Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaptigimiz isler için Isim önerisi
Merhaba arkadaslar. Forumdaki bazi arkadaslarin bildiği üzere graffiti ve tasarim isleri yapiyorum. Yaptigim bu işleri bir arkadasimla birlikte tek bir cati altinda toplayip bir anlamda kurumsallasmak istiyoruz. Yaptigim islerden fikir almak isteyen olursa Ali YALDIRAN (http://www.aliyaldiran.com) üzerinden inceleyebilirsiniz.
Şimdi bu yaptigimiz işleri anlatan, akılda kalacak orijinal bir isim ariyoruz. Yaptığımız işler ağırlıklı olarak graffiti, duvar resmi, canli performans çizimler ve zaman zaman tuval uzerine resimler.
Bunlari anlatan bir isim öneriniz varsa bizi mutlu edersiniz. Şimdiden teşekkürler.
eregli42
07-12-2017, 14:01
direkt olarak aklıma gelen GraffiTime. dedim yok bu isim vardır nette bi bakındım yok gibi :D Telif istemem ama bi vefa borcunuz olsun tabi bana :D
Nightfish
07-12-2017, 14:29
Yaptığınız işlere baktım da, hakikaten harika. Graffiti üzerinden yola çıkılan bir isimle amacınıza ulaşabileceğinizi sanmıyorum, yaptığınız işi tam açıklamıyor.
şu yetenek bende olsa hiç mütevazi olmam #graffistar koyardım.
Çok başarılı işler. Özellikle şu on numara olmuş, eline sağlık.
Flickr (https://www.flickr.com/photos/stak67/34933828526/)
Tayfun.O
07-12-2017, 15:04
Graffiart geldi aklıma
altugkocer
07-12-2017, 15:08
Kayseride iş yapıp parasını alamamıştınız sanırım, ne oldu o iş? Sosyal medyadan baya yardırmıştık ama..
Çalışmalar çok güzel ellerinize sağlık.
Değişik bir öneri olarak "YaldırArt" :D
SekoLive
07-12-2017, 15:08
grafiti ile isminin tersten yazılısını bağlasak
GraffitİLA olurmu acaba.
bide ankarada olunca LA önemli bi terim :)
hayırlısı olsun işleriniz güzel gözüküyor
uluckaban
07-12-2017, 15:38
isim misim bilmem de çalışmalar çok iyi eline sağlık..
sekizsilindir
07-12-2017, 15:53
GraffGarage
GarajGraff
ColorSanat
WorldGraff
ObiçimGraff
GraffTech
immortalboss
07-12-2017, 15:58
İşler gerçekten inanılmaz.Acaba bu tür işlerin fiyatı ne oluyor özelden falan öğrenmem mümkün mü? Açıkçası evimin bir duvarının böyle olmasını çok isterim.:o
İsim olarak graffAli geldi aklıma ama çok çirkin ben bile beğenmedim.:D
Bıraz laf olsun dıye yazıcam ama,
saldırART
Biraz sanatin vahsiligine, biraz soyadinizin kafiyesine ama en onemlisi saldiray abimize gonderme :D
AliGraffi olur mu ki...
* Bir de sizin ihtilaflı bir kafe işi başlığını hatırlıyorum. Çözebildiniz mi o işi?
direkt olarak aklıma gelen GraffiTime. dedim yok bu isim vardır nette bi bakındım yok gibi :D Telif istemem ama bi vefa borcunuz olsun tabi bana :D
graffitime olacak sanırım :) hoşumuza gitti bu isim. teşekkür ederim. domain uzantıları alınmış ama onlar içinde farklı bir fikrim var :) Çok sağolun. Bi garaj kapısı vs. boyarız sizin için :D
GraffiTurkey .........
Yaptığınız işlere baktım da, hakikaten harika. Graffiti üzerinden yola çıkılan bir isimle amacınıza ulaşabileceğinizi sanmıyorum, yaptığınız işi tam açıklamıyor.
şu yetenek bende olsa hiç mütevazi olmam #graffistar koyardım.
Çok başarılı işler. Özellikle şu on numara olmuş, eline sağlık.
Flickr (https://www.flickr.com/photos/stak67/34933828526/)
Graffiart geldi aklıma
Kayseride iş yapıp parasını alamamıştınız sanırım, ne oldu o iş? Sosyal medyadan baya yardırmıştık ama..
Çalışmalar çok güzel ellerinize sağlık.
Değişik bir öneri olarak "YaldırArt" :D
grafiti ile isminin tersten yazılısını bağlasak
GraffitİLA olurmu acaba.
bide ankarada olunca LA önemli bi terim :)
hayırlısı olsun işleriniz güzel gözüküyor
DecoGraff ??
isim misim bilmem de çalışmalar çok iyi eline sağlık..
GraffGarage
GarajGraff
ColorSanat
WorldGraff
ObiçimGraff
GraffTech
İşler gerçekten inanılmaz.Acaba bu tür işlerin fiyatı ne oluyor özelden falan öğrenmem mümkün mü? Açıkçası evimin bir duvarının böyle olmasını çok isterim.:o
İsim olarak graffAli geldi aklıma ama çok çirkin ben bile beğenmedim.:D
Bıraz laf olsun dıye yazıcam ama,
saldırART
Biraz sanatin vahsiligine, biraz soyadinizin kafiyesine ama en onemlisi saldiray abimize gonderme :D
AliGraffi olur mu ki...
* Bir de sizin ihtilaflı bir kafe işi başlığını hatırlıyorum. Çözebildiniz mi o işi?
Herkese teşekkür ederim. Tek başıma olmadığım için kendi adıma özel isimleri değerlendiremedim :) İlk önerilen isim sıcak geldi bize. Çok sağolun. Bu arada Kayseri işinde forum gerçekten işe yaradı :) Söz konusu firmanın sosyal medya yetkilisi olduğunu iddia eden biri beni arayıp ekşi sözlükteki ve diğer sosyal medyalardaki yorumları kaldırmam halinde hakkım olan 1000 lirayı verebileceklerini söyledi :) Bende rezilliğinizde boğulun, kolay gelsin deyip kapattım :) Alabiliyorsan al diyen o adam gitti, yerine ılımlı ve anlaşmak isteyen insanlar geldi :) O olay içinde emeği geçen herkese teşekkür ederim :)
eregli42
08-12-2017, 03:23
Gerçekten çok mutlu olurum yardımım dokunursa böyle harika işler yapan bi yerin isim babası olursam :) Çok daha iyi yerlere gelmenizi temenni ediyorum takipteyiz :)