paylaşmazdı.
osmanaydo
07-12-2017, 16:04
Yoksa aynı ego ya sahip adam videosunda bir kadının "resmen iğrenç olmuş, rüküşlük abidesi olmuş hiç beğenmedim" demesinide paylaşmazdı.
PR'ın bi parçası olmasın? :)
burak_2885
07-12-2017, 16:17
celal şengör mü haklı , caner taslaman mı diye tartışacağımız yerde "ilk kim arabasını cicişler gibi kaplamış" diye konuşuyoruz aq ülkesinde
Kardeşim o tartışmaları yaşamak istiyorsan din-bilim platformlarında istediğin kadar doya doya yapabilirsin. He burada olmaz demiyorum ama sonuç olarak genelde araba muhabbeti üzerine kurulu bir forum burası. + meseleye cicişler gibi kaplama gözüyle değil emek olarak bakmak gerekiyor. Meselenin boyutu farklı yani
Bir şey daha, o küfürü ederken samimi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Bence bir daha kullanma :)
Beni de yanlış anlama sataşma ya da muhalefet olma gibi bir durum söz konusu değil. Sağlıcakla
Kusura bakma ama her mesleğinde kendine has zorlukları vardır.
Ne Doktorlar, Cerrahlar, Akademik profesörler var bu ülkede. Ömürlerini mesleklerine adayan insanlar var.
Araç kaplamanın veya Kelle paça çorba yapmanın zorluğuda vardır elbet ancak öğrenmesi yukarıdekilere göre daha kolaydır.
GMG nin video su heralde izlediğim en itici videolardan dı. Arabaya vurmalar salak saçma konuşmalar.
En iyisiyim şöyleyim böyleyim. Yaptığı ne Araç kaplamak en nihayetinde. Sanki bana kansere çare buldu.
Toplum olarak ne medeniyet biliyoruz, ne rekabet biliyoruz. Hep bi şark zihniyeti.
beni ilgilendirmez kim ne kalitede yapmış diye. benim işim sektörde haklının yanında bulunmak ve yapılan projeyi iyi bir şekilde reklam etmek. başarılıda oldum, bunun aksini kimse iddia edemez! cuma yayınlayacaklardı benimle aynı saatte videoyu, neden yayınlamadılar madem başarısız oldum? neyden korkuldu? biliyorlar kurgu ve çekimde kim emek verir, izlensin diye nasıl proje yapılır...
Buğra bence sorun yukardaki yazdığın kısımda. sen video çeker , kanalına koyar , izlenmelerden yada çektiğin videolardan para kazanırsın. Mantığı basit bir iş. Fakat sen bu son istanbul olaylarından sonra kayseriye gidince olaylara yaklaşımında değişti. Taraf olmaya başladın , keskin bir tavra büründün , en azından şu yazında bile belli. Halbuki senin taraf olmanı gerektircek ne var ? yada bir garaja bağlı çalışmanı sağlayacak bir zorundalığın mı var ? cv films cevat , benzintv gibi kanallar hiçbir garaja ihtiyaç duymadan , kendi kendilerine vlog hazırlayıp yayınlıyorlar. ben son kullanıcı olarak iç yapısını bilemem ama hiç kimseyle de tartıştıklarını görmüyorum. eskiden sende böyleydin. ama inan kendine zarar veriyorsun kardeşim. kimse yokken yada bu işler bu kadar çok yapılmıyorken sen vardın. şimdi organiğim diyorsun ama benim kanaatim , ünal turan tayfasına çalışıyorsun, kaliteni yansıtamıyorsun. Bırak garaja bağlı kalmayı , parasını verenin , reklamını yapmak isteyenin videosunu çek. yada bir ton çevren var , onların arabalarını çek diğerleri gibi. bu şekilde olursa garajlar arasında kalacak , ünal turan kafasında 15 yaşında bebelere hitap edecek ve kaliteni kaybedeceksin.
eski tarz videolar iyiydi, şimdi çoğu kişi bana kalkıp; bizim sayemizde ünlü oldun, firmana ortak yapacaksın diyor. ulan var mı böyle bir olay arkadaş =) ben İstanbul'da video çekmek için insanlarla konuştum, herkes işimiz var dedi. arkamdan da gitti sağa sola, yok bu çocuk bizim sayemizde ünlü oldu, biz ünlü ediyoruz dediler. ben 2007den beri sektördeyim ve kazıyarak bu noktaya geldim. destek olanlar oldu ama ünlü edenler olmadı çok şükür!
Buğra;
IKAS'ın adının yazdığı bir yoruma "quote" alarak, sonrasında da bu cümleyi yazarsan, hem gönül koyanın olur, hem de sırt çeviren de olur..
Yanlış anlama kardeşim ama birileri arkandan atıp tuttu diye şahsımın dahil olduğu ve eski arkadaşlardan kurulu, ticari zerre amacı olmayan sadece eğlenen bir grubu da zan altında bırakıyorsun.. Ben otomobil, sanayi vs bu tip işlere daha girmeden önce videolarını izlerdim. Yanlışım yoksa 2008-2009 falan.. MUR 350z'ler falan. Hatta "kim la bu çocuk harika videolar çekiyor" diye defaten 10-15 kişiye de söylemişimdir. MINI aldığımda, bizim Buğra'da aldı Buğra Akpınar derdi arkadaslarım hatta. aa Video'yu çeken arkadaş falan diyip adını duyardım...
Ortak nokta oldu, makina projesi başladı.. Ortak ekip çalıştık. Geldik kapalı garajda kör olduk dumandan. 2-3 fenomen arkadaş da geldi bize katıldı. Videon 1.4 milyon izlendi. Ama IKAŞ'ın ağzından seninle alakalı bir kötü söz hiç bir zaman çıkmadı! Hatta Buğra'nın videosu sayesinde büyüdük çoğu kişiye söyledim. 3-4 bin kişi tanırken şuan 18.000 (senin deyimle ORGANİK, amk sanırsın bitki bunlar :D ) takipçimiz oldu... Çıkış noktası da bu video.. Belki şu olurdu, o kadar kişi var ama elde IKAS gibi bir grup olmayabilirdi. Alçak gönüllü olmayacağım çünkü nasıl bir muhabbete sahip olduğumuzu en iyi sen biliyorsun ;)
Hatta video da "show amaçlı" yapılan editler yüzünden bizde analık bacılık olduk :D
Örnek; yok DOA'nın 234 tane MİNİ'si var. Zengini fakiri ayıralım vs... :D
Lütfen Quote alırken, dikkat et! Grubumuzun adı geçtiği üzerime ister istemez alınıyorum ve bunu yazmak istedim. Sonrasında zaten iletişim halindeyiz, kim ne etti, kim dokundurdu, kim ne dedi anlatırsın istersen. Ben burada bu açıklamayı yapmadığımda, 17862127684 tane Özel mesajla Buğra şunu dedi, buğra bunu dedi oluyor.. O yüzden açıklama yapmak istedim :D
ich liebe dich :angel:
BU ARADA YİNELİYORUM..
MALZEME Mİ LAZIM, GEL ÇALIŞALIM.
ORTAK PAYDA BULALIM. SENİN BİZE BİZİM SANA KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK. BIRAK ŞU TAŞ KUM ÇAMUR EL İŞİ KAĞIDINI, GERİ DÖN :D Firmalar arasında taraf olma.. ekmeğine bak, dalgana bak..
Öpüldün canım :)
Kekuti
PiscocuK
08-12-2017, 10:27
Bu arada ilk postumda atladım kesinlikle tavır nekadar itici olsada GMG nin yaptığı araba EVR ye tur bindirir
kesinlikle çok daha kaliteli duruyor merso
Buğra A.
08-12-2017, 11:42
Buğra;
IKAS'ın adının yazdığı bir yoruma "quote" alarak, sonrasında da bu cümleyi yazarsan, hem gönül koyanın olur, hem de sırt çeviren de olur..
Yanlış anlama kardeşim ama birileri arkandan atıp tuttu diye şahsımın dahil olduğu ve eski arkadaşlardan kurulu, ticari zerre amacı olmayan sadece eğlenen bir grubu da zan altında bırakıyorsun.. Ben otomobil, sanayi vs bu tip işlere daha girmeden önce videolarını izlerdim. Yanlışım yoksa 2008-2009 falan.. MUR 350z'ler falan. Hatta "kim la bu çocuk harika videolar çekiyor" diye defaten 10-15 kişiye de söylemişimdir. MINI aldığımda, bizim Buğra'da aldı Buğra Akpınar derdi arkadaslarım hatta. aa Video'yu çeken arkadaş falan diyip adını duyardım...
Ortak nokta oldu, makina projesi başladı.. Ortak ekip çalıştık. Geldik kapalı garajda kör olduk dumandan. 2-3 fenomen arkadaş da geldi bize katıldı. Videon 1.4 milyon izlendi. Ama IKAŞ'ın ağzından seninle alakalı bir kötü söz hiç bir zaman çıkmadı! Hatta Buğra'nın videosu sayesinde büyüdük çoğu kişiye söyledim. 3-4 bin kişi tanırken şuan 18.000 (senin deyimle ORGANİK, amk sanırsın bitki bunlar :D ) takipçimiz oldu... Çıkış noktası da bu video.. Belki şu olurdu, o kadar kişi var ama elde IKAS gibi bir grup olmayabilirdi. Alçak gönüllü olmayacağım çünkü nasıl bir muhabbete sahip olduğumuzu en iyi sen biliyorsun ;)
Hatta video da "show amaçlı" yapılan editler yüzünden bizde analık bacılık olduk :D
Örnek; yok DOA'nın 234 tane MİNİ'si var. Zengini fakiri ayıralım vs... :D
Lütfen Quote alırken, dikkat et! Grubumuzun adı geçtiği üzerime ister istemez alınıyorum ve bunu yazmak istedim. Sonrasında zaten iletişim halindeyiz, kim ne etti, kim dokundurdu, kim ne dedi anlatırsın istersen. Ben burada bu açıklamayı yapmadığımda, 17862127684 tane Özel mesajla Buğra şunu dedi, buğra bunu dedi oluyor.. O yüzden açıklama yapmak istedim :D
ich liebe dich :angel:
BU ARADA YİNELİYORUM..
MALZEME Mİ LAZIM, GEL ÇALIŞALIM.
ORTAK PAYDA BULALIM. SENİN BİZE BİZİM SANA KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK. BIRAK ŞU TAŞ KUM ÇAMUR EL İŞİ KAĞIDINI, GERİ DÖN :D Firmalar arasında taraf olma.. ekmeğine bak, dalgana bak..
Öpüldün canım :)
Kekuti
canımın içi, senlik bir durum söz konusu değil ya da IKAS'lık bir durum yok ortada. zaten IKAS'da saolsun destek verdi bu durumlara, bende paylaştım instagramda biliyorsun. isim vermiyorum, alenen buraya yazmanın ne manası var ne de açıklamanın manası var. ben ne kin tutarım ne de farklı bir yorum yaparım. ben işime bakıyorum senelerdir yaptığım gibi.
aşağıya yazdığım Kekuti'ye değil, sadece sonlandırıyorum ve noktayı koyuyorum.
benim kitlemle ilgili yorum yapanlara aşağıda 2 tane bağlantı paylaştım, lütfen incelesinler. kanalımın ve sosyal medya hesaplarımın neredeyse %50'si 18-24'ten oluşuyor. karşı kanalın sadece yorum atanlarının fotoğraflarına bir bakın, sadece fotoğraflarına =) %50'sinin hangi kitleden oluştuğunu anlayacaksınızdır diye düşünüyorum. ben boş konuşanı, birbirine küfür edeni ya da fanboy tavırlarında olan insanları banlarım, kanalda takipçi kasmak için tutmam! aynısını bütün sosyal medya hesaplarımdan yaparım. zaten beni takip eden kişi, benim karakter ve kişiliğime genelde yakın olan insanlar oluyor. o yüzden niyetleri genelde temiz oluyor. arada 3-5 çürük çıkıncada şutluyorum.
bana hala tekme atmaya çalışanlara da sesleniyorum, The Makina projesi ben olduğum sürece büyümeye devam edecek!
proje, dostlarımızın destekleri sayesinde 250k izlenmeyi geçiyor. ne idi MOTTO; "don't panic, it's organic." öyle para ödeyerek, izlenme ve beğeni satın almaya benzemez organiklik. buraya TeknoPital yazayım, anlamak isteyen anlar =)
kardeşlerimiz ve dostlarımızla 2.500.000 milyon kişiye sadece 24 saatte ulaştık. yine birisi kuyruğumuza haksız yere basarsa, yine ulaşırız!
az laf, çok icraat!
http://i.hizliresim.com/rJbYd1.jpg
http://i.hizliresim.com/7yG28a.jpg