Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 200'lük Astra mı, 182'lik Civic mi?

Sayfa : 1 [2]

CemBerk
08-05-2018, 21:03
Geçen rüyamda Civic rs gördüm hani rüyada bile göremiyorduk. Ayrıca rüyada bile C sütunu çökmüştü be garip.

Sadık Özyer
08-05-2018, 21:50
Ben aynada goremiyorum gozluk tavsiye eden var mi ?@yasindavulcu

KemalHDH
08-05-2018, 22:10
Beyinler ilk günkü gibi pırıl pırıl hiç kullanılmamış.

Yolda geçemeseler bile maşallah çene ile herkesi geçiyorlar. Saçmalamanın dozunu biraz daha artırırsanız 150 hp'lik tsi motorla Porsche 911'i de geçmeye başlayacaksınız diye korkuyorum.

Üslubumu bozmadan yazıyorum ama terbiyesizlik yapmakta ısrar ediyorsunuz. Biz düzgün üsluptan anlamıyoruz aşağılanmaktan hoşlanıyoruz diyorsanız o gaza basmaktan başka bir şey anlamayan cücük kafalarınıza uygun dilde de konuşabilirim.
Sen değil miydin 150'lik Vag'larla Civic RS'i rüyanızda görürsünüz diyen? Sen bunu ciddi ciddi söyledin. Bizimkisi ise ironi, şaka yani.

Tabiki de Leon Bolu gişelerindeyken RS Zorlu'da olamaz. Bulgaristan'da olur.

Otodr
09-05-2018, 01:01
Sen değil miydin 150'lik Vag'larla Civic RS'i rüyanızda görürsünüz diyen? Sen bunu ciddi ciddi söyledin. Bizimkisi ise ironi, şaka yani.

Tabiki de Leon Bolu gişelerindeyken RS Zorlu'da olamaz. Bulgaristan'da olur.

Hala aynışeyi söylüyorum. 160'tan sonra bayılan 200'den sonra can veren 150 hp tsi motorlu Leon ya da Golf ile Civic RS'i ancak rüyanızda görürsünüz. Sayfalardır tek sığındığınız argüman Rs'in hız sınırı ama o da kaldırılabiliyor.

Halinize üzülmeye başladım hırs yapıp 150 hp motorla Civic RS'i tokatlayacağım derken kendinizi hasta edeceksiniz.

EOZDAG
09-05-2018, 01:30
Hala aynışeyi söylüyorum. 160'tan sonra bayılan 200'den sonra can veren 150 hp tsi motorlu Leon ya da Golf ile Civic RS'i ancak rüyanızda görürsünüz. Sayfalardır tek sığındığınız argüman Rs'in hız sınırı ama o da kaldırılabiliyor.

Halinize üzülmeye başladım hırs yapıp 150 hp motorla Civic RS'i tokatlayacağım derken kendinizi hasta edeceksiniz.

argüman falan yok yok dayı, neler ettin neler yazdın beleş benzin verdiler(şu piyasada bide aboooov) gitmedin. ahahahahaah can verene can suyu ol dedik tık yok. :D

BARR
09-05-2018, 07:44
Valla stok oğlu stok 150lik A3 SEDAN var hani daha ağır olsun sedana sedan olsun gibi gibi sebeplerden, gel deneyelim diyorum dynoya çıkar, expertize sok öle deneyelim diyoruz, ıı-ıh. İstemiyor her arabayla basmam diyor.

Leonla basmam dedi, Golf dedik, VW Hondanın dengi değil dedi Audi getiriyoruz onu da kabul etmiyor. Hayır zaten geçiceksin, ne kasıyorsun. Ben aradaki farkı videoya çekip koyacam buraya o kadar.

Otodr
09-05-2018, 12:14
Kimsin nesin tanımam, arabanı bilmem, aracın üzerinde yazılım var mı yok mu belli değil... Senin sözüne neden güveneyim? Hem dyno'dan korkacak birşey mi var? Gelirsin dyno testi yaparız çıkarız sonra da videosunu paylaşırım. Para derdinde yokmuş bak ne güzel işte gezmiş hava almış olursun.

BARR
09-05-2018, 12:33
Sizi ve aracınızı bütün Türkiye tanıyor sanırım... İşlerimi ayarlayım da geleyim bi DAYNO testine Aydında ne dyno varsa artık güvenilecek ona çıkartırız.

Sadık Özyer
09-05-2018, 13:22
Rs geçer ama 1-2 boy geçer..

BARR
09-05-2018, 14:22
Rs geçer ama 1-2 boy geçer..

İki arabada stok olucak, yazılım veya elektronik müdahale olmayacak ben ibre bitene kadar basarım da RS nerede olur bilmiyorum.

Not: A3 238'de bitiriyor.

Grimlord
09-05-2018, 16:08
14 sayfadır okuyorum, hala deneme yok mu ortada :)

akt02
09-05-2018, 17:03
Civic sahibi arkadaşın konuşmaya gelince geçmediği Tsı motorlu araç kalmadı . İş faaliyete gelince bahane üretiyor .

16EC813
09-05-2018, 17:17
yaww arkadaşlarım kardeşlerim olayı nakadar çok büyüttünüz kan davasına çeviridiniz degmez teneke parçaları insanların hizmeti içindir kişilk meselesi yapmayın isteyen istediği aracı alsın istediği arabayı sevsin abartmayın gözünüzü seveyim
ama yinede honda hayat onda :D

MK8800
09-05-2018, 17:32
doktor ötker kardeş kolu kanadı kırık martı gitti bu seferde sen başladın

TR'nin hangi ilinde hangi şartlarda olursa olsun , tsi motorun en güçsüzü bile sizin o amk dyson süpürge vitesli siviklerinizi japonyanın atom yemiş nagazaki bebelerine döndürür tövbe ettirir .

Hiç bir arabayla denemiyorsun , tekliflere dönmüyorsun klavyeyle rüzgar yapma hadi bye

Aracım ; Broadway

Videoma kanalımdan ulaşabilirsiniz ; YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=oaPQ8AVpGTw)

Sadık Özyer
10-05-2018, 01:42
doktor ötker kardeş kolu kanadı kırık martı gitti bu seferde sen başladın

TR'nin hangi ilinde hangi şartlarda olursa olsun , tsi motorun en güçsüzü bile sizin o amk dyson süpürge vitesli siviklerinizi japonyanın atom yemiş nagazaki bebelerine döndürür tövbe ettirir .

Hiç bir arabayla denemiyorsun , tekliflere dönmüyorsun klavyeyle rüzgar yapma hadi bye

Aracım ; Broadway

Videoma kanalımdan ulaşabilirsiniz ; YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=oaPQ8AVpGTw)

bilader yolcu koltuğuna oturamıyacağın arabalar hakkında konuşmasana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Sadık Özyer
14-05-2018, 01:43
ee herkes kuru sıkı mı bu grupta ??

Aksel35
14-05-2018, 16:16
150 lik yazılım yapsa çok mu? Aynı segment bile değiller ya hani o bakımdan.

Sadık Özyer
15-05-2018, 13:13
Yia , leon fr stok takili haldeyken civic rs i goremez.
yazilim rs 17 saniye kosuyor.yazilimli leon fr 17 e dusemez ibrede. cvt sanzimanin agzina tukureyim ama.

YAS
15-05-2018, 13:17
Yia , leon fr stok takili haldeyken civic rs i goremez.
yazilim rs 17 saniye kosuyor.yazilimli leon fr 17 e dusemez ibrede. cvt sanzimanin agzina tukureyim ama.

sen iyice kendini hondacı yaptın :D illa gizlituning mi gelelim

Sadık Özyer
15-05-2018, 19:34
sen iyice kendini hondacı yaptın :D illa gizlituning mi gelelim

dur biraz gazliyom. shdhdh

16EC813
15-05-2018, 22:57
siz ikiniz honda için bu söylediklerinizden dolayı tarih sizi affetmiyecek :D

Sadık Özyer
17-05-2018, 01:45
abi ben denedim yazilimli rsle aracim 120d . 6 boy kadar geciyorum. 250 ye kadar bastik o zaman goremiyom ama aynada. 10 kere denedik nerdeyse.

hddsheriff
17-05-2018, 01:49
abi ben denedim yazilimli rsle aracim 120d . 6 boy kadar geciyorum. 250 ye kadar bastik o zaman goremiyom ama aynada. 10 kere denedik nerdeyse.

Çaktırmadan geçmiştir seni Sadık , 270 yapan arabayı 250 ile nasıl geçeceksin :D

Sadık Özyer
17-05-2018, 10:42
Çaktırmadan geçmiştir seni Sadık , 270 yapan arabayı 250 ile nasıl geçeceksin :D

xD dogru diyon :((

KemalHDH
03-06-2018, 19:53
Bu süreçte deneyen oldu mu Civic RS6 ile?

onur_si
03-06-2018, 20:26
haftaya hanimi cocugu memlekete yolluyorum sabaha kadar sıkarız 😃

Sadık Özyer
04-06-2018, 13:29
Bu süreçte deneyen oldu mu Civic RS6 ile?

civic rs6 mı var mış :) bu gruptaki 1.4 tsi cılar hep boş yapıyor ya.. civicci abimiz deneyelim dedi durdu ....

Sadık Özyer
17-07-2018, 22:57
bokladığınız rs typer geçiyor :)
#RSA Motorsports Stage 2 F20 116i (3kişi... - RSA Motorsports Adana (https://www.facebook.com/RSAMOTORSPORTSADANA/videos/1732773340139888/)

BARR
20-07-2018, 07:12
136hp + yazılımlı 116i 3 kişi ile ne güzel saplamış yazılımlı 2 kişilik RS'e.

akt02
20-07-2018, 17:18
Vaziyet alın buralar yine karışacak . Herkes sığınaklara :)

Sadık Özyer
27-07-2018, 02:21
136hp + yazılımlı 116i 3 kişi ile ne güzel saplamış yazılımlı 2 kişilik RS'e.

o bemewe çünkü :D

Otodr
28-07-2018, 23:49
Siz burada elin testi ile gerdeğe girmeye çalışırken adam denemeyi yaptı koydu foruma.

http://www.techturkey.com/forum/videolar/233847-beklenen_deneme_civic_rs_vs_polo_gti_cth_.html

YAS
29-07-2018, 06:26
Siz burada elin testi ile gerdeğe girmeye çalışırken adam denemeyi yaptı koydu foruma.

http://www.techturkey.com/forum/videolar/233847-beklenen_deneme_civic_rs_vs_polo_gti_cth_.html

Haahhaha klavye erkegi adamlar sana yakitta bizden gel dene dediler cesit cesit teklifte bulundular insan gibi tesrif etmedin sonra elin testi oldu oylemi 1

Elin testi diyosun paylastigin butun konu videolari elalem spec o nasil olacak ? 2

Cuma aksami dolu muhabbetine riske atip cikmadim keske ciksaymisim kartlar acildi herkes kendini belli etti.

Otodr
29-07-2018, 12:36
Bir ayfa geride Fiatçı arkadaş işlerimi ayarlayıp geleyim dedi 3 aydır gelmiyor. Ne yapayım şimdi arabayı ispat edecem diye İstanbul'a mı geleyim? Arabasını ispat etmeye çalışan ben değilim yalnız. 150 hp tsi motorları ciddiye almıyorum dedim diye siz hırs yaptınız.

BARR
30-07-2018, 08:10
Sen 150hp tsi ları ciddiye almıyorsun, bu forumda da seni ciddiye almıyor aradaki fark orada.

Polo GTI bir direk fark koymuş daha ne yapsın bir de 200'de bırakıyor. Zaten onu sölüyoruz ne yaptı RS'te seviniyorsun geçtimi tamponunda mı yürü GTI'ın? Ben neden 200'de bırakıyorum? Basalım 230'a kadar arkadan plaka bile okuyamazsın.

Berkan
30-07-2018, 09:00
Sen 150hp tsi ları ciddiye almıyorsun, bu forumda da seni ciddiye almıyor aradaki fark orada.

Polo GTI bir direk fark koymuş daha ne yapsın bir de 200'de bırakıyor. Zaten onu sölüyoruz ne yaptı RS'te seviniyorsun geçtimi tamponunda mı yürü GTI'ın? Ben neden 200'de bırakıyorum? Basalım 230'a kadar arkadan plaka bile okuyamazsın.

http://www.hobbyrc.com/sukru/rcfilmfragman.jpg

Otodr
30-07-2018, 12:01

Ciddiye almadığın için sürekli laf yetiştirmeye çalışıyorsun hatta ciddiye almadığın için avatarını bile RS yaptın değil mi?

Polo gti hafif olduğu için geçmesi normal zaten bunu söylemiştim. Stok polo gti ile ağırlıkları eşitleyip deneyelim dedim onda da yan çizdiniz. Polo belki yine geçer ama ne kadar geçer o zaman belli olur.

200 üstüne deneyeceksen limiti kaldırır deneriz ne olacak atla deve değil ya.

BARR
30-07-2018, 12:06
Tamam uyar diyorum, gel diyorum 2 kişi GTI tek kişi RS deneyelim. Limitini de kaldır sonuna kadar deneyelim diyorum? Problem nerede?

Otodr
30-07-2018, 19:03
Problem yok daha önce de yazmıştım arada kaç kg varsa dengelersek denenir. Polo Civic'den sadece 70 kg mi hafif? Birebir aynı ağırlıkta Polo yine de geçebilir benim için bir sorun yok. Sizin kadar hırs yapmıyorum. Hatta mantık olarak çift kavrama olanın bir boyda olsa önde olması gerekiyor. ***** CVT'deki sürtünme kayıpları daha fazla.

Bu arada sizde Fiat yok muydu?

Erdem K.
03-08-2018, 10:37
Tamam uyar diyorum, gel diyorum 2 kişi GTI tek kişi RS deneyelim. Limitini de kaldır sonuna kadar deneyelim diyorum? Problem nerede?

Problem yok daha önce de yazmıştım arada kaç kg varsa dengelersek denenir. Polo Civic'den sadece 70 kg mi hafif? Birebir aynı ağırlıkta Polo yine de geçebilir benim için bir sorun yok. Sizin kadar hırs yapmıyorum. Hatta mantık olarak çift kavrama olanın bir boyda olsa önde olması gerekiyor. ***** CVT'deki sürtünme kayıpları daha fazla.

rica edicem ikiniz bi deneyin de herkes rahatlasın :)

BebekBaran_35'te her marka model araç bulunur, çevresi geniş (yanlış anlama olmasın bel çevresi geniş).

Aracı yoksa bisikletle dener :) deneme sonrası kahveler benden ...

i-vtec07
03-08-2018, 11:06
Hacı dayı ne emmeye geliyon ne gömmeye yaw, çıkıp denemiyosunda..

levent
03-08-2018, 21:17

Katalog verisindeki KG de iken neden denemiyorsunuz peki? Boş bagaj, komple takılı 1 er sürücü işte deneyin o şekilde. Arada 150 kg olsa 2 kişi daha mı bindireceksiniz ekstradan.. E nerde kaldı oem olarak geçer olayı?

Otodr
03-08-2018, 23:37
Katalog verisindeki KG de iken neden denemiyorsunuz peki? Boş bagaj, komple takılı 1 er sürücü işte deneyin o şekilde. Arada 150 kg olsa 2 kişi daha mı bindireceksiniz ekstradan.. E nerde kaldı oem olarak geçer olayı?

Benzer motor gücünde olup 150 kg hafif arabayı geçen bir örnek biliyor musunuz?

levent
04-08-2018, 01:47
Benzer motor gücünde olup 150 kg hafif arabayı geçen bir örnek biliyor musunuz?

E siz standart arabaları deneyelim farkı görelim demiyor muydunuz? kilo eşitleme son dk adeti sanırım. oldu olacak aerodinamileri de eşitleyin. Polo'nunki Civic'e göre oldukça yüksektir benden söylemesi..

Biliyorsanız Civic in değerini kıyaslayın, Polo 0.36 yada 0.37 idi. BMT modeller 0.33 e kadar indirilebildi o zaman.

Civic için veriye ulaşamadım ancak %13 iyileşme deniliyor ve eskisinin değeri 0.27..

MertSerhanÖ.
04-08-2018, 02:12
bikere civic tersten yazılıncada civic oluyor.
Bence daha iyi

Berkan
04-08-2018, 08:41
E siz standart arabaları deneyelim farkı görelim demiyor muydunuz? kilo eşitleme son dk adeti sanırım. oldu olacak aerodinamileri de eşitleyin. Polo'nunki Civic'e göre oldukça yüksektir benden söylemesi..

Biliyorsanız Civic in değerini kıyaslayın, Polo 0.36 yada 0.37 idi. BMT modeller 0.33 e kadar indirilebildi o zaman.

Civic için veriye ulaşamadım ancak %13 iyileşme deniliyor ve eskisinin değeri 0.27..

çok derine girdin, polonun 2 hp istemesi lazım maalum civicin fazlası var :D

Cihan9
07-08-2018, 11:17
çok derine girdin, polonun 2 hp istemesi lazım maalum civicin fazlası var :D

Eksik yazdın abi. 1.4dü galiba gti. Aradaki 100cc hacimi de eşitlemeleri lazım illa kiloya takıyorsa r.s ciler :D

Otodr
08-08-2018, 01:43
Benim Civic RS, Polo GTI'ı geçer gibi bir iddiam yok ki. Önce yazılanları doğru düzgün okuyun da ondan sonra komiklik yapmaya çalışın.

Aynı motor gücüne sahip olupta 150 kg hafif olan aracın daha hızlı olması zaten beklenen birşeydir. İşi gücü bırakıp bunu deneyecek ve farklı bir sonuç bekleyecek kim varsa ilk önce oturduğu evin damından atlasın bakalım yere düşünce birşey olacak mı hep birlikte görelim.

Siz istiyorsunuz ki holiganlık yapıp Civic RS herkesi tokatlar, en iyi arabadır, uçar kaçar filan yazayım da taştaş geçin ama maalesef ki sizin telinizden çalamayacak yaştayım ve araçlar hakkında yeterince bilgi sahibiyim. Kimse boşu boşuna şebeklik yapmasın kalbini kırarım.

levent
08-08-2018, 02:31
Otodr

Amaç "sadece" aradaki farkı görmekse, yani hırs vs yoksa işin ucunda kilo eşitleme olayı nerden çıktı? 3. bi arabada 3 kişi olsun madem denemede, teke tek, 2vs2, 3vs1, 1vs3 şeklinde deneyin. Zevk bu şekilde alınır denemelerden :)

Bilirkişilik taslamaya gerek yok burada herkes birbirini biliyor. Bilmediğimiz bişey varsa da öğrenmeye açığız daima. Bazı şeyler yaş ile öğrenilmez, ne güzel demiş atalarımız " Öğrenmenin yaşı yoktur."

Saygılar ;)

Edit:

Ben Civic'in esas olarak Polo ile değil, 184 lük 320D ile denemesini merak ediyorum E90, F30 farketmez.

Otodr
08-08-2018, 03:44
Otodr

Amaç "sadece" aradaki farkı görmekse, yani hırs vs yoksa işin ucunda kilo eşitleme olayı nerden çıktı? 3. bi arabada 3 kişi olsun madem denemede, teke tek, 2vs2, 3vs1, 1vs3 şeklinde deneyin. Zevk bu şekilde alınır denemelerden :)

Bilirkişilik taslamaya gerek yok burada herkes birbirini biliyor. Bilmediğimiz bişey varsa da öğrenmeye açığız daima. Bazı şeyler yaş ile öğrenilmez, ne güzel demiş atalarımız " Öğrenmenin yaşı yoktur."

Saygılar ;)

Edit:

Ben Civic'in esas olarak Polo ile değil, 184 lük 320D ile denemesini merak ediyorum E90, F30 farketmez.

Benim ağzımdan polo gti ile ilgili bir iddia çıkmadı. Çok merak ediyorsan bir tane rs bulur denersin.

Hazır denenmişi var ama bir daha dene bakalım sonuç değişecek mi?

Bu arada cidden merak ettiğim için soruyorum. Benim yazdığım mesajları okumadan mı cevap yazıyorsun yoksa okuyorsun ama anlayamıyor musun? Benim yazdıklarım ile tamamen alakasız şeyler yazıp birde cümlelerin sonuna sırıtan smile koyunca merak ettim. Bu mesajları yazarken neler yaşıyorsun kim bilir.