Orijinalini görmek için tıklayınız : Besiktas - Bayern München Champions League Bilet icin Soru
buristyle
14-12-2017, 13:54
Selam Tech Ailesi
StubHub üzerinden iki Bilet aldim ve bileti alirken TC Numarasi istiyordu. Cok az Bilet sayisi oldugu icin hizli davranmak zorundaydim ve Isvicre IDsini verdim.
Fakat Passolig kartida gerektiriyormus. Aksama eve gidince hemen Passolig kartini ismarliyacam. Cift Pasaport oldugu icin (TR/Isvicre), Passolig sayfasi, Türk Vatandaslari TC Numarasini vermek zorundadir diye bilgilendiriyor.
Fakat ben TC Numarasi ile Passolige giris yapinca, Bilet Numarasinla uymuyor (Isvicre IDsi verdigim icin). Ne yapicam hic bilmiyorum, zaten daha onaylanmadi, suan dogrulama asamasinda.
Simdiden herkese tesekkür ederim.
turbo&quattro
14-12-2017, 14:08
Tahriklere kapilmayin sebepsiz yere avrupadan men olmayalim;)
Mutlu Değerli
14-12-2017, 14:11
Bilginiz olsun, Fikret Orman deplasmana taraftar götürmeyecegiz dedi
buristyle
14-12-2017, 14:11
Bilginiz olsun, Fikret Orman deplasmana taraftar götürmeyecegiz dedi
Ben 14 Mart icin Bilet aldim :)
isviçre vatandaşıyım pasalogim yok olarak ara bi derim.
Black_Eagle
14-12-2017, 14:45
Ben 14 Mart icin Bilet aldim :)
Biletler satışa çıktı mı ya
buristyle
14-12-2017, 14:52
Biletler satışa çıktı mı ya
Az kaldi abi, almayanlar harbi acele etsin.
buristyle
14-12-2017, 15:24
isviçre vatandaşıyım pasalogim yok olarak ara bi derim.
Abi ariyorum bizde bilmiyoruz diyor adam. Gülsemmi aglasammi anlayamadim bende..
passolig alırken tc ile değil isviçre id ile alman gerekiyordu ki numaralar eşleşsin sonradan değişir mi bilmiyorum.
buristyle
14-12-2017, 17:24
passolig alırken tc ile değil isviçre id ile alman gerekiyordu ki numaralar eşleşsin sonradan değişir mi bilmiyorum.
Abi Passoligi daha almadim. StubHubin Biletleri nasil yollayacagini bile bilmiyorum. Yaklaşık teslim tarihi: 08/03/2018-16:00 yaziyor. Fakat bu biletler nasil teslim ediliyor? Posta yolu ilemi gönderiliyor?
Stubhub üzerinden Bilet alanlar varmi?
Güvenilir bir siteden almamışsınız haberiniz olsun.
Biletler henüz satışa çıkarılmadı .
Abi Passoligi daha almadim. StubHubin Biletleri nasil yollayacagini bile bilmiyorum. Yaklaşık teslim tarihi: 08/03/2018-16:00 yaziyor. Fakat bu biletler nasil teslim ediliyor? Posta yolu ilemi gönderiliyor?
Stubhub üzerinden Bilet alanlar varmi?
Bileti satan kişiye Tc no veriyorsunuz, oraya yolluyor posta falan yok.
Stubhub güvenilir olmadığı ve zamanında bilet transferi yapmadığı için alıcıyı mağdur eden yazılar var.
Biletler satışa çıkmadı siz ya bir dolandırıcıdan bilet alıyorsunuz yada kombine sahibi birinin biletini alıyorsunuz
ama şöyle bir şey de var bence kombine sahipleri bu maç için biletlerini satmaz en azından şimdiden,
çünkü bu tip önemli maçlar her zaman oynanmıyor.
Bu arada bilet devretmek isteyen var mı :D
Biletler TR'de satışa çıkmadan nasıl yurt dışında satışa çıkabiliyor?
StubHub güvenilirdir ancak sistemi anlayamadım açıkcası, çünkü biletler maçtan birkaç gün önce satışa çıkacaktır.
buristyle
15-12-2017, 09:39
Bileti satan kişiye Tc no veriyorsunuz, oraya yolluyor posta falan yok.
Stubhub güvenilir olmadığı ve zamanında bilet transferi yapmadığı için alıcıyı mağdur eden yazılar var.
Biletler satışa çıkmadı siz ya bir dolandırıcıdan bilet alıyorsunuz yada kombine sahibi birinin biletini alıyorsunuz
ama şöyle bir şey de var bence kombine sahipleri bu maç için biletlerini satmaz en azından şimdiden,
çünkü bu tip önemli maçlar her zaman oynanmıyor.
Bu arada bilet devretmek isteyen var mı :D
Aldigim Biletler kombine. StubHub'a Mail attim dün aksam. Sonrada beni bi Hanimefendi aradi, hic sikinti yapmama gerek yok dedi. Passolig'e üye olduktan sonra onlara o bilgileri yollamak zorundayim TC'm ile.
08.03.18'de Bileti Passolige StubHub transfer edecekmis. Artik nekadar güvenilir görcez artik :D
enes_srb
15-12-2017, 09:43
Ben almadan önce sormuştum baya yurt dışındayken siteyi güvenilir sorun çıkmaz dedi kime sorduysam .Aldım bi sorun çıkmadı ama kesin bişey söylemiyim yinede .
3 arkadaş 4 5 gün önceden araçla gitmeyi planlıyoruz maç aslında işin bahanesi.amaç gezmek konaklamak eğlenmek filan.oraya gittiğimizde bilet bulmak problem olur mu ?
Eğer yönetim ve taraftar gruplarından tanıdıklarınız yok ise bireysel olarak bilet bulmanız çok zor;ancak ve ancak afaki karaborsa fiyatlarından bulursunuz.
Biz de şimdiden liste çıkarsa kendimizi yazdırmayı düşünüyoruz.