Orijinalini görmek için tıklayınız : Tartıştığı aracı ezmeye çalışan beton mikseri
Seyfettin777
13-12-2017, 13:14
Öncelikle ilgili videoyu koyayım;
https://youtu.be/H1KwaC9_afQ
Kısaca özetlemek gerekirse beton mikseri yanlarından hızlı geçtiği için adamın eşi korkmuş, adam da şoförü uyarıyor, buna karşılık herif yol benim diyor.Sonrasında mikser, aracı sıkıştırıyor ve sanırım vurup vurmadığını görmek için ikisi de sağa çekiyor.Daha sonra adam mikserin sürücüsünün kapısını açar açmaz kafasına beyzbol sopasıyla vurmuş, bir şekilde aşağı indirmiş mikserin sürücüsünü ama olay bitmemiş.Yukarıdaki videoda, araçta kadın olduğunu bile bile, resmen ezmek istercesine çarpıyor hasta ruhlu şerefsiz.Adamın eşi hamile ayrıca.Bir kere çarpıp bırakmadığını görünce vatandaşlar lastikleri patlatmaya çalışıyor hatta...
Olay yerinde kaza değil, öldürmeye teşebbüs var adli vaka demiş adam ama polis raporu kaza şeklinde tutmuş, sonra adli vaka raporu düzenlenmiş ısrar üzerine ama araçlar hareket ettirildikten sonra yapıldığı için ne çıkar, bilemiyorum.Olayın üstü kapatılır mı, ne şekilde ilerler bilemediğim için duyulması adına ben de burda paylaştım.Detaylarını okumak isteyenler şu linki de inceleyebilirler;
3 aralık 2017 beton mikseri vahşeti - gundem - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/3-aralik-2017-beton-mikseri-vahseti--5523056?a=popular)
Ayrıca mikserin ait olduğu firma;
Ak Beton (http://www.akbeton.com.tr/)
burak_2885
13-12-2017, 13:25
Yol benim demişya. Senin yollarını s..im deyip sorgusuz sualsiz girişicen ya
yusufcan_k
13-12-2017, 13:57
yol benim demişya. Senin yollarını s..im deyip sorgusuz sualsiz girişicen ya
yok Öyle demİcen aga yol boyunca sİkecen kİ akli baŞina gelsİn
Bu tip araçları sürenleri normal bir otomobili kullan de, aynı şekilde davranmazlar, davranamazlar. Altlarındaki aracın büyüklüğü sebepli böyle saçma sapan davranıyorlar. %99.9 u ruh hastası..
Damperli kamyonlar ve mikserleri yolda, tvde, gazetelerde vs zaman zaman kaza yapmış şekilde görüyorum.
Çok ağır kaza ya da hafif kazalar..
Kafamı çevirip devam ediyorum.. Kıymık kadar üzülüyorsam namerdim. Umrumda değiller..
PiscocuK
13-12-2017, 14:31
Araba motor ilişkisi ozaman
Forumdaki bir çok kişi arabamla motor ezerim demişti bana göre bununda hiç bir farkı yok
Videoyu izleyemedim ama biri benim kafamda beyzbol sopası patlatsa abi çok iyi vurdun birde bu tarafıma vur demem sanırım
Tepkim bumu olur o anlık duruma göre tartışılır.Tartışılmayacak tek konu tepkisiz kalacağım olur.
KemalHDH
13-12-2017, 15:36
Miksercinin kasten öldürmeye teşebbüsten işlem görmesi gerekir. Ağır cezaları var en az 10 yıl. Tabi adliyede adam akıllı olaya el atacak bir savcı hakim bulunursa. Para bulursam Norveçe gidecem zatende neyse.
Firma isminde memenet yok ki şerefsiz şöförün.
Kim bilir kimin şirketi, kimler kolluyor, kollayacak. Olan canına kast edilene olacak. Belki de suçlu bulunacak..
onn_dear
13-12-2017, 15:58
Her zaman söylerim. Yoluna devam edeceksin aracından inmeyeceksin. Psikopat ruh hastası çok memlekette. Silah dahi çekebilirdi. Ara polisi ver plakasını devam et yoluna eşinle. Insan değil ki konusasin adamla.
en ufak maddi olayda bıle motorcuyu ezerım dıyenlerı konuya beklıyorum. beton mıkserının altından mı gecersınız, ustunden mı atlarsınız bılmem :)
çok söverimde şimdi sözüm meclisten dışarı bunların hepsi aynı *** , ama temeli cehalet tabi.
Daha dün başıma gelen diyaloğu yazıyorum :
Beton mikseri arkasından patır patır beton dökülüyor şerefsiz ağzı iyi temizlememiş muhtemelen ya da fazla yüklemişler , her neyse çok anlamam. Zaten esenyurtta beton atığı olmayan yol kalmadı bunlara sebep.
Ben de tam aracın arkasındayım kornaya asıldım haliyle , bizim elemanda camdan çıktı.
- Hayırdır ne basıyon kornaya sen ?
- Arkandan patır patır beton dökülüyor niye basıcam
- Ne bekliyodun ULAN beton mikseri bu tabi dökülecek.
- He öyle mi ben seni güzel bi şikayet ediym de sen onlara söyle normali
Adamın zihniyete bakar mısınız ? Ben bu hayvan bile olamayacak yaratıklarla aynı havayı solumaktan gerçekten çok sıkıldım. Her gün kesin karşılaşıyorum ya trafikte ya hayatımın başka bir köşesinde bu tiplerle.
imprezaWRC
13-12-2017, 16:41
Miksercinin kasten öldürmeye teşebbüsten işlem görmesi gerekir. Ağır cezaları var en az 10 yıl. Tabi adliyede adam akıllı olaya el atacak bir savcı hakim bulunursa. Para bulursam Norveçe gidecem zatende neyse.
Bende oğlumun eğitimi için Finlandiya istiyorum, oralarda görüşürüz.
imprezaWRC
13-12-2017, 16:45
çok söverimde şimdi sözüm meclisten dışarı bunların hepsi aynı *** , ama temeli cehalet tabi.
Daha dün başıma gelen diyaloğu yazıyorum :
Beton mikseri arkasından patır patır beton dökülüyor şerefsiz ağzı iyi temizlememiş muhtemelen ya da fazla yüklemişler , her neyse çok anlamam. Zaten esenyurtta beton atığı olmayan yol kalmadı bunlara sebep.
Ben de tam aracın arkasındayım kornaya asıldım haliyle , bizim elemanda camdan çıktı.
- Hayırdır ne basıyon kornaya sen ?
- Arkandan patır patır beton dökülüyor niye basıcam
- Ne bekliyodun ULAN beton mikseri bu tabi dökülecek.
- He öyle mi ben seni güzel bi şikayet ediym de sen onlara söyle normali
Adamın zihniyete bakar mısınız ? Ben bu hayvan bile olamayacak yaratıklarla aynı havayı solumaktan gerçekten çok sıkıldım. Her gün kesin karşılaşıyorum ya trafikte ya hayatımın başka bir köşesinde bu tiplerle.
Kimi kime şikayet ettin?
Polis artık hırsızlık vakalarına bakmıyor hatta bakmak istemiyor, senin mikser şikayetini dikkate aldıklarını hiç sanmıyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına da şikayet etsen hiç değişiklik olmaz.
imprezaWRC
13-12-2017, 16:47
Her zaman söylerim. Yoluna devam edeceksin aracından inmeyeceksin. Psikopat ruh hastası çok memlekette. Silah dahi çekebilirdi. Ara polisi ver plakasını devam et yoluna eşinle. Insan değil ki konusasin adamla.
Polisi aradın, telefonu açarlarsa şikayet edersin. Askere uğurlama diye kuru sıkı silah sıka sıka ilerleyenlere hatta hırsızlara müdahale etmiyorlar, sen diyorsunki ara plaka ver.
Kimi kime şikayet ettin?
Polis artık hırsızlık vakalarına bakmıyor hatta bakmak istemiyor, senin mikser şikayetini dikkate aldıklarını hiç sanmıyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına da şikayet etsen hiç değişiklik olmaz.
miksere polis değil zabıta bakar ama onu da beceremedim sesli yanıt sisteminden şikayet hattına ulaşmak ciddi sabır ve tecrübe istiyor. Millet ulaşamasın diye tasarlanmış. Yine her zamanki gibi ALLAH'a şikayet edip evime gittim.
imprezaWRC
13-12-2017, 17:01
miksere polis değil zabıta bakar ama onu da beceremedim sesli yanıt sisteminden şikayet hattına ulaşmak ciddi sabır ve tecrübe istiyor. Millet ulaşamasın diye tasarlanmış. Yine her zamanki gibi ALLAH'a şikayet edip evime gittim.
Belediye ise zaten zahmet edip hiç aramasaydın daha iyidi. Bence bundan sonra S.W.A.T'ı arayalım :D :D kaçtı 911'miydi :) :)
normal şartlarda karayolunda veya şehir içinde bu ve buna benzer iş makinalarına ve kamyonlarına izin veriliyor tabi ki bununda belli şartları var mesela fazla yükleme yapamaz yola atık moloz vb şeyler dökemez karayolunu veya asfaltı bozamaz bunkardan herhangi birini yaptıgında trafik ceza kuralının maddesi gergi ceza yazılıyo veya trafikten men ediliyor
bu yazdıklarım kagıt üstünde ve küçük şehirşerdeki uygulama
örnek bizim çalıştıgımız alt yapı firmasına bu gibi kusurlarından dolayı çok kez ezine trafiği ceza kesti
ama tabi iş büyükşehirlerde konu olunca direk orman kanunları geçerli oluyor bide kimin kaç kilo malzemesi var oluyo :D
yani demem o ki kanunlar böle işine gelirse diyolar ve biz de buna boyunegiyoruz kim sorarsada hukuk devletinde yaşıyoruz diyoruz
onn_dear
13-12-2017, 18:28
Polisi aradın, telefonu açarlarsa şikayet edersin. Askere uğurlama diye kuru sıkı silah sıka sıka ilerleyenlere hatta hırsızlara müdahale etmiyorlar, sen diyorsunki ara plaka ver.
O zaman kendi işimi kendim göreyim başıma bela alırım dersen buyur git hesap sor. Bizlerin kaybedecek şeyleri var. Karşı tarafın olmayabilir. Kafana sopa veya mermi yiyebilirsin ya da o sinirle adam öldürüp hayatını bir anlık sınır yüzünden mahvedebilirsin. Karşındaki senin benim gibi insan değil anlatamazsin hatasını kabul etmez.
Beni de alır mısın sana zahmet.
Day Walker
13-12-2017, 19:20
Bireysel silahlanma serbest olsun yaaa
https://www.cnnturk.com/son-dakika-istanbul-polisine-buyuk-rusvet-operasyonu
Seyfettin777
13-12-2017, 19:56
Ben dayım için konu açtığımda topa tutulmuştum, sadece 10 gün sonra diğer dayım Reina’da vuruldu, vücudundan 8 tane kurşun çıktı, bağırsağını kısalttılar 4 gün komada, 10 gün de yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata tutundu, psikolojisini hala tam olarak toparlayamadı.
Kamera kayıtlarına göre de, arkadaşlarının anlattığına göre de o gün üstünde silahı olsaydı, adamı rahatlıkla etkisiz hale getirebilirdi, tam sütunun arkasında, saldırganın sol arka köşesinde kalıyordu çünkü, Reina’nın yönetimine de yabancı değiller kapıda silahları alınmazdı.
Herkesin fikrine saygım var ama kişisel korunma için son çare kullanmak üzere ateşli silah bulundurmak bence ayıplanacak bir hareket değil...
Bunlarında bunlara müsaade edeninde ben ne diyim
Day Walker
13-12-2017, 20:24
Ben dayım için konu açtığımda topa tutulmuştum, sadece 10 gün sonra diğer dayım Reina’da vuruldu, vücudundan 8 tane kurşun çıktı, bağırsağını kısalttılar 4 gün komada, 10 gün de yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata tutundu, psikolojisini hala tam olarak toparlayamadı.
Kamera kayıtlarına göre de, arkadaşlarının anlattığına göre de o gün üstünde silahı olsaydı, adamı rahatlıkla etkisiz hale getirebilirdi, tam sütunun arkasında, saldırganın sol arka köşesinde kalıyordu çünkü, Reina’nın yönetimine de yabancı değiller kapıda silahları alınmazdı.
Herkesin fikrine saygım var ama kişisel korunma için son çare kullanmak üzere ateşli silah bulundurmak bence ayıplanacak bir hareket değil...
Çok geçmiş olsun keşke yanında makine olsaymış o kadar insan ölmezmiş :(
Yakında çıkacaktır 2020 ye kadar bekliyorum ben
imprezaWRC
13-12-2017, 21:30
O zaman kendi işimi kendim göreyim başıma bela alırım dersen buyur git hesap sor. Bizlerin kaybedecek şeyleri var. Karşı tarafın olmayabilir. Kafana sopa veya mermi yiyebilirsin ya da o sinirle adam öldürüp hayatını bir anlık sınır yüzünden mahvedebilirsin. Karşındaki senin benim gibi insan değil anlatamazsin hatasını kabul etmez.
Ben arama demiyorum veya kendi işini kendin çöz de demiyorum ama seni de savunacak koruyacak bir kurum, teşkilat, yapılanma...vs malesef yok. Kuru sıkı silah ile sıka sıka ilerleyen ile ne diye muhattap olayım. Sinirleniyorum çünkü cahil ile aynı havayı soluyorum ve malesef o cahillerin kendilerini törpülemek için en ufak çabası yok ve ne yazık ki cahillerin yaptıklarına göz yuman bir sistem var.
imprezaWRC
13-12-2017, 21:33
Beni de alır mısın sana zahmet.
Tabi neden olmasın, beraber cilala parlat yaparız, donmuş göllerde yanlarız :) Adaletsiz bir yerde yaşamaktansa iklimi soğuk yerde yaşamayı tercih ederim.
imprezaWRC
13-12-2017, 21:47
Bir neuralyzer'ımız olsaydı silaha da gerek kalmazdı. Miting var diye nerede kıl, tüy...vs var toplayıp sahnededen flaşı çakacaksın sonra hepiniz birar İstanbul beyefendisisiniz diyeceksin işlem tamam :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=PnEWvBsRjBo
PiscocuK
13-12-2017, 22:16
Abi baska ulke bulamadin mi ya. İs icabi o ulkelerle calisiyoruz isvec norvec finlandiya.Bir kac kez isvece gittim hic yasanilacak yerler degil bana gore gunes yok mesela nekadar parlatirsan parlat cilayi boca etsende ise yaramaz
Ayrica gercekten boyle bir dusuncen varsa elimden birsey gelirse yaparim
osmanaydo
13-12-2017, 22:17
Mikserciye gel bi dakka konuşcaz demesi çok yanlış olmuş.
free-hifi
13-12-2017, 22:38
Firma vukuatli google yazınca çıkıyor zaten
Gta yüzünden bunlar hep
Amk oyun yüzünden herşey serbest zanneden ****** döllüler cirit atıyor
Tövbe tövbe
Birisi telekom mağazasına sıçar
Biri arabayı oyunda gibi çarpar
Ülke bitmiş mirimmmm
Gta yüzünden bunlar hep
Amk oyun yüzünden herşey serbest zanneden ****** döllüler cirit atıyor
Tövbe tövbe
Birisi telekom mağazasına sıçar
Biri arabayı oyunda gibi çarpar
Ülke bitmiş mirimmmm
Bunların patronları da kendileri gibi ****** çocuğu olduğu için böyle rahat davranıyorlar .
Yoksa hayırdır başkasının malıyla , başkasına zarar veriyorsun .
Şöför cinayete teşebbüsten yargılanmalı o ayrı da
Bizim bir çalışanımız böyle yapacak sonra da babamın karşısına gelecek falan
Mikser misali kendisinin içinde çevirirler :D :D :D
imprezaWRC
13-12-2017, 23:07
Abi baska ulke bulamadin mi ya. İs icabi o ulkelerle calisiyoruz isvec norvec finlandiya.Bir kac kez isvece gittim hic yasanilacak yerler degil bana gore gunes yok mesela nekadar parlatirsan parlat cilayi boca etsende ise yaramaz
Ayrica gercekten boyle bir dusuncen varsa elimden birsey gelirse yaparim
Sağolasın, düşünmen yeter. Eşim Finlandiya için çok hevesli değil, ben en iyi eğitim orada olduğu için istiyorum. Açıkçası, buralarda güneş görüyoruzda ne elimize geçiyor. Varsın soğuk olsun, varsın az güneş olsun, varsın 6 ay güneş batmasın.
Not: İsveç, Avusturya, Almanya falanda olur. Elimi fişin üzerine koydum, bu ülkede 1-2 şey daha olursa zaten fişi çekeceğim az kaldı. Abuk sabuk haberler ve insanlar görmek istemiyorum. Bir ara neler yapabilirim diye kendimi iş ilanlarına bakarken bulmuştum her seferinde eşim ve ailem frenledi.
Bu saatten sonra, kedi ağaçta kalmış, inek bugün az süt vermiş gibi haberler duymak istiyorum.
osmanaydo
14-12-2017, 08:39
Gta yüzünden bunlar hep
Doğru olabilir.
"Arabası devrilenler neden direksiyonu çevirip düzeltmiyorlar?" dedi benim oğlan. :)
Day Walker
14-12-2017, 10:23
Bir neuralyzer'ımız olsaydı silaha da gerek kalmazdı. Miting var diye nerede kıl, tüy...vs var toplayıp sahnededen flaşı çakacaksın sonra hepiniz birar İstanbul beyefendisisiniz diyeceksin işlem tamam :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=PnEWvBsRjBo
Onun yerine 3 gün ıslak suda beklemiş odun da iş görür.
Gelde hortum Süleymanı özleme :(
imprezaWRC
14-12-2017, 11:00
Onun yerine 3 gün ıslak suda beklemiş odun da iş görür.
Gelde hortum Süleymanı özleme :(
3 gün adamı ıslatıp odun ile kombinlesen yine düzelmez. Ha belki rutin olarak elektrik verirsen belki o zaman sinir sistemi ve pasif nöronlar etkilenir ve yeni yeni snapsler oluşur, böyle böyle akıllanır ama böylede çok zaman alır.
enes_srb
14-12-2017, 12:34
Sağolasın, düşünmen yeter. Eşim Finlandiya için çok hevesli değil, ben en iyi eğitim orada olduğu için istiyorum. Açıkçası, buralarda güneş görüyoruzda ne elimize geçiyor. Varsın soğuk olsun, varsın az güneş olsun, varsın 6 ay güneş batmasın.
Not: İsveç, Avusturya, Almanya falanda olur. Elimi fişin üzerine koydum, bu ülkede 1-2 şey daha olursa zaten fişi çekeceğim az kaldı. Abuk sabuk haberler ve insanlar görmek istemiyorum. Bir ara neler yapabilirim diye kendimi iş ilanlarına bakarken bulmuştum her seferinde eşim ve ailem frenledi.
Bu saatten sonra, kedi ağaçta kalmış, inek bugün az süt vermiş gibi haberler duymak istiyorum.
Abi soğuk vs sorun olmıcak diyosun bence Kanada yı araştır . Benim de aklımda oraya yerleşmek var , bana sadece biraz cesaret lazım :D yaşam kalitesini ve insanları görünce bizim daha önümüzde çok uzun zaman var , ilerde bizde böyle oluruz diye kendimi kandırıyodumda böyle şeyleri gördükçe imkansız gibi geliyo ...
Day Walker
15-12-2017, 07:07
3 gün adamı ıslatıp odun ile kombinlesen yine düzelmez. Ha belki rutin olarak elektrik verirsen belki o zaman sinir sistemi ve pasif nöronlar etkilenir ve yeni yeni snapsler oluşur, böyle böyle akıllanır ama böylede çok zaman alır.
USA daki gibi şehre belirli saatlerde polis eskortu ile girmeliler bence :)
şu yazdığıma ben bile güldüm :hehe: sizde gülün