PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Linea İnceleme

egemenerenk
08-12-2017, 22:26
Herkese selamlar:)

Bu hafta gene arkadaş aracı olan Lineayı inceledik, yeni yeni ve kameraya alışma aşamamış olduğundan aksaklıklarımız oldu, video ile ilgili yorumlarınız bizim için önemli :)

Bir önceki incelememize yaptığınız yorumlar üzerine yoğunlaştık bir kaçını uygulamaya çalıştık, şahsi düşüncem ise doğaçlama çektiğimiz için bu sefer daha karışık bir video çıktı, şimdiden kusuramuza bakmayın..

Bir sonraki videolarda artık bir taslak üzerine çekimler yapıp daha kaliteli araçlarla karşınızda olacağız, iyi akşamlar :)

Fiat Linea 1.3 Multijet Active İncelemesi - YouTube (https://youtu.be/p74pj87T0kg)

aposport
12-12-2017, 10:34
Selam,

Bunları bir Linea sahibi olarak yazıyorum. Linea ma "Kadife koltuklu yeni Doğan SLX" diyorum ben.

Linea zaten imaj olarak genelde ezik.

Bir de en boşunu inceleyip iyice rezil etmek yerine Emotion Plus / Lounge test edipte, seyredenlere 10 airbag varmış, esp varmış, yokuş kalkış varmış, eşik ışığı, makyaj ışığı varmış vay be dedirtseydiniz iyiydi.

Bu şekilde yerlerde sürünen imajı biraz düzeltebilirdiniz... Videonuzda dikkat çekerdi.

egemenerenk
13-12-2017, 09:56
Selam,

Bunları bir Linea sahibi olarak yazıyorum. Linea ma "Kadife koltuklu yeni Doğan SLX" diyorum ben.

Linea zaten imaj olarak genelde ezik.

Bir de en boşunu inceleyip iyice rezil etmek yerine Emotion Plus / Lounge test edipte, seyredenlere 10 airbag varmış, esp varmış, yokuş kalkış varmış, eşik ışığı, makyaj ışığı varmış vay be dedirtseydiniz iyiydi.

Bu şekilde yerlerde sürünen imajı biraz düzeltebilirdiniz... Videonuzda dikkat çekerdi.

Selamlar ,
Öneriniz gerçekten ilgi çekerdi ama şuanda kendi araçlarımızı çektiğimiz için maalesef gerçekleştiremedik, yinede teşekkür ederim önerileriniz için, iyi günler