Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Film Tadında BMW videosunu Sizleri dikkate alarak yeniden düzenledim İyi seyirler

hakanorhanart
01-12-2017, 23:40
Sizlerin eleştirilerini dikkate alarak videoyu yeniden düzenledim umarım keyif alırsınız iyi seyirler :)

https://www.youtube.com/watch?v=-Nx7IjiKI6k

Yigit-Y
02-12-2017, 00:10
Drone viraj çekiminde yanlasa idi

Çok iyi olurdu

Kurgu ve fluluk anlamında biraz hatalar var

Ama drone güzel kullanılmış genel hatlarıyla iyi

S virajda yanlayacak sanırım dedim güldürmedi o bölüm :)

Grimlord
02-12-2017, 00:14
Araç 4.18 mi acaba? Keşke biraz egzoz yada araç sesi ve yanlama olsaydı dedim, ama çekimleri çok beğendim. Eline sağlık.

300E
02-12-2017, 00:44
Bu daha güzel olmuş. :)

gökberk
02-12-2017, 00:51
Kurgu araçtan daha güzel. Beyaz araç siyah jant = barzo edition benim gözümde.

sekizsilindir
02-12-2017, 01:21
Evet bu daha soft olmuş, mekanı soylede ankete not verelim :)

hakanorhanart
02-12-2017, 10:15
Evet bu daha soft olmuş, mekanı soylede ankete not verelim :)

Bana o virajda ölümüne yanlayacak bir araç bulursanız söylerim �� drone çekimi kurgusu benden ����

hakanorhanart
02-12-2017, 10:16
Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Arabasına kıyamayan bir arkadaştı yoksa çok daha hırçın bi video çekmek isterdim bende ama bunlar idare ettik ��

Mehmetmert
02-12-2017, 10:18
Video cok guzel olmus, ben olsam Golfu takla attiririrdim orda video cekiliyor diye . En azindan droneden takla videosu izlerdik :D Saka bir yana cok guzel olmus begendim , devamida eminim guzel olur :)

hakanorhanart
02-12-2017, 11:14
Bana o virajda ölümüne yanlayacak bir araç bulursanız söylerim �� drone çekimi kurgusu benden ����

Alışamadım hala foruma telefondan smile koyunca soru işareti çıkıyo :) Oralarda gülümsüyorum :) şu olması lazım

CNR
02-12-2017, 11:45
Drone çekimleri müthiş elinize sağlık baya güzel olmuş video, sadece atraksiyon eksik onuda açıklamışsınız :)

hakanorhanart
02-12-2017, 11:49
Aslında yeni videolar çekmek istiyorum ama bana atraksiyon yapacak yürekli şoförler lazım :) Tabiki izmirden veya yakın illerimizden. Beraber güzel projeler çıkarabiliriz aslında

CNR
02-12-2017, 12:34
Aslında yeni videolar çekmek istiyorum ama bana atraksiyon yapacak yürekli şoförler lazım :) Tabiki izmirden veya yakın illerimizden. Beraber güzel projeler çıkarabiliriz aslında

İstanbul da olsan fwd roccoyu yanlatırdık kardeşimde, izmir uzak :) çok istiyorum böyle güzel bi çekim ama bakalım

Grimlord
02-12-2017, 12:36
İstanbul da olsan fwd roccoyu yanlatırdık kardeşimde, izmir uzak :) çok istiyorum böyle güzel bi çekim ama bakalım

Arka tekerlere mermer yada metal tepsi koyun, sonra yansın geceler :P

hakanorhanart
02-12-2017, 12:42

İzmire yolun düşerse bekliyorum o zaman :)

CNR
02-12-2017, 12:42
Arka tekerlere mermer yada metal tepsi koyun, sonra yansın geceler :P

Geceler geceler

https://i.hizliresim.com/lbGmyX.jpg

Şaka bi yana kıyamıyorum roccoya ağırlık transferiyle anca :D

Faruk_Vtec
02-12-2017, 18:22
son plaka cezalarından sonra; ön plaka standart, arka plaka app edıtıon..

rain man
02-12-2017, 19:46
Ablanın otoparkta yürürken arabanın önünde durduğu kısmı başta koysanız kurgusal anlamda daha mantıklı olabilirdi. Çekimler oldukça güzel ama araç sesinin olmayışı daha böyle müzik klibi videosu havası uyandırdı. Viraj yanlanacak viraj değil belki ama en azından bi motor sesi duyabilirdik :)

hakanorhanart
02-12-2017, 21:59
Ablanın otoparkta yürürken arabanın önünde durduğu kısmı başta koysanız kurgusal anlamda daha mantıklı olabilirdi. Çekimler oldukça güzel ama araç sesinin olmayışı daha böyle müzik klibi videosu havası uyandırdı. Viraj yanlanacak viraj değil belki ama en azından bi motor sesi duyabilirdik :)

Aslında ilk başta bahsettiğiniz şekilde kurgulamıştık tam istediğiniz gibi burdan izleyebilirsiniz :)

https://youtu.be/GBQ5BmAeK9s

ErayCerit
04-12-2017, 01:46
Boşu boşuna Sport + moda alıp konforundan yakıtından ödün vermiş :) Çekim için çok bir yorum yapamayacam genel olarak beğendim fakat ben de herkes gibi bir yanlama gazlama bekledim açıkcası

hakanorhanart
04-12-2017, 09:02
Boşu boşuna Sport + moda alıp konforundan yakıtından ödün vermiş :) Çekim için çok bir yorum yapamayacam genel olarak beğendim fakat ben de herkes gibi bir yanlama gazlama bekledim açıkcası

Teşekkürler :) Bir sonraki videoda arabanın canını alacak bir arkadaş bulucaz inşallah :)