Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : PS4 GTA 5 Oynayanlar

-Murat Özcan-
11-12-2017, 18:18
Beyler oynayanlar varmıdır ? Bir kaç sorum olacak..

onursumer
11-12-2017, 20:16
xbox ta oynuyorum aynı oyun sonuçta sorabilirsin

R.I.P
11-12-2017, 21:02
ps4te oynuyorum ama story modda

-Murat Özcan-
13-12-2017, 17:47
ps4te oynuyorum ama story modda

xbox ta oynuyorum aynı oyun sonuçta sorabilirsin

Story modda oynuyorum bende arkadaşlar, bu para hilesi araba silah hileleri falan ps4 aktif oluyor mu ?

onursumer
13-12-2017, 17:54
hile hiç bilmiyorum açıkcası normal gorevle kazandım hep hileye pek gerek kalmıyor oyunda

-Murat Özcan-
13-12-2017, 18:06
hile hiç bilmiyorum açıkcası normal gorevle kazandım hep hileye pek gerek kalmıyor oyunda

Bazen görevler çıkmıyor bende o zaman nasıl bulacağız

onursumer
13-12-2017, 19:08
Bazen görevler çıkmıyor bende o zaman nasıl bulacağız

gorevler sırasıyla çıkıyor bi karakterde yoksa diğerine geçiceksin illaki yapmadığın birşey olmalı

Day Walker
13-12-2017, 19:18
Dostum geçemediğin yada bulamadığın görevleri youtuba yaz orda nasıl yapılacağı çıkıyo.

Muharrem C.80
13-12-2017, 19:35
2 sene oldu bırakalı online inanılmaz iyiydi çoğunluğu irlandalılardan oluşan bir çetemiz vardı epey oynardık faceten yazardı organize olunacağı zaman :D Okadarki oyunu bırakamadım ps i sattım muazzam bağımlılık yapıyor.

-Murat Özcan-
14-12-2017, 19:51
gorevler sırasıyla çıkıyor bi karakterde yoksa diğerine geçiceksin illaki yapmadığın birşey olmalı

Anladım dostum. Bir keresinde yapamayıp polislere yakalanmak yada ölünce yarım kalan görevi tekrardan nerden bulacağız orada takılıyorum bazen

Dostum geçemediğin yada bulamadığın görevleri youtuba yaz orda nasıl yapılacağı çıkıyo.

Evet bakıyorum şuan hocam

2 sene oldu bırakalı online inanılmaz iyiydi çoğunluğu irlandalılardan oluşan bir çetemiz vardı epey oynardık faceten yazardı organize olunacağı zaman :D Okadarki oyunu bırakamadım ps i sattım muazzam bağımlılık yapıyor.

Bu online oyunda ne farklar var daha oynamadığım için bilmiyorum. Neler yapılıyor mesela çeteler falan derken görevleri birliktemi yapıyorsunuz

Ferhat_V
14-12-2017, 23:33
online oynamak için orjinal mi almak gerekiyor ? pc ye indirip oynayabilirmiyim ?

Muharrem C.80
15-12-2017, 10:28
Bu online oyunda ne farklar var daha oynamadığım için bilmiyorum. Neler yapılıyor mesela çeteler falan derken görevleri birliktemi yapıyorsunuz

Epey geniş bir dünya anlatmam uzun olur internette epey videosu var şukadarını söyliyim oyunu tekbaşına değilde herkesle bereber oynuyormuşsun gibi düşün etrafta senin gibi yüzlerce oyuncu var Plus üyeliği alman gerek. İnternet bağlantında iyi olsun can damarı bu.

Ferhat_V Online oynayabilmek için orjinal olması gerekiyor.

MetalliHead
15-12-2017, 10:30
online oynamak için orjinal mi almak gerekiyor ? pc ye indirip oynayabilirmiyim ?

yılbaşı indirimlerinde iyi indirim gelir,online için alabilirsiniz

-Murat Özcan-
16-12-2017, 14:33
Epey geniş bir dünya anlatmam uzun olur internette epey videosu var şukadarını söyliyim oyunu tekbaşına değilde herkesle bereber oynuyormuşsun gibi düşün etrafta senin gibi yüzlerce oyuncu var Plus üyeliği alman gerek. İnternet bağlantında iyi olsun can damarı bu.

Ferhat_V Online oynayabilmek için orjinal olması gerekiyor.

Peki bu oyuncularla toplu oynarken amacımı nedir ?

yılbaşı indirimlerinde iyi indirim gelir,online için alabilirsiniz

Bekliyorum bu aralar bile güzel indirimli oyunlar yakaladım ve indirdim

-Murat Özcan-
30-04-2022, 17:16
Uzun zaman sonra güncel diyelim

Yeni arkadaşlar var ise oyun grubuna gelebilirler